Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 20:14

Амброуз тъкмо тръгва да затваря вратата на линейката. Обаче преди да затвори другата, Пънк го спира, и успява да се върне в мача, скачайки върху Дийн със diving elbow. Мачът продължава.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Guest
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 23:20

Тазз: Какво по дяволите, от къде Punk намери сили да се измъкне ?
Джо:  Тези двамата се пребиват като кучета, показват колко важен, е този мач за тях.

Ambrose, е повален на земята а Punk е на колене, и двамата са много изтощени, цялата зала започва да скандира името на Punk  това явно му дава сили, и The Best in the World се изправя на крака, Ambrose не закъснява и ето че и той се изправя със помощта на барикадите който задържат публиката, ето че лунатика без да губи време, веднага се засилва към Punk, но The Voice of the Voiceless реагира бързо, и изблъсква главата на Ambrose право във задния прозорец на линейката, главата на Ambrose направо премина през прозореца, ето че лунатика си измъква главата от дупката която създаде със главата си и се обръща залитайки, Punk не губи време и хваща Ambrose през връта и това е DDT, главата на Ambrose се размаза на стоманения под, Ambrose и Punk стоян неподвижно, ето че Punk намира сили и се изправя на крака но той не смята да губи време, и хваща лежящия по корем Ambrose за двете ръце, и след това го повдига на горе и забива ботуша си право във тила на Ambrose, ето че главата на шампиона отново се размаза на стоманения под, Punk слага коленете си на гърба на Ambrose, след което го хваща за връта и за двата крака и се преобръща по гръб, това е Bow & Arrow.
Тазз: Какво по дяволите прави Punk, той не може да спечели мача чрез предаване.
Джо: Мисля че Punk, е решил да изтощи максимално коравото копеле Ambrose.
Ето че Punk най после пуска захвата, а Ambrose се изправя на крака от болката която е изпитал, но Punk не оставя време на Ambrose да си почине и веднага го запраща към барикадите, след зблъсака си с барикадата  Ambrose се преобръща от другия край, Ambrose отново се изправя на крака колко сила му е останало на това копеле, Punk не може да повярва на очите си, но ето че той веднага се засилва към Ambrose, и се хвърля напред това е Suicide Dive до сега не сме го виждали през барикада, Punk и Ambrose са на земята ето че и двамата започват да се изправят, но явно адреналина на Ambrose е стигнал до небесата, и веднага се нахвърля върху Punk и започва да му забива крошета право във лицето, Ambrose е като полудял но той най-накрая пуска Punk и се изправя.
Тазз: Ambrose е доста ядосан че не може да се отърве от Punk, толкова лесно колкото си мислише.
Джо: И двете суперзвезди правят, най-голямото меле на всички времена тази вечер.
Ето че Ambrose изправя Punk и го засилва към барикадите, но The Voice of the Voiceless е решил друго и вместо Punk, Ambrose се разби във барикадата отново, Punk взима един празен стол и го згъва и тръгва деректно към Ambrose, Chair Shot след Chair Shot право във гърба на Ambrose, стола се счупи по гърба на Ambrose, Punk захвърля стола и прескача една от барикадите след което се запътва към ринга от страната на рампата ето че той е до ринга и вдига покривката, след което той издърпва маса.
Тазз: Какво ли е намислил този път Punk, преди малко когато имаше маса и Ambrose и Punk бяха двамата на ринга не завърши добре за Ambrose.
Джо:  Колега, виж Punk разпъва масата близо до ринга какво ли е намислил.
Punk разпъва масата, това е Ambrose той вече е на себе си и бяга към Punk, ето че лунатика заобикаля масата, но не Ambrose получи High Kick право във слепоочието на Ambrose, Ambrose залита назад а Punk не губи време и се качва на ръба на ринга, след това скача на второто въже и се изтласква.

Springboard Crossbody

През дървената маса.

Тазз: Мамка му, тези двамата са полудели.
Джо: Много брутален ход, от страна на Punk.

Punk е доста наранен но въпреки всичко се изправя на крака за да се бори за златото.
Ето че той не губи излишно време, и решаха да извади Kendo Stick изпод ринга отново.
Той започва да забива Kendo Stick право във лицето на Ambrose, и то със огромна усмивка на лицето му, Ambrose е готов да се разплаче от болката която Punk му причинява във момента, ето че Punk най-накрая хвърля Kendo Stick на страни, Ambrose обаче се гърчи като гуштер а Punk няма и капка жалост и започва да го рита право във ребрата, Punk спира да рита Ambrose но явно още не е приключил с него, Punk повдига Ambrose бавно от пода и след това го засилва право към стоманините стълби.
Тазз: Този кучи син Punk, иска да вземе титлата или да убие шампиона.
Джо: Тазз, я си затвори шибаната уста, ние сме свидетели на мелето на годината а ти само хленчиш. Punk вдига Ambrose, след това го вдига на раменете си, той ще опита GTS но Ambrose се изтласква в последния момент, ето че Punk веднага се обръща но шампиона го рита право във топките, веднага след това Ambrose хваща ръката на Punk и го засилва към стоманения стълб, главата на Punk буквално се размаза във стълба а Ambrose взима Kendo Stick, който Punk използваше по рано и започва да го забива по цялото тяло на The Voice of the Voiceless.
Тазз: Не е хубаво да си от другата страна копеле нали Punk.
Джо: Точно този побой очаквах от тези двамата, страхотен мач.
Ambrose захвърля Kendo Stick, но веднага след това бърка под ринга и вади стоманен стол, лунатика се качва на въжетата и дебне Punk ето че Punk се изправя бавно със помощта на барикадата до него, и Ambrose се хвърля към Punk със опит за Diving Elbow през стола, но Punk в последния момент се отмества, Ambrose се заби във барикадата със стоманения стол, ръката на Ambrose е наранена той лежи на пода и се държи за нея, явно доста го е заболяло но ето че, Ambrose е кораво копеле и се изправя, а Punk се изтъркулва на ринга а Ambrose през това време вдига стола без да погледне към Punk, ето че Punk вече е на въжетата и се подготвя Ambrose се обръща, а Punk се мята към него, Ambrose се опитва да използва стола като щит.

Diving Crossbody

През стола.

Тазз: Двамата бутнаха още една барикада за втори път.
Джо: Явно стола с който Ambrose се опита да се защити не подеиства много добре.

Ambrose лежи на земята а Punk е на колене опитваики се да се изправи на крака,  ето че той успява но Ambrose се изправя точно след него, Punk взима стола който Ambrose се опита да използва по рано, Chair Shoot право във лицето на Ambrose, Punk започва да забива стола във гърба на Ambrose бавно и силно като мъчение, ето че Punk спира да налага Ambrose и го гледа как бавно се опитва да се изправи, Ambrose вече е на крака а Punk не смята да дава повече време на лунатика, Punk дебне шампиона със стола ето че той се обръща а Punk замахва, Ambrose заляга в последния момент и Punk пропуска, Punk мигновено се обръща за втори опит но Ambrose явно няма намерение да му даде този шанс и веднага се нахвърля върху него, The Best in the World е  на земята а Ambrose върху него а най-важното е че стола е между тях, Ambrose веднага без да губи време зграбчва стола и започва да го забива право във лицето на Voice of the Voiceless, Punk се опитва да задържи стола но ето че Шампиона и боклата надделяват, и Punk пуска другия край на стола, Ambrose хвърля стола на трани и започва да забива удари право във лицето и връта на Punk.
Тазз: Да, размажи го Ambrose покажи му кой е най-великия.
Джо: Млъкни бе травестит смачкан не си затвори устата.
Ambrose най-накрая пуска Punk и се изправя на крака, ето че Шампиона е решил да грабне победата, Punk се опитва да се изправи също със последните му останали сили, ето че Лунатика вдига стола отново а Punk вече е на крака Ambrose е готов да забие стола право във главата на Punk. Ambrose се засилва към Punk, но какво по дяволите един от феновете на Punk във публиката туко що лична колата си право във лицето на Ambrose I го заслипи, това дава достатачно време на Punk, да се върне във мача ето че той и Ambrose си разменят удари из публиката, Punk взима надмощие и запраща Ambrose към една от барикадите, Ambrose се размаза по гръб там доста зле но ето че той все още не е на земята а се обляка на барикадата, Punk се засилва и това е Shinning Wizzard двамата се преобръщат от другия край на барикадата близо до ли линейката която ще сложи край на мача за един от тези двамата ето че, Punk със помощта от оваците на публиката и адреналина който е добил в момента отива до линейката и отваря вратите след което вдига Ambrose и го набутва вътре.
Ще успее ли The Best in the World да затвори вратите и да си върне златото тази вечер ?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 23:26

Преди обаче вратата на линейката да се хлопне, Амброуз успя да се съвземе и се върна в играта след няколко крушета за Пънк.. 
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 23:46

Tazz: Пънк и Амброуз!!! Двамата започват да премерват силите си между феновете, които са в пълен екстаз. Амброуз забива chop върху Пънк. След което му забожда един удар в главата, а Пънк окончателно се опитва да избягва близък контакт с него, макар и това да е невъзможно.
Styles: Двамата в момента се намират близо до стълбите. Амброуз забожда Пънк в металния парапет, след което извива главата на Пънк и той пада по стълбите, напълно разбит!!!!
Tazz: Пънк се държи за коляното, като се опира в стоманената барикада. Явно е доста ранен. Амброуз се отправя към него. Пънк обаче се изправя със сетни сили. Той използва своите инстинкти и изритва Амброуз право в ташаците, след което го хваща през главата и го избутва през стоманената барикада, като Амброуз се приземява с краката си.
Styles: Пънк тръгва да прескача стоманената барикада, обаче Амброуз, видимо ядосан, отново засича Си Ем през кракът, и той се нанизва право върху ръба на стоманената барикада, като се хваща за топките, въздухът на Пънк направо беше изкаран.
Tazz: Амброуз взима един стол и го забожда право в главата на Пънк, като го събаря от перваза. След което забива стола в коремът му. Пънк не трябваше да се преобръща, но кой съм аз, за да съдя действията му!?
Styles: Дийн наглася стола между кракът на Пънк. Това е много лошо. Пънк дори няма да бъде способен да ходи след това. Амброуз тръгва да вади нещо изпод тепиха. Междувременно, обаче, Пънк отскубва стола от себе си. Той се изправя, и макар и накуцвайки, тръгва да бяга от Амброуз. Дийн обаче го посреща с друг метален стол в гърба. След което го засилва....ПАЗИ СЕ, TAZZ!!!!Tazz: Тука не е безопасно. Вече една коментаторска маса се счупи в този мач, не искаме и втора, но на някой пука ли му!? Както и да е....
Styles: Дай да се преместим настрани, докато Амброуз скача върху Си Ем и започва да му забожда мощни удари в чукундурата.
Tazz: Главата на Пънк вече е разцепена, на Амброуз му остава само да я доразкървави още, и той няма да се спре, докато не си свърши работата. Дийн преобръща стола ми върху Пънк и....ей! Това е моето шише с вода!!! Върни го!
Styles: Съжалявам, Tazz, но Дийн изразходва шишенцето ти, като го изсипва върху главата си, да полее малко, да отоли жаждата си. Няма как да не му се наложи да зареди енергията си, нали!?
Tazz: Амброуз бърка изпод ринга и вади една стълба. Казвам ти, тоя е психично болен, чакай да изправя Пънк да се маха от тука, че мирише на пигмей.
Styles: Докато Tazz разкарва Пънк от нашата коментаторска маса, Амброуз взима една стълба. Той я мята на ринга. След което благодари на Tazz за услугата, която му направи, издърпвайки Пънк, и го връща обратно на ринга.
Tazz: Трябва да ми плати минералната вода. Както и да е, вече можем да се настаним удобно по местата си. И така, връщаме се към спаринг-а, който вече не може да се нарече така, това е направо кърваво меле, или нещо от сорта, както искаш го наричай, но е мега бруталното.
Styles: Пънк се опитва да замахва към Амброуз, но не може да уцели, тъй като Пънк изглежда не е на себе си след целия този побой, който изяде. Никой не може да е на себе си, освен може би Амброуз, но той не е на себе си през цялото време и използва това като предимство. "Лунатикът" се отдръпва далеч от ударите на Пънк. Той изглежда доста доволен от ситуацията. Дийн се засилва, но Пънк го обръща с armdrag!!!!
Tazz: Дийн веднага се изправя. Той не може да си позволи да остане на пода за дълго. Амброуз се отправя обратно към Пънк, но той го преобръща с още един armdrag в японски стил. Пънк взима стълбата и я наглася в единия ъгъл на ринга. Той хваща Амброуз и го засилва към нея. Амброуз обаче преобръща Пънк и....

...го забива право в стълбата,
след което му забожда ритник в корема, последвано от....

.....DIRTY DEEDS!!!!

Tazz: *ПЛЬОК!* Червена боя капна върху тепиха, а феновете започват да скандират Holy Shit, макар че е прекалено рано, не мисля, че Амброуз е свършил с идеята да обработва СМ Пънк.
Styles: Като каза "обработва", май Амброуз се досети за нещо. Той излиза за пореден път през въжетата, и бърка изпод ринга. Какво ли ще извади!? Не е стол, не стълба, не маса, а.....ЧАНТА!
Tazz: Не бъди тъп, колега! Погледни отвъд дървената кутия. Амброуз бърка от чантата и вади ОТВЕРКА! След което се връща обратно на ринга.
Styles: Амброуз хваща Пънк и започва да забива отверката в главата му, като мисля, че му изби зъбите с това, жълтите зъбки на СМ Пънк, мисля, че са оцветени така заради многото pepsi, което употребява, ама както и да е, вече са боядисани в червено, защото от устата на Пънк започва да тече кръв.
Tazz: Целия Си Ем Пънк е обезобразен. Амброуз хваща Пънк за десния крак. Май той се беше нацелил в него от доста време насам. Внимавай, той маха протектора на кракът и го забива право в металния кол!!!!
Styles: Амброуз набива няколко юмрука в капачката на Пънк. На Пънк ще му е необходимо време да се възстанови след това. Дийн се качва обратно на ринга. Той рита Си Ем в главата, след което го изправя. Пънк дори не може да ходи правилно и се стоварва върху въжетата, Амброуз се засилва към него и го събаря с CLOSELINE-E-E-E!!!!!
Tazz: Тук влиза в игра многобройния арсенал на кечистите, а Амброуз мисля че има още стотици ходове, които все още не ни е показал. Сега Амброуз излиза от ринга, и хваща Пънк през глава, като започва да го влачи към линейката.
Styles: Амброуз взима една торбичка от джоба си. Какво по дяволите, човече!? Той го изсипва в близост до линейката, като това се оказва че са....КАБЪРЧЕТА!
Tazz: "Лунатикът" хваща СМ Пънк. Феновете са в екстаз за това, което предстои, а именно - пореден powerbomb в този мач, ходът, който Амброуз се наглася да изпълни. Ето, че той качва Пънк върху раменете си и......МИ-И-ИЛИ БОЖЕ!!!! ПЪНК СЕ ПРИЗЕМЯВА ПРАВО ВЪРХУ КАБЪРЧЕТАТА!!!!!
Styles: Феновете не знаят какво да скандират в този момент, заради това обръщат на "TNWG" chant-ове. Мисля, че щяха да кажат за някаква друга инди-федка, която вече не е фактор.
Tazz: Аз съм без думи, нямам си и на идея какво е измислил Амброуз сега. Той взима една от "акушерските маси", които изложи по-рано, и я наглася, след което взима безжизненото тяло на Пънк и го слага върху него.
Styles: Амброуз набива няколко strike-a в гърдите на Пънк, макар че не виждам смисъл, тъй като той вече сигурно е в кома или нещо от сорта. Според мен му трябва спешна помощ, и Амброуз сякъш ще му я осигури. Той се качва върху линейката и гледа към противникът си, но не трябва ли да го вкара в нея, за да спечели, Tazz?
Tazz: Как може да си толкова прост, Джо!? Виж дяволитото изражение, изписано върху физиономията на "Лунатикът", мога да ти кажа, че се готви да направи нещо от върха на тази линейка, но какво!? Той скача и това е-е-е-е....

...ELBOW DIVE ОТ ЛИНЕЙКАТА...

...ПРАВО ВЪРХУ ШИБАНАТА МАСА!!!

Styles: Е, това вече ако не е краят на този мач, не знам кое трябва да е.
Tazz: Никой, освен може би Амброуз, не може да бъде на себе си (понеже той не е на себе си през цялото време) след подобно меле. Амброуз хваща трупът на Си Ем и го вкарва в линейката. Той затваря едната врата, но дали ще успее да затвори и другата и да спечели този мач!?


Styles: Мисля, че е ясно, Tazz...Амброуз ще си тръгне от RTP'15, все още като най-дълго царувалия световен шампион....ТОВА ТРЯБВА ДА Е КРАЯТ НА ПЪНК!!!!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 23:49

И-и-и, да! Това е краят на мача! Амброуз успешно затваря другата врата на линейката и следователно отбелязва победа срещу "The Best In The World". Линейката откарва Пънк, докато рефера подава титлата на Амброуз, и той прави taunt с нея под овациите на феновете. Амброуз успява да запази титлата си в едно адско меле, и си тръгва от RTP'15, все още като най-дълго царувалия Световен Шампион!!! Каква вечер само!!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    

Върнете се в началото Go down
 
ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Road To Pain 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: