Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    16/3/2015, 23:33

Настоящият шампион - Дийн Амброуз отново залага титлата си срещу Си Ем Пънк. Правилата на мача ще бъдат доста интересни, тъй като той ще бъде от вида `Ambulance Match`. Ще успее ли Пънк да прекрати царуването на Амброуз?


1. Dean Ambrose
2. CM Punk 
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 13:36
Announcer: The following is an ambulance match and is for the TNWG World Heavyweight Championship..........introducing first, from CINCINATTI, OHIO, WEIGHTNING 225 lb, HE IS THE LONGEST REIGNING TNWG WORLD HEAVY WEIGHT CHAMPION - DEEEEAAAAN AMBROOOOSE~!


Styles: Готов ли си, колега!?
Tazz: И още как!? Най-накрая дойде време за това, което може би ще бъде последния мач между Амброуз и Пънк. Мачът, който ще даде край на тяхната вражда, и ще затвърди позицията на Амброуз, ако успее да вкара СМ Пънк в линейката и да го откара от арената.
Styles: По-лесно е да се каже, отколкото да се направи. Все пак, Пънк не е за отписване. Ето, че феновете посрещат Амброуз с бурни овации.


Tazz: "Лунатикът" се качва на ринга през второто въже и запазва спокойствието си, но според мен, той изглежда повече от готов да размаже физиономията на Пънк. Дали наистина ще успее да го направи, само времето ще покаже.
Styles: Остава само СМ Пънк да излезе, и след това, великото меле между тези двамата ще започне. Не мога да чакам повече!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Guest
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 13:48


Не позната музика избухва във залата, а феновете са на крака и гледат какво ще стане.

Тазз: Какво е това по дяволите, това не е музиката на Punk
Джо: Сега ще разберем какво става.Ето го и Punk, всички фенове са на крака дори и коментаторите, цялата зала се клати от бурните овации.
Punk, пада на колене и гледа към линейката, след това поглежда ръката си, той бута качулката си на зад, и след това крещи "its clobberin time". Punk се изправя, и върви бавно към ринга като гледа Ambrose.
Punk, бавно се качва по стълбите, след което се обръща към феновете, и крещи.Punk, се качва на въжетата, и започва да крещи на феновете от ново, след което скача във ринга, и започва да бяга странично по ъглите, след което поглежда Ambrose, и му крещи "Ще си седна, на трона копеле".
Punk, застава във неговия ъгъл, и започва да се готви за мача.

Джо: Това, не е СМ Пънк, който познавахме преди.
Тазз: Прав си, виж лицето на Ambrose, той не очакваше това.
Джо: СМ Пънк, е по готов от всякога.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 18:55

Начало!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 19:07

Tazz: Амброуз не изглежда особено впечатлен от появата на СМ Пънк, но лично аз съм доста изненадан, че излезе по толкова различен начин.
Styles: Пънк определено обра големи реакции от публиката, но изглежда тук предимството е от страна на Амброуз. Ето, че двамата се впускат и започват да раздават мощни юмруци.
Tazz: Пънк се опитва да ззаключи Амброуз в headlock, обаче ето къде сбърка, понеже Дийн избутва противника си той забива главата си право в обтегачите.....
Styles: Лошо за "The Straight Edge Messiah". Амброуз набира надмощие за момента. Той тръгва към Пънк и му забожда няколко ритници в mid section-a. След което му извива лицето с един elbow, го хваща през вратът.
Tazz: "Лунатикът" прави опит за bulldog, но СМ Пънк вижда много добре през ходовете му, и успява да се спаси, като се измъква в последния момент от захвата му, а Амброуз сам се хвърля на въдицата.
Styles: Дийн е в лоша позиция. Феновете са зад СМ Пънк, явно искат да направи нещо по въпроса, а и това е точния момент да го направи. "The Best In The World" използва един от ритниците си, докато Амброуз се обръща и-и-и-и....
Tazz: *ПЛЯ-Я-Я-ЯС*~! Ха-ха, чу ли това, колега!? Амброуз сигурно бива изхвърлен на десет метра след този проницателен ритник, право в гърдите му.
Styles: Не, Tazz. Амброуз използва своя инстинкт като Световен Шампион и нарочно се търкаля, излизайки извън ринга. Определено ги знае нещата, ако питаш мен. Амброуз обаче започва да се блъска по гърдите с едната ръка, и извиква от болка, очевидно това е имало ефект. Пънк обаче няма да му даде време да регрупира, защото виж! Той се засилва от въжетата-а-а-а....
Tazz: ....Опит за Suicide Dive!!!! Очевидно успешен, тъй като Амброуз няма достатъчно време, за да отвърне на удара. Пънк определено е в играта си, колега!
Styles: Това е само началото на мача. На това ли е способен Амброуз!? Си Ем го засилва в барикадата. Амброуз се опитва да извърне удара, обаче Пънк прави reverse и успява да контрира, като лицето на Дийн определено се забива в барикадата, но той успява да се отдръпне надалеч.
Tazz: Пънк обаче преследва "Лунатикът", като успява да се добере до един стоманен стол. Внимавай, Джо! Пънк замахва със стола право към Амброуз......
Styles:..."Лунатикът" обаче успява да хване металния предмет, преди да направи контакт с главата му. Според мен Пънк се цели предимно към нея, но плановете му не провървяха този път. Амброуз се отдръпва и успешно изтръгва стола от ръцете на противника си. Той захвърля металния предмет, обаче Пънк отстъпва навреме, и столът се забива в стоманения под.
Tazz: Пънк продължава своята си атака, но цялата му инерция бива спряна със....

Kick to the guts +
steel steps~!


Tazz: СМ Пънк сякаш за малко да умре при този контакт със стоманените стълби. Амброуз качва противника си обратно на ринга, и ето от тук започват игрите с психиката, колега!
Styles: Доста интересно мнение, Tazz! В подобни ситуации, Амброуз е преобръщал доста от опонентите си. Дали Пънк ще се завърне!? Той определено се опитва да се изправи, но ето, че Амброуз се докопва до една кендо пръчка. Това е доста лошо за "The Voice of the Voicless".
Tazz: Амброуз умело изчаква противникът си да се изправи. Върху лицето на Амброуз се е изписала ехидна усмивка, той се наслаждава от това да нанася болка. Амброуз замахва.....право към стомаха на Пънк!!!!
Styles: Чу ли викът на Пънк, колега!? Тялото му не може да понесе тежкия удар от бамбуковата пръчка в ръката на Амброуз, с която той....оууух....!!!! Замахва още веднъж, през гърба на Пънк, като след този удар, Фил пада на колената си.
Tazz: Амброуз изглежда не е привършил с комбо-атаката си. Той хваща СМ Пънк през вратът с кендо пръчката, след което....ПАЗИ СЕ......RUSSIAN LEGSWEEP С КЕНДО ПРЪЧКАТА!!!!!
Styles: "THIS IS AWESOME" - започва да скандира THE TNWG UNIVERSE, и са прави, колега!!! Това наистина е страхотен мач!
Tazz: И още как, колега!? Дийн мята дървеното оръжие на тепиха. Той излиза извън ринга, питам се какво ли е замислил!?
Styles: Не е ли очевидно, Tazz? Виж това! Шампионът вади един стол, и се качва обратно на ринга, но почакай, какво е това!?
Tazz: СМ Пънк успява да се търколи и да излезе извън ринга, като се насочва към рампата. Казах ли ти тормозът, който е оказван над психиката, Джо!? Ха-ха! Точно това се опитва да направи Пънк в момента. Виж хитрата усмивка по лицето на Пънк. Той прави на Амброуз "не можеш да ме видиш" знакът на Джон Сина, с цел да си направи подигравка с него.
Styles: Амброуз изглежда откача. Той мята стола и излиза извън ринга. Пънк пръв прави своя ход, като тръгва към "Лунатикът", и двамата започват отново да разменят удар след удар.
Tazz: Дийн изглежда побесня. Не мисля, че изобщо му пука къде нанася ударите си, и СМ Пънк успява да му влезе под кожата.
Styles: Пънк засилва Амброуз и го блъска право в барикадата. Той го изправя отново и.....отново го изблъсква в ограждението, като така си преправя път към линейката, размятайки Амброуз насам-натам, като хендбалл.
Tazz: Явно планът на Пънк успява, като той сваля Амброуз с един Muay Thai-стил ритник, сваляйки го от рампата, като Амброуз пада на пода, изглежда сякаш е направо парализиран след това.
Styles: Но Дийн е известен със своята издръжливост, и Пънк не трябва да си губи времето. Той повдига Амброуз и го запраща срещу носилката, но.... Дийн се хваща за нея преди това! Дийн все още се опитва да преобърне нещата, като започва да отвръща с reverse elbow shots, право в главата на Пънк!!!!
Tazz: Пънк е зашеметен. Амброуз явно успя да постигне все пак нещо, и това е, че в момента и двамата се намират при линейката. Място, на което Пънк не иска да бъде. Ето, че Амброуз взима таблото, което е върху носилката и......

....го забива в корема на Пънк,
след което право в гърбът му.......След което слага таблото пред вратът му,
и го забожда-а-а-а-a-a-a...

.....ПРАВО В ЛИНЕЙКАТА!!!!

Styles: Амброуз отново разчита на инструменти, за да съсипе своя противник.
Tazz: Той направо разнищи Пънк след този невероятен ход. Ето, че сега Дийн отваря вратите на линейката и се опитва да вкара Пънк в нея. Дали ще успее!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
The Undi22-1
Superstar
Superstar
avatar

Location : Варна
Join date : 21.12.2013
Posts : 314
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 19:20

Не, Амроуз отнася ритник в корема и Пънк се спасява от линейката!
Върнете се в началото Go down
Guest
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 19:22

Тазз: Punk го направи, някак си успя да се задържи в този мач.
Джо:  След всички тези ходове на Ambrose, Punk остава в мача.

Ето, че Punk и Ambrose, се гледат, но шампиона не успява да запази контрол, и се засилва към Punk, но това е блок от страна на Punk, High Kick право във главата на вече поваления Ambrose.                                
Punk, не губи никакво време, и забива силни ритници, право във гърба на Ambrose, докато той се опитва да се изправи явно, Punk не смята да му даде тази възможност, Ambrose нанася удар право във слабините на Punk, какъв подал но и умен ход от страна на шампиона.
Ambrose, без да губи време се нахвърля върху Punk, и започва да му забива силни удари, право във главата. Ето че Ambrose вече пуска Punk, и започва да се оглежда със неговата побъркана физиономия но, Punk вече е на крака и дебне шампиона, ето че шампиона се обръща, и се засилва право към Punk но ето че, Punk заляга хваща дясната рака на Ambrose, докато той минава от зад и това е, Swinging Neckbreaker. Punk, размаза Ambrose във стоманения под, ето че Punk не губи време, и веднага прилага на Ambrose,  Anaconda Vise докато Ambrose се превива от болка CM Punk, затяга захвата още повече. Punk, най-накрая пусна Ambrose, а сега го влачи към коментаторските маси, какво ли е намислил Punk сега, Punk бърка под ринга и издърпва стоманен стол, и бурзо се обръща към Ambrose, но това е Drop Kick от страна на шампиона, стола който Punk взе се размаза право във лицето му, Ambrose се катери по въжетата, Ambrose скача право върху Punk, но това е блок от страна на The Best in the World, ребрата на Ambrose, се размазаха буквално във коленaтa на Punk. Punk се изправя, докато Ambrose е на земята, и се гърчи от болка ето че Punk взима стола който по рано изпусна, и го забива право във главата на Ambrose, сега Punk започва да разчиства, една от коментаторските маси като след това вдига шампиона, и го качва на масата Punk се катери, по въжетата а Ambrose лежи на масата, и няма сила да се дръпне, Punk се изправя на въжетата, и се готви да скочи дали ше успе, и дааа.


Diving Elbow Drop to Announcer Table

Тазз: Тези двамата, са се побъркали да се убият ли искат.
Джо: Това е много зрелищен мач.

Punk се добира до ринга, и се опитва да се изправи със помощта на стълбите, Ambrose се изправя също със помощта на барикадите. Ето че Punk отива към Ambrose, и го хваща за раката след което се опитва да го засили към стоманения кол, но това е блок от Ambrose, и вместо Ambrose,  Punk се разби във стоманения стол, главата на Punk вече започна да кърви. Ambrose, решава да обработва главата на Punk, и започва да я забива право във стоманените стълби със голяма злоба, Ambrose избутва Punk, и той пада по гръб. Ambrose взима стола който Punk, по-рано използва срещу него, и се качва по въжетата, Ambrose хваща стола със едната ръка, и се хвърля към Punk, нo ето че Punk посреща Ambrose, със Drop Kick право във стола, ръката на Ambrose е наранена, той се държи за нея и се гърчи от болка на земята. Punk се хваща наранената ръка на Ambrose, и прилага Anaconda Vise на наранената ръка,  Ambrose крещи от болка а Punk крещи от кеф, Punk най накрая пуска Ambrose от захвата Punk се изправя, и след това започва да забива ритници право във наранената ръка на Ambrose.
Punk вдига Ambrose, и го качва на ринга ето че, Ambrose все още не се е предал и забива коляно право във корема на Punk, след което Ambrose повдига Punk от пода и го засилва право към един от ъглите, където Punk се размазва, Ambrose се катери по въжетата но ето че Punk се изправя и се засилва право към Ambrose, и това е Shining Wizard  право във главата на Ambrose който се опитваше да се изправи на въжетата, след този удар, Ambrose излетя право към стоманения под. Ambrose се обляга на една от барикадите, но CM Punk се отблъсква от въжетата, след това се засилва право към другия край на ринга, и скача право през второто въже това е Suicide Dive, Punk и Ambrose минаха право през барикадата. Punk се изправя, и след това вдига Ambrose, и го премята право под най долното въже, като издърпва половината му тяло извън ринга, CM Punk  бърка под ринга, и вади стоманен стол след това го забива право във главата на Ambrose ето че, Punk сега заклещва главата на Ambrose във стола, Punk се качва на ръба на ринга след което скача върху въжетата, той вдига двете си ръце високо във въздуха, и скача от въжетата право към главата на Ambrose.

Flying Knee Drop to the Neck

ПРЕЗ СТОЛА!

Тазз: Какъв невероятен ход от Punk.
Джо:  Ambrose, сигурно доста го е заболяло.

Punk, е на пода и се държи за крака,  Ambrose е във безсъзнание. Punk бавно се изправя, и се запътва към Ambrose, The Best in the World вдига Ambrose, и се опитва да го занесе до линейката, те вече са на рампата а Punk доста куца, Ambrose ясно няма намерение да губи титлата си толкова рано, и започва да забива лакати право във задната част на главата на Punk.
Punk пуска Ambrose, и двамата започват да си разменят много здрави удари, но шампиона взима надмощие и запраща Punk право към барикадите, Punk излежда изпита много болка от този ход на шампиона, и се превива на земята явно си е ударил нараненото място на главата право във барикадата, Punk вече кърви обилно. Ambrose, не губи време този път, и веднага тръгва към ринга той вдига покривката, и бърка под него той вади Kendo Stick, Ambrose се засилва право към Punk, и започва да го налага по гърба, Punk се гърчи по земята от болка а побеснелия, Ambrose явно няма намерение да спре и да си спести това удоволствие, ето че най после Ambrose хвърля Kendo Stick, и започва да рита Punk право във ребрата, докато му крещи „Аз съм шампиона кучко, и няма да вземеш това от мен, ти нямаш нищо”, Punk се съвзема от болката, докато Ambrose му крещи, Punk заби ботуша си право във лицето на Ambrose, той започна да кърви от носа, Punk бързо се изправя докато шампиона лежи на земята, и взима Kendo Stick който Ambrose използваше по-рано, Punk e решил да си го връща на Ambrose, Punk започва да забива Kendo Stick, право във главата на Ambrose, все още можем да забележем чартите по гърба на Punk от този Kendo Stick, Kendo Stick се разцепи на две във главата на Ambrose. Punk повдига Ambrose, и го обляга точно на барикадата, която обгажда феновете във залата, Punk сега се засилва право към Ambrose, и забива ръката си право във лицето на Ambrose, те се преобръщат от другия край на барикадата при феновете, Punk се изправя а Ambrose е зашеметен, ето че Punk взима един от столовете на феновете, и го събира след което дебне Ambrose, Ambrose се обръща, и Punk забива стола право във лицето на Ambrose. Punk хвърля стола, и бавно изправя Ambrose на крака, след което го премята през барикадата ето че, и Punk презкача барикадата, Punk замъква Ambrose към ринга, ето че те ходят по рампата и вече са на ъгъла, Punk вдига и избутва Ambrose под най долното въже на ринга, Punk се навежда под ринга и вади маса, след което издърпва и стоманени вериги, Punk вдига и хвърля масата на ринга, след което взима веригите и също се качва на него, но вижте Ambrose той е на крака и се засилва към Punk, но Ambrose бива посрещнат със High Kick, Ambrose е на земята, а Punk започва да го налага с веригите по цялото тяло. Punk хвърля веригите, след което предърпва масата до един от ъглите, и я разпъва близо до ъгъла ето че, Punk взима веригите, и ги качва на масата след което бавно вдига Ambrose, и го предърпва на ъгъла, Punk стъпва на втората  зглобка, и сяда на третата, след което предъпрва Ambrose близо до него, Punk се изправя на крака, и хваща Ambrose за връта след това се изтласква от зглобката.

Tornado DDT

През масата със веригите!

Тазз: Ambrose е облян, обилно с кръв.
Джо: Виж, Punk той си е наранил ребрата, доста се държи за това място, и се гърчи.

Punk намира сили да се изправи с помощта на въжетата, явно Punk е решил да даде всичко от себе си днес за да вземе титлата.  Punk слиза от ринга, и вдига покривката на ринга след което се навежда под ринга, той издърпва стълба но вижте Ambrose, той е на въжетата и се хвърля към, Punk това е Diving elbow drop право върху стълбата която Punk държеше, Ambrose и Punk разбиха част от барикадата след този зблъсак а Punk беше разбазан под стълбата,  Punk се държи за ребрата и се гърчи от болка на земята, Ambrose явно е доста доволен от гледката той се смее, Ambrose вдига стълбата и я хвърля право върху ребрата на Punk, той явно е решил да унищожи, Punk днес както беше обещал преди седмица, Ambrose не е приключил Лунатика в момента търси нещо под ринга , той издърпва стол изпод ринга, и се насочва веднага към Punk, лунатика започва да налага Punk здраво със стола във ребрата, Punk е готов да се разреве от болка от това което лунатика му пречинява, Лунатика хвърля стола и гледа как Punk се гърчи от болка, и по изражението му разбираме че гледката доста му харесва, Ambrose издърпва един от столовете на феновете, и сяда на него докато гледа Punk и му се смее, Punk бавно се изправя но Ambrose отново взима стола, и го забива право във главата на Punk,но Punk в последния момент заляга и Ambrose пропуска с този удар, Ambrose мигновено се обръща със опит за втори удар но, Punk го посреща със High Kick, право във слепоочието, и двамата падат на земята.
Тазз: Колега, умората си казва думата тук.
Джо: Колега, да бъда честен аз се чудя, как тези двамата въобще как още ходят, след това което си пречениха.
Punk бавно се изправя, и взима стола който, Ambrose по рано използваше, Ambrose вече също е на крака, Punk замахва със стола със всичка сила, и го забива във гърба на Ambrose, Ambrose започва да бяга през публиката от болка а Punk върви бавно след него, те двамата вече се намират близо до рампата но от страната на публиката, Ambrose се обляга на една от барикадите, Punk се засилва Chair Shot право във главата на Ambrose, той се обръща от другия край на барикадата ето че, Punk презкача барикадата след него, Ambrose пълзи по рампата към backstage. Но, Punk не му позволява да се изниже, и забива стола право във гърба на, Ambrose след което продължава да удря Ambrose със стола по гърба, Ambrose е във безсъзнание, а двамата се намират на няколко метра от линейката, ето че Punk отива право към линейката и отваря двете врати след което се връща обратно до, Ambrose който се опитва да се изправи но, Punk му нанася удар със коляно право във главата.
Punk издърпва Ambrose до линейката, и се опитва да го вдигне за да го вкара в нея.
Ще успее ли Punk да си тръгне със титлата тази вечер ?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 19:57

Амброуз успява с груба сила да се пребори срещу Пънк. Той го хваща през главата и го поваля върху пода със SNAP DDT, като тази оспорвана битка продължава.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 20:11

Tazz: Не знам как Амброуз го направи, но той в последния момент успя да преобърне нещата в своя полза. Дийн обаче също е ранен и това доста му отпада от времето.
Styles: Той все пак успява да се изправи някак си, но все още на крака. Амброуз започва да пълзи към ринга, измъквайки се от опасната зона. Явно му писна да стои при тази линейка, и аз съм съгласен с неговата стратегия, да стои на безопасно място.
Tazz: Няма безопасно място в този мач, колега. Виж това, че Амброуз започва да бърка под ринга, опитвайки се да извади нещо. Той взима едно стъкло, и го вкарва в ринга, като феновете започват да скандират: "DEAN'S HARDCORE! DEAN'S HARDCORE! DEAN'S HARDCORE!"
Styles: Все още обаче нищо не се е случило. Амброуз се връща, за да вземе безжизненото тяло на Пънк, което явно е доста пострадало след SNAP DDT-то, което Пънк изяде върху стоманения под. Амброуз хваща Пънк през глава и го връща обратно на ринга.
Tazz: Дийн се качва, минавайки през въжетата. Пънк се опитва да се изправи, помагайки си именно с тях, като планът му не минава доста добре, понеже Амброуз го хваща, и нанизва ръцете му върху най-горното въже. Дийн започва да набива шамари на Си Ем, след което се засилва от отсрещните въжета и го посреща с....RUNNING DROPKICK~!
Styles: Пънк все още стои увиснал. Това дава изключително предимство за Амброуз! Той взима един стол, и го наглася под главата на Пънк. След което се качва върху най-горното въже-е-е-е.....
Tazz: Diving Legdrop, като главата на Пънк се размазва право върху стоманения стол!!!!!
Styles: Амброуз не е приключил. Той взима стъклото, и го наглася върху единия ъгъл на ринга, върху вторите въжета. Пънк е в беда. Амброуз отново му хваща тялото в опит да го изправи, и го наглася с гръб към стъклото.
Tazz: В последната минута....Пънк! Пънк!!! той се осъзнава къде се намира, и започва да забожда удари в главата на Амброуз. Дийн обаче контрира с един ритник през корема му, карайки го да се присвие. След което той хваща Пънк за....
Styles: POWERBOMB ВЪРХУ СТЪКЛОТО!!!!! POWERBOMB ВЪРХУ СТЪКЛОТО!!!! POWERBOMB ВЪРХУ СТЪКЛОТО!!!!
Tazz: Погледни гърба на Пънк!!! Той дори не може да се излегне върху него, гърчейки се на пода от болка. Амброуз също обаче отстъпва настрани след този ход. Той се обляга върху отсрещните въжета, с цел да си отпочине.
Styles: Амброуз май не забелязва, но Пънк се намира в доста неизгодно положение, и то от външната страна на ринга. Той се опитва да се изправи, помагайки си с въжетата, като след всеки един опит да се надигне, агонизира от болка.
Tazz: Дийн май няма да даде почивка на Пънк. Той тръгва към него, докато той е увиснал върху най-горното въже....и това е-е-е-е.....


RKO FROM OUTTA NOWHERE!!!

Tazz: Главата на Пънк много лошо се отнесе във най-горните въжета. Сега внимавай! Амброуз дори не изчаква Пънк да се вземе в ръце. Той издебва точния момент, качва се върху най-горното въже и това е....DOUBLE AXE HANDLE!
Styles: Ръцете на Амброуз се забиват в главата на Пънк и той пада на пода. Сега Амброуз тръгва към ринга и започва да бърка нещо от там. Той изважда....бухалка с бодлива тел!!!
Tazz: Не....не, просто не! Определено ще се лее доста кръв след това, което е намислил Амброуз. Той забива бухалката...ВНИМАВАЙ!!!...през корема на Пънк. Амброуз е като хиена и бавно преценява ходовете си, докато се наслаждава на агонията, която изпитва Пънк в момента. Ето, че сега Дийн го хваща през главата с бухалката като бодливата тел се опира в лицето на Пънк....ужасяващ ход от страна на Амброуз!!!
Styles: Пънк крещи, а от лицето му започва да се стича кръв. Амброуз изглежда доста доволен от своите действия. Той хваща бухалката с двете си ръце. Слава богу, Пънк е в безопасност...о, НЕ, ЧАКАЙ МАЛКО!!!! Амброуз забива бухалката с всичка сила....в задната част на главата на Пънк!!!!
Tazz: Си Ем сякаш не помръдва след това, което го сполетя, а Амброуз мята бухалката настрани. Той хваща Пънк за десния крак и започва да го влачи по металната рампа като някакъв парцал. Той наглася Пънк на удобно място, точно към единия ръб на рампата, близо до линейката. След което повдига кракът на Пънк и му прави snap knee ddt в ръба на рампата, като Пънк се хваща безпомощно за кракът и реве от болка, докато Амброуз прави един таунт към феновете, като с това обира смесени реакции...
Styles: Амброуз изглежда е "черния кон"  в този мач. Мисля, че повече от феновете застават зад СМ Пънк. Дийн хваща СМ и го изправя, след което го наглася в носилката. Той засилва Пънк, докато е върху носилката-а-а....
Tazz: И Пънк бива разбит в стоманената барикада. Амброуз отново го изправя, след което започва да му нанася мощни chop-oве през гърдите, като феновете *WOO*-ват след всеки един chop, в стил Рик Флеър. Амброуз хваща Си Ем през вратът, какво ли е пък намислил сега!?
Styles: Почакай малко! СМ Пънк успява да избута Амброуз в последния момент! Да! Пънк все още има сили. Той се засилва срещу Амбруз и успява да го събори на земята с един elbow. Пънк като освирепял започва да забожда удари в противника си, като "Лунатикът" успява да се предпази с лакътя на ръцете си.
Tazz: Пънк събаря носилката върху Амброуз. Питам се какво ли е замислил!? Амброуз маха носилката от себе си и се опитва да се изправи, докато Пънк вече е върху рампата. Той прави опит да скочи от неяяя....
Styles: Амброуз обаче хваща Пънк през кракът и...ЛЕЛЕ МАЙКО!!! Го издърпва напред, като Си Ем се приземява право върху рампата и то с гърба си.
Tazz: Какъв брутален мач, колега! Пънк агонизира от болка! Амброуз отваря вратите на линейката. Той бърка от там и изважда две маси, дори не знаех, че там имало някакви инструменти.
Styles: О, вътре е пълно с тайни оръжия! Виж, че Амброуз изважда някаква маска. Той тръгва към Пънк и слага маската върху него....Дали не се опитва да отрови Пънк с някакъв смъртоносен газ!?
Tazz: Цялото кървясало лице на Пънк вече посинява, а очите му започват бавно да се затварят, мисля, че си прав, Джо, в тази маска определено има нещо гнило. Публиката застава твърдо зад Пънк и се опитват да му дадат сили, но не мисля, че и те ще помогнат, в този случай.
Styles: Очите на Пънк се затварят. Тялото му изглежда безжизнено, но Амброуз все пак не спира своята хватка. Обаче, погледни това! Пънк започва да показва някаква жизненост и внезапно започва да контрира с reversed elbow shots, право в лицето на Амброуз.
Tazz: Дийн отстъпва назад. Предполагам, това е планът на Пънк. Той се обръща към него с един завъртащ се ритник, но Дийн заляга. Пънк обаче забожда един upperkick, право в мутрата на Амброуз, който все още се държи на краката си, но не за дълго, защото "The Straight Edge Messiah" го хваща през ходилата и успява да го събори на земята.
Styles: Пънк взима Амброуз и успешно го вкарва в линейката! Не мога да повярвам....това ли е краят!?
Tazz: Не, Джо! За да победи, Пънк трябва да затвори и двете врати на Линейката. Виж обаче това! Амброуз се показва от линейката....


....той държи стоманен стол, и-и-и....

....го мята през лицето на Пънк...


....след което скача и го поваля с...

Louthez press + multiple punches!

Tazz: Амброуз отваря едната врата на линейката. Той хваща лицето на Пънк и го засилва към нея....


Styles: Това ли е краят!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    20/3/2015, 20:14

Амброуз тъкмо тръгва да затваря вратата на линейката. Обаче преди да затвори другата, Пънк го спира, и успява да се върне в мача, скачайки върху Дийн със diving elbow. Мачът продължава.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match    

Върнете се в началото Go down
 
ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Road To Pain 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: