Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    16/3/2015, 23:19

Мачът за Българската титла беше дълго обект на обсъждане и определено е нещо, което ще си заслужава гледането. Настоящият шампион Роман Рейнс, който държи шампионския колан вече почти 3 месеца, защитава златото срещу звездата, набрала най-много инерция в последните седмици - Ренди Ортън. 


1. Reigns
2. Orton 
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    21/3/2015, 15:56


Ring Announcer: Next match is scheduled for 1 fall and it's for the TNWG Bulgarian Championship. Approaching the ring, from Pensacola, Florida, Weighting 265 pounds, he is the Bulgarian champion, The Big Dog, ROOOOMAAAAAAN REEEEEEEIGNS !!!

Tazz: Ето го!! Шампионът на България излиза на ринга, готов за битка.
Styles: Роман излиза от публиката, след което се качва на второто въже и таунтва


Tazz: Рейнс влиза на ринга, след което се качва на въжетата и вдига титлата си.
Styles: Шампионът е вече в средата на ринга и започва да загрява за мача си. Останете с нас, защото той ще бъде невероятен!
Върнете се в началото Go down
MassiveSev
The People's Champion
The People's Champion
avatar

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2788
Age : 15

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    21/3/2015, 16:09Announcer: And His Opponent, From Saint Charles, Missouri, Weight 235 Pounds.. The Viper, The Apex Predator.. RANDY-Y-Y-Y ORTON.Tazz: Къде е Randy, колега? А ето го и него! Той е в невероятна форма и по изражението му е готов на всичко за да спечели този мач.
Styles: В последно време, Orton набра доста инерция. Той беше доста близо до златото на миналия турнир, Cage Of Violence но The Rock бе туширан. Явно, Orton е решил да контузи The Rock само за да не му попречи да вземе златото от Roman.Tazz: Orton вече е на въжетата, а феновете го освиркват с пълно гърло. Той Taunt-ва и не му пука. Както знаем, на Orton не му пука за мнението на другите. Той слезе от въжетата и опита да нападне Roman, но рефера не му позволи. Те са по местата си и чакаме само началото на мача.
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1352
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    21/3/2015, 16:28

Начало!
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    21/3/2015, 16:53

Tazz: И така, вече сме в началото на този дългоочакван мач между шампиона на България Роман Рейнс и претендентът за титлата му - Ренди Ортън.
Styles: Двамата са в средата на ринга и се наблюдават. Кой ще реши да нападне пръв? Рейнс се засилва към опонента си, който веднага отстъпва, слизайки от ринга. В очите на Роман се вижда, че той просто иска да разкъса опонента си. Враждата между двамата стана доста напечена.
Tazz: Напълно си прав, колега. Ортън направи много мъдра постъпка, слизайки от ринга. Роман обаче е дошъл да се бие, затова слиза извън ринга и опитва да хване опонента си, но Ренди бързо се връща на ринга. Докато Рейнс се върне на ринга, Ортън го изненадва с ритник в лицето. Ето че планът на Ренди все пак сработи. Той успява да вземе лека преднина в началото на мача.
Styles: Без да губи никакво време, Ортън започва да забива ритници по цялото тяло на Рейнс. Шампионът опитва да се изправи, но "Пепелянката" така и не му позволява. Великолепно начало от претендента! След всички тези ритници Рейнс е на пода, а Ортън му крещи нещо от рода на "Само това ли можеш?"
Tazz: Роман Рейнс опитва да се изправи, докато Ортън се перчи. Ренди обаче вижда, че шампионът е на крака и отново се насочва към него. Започва серия от удари и Рейнс е приклещен в ъгъла. Ренди показва колко много иска титлата. Той дори и не позволява на Рейнс да вземе надмощие в началото на този мач. Съдията отброява до 5 и кара Ортън да спре с ударите.
Styles: Добре, че беше съдията. Роман е безпомощен. Ренди отново започва да се перчи, докато Роман Рейнс опитва да се изправи в ъгъла. Ортън се засилва... но Рейнс контрира с лакът в лицето на противника си. Страхотен ход от Роман. The Juggernaut веднага започва да налага опонента си. Време е и Рейнс да покаже зъбите си в този мач.
Tazz: Roman's unloading on Orton !!! Сега Ренди е този, който е притиснат в ъгъла. Роман започва да забива ритници в корема на опонента си. Пепелянката се свлича на пода, изпитвайки ужасна болка. Наложи се съдията отново да се намеси.


Styles: Двамата мъже искат просто да се разкъсат. Ренди иска тази титла, докато Роман е бесен заради подлите атаки на Ортън, направени напоследък.
Tazz: Роман се засилва към своя опонент, но отнася Clothesline. Брутална атака от страна на претендента в този мач. Роман Рейнс отново е на пода, а Ренди се възползва от това и веднага опитва туш, но Рейнс успява да изрита още на 1.
Styles: Ренди Ортън опитва захват през врата. Пепелянката знае, че няма да е добре за него, ако Роман Рейнс успее да се изправи, така че засега опитва да го задържи на пода. The Big Dog обаче успява да се изправи на крака, преди да бъде изтощен. Рейнс засилва Ортън към въжетата, след което се навежда, но Ренди забива ритник в лицето на шампиона. Ортън зашеметява опонента си, а сега отново се засилва, но този път Рейнс го посреща със Shoulder Block.
Tazz: Рейнс се засилва от въжетата, след което Ренди опитва да го посрещне със саблен удар, но Роман се навежда, а после се оттласква от другите въжета и напада с Jumping Clothesline. Веднага Рейнс напада с лакът в сърцето на опонента си. Без да губи никакво време, Рейнс приковава раменете на опонента си. Ще видим ли 3?
Styles: 1......2 и повдигане от Ортън. Със сигурност този мач ще продължи още доста време. На миналия турнир и двамата показаха невероятна издръжливост, Скалата също. Може би и днес Ренди и Роман ще направят един невероятен мач, какъвто стана на Cage of Violence.
Tazz: Донякъде съм съгласен, колега, но ако Ренди не направи нещо, Роман може много бързо да го довърши и да защити златото си за пореден път. Виждаме, че Роман няма никакво намерение да спира с атаките си срещу своя съперник. Той го изправя и отново го поваля на пода с Belly-to-Belly.
Styles: Каква мощ само!! Рейнс хвърли Ортън като парцалена кукла. Просто невероятна сила от българския шампион. "Аз съм шампионът! Ти никога няма да стигнеш до титлата!" - казва Роман Рейнс. Той се насочва към опонента си, но изведнъж Ренди Ортън хваща опонента си в малък пакет. 1.......2.......3 !! НЕЕЕЕ!! Рейнс се повдигна в последния момент. Колко близо бе Ортън до това да изненада опонента си. Ядосан, Роман Рейнс веднага скача на опонента си. Той забожда мощни удари в главата на Ренди.
Tazz: Ортън сякаш ядоса още повече своя противник. Това бе голяма грешка, защото виждаме как Рейнс отприщва своята мощ. Роман най-после е спрян от съдията, който едва държи контрола в тази среща.
Styles: Ренди Ортън се опитва да допълзи до ъгъла на ринга, за да се изправи. Роман пък си взима малка почивка от това, което направи дотук. Ренди успява да се изправи и веднага Рейнс се засилва към него. Саблен удар, последван от ъперкът !!! Този ход направо нокаутира Ортън и той се свлече на най-долното въже. Рейнс обаче не е свършил. Той слиза от ринга и забива Dropkick.
Tazz: Какъв ход от Роман !!! Да го видим отново.


Styles: Невероятна офанзива от Роман Рейнс. Ортън лежи безпомощно на пода. Просто не виждам как Роман ще загуби титлата си, ако продължава да се бие така, колега.
Tazz: Съгласен съм с теб. Невероятни качества ни показва настоящият носител на българското злато. Рейнс се връща на ринга и опитва туш - 1.........2...... и някак си Ортън успява да отлепи рамото си. Докато се върне на ринга, Рейнс изгуби доста време и това не му позволи да спечели мача тук. Роман се чуди какво още може да направи, за да стигне до победата.
Styles: И май се сети. Той опитва да изправи опонента си. Това ще е опит за суплес, но Ортън контрира, като не позволява на опонента си да го вдигне във въздуха. Втори опит на Рейнс, но и той е неуспешен. Ортън забива ритник в корема на Рейнс и така успява да се измъкне. Следва ДДТ от претендента. Какъв обрат само. Най-после Ренди спря атаките на Рейнс поне за кратко.
Tazz: И добре за него, че го направи, защото виждаме как той едва се движи. Изглежда силите му са на привършване. Все пак тук той си спечели време. Отново Пепелянката опитва захват. Той иска да накара Рейнс да се предаде.
Styles: Роман обаче не се дава. Той се бори с опонента си и успява да застане на колене, като така намаля натиска. Малко по малко Роман се изправя на крака. Лакът в корема на Ортън, който отпуска захвата.
Tazz: Това обаче не е всичко. Рейнс хваща опонента си и го вдига във въздуха !! ТОва е Moment of Silence.


Styles: Брутален ход от Рейнс. Той веднага опитва туш. Ще успее ли да спечели мача?
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1352
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    21/3/2015, 17:09

1...2 и имаме повдигане. Мача продължава!
Върнете се в началото Go down
MassiveSev
The People's Champion
The People's Champion
avatar

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2788
Age : 15

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    21/3/2015, 17:11

Tazz: Мача продължава пълен напред! Orton се хваща за първото въже и опитва да се набере, но Roman се засилва към него. Orton бързо пуска въжето и минава извън ринга, а Roman пада на пода. Orton е на крака и го причаква. Roman се вдига, като си помага с барикадите, а Orton прави Clothesline. Съответно, Roman минава отвъд барикадите. Orton прескача барикадите с опит да вдигне Roman, но без успех. Той го избутва от другата страна на барикадите. Roman се изправя и вече е с единия крак при феновете, но Orton се засилва и го рита в ребрата. Roman се връща назад, а Randy го хваща за главата. Той го удря в барикадата и бързо го вдига за Spike DDT. Главата на Roman бива размазана, а Orton го връща на ринга. Преди Orton да се върне в ринга, Roman е на крака и го изчаква. Randy бавно се качва към ринга, но Roman скача към него. За това, Orton скача назад и пак е извън ринга. Roman опитва да накара Orton да се качи, но всички знаем, че Orton е един от най-хитрите кечисти изобщо в света. Roman се е навел, а Orton скача и прави Hotshot. Roman се обръща, а Randy се качва на ринга, като после го сваля с Back Clothesline. Roman забива главата си в обтегача, а Orton се засилва за Corner Back Clothesline, но Roman се отдръпва. Randy се удря в ченето, а когато се обърне, Roman го вдига на раменете си. Randy започва да го удря с лакти във врата, но все пак, Roman прави Samoan Drop. Той се изправя и бързо вдига Randy, но той започва да го рита по колената. ОПИТ ЗА RKO.. НЕ-Е-Е-Е-Е! Roman избутва Randy напред, а той направо пада извън ринга. Roman решава да не атакува, а да си почине, но доста голяма грешка, защото Randy се качва на ринга и го атакува в гръб. Той го хваща и го засилва между обтегачите. Той удря рамото си точно в кола, а Roman пада извън ринга. Той е върху стъпалата, а Randy се качва на въжетата и прави Jumping Knee. Roman бе сериозно наранен, а Orton го рита в ребрата докато, Roman е на колене. Orton не е свършил! Той хваща главата на Roman и я удря в стъпалата. Той го вдига на раменете си и от там го качва на въжетата. Прескача въжетата и го вдига на раменете си. Това е Electric Chair. Orton се отдръпва и прави мощно Knee.

А след това, Roman се изправя, а Orton прави мощен Snap Scoop Slam.Styles: Опит за туш! Дали ще има край на мача?
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1352
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    21/3/2015, 17:13

Kick Out от Рейнс!
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    21/3/2015, 18:13

Tazz: Ренди Ортън успява да набере инерция, но Роман Рейнс за пореден път се повдигна и разочарова своя опонент. Рейнс пълзи към ръба на ринга, докато Ортън се чуди какво да направи.
Styles: ОО НЕ!! Ренди се насочва към Рейнс. Всички знаем какво е намислил "убиецът на легенди". Той прокарва тялото на своя опонент над второто въже. Дали пък няма да видим DDT от въжетата ?!? Нееее... Роман Рейнс успява да се измъкне, след което вдига Ортън и го хвърля върху въжетата така че Ренди да се "обеси" в тях.
Tazz: Ето че Рейнс отново успява да се върне в мача. Ренди падна на пода, но Рейнс не се опитва да го напада. Вече си личи, че и двамата започват да се изтощават и атаките им няма да са същите като от началото на мача.
Styles: Ренди опитва да се изправи с помощта на въжетата и успява да го направи. Най-после Рейнс се засилва към опонента си и го запраща извън ринга със саблен удар. Ортън падна много лошо на рамото си и ми се струва, че Рейнс също забеляза това.
Tazz: Рейнс слиза извън ринга и изправя Ортън, след което го хваща през корема и го засилва право в барикадата. Гърбът на Ортън се разби в нея. Това обаче не е всичко. Рейнс отново засилва Ортън към барикадите, този път с рамото напред. Отново рамото е целта на шампиона. Беше очаквано Рейнс да започне да обработва рамото на опонента си, след като видя, че то е наранено, така че доста умна постъпка от страна на българския шампион. Той се държи като истински ветеран.
Styles: Роман се връща на ринга. Изглежда той няма нищо против да спечели с отброяване. Съдията междувременно продължава да отброява. Ще успее ли Ортън да се върне на ринга преди 10? Съдията вече е на 5.....6.....7.....8 и Ренди успя да се покатери на ринга. Мачът продължава !! Рейнс отново остава разочарован, но и все по-ядосан. Той изправя Ортън и го засилва право в металния кол в ъгъла на ринга. Отново атака, насочена към рамото. Ренди пада на пода.
Tazz: Роман решава да слезе извън ринга. Какво ли е намислил? ОО, САМО НЕ И ТОВА!!! Роман Рейнс продължава да се цели в рамото на опонента си. Той наглася опонента си и го хваща за ръката, след което я засилва към металния кол. Рейнс много хитро използва ринга, за да нарани опонента си. Той отново хваща ръката на Ортън и отново я засилва към кола и повтаря това упражнение няколко пъти.
Styles: Рейнс най-после остави на мира своя съперник. Съдията кара Роман да се отдръпне настрани и пита Ренди Ортън дали ще може да продължи, но "Пепелянката" няма намерение да се предаде. Той толкова много желае победата, че е готов да се бие дори и наранен.
Tazz: След като отказа да се предаде, Ренди Ортън опитва да се изправи. Рейнс обаче се засилва към него... Но в последния момент Ренди вдигна крака си. Роман се натресе на БОтуша на Ортън. Ренди осъзнава, че щом не може да нападне с ръката си, ще може да го направи с крак и затова се засилва и забива коляно в лицето на Роман Рейнс.
Styls: Отново шампионът е повален на пода. Ренди скача и забива отново коляното си в Рейнс, а след това опитва туш, без да губи време - 1...........2....... и Рейнс се повдига. Страхотно повдигане от Рейнс.
Tazz: Роман опитва да се изправи, но Ренди забива ритник в лицето на Рейнс и отново шампионът пада на тепиха. Той обаче успява да се претърколи извън ринга и това никак не се харесва на Ортън. Той е с наранено рамо, а сега трябва да върне на ринга опонента си.
Styles: Лошото е, че Ортън не може да изчака поради факта, че Рейнс има шампионско предимство. Това означава, че ако Ортън победи чрез отброяване, той няма да стане новия шампион.
Tazz: Роман Рейнс се изправя до барикадата, а през това време Ренди Ортън слиза извън ринга. Рейнс обаче успява да изненада претендента си с поредния саблен удар в тази среща


Styles: За пореден път Рейнс показва на Ортън, че не трябва да се разсейва. Роман бързо връща Ортън на ринга и опитва туш, но Ренди за пореден път се повдига. Личи си какво желание за победа има Ортън.
Tazz: Рейнс спори със съдията, а през това време Ортън опитва да пропълзи извън ринга. Шампионът обаче се насочва към него и го изправя, но Ренди хваща Рейнс за врата и го обесва на въжетата, след което се връща на ринга и напада коляното му. Роман загуби равновесие и падна на пода. Страхотен ход от Ортън.
Styles: Пепелянката обръща мача отново. Мачът поне засега оправдава очакванията, защото е невероятен. Ренди изправя опонента си и отново го поваля, този път със суплес. Въпреки нараненото рамо, Ортън някак си успя да вдигне тежкото тяло на Рейнс и да го тръшне. Поздравления за издръжливостта на Ортън.
Tazz: Ренди опитва туш - 1.......2....... и повдигане. Ето че и Роман Рейнс не се дава. Ренди Ортън вече е отчаян и се чуди как да спечели мача. Рейнс отново пълзи към ръба на ринга, а Ортън отново ще опита DDT от въжетата. Ще се получи ли този път... ДА!! Ренди успява да забие един от най-добрите си ходове, а сега той ще опита и своя върховен ход - РКО.
Styles: Пепелянката започва да дебне. РКО-то му е носило победата много пъти, така че и сега може да стане така. За Рейнс става опасно, ако се изправи. Роман, по-добре остани на пода!! Нищо хубаво не те чака.
Tazz: Едва ли те чува, колега. Той използва въжетата, за да се изправи. Това е опит за RKO, но Рейнс хваща опонента си !! Роман Рейнс изненада опонента си с Full Nelson


Styles: Рейнс не бе прилагал този ход досега. Чрез него обаче той успява да контрира опитът за RKO, а също така да нападне отново нараненото рамо на Ортън.
Tazz: Ще се предаде ли претендентът за титлата? Роман забожда колена в корема на Ортън, така че захватът не е единствения източник на болка за Ортън. Дали той ще издържи на натиска, или ще се откаже?
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1352
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    21/3/2015, 18:45

Въпреки голямата загуба на кислород,Ренди успява да се освободи от захвата!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton    

Върнете се в началото Go down
 
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
» 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Road To Pain 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: