Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE

Go down 
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    16/3/2015, 23:17

1. John Cena
2. Edge 
Върнете се в началото Go down
KiNg_SiZe
Superstar
Superstar
avatar

Location : БОлгария.
Join date : 30.05.2014
Posts : 666
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    21/3/2015, 17:16

Your time is up, my time is now
You can't see me, my time is now
It's the franchise, boy I'm shinin' now
You can't see me, my time is now!
n case you forgot or fell off I'm still hot - knock your shell off
My money stack fat plus I can't turn the swell off
The franchise, doin' big bid'ness, I live this
It's automatic I win this - oh you hear those horns, you finished
A soldier, and I stay under you fightin'
Plus I'm stormin' on you chumps like I'm thunder and lightning
Ain't no way you breakin' me kid, I'm harder than nails
Plus I keep it on lock, like I'm part of the jail...

THE CHAMP IS HEREEE !!!

Сина е на рампата заедно със своята мениджърка Съмър Рей

...........................................................................................................
Двамата вървят към ринга,под смесените чуства на феновете.
Тазз: - Колега очертава се интересен мач.
Джо: - Съгласен съм с това бро .........................................................................................................

Съмър Рей застава извън ринга а Сина сваля ланеца и тениската си и се приготвя за бой......
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
The beast
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 05.03.2015
Posts : 116

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    21/3/2015, 18:02

*YOU THINK YOU KNOW ME*"The following contest is scheduled for one fall, Introducing now...
...From Toronto, Ontario, Canada...
...Weightin' 250 pounds...
..."The Rated R Superstar"...Edge...!!!"


''The Rated-R Supertar'' се спуска надолу по рампата , право към ринга . Колега очаква ни един доста вълнуващ мач!


Edge се качва на сглобките и прави своят Trade mark taunt. След което слиза от тях и застава Face to face with John Cena ! И така двете суперзвезди чакат началото на този мач !
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1179
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    21/3/2015, 18:06

Начало!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
KiNg_SiZe
Superstar
Superstar
avatar

Location : БОлгария.
Join date : 30.05.2014
Posts : 666
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    21/3/2015, 19:39

Джон Сина и Edge са готови да започнат.Те обикалят ринга и се гледат така,все едно ще се разкъсат.Сега двамата се вкопчват за раменете си.Edge,който е малко по-техничен надделява и благодарение на това успява да хване Сина в headlock.
Опонента му все още го държи в този захват но Джон не чака и го избутва напред, Острието се засилва и бива повален от Сина със Sholder Block Джон Сина започва да го рита в тялото след което опитва туш но Edge се повдига още на 0.Сега Сина го хваща в CHIN LOCK но R-SUPESTAR не стой а се изправя и забива няколко лакътя на в коремът на ''the sodlier''.Сега го хваща и засилва към въжетата,Сина се е засилил и бива повален с dropkick от страна на Адам Коуплант хваща в захват за изтощаване Сина.
''The Chain Gang soldier''  се изправя на крака но Острето го засилва в единият от ъглите,Джон се е опрял там след засилката от Edge който се затичва и удря Сина с още един dropkick.След "The Ultimate Opportunist"  отново засилва Сина и се опитва да го повали пак но Джон Сина заляга и бам удря противника си  със силен LARIAT.Summer Rae е развълнувана след този ход .''Лидера на Синацията'' застава приклекнал и изчаква опонента му да се изправи.Той  се изправя бавнооо,Джон Сина го хваща,вдига го и го поваля с BELLY TO BELLY SUPLEX.Опит за туш но имаме повдигане на 1 ! The Cenacion Leader '' вдига опонента си и го изкарва извън ринга. Джон слиза от ринга и взима стоманените стълби . Острието се изправя, Джон се затичва към негооо ии STEEL STEPS SHOT право в черепа на ''ТHE SUPERSTAR''
Джон таунтва и получава няколко ръкопляскания от мениджърката си.Феновете са на крака и скандират името на своя любимец!
Сега "The Chain Gang Soldier" връща противника си на ринга и се изправя сега се  засилва към него иииии

LEG DROP


Страхотно изпълнение като по учебник !
"The Doctor of Thuganomics" е на крака и изправя Edge,който изненадващо зашива един dropkick на Джон Сина! Направо го изкара от ринга ! ''Напомпания супермен'' се сгромоляса на пода а"The Ultimate Opportunist" го изчаква да стане на крака,засилва се за  suice dive ноооо "The Doctor of Thuganomics" се отмества и Острието си удря главата,в коментаторската маса! Сина го хваща за главицата  докато се опитва да падне и му зашива DDT на пода.Edge си държи главата от болка.''Мускулестия  Батко'' отива и взима един стоманен стол,изпод ринга.Пребития му опонент се изправя с помощта на масата,Сина му хваща главата и му я забива в нея! "King Edge the Awesome" започва да залита,Джон се затичва и му удря един брутален  CHAIR SHOT в черепа! Майко мила, това заболя! Сега "The Chain Gang Soldier" връща противника си на ринга и опитва опит за туш.1.2. NO KICK OUT BY EDGE! Сина не може да повярва и удря по ринга от яд.

Тазз: - Няма лесно да сломи Edge!
Джо: - Определено ! Сина налага противника си,с леви и десни удари,като така направо го притиска в turnbuck-ала.Сега се отдалечава и отново се засилва за...CORNER CLOTHESLINE Edge започва да залита на ринга,''Назобения Батко'' използва въжетата да се засили от лявата му страна,спипва го за главата иии забива Edge в ринга с ONE HANDED BULDOG ,COVER ONE,TWO..NO KICK OUT BY EDGE!


Summer Rae изпада в напрежение ! Сина таунтва за пореден път,изправя Edge ,вдига го  на раменете си го тръшва с

SIT-OUT POWEBOMB


COVER! ONE,TWO....
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Dimarata
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1343
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    21/3/2015, 20:00

Kick out at 2!
Върнете се в началото Go down
The beast
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 05.03.2015
Posts : 116

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    21/3/2015, 21:35

''The Ultimate Opportunist'' се повдига на 2 ! Джон Сина очакваше да се случи това , но все пак реши да опита и го направи . Джон Сина изправя Острието и му забожда силен десен удар право в лицето , но ето , че Острието отвръща ! След което започва раздаване на леви и десни удари право в средата на ринга . Кой ще надделее ? Джон Сина забожда няколко поредни и хваща Едж като го запраща право към въжетата , и се опитва да го повали със рамо , но получава Dropkick ! Право в лицето на Сина ! Това беше съвсем неочаквано за него . Острието хваща Сина и му заключва Headlock ! Джон Сина падна в капана на "The Rated R Superstar" ! Острието го хвана точно в средата на ринга . Джон Сина прави отчаяни опити да се измъкне като започва да се заслушва в публиката която chaint-ва ''LET' S GO CENA , CENA SUCKS '! Доста различия получава от публиката Джон Сина . Но все пак успява да се освободи от захвата , който му бе приложил Острието ! Но Острието бързо му хваща дясната ръка и му я извива зад гърба . Това е доста голяма болка за Сина . След което Острието го пуска и както е в гръб му прави Back Suplex ! Острието заляга върху Сина и съдията веднага отброява ! ..1 , 2 ... И-и-и ... Повдигане ! Все пак това е Джон Сина ! Интересен мач ни очаква колега ето, че Острието се завърна в този двубой ! Острието налага Джон Сина като се възползва , че все още лежи на тепиха . Това е като буреносна атака , която залива Сина със бичове , тукати , крака и всичко това по цялото му тяло ! Острието изправя Сина и го запраща към един от ъглите на ринга . След което Острието се засилва право към Сина в ъгъла , в който го запрати и му забожда Spear at the corner ! Това определено изкара въздуха на Джон Сина ! След което Острието започва да забожда удари на Джон Сина в ъгъла . Стигна се до там , че чак съдията трябваше да идва и да избутва Острието от Джон Сина ! Определено това ще един тежък мач и за двамата . Мисля , че ще се породи една доста жестока връжда между тези двамата . Съдията отдръпва Острието от Сина и това дава време на Сина да си поеме въздух малко и когато съдията се отдръпва от него той бързо се засилва към Острието но бива посрещнат със ...


BIG BOOT ! THIS SMASHED CENA'S FACE ! Острието отново прави опит за туш ! Съдията проверява дали двете рамена на Сина са приковани и започва отброяване ! ...1 , 2 .. И-и-и поредно повдигане ! Острието изправя Джон Сина и му забожда десен прав , който попада право в лицето на Сина . Сина е близо до въжетата , а Острието се засилва към него и му забожда Clothesline ! Джон Сина пада извън ринга . Острието също слиза при него извън ринга и съдията започва отброяване . Както знаете до 10 секунди ако не се върнат на ринга мача ще бъде Double count ! Или по-точно и двамата ще бъдат дисквалифицирани ! Но ето , че Острието не се замисля много и хваща Джон Сина като го засилва право към стоманеният кол ! Оооо , боже мой ! Главата на ДЖОН СИНА СЕ ЗАБОДЕ ПРАВО В СТОМАНЕНИЯ КОЛ ! СИНА ПАДА НА ЗЕМЯТА , А ОСТРИЕТО ВЛИЗА НА РИНГА , ЗА ДА ПРЕКЪСНЕ ОТБРОЯВАНЕТО И ОТНОВО СЛИЗА ИЗВЪН РИНГА КАТО ОТБРОЯВАНЕТО ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО ! КОЛКО Е ХИТЪР 'The Master Manipulator' ! Summer Rae вижда какво се случва със Джон Сина и все повече скъсява дистанцията между нея и Острието ! Острието забелязва това и може би ще го ползва по-късно като коз ! Може би , не е много добра идея това младо момиче да се навърта в този мач , защото Острието не се интересува от това особено кой е ? Коя е ? Къде е ? Той е дошъл за да вземе своето - ПОБЕДАТА ! Острието изправя Джон Сина и го запраща право към Steel Steps-a ! Рамото на ДЖОН СИНА СЕ ЗАБИВА ПРАВО В МЕТАЛНИТЕ СТЪЛБИ ! МИЛИ БОЖЕ ! Това определено си заболя ! Острието влиза на ринга и отново разваля отброяването ! Какъв хитрец само . Острието отново слиза извън ринга . Хваща Джон Сина и го вдига високо над главата си , след което го пуска и главата на ДЖОН СИНА СЕ ЗАПОЗНАВА С ПРЕДПАЗНАТА ПРЕГРАДА НА ПУБЛИКАТА ! Мисля , че този мач е с нормални правила колега ? Какво прави Острието ? Преобърна го в Хардкор мач май , а ? Не , просто това е "The Rated R Superstar"...Edge , а той знае какво да прави ! Острието чува , че съдията е стигнал до 4 и бързо се качва на ринга . Дали Джон Сина ще успее да се върне до 10 ? Сина се запътва към ринга но Острието се засилва към него и му забожда Missile drop ! ОТНОВО В ЛИЦЕТО НА ДЖОН СИНА ! Мисля , че няма да успее да се върне до 10 ! Съдията продължава с отброяването , а Сина лежи на земята ! 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ..И-и СУПЕР СИНА СЕ ВРЪЩА НА РИНГА СТОТНА ПРЕДИ 10 ! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ! Острието се засилва към Сина , но Сина го отбягва , след което Сина намира сили и се засилва към Острието но-о-о-о


Edge го посреща подобаващо със POWER SLAM ! Това може да е края ?! Острието приковава , а съдията започва отброяване .. 1, 2 ,3 ???
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    21/3/2015, 21:43

1....2....о-у-у-у-у, това беше наблизо, но Сина използва своята "СУПЕР"-сила, и успява да изрита на 2.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
KiNg_SiZe
Superstar
Superstar
avatar

Location : БОлгария.
Join date : 30.05.2014
Posts : 666
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    21/3/2015, 23:38

Острието направо изцеди Сина с неговите маневри ! Страхотни офанзиви ! В момента Edge се опитва да заключи Edgecator но ''суперменът'' не се дава и отблъсква този ход.Джон Сина едвам се изправя на краката си и се държи за въжетата,за да си поеме дъх от всички тези атаки.Острието е решава да се възползва и се затичва със силна инерция към Сина,Джон се усеща навреме какво е намислил Edge и го сритва в корема,хваща го за главата и панталоните,вдига го иии това е FISHERMAN SUPLEX . Този ход направо уби инерцията на"The Rated-R Superstar"! Острието лежи повален на ринга а "Mr. 3000" е извън него,за да си поеме дъх.Сега той започва да рови изпод ринга и изважда маса а след това и стол. Той ги вкарва на ринга а до тогава Edge е при Сина и двамата почват да се млатят с леви и десни удари.И двамата са замаяни но все още са на крака и се бият ! В момента тези двамата не спират да се налагат . "The Cenation Leader" вкарва един шут в коремната област на Острието,хваща  и  го хвърля в барикадите."The Master Manipulator" се заби там като кол с домати а Сина започва да му бие удари в главата,след това го изправя и забива главата му в металния кол,Edge ще го боли сутринта доста,Сина не го жали а хваща едната му ръка и го irish-whip-ва в стоманените стълби..оууу Edge се заби здраво в тях.Сина взима един kendo stick изпод ринга.
"King Edge the Awesome" лежи на пода,пребит . Джон Сина почва да го удря с kendo sticka,един,два,три,четири,пет,шест,седем,осем,девет,десет,пъти ! Edge вика от болка!"The Chain Gang Soldier" че не е човек с който можеш да се ебаваш.Той изважда още два стола изпод ринга и ги разпъва на пода.Сега той отива до гърчещия се от болка Edge и го хваща за главата  и го изправя но Сина бива избутан от него,в огражденията.Все още има признаци на живот в"The Ultimate Opportunist".Той е намислил нещо и се засилва към "The Chain Gang Soldier" ноо той заляга и Edge се озовава от другата страна,при феновете.''Напомпания Супермен'' набира инерция и вкарва един BIG BOOT в лицето на Edge,докато той се опитва да се изправи.
Джон се връща отново до ринга и започва да рови изпод него и не след дълго изважда една кофа и отива при Edge.
"The Doctor of Thuganomics" удря главата му с кофата,докато Острието се опитва да се опомни от тези удари,Сина му вкарва ритник в ''слабините'' и слага главата му на кофата.Няколко фенове се отдръпват от двамата кечисти,за да не пострадат.''Пехотинеца''  успява да се качи на барикадите и се старае да запази баланс,падне! Той таунтва набързо,скача ииии OH MY GOD,OH MY GOD !!! Кофата бе смазана с DIVING LEG DROP докато главата на Острието беше върху кофата! Много болезнен ход ! Феновете са с екстаз! Из цялата зала се чува: THIS IS AWESOME!THIS IS AWESOME!THIS IS AWESOME! ''Мускулестия пич''Джон Сина успява да се изправи а след това изправя и изхвърля неговия противник, извън зоната на феновете.Той го качва на ринга и опитва туш.1,2....ии повдигане от  "The Ultimate Opportunist" !

Тазз: - Никога преди не бях виждал такъв ход ! Виждал съм множество опасни ходове но този беше върха !
Джо: - Щях да се издрайфам от кеф ! Съмър Рей е възхитена от моща на мъжа си! Тя си похапва пуканки и пие пепси докато гледа този жесток двубой !


Джон налага Острието и го засилва към единия turnbuck-aл но бива контриран от ddt-о на Edge ."The Ultimate Opportunist" веднага захваща краката на"The Champ"и се опитва да му приложи sharpshooter.Сина се обръща бързо и го сритва в ''слабините''! Оууу това би спряло дори и Big Show! ''Кларк Кен'' става на крака и се засилва към Острието с

COMEBACK SEQUENCE
(TWO LEAPING SHOLDER BLOCKS + SPINNING PROTOBOMB)

Потрошаващи ходове ! Сина се върна много бързо в мача ! Феновете са на крака а Джон Сина е вдигнал ръката си високо! Всички знаем какво следва.Сина прави своя "U ₡ ME" theatrics върху главата на Edge,засилва се към въжетата а сега се спира над тялото на противника си,отърсва се  иииии

Five Кnuckle Shuffle

Запазената марка на Джон Сина ! Той направо си остави кокалчетата в лицето на Адам ''Острието'' Коупланд ! В момента ''батко Сина'' изчаква Edge да се изправи бавнооо, сега го вдига на раменете си но Адам ''Острието'' не се дава и вкарва няколко лакътя набързо в главата на Джон Сина и го сритва в гърбът.Той пада на земята. "The Master Manipulator" отива  в едини ъгъл и се приготвя за SPEAR ! Сина се изправя,едвам едва,Edge се засилва към негооо но почакайте! Джон успява да го посрещне със SPIN BUSTER ! VINTAGE JOHN CENA ! Острието отново бива проснат на земята а неговия опонент се качва на най-горните въжета,Edge се изправя към него,Жон Зина скача ииии това е DIVING CROSSBODY върху Адам! Толкова добре изпълнен ход че дори феновете крещят ,за да го видят отново.Сина няма избор и пак е качва на въжетата,тунтва,Edge се изправя бавноооо иии Джон скача пак но този път с DIVING LEG DROP! Този ход  едновременно вдигна феновете на крака и прекърши врата на Острието! Опит за туш....kick out by Edge !!
"The Doctor of Thuganomics" е бесен от това че няма победа , все още! Докато се ядосва,забелязва масата  и стола, които беше сложил по-рано в мачът! Той става и взима масата,слага я на единия turnbucka-л а стола взима в ръцете си и започва да налага с него  "The Rated-R Superstar" ! Жон Зина продължава да го налага а Острието вика от болка.След като го поступва малко със стола,той го разпъва на ринга,вдига едвам дишащия Edge,хваща го здраво за кръста,отзад,вдига гооооооо иииии....GERMAN SUPLEX ON THE STEEL CHAIR! OH MY GOD ! Извикайте докторите!

Тазз: - Невероятно !
Джо: - Просто страхотен мач ! Драги зрители, останете с нас и след рекламите!
 


*РЕКЛАМИ*

...................................................................................................

Тазз: - Ето ни отново в мачът между Джон Сина и Острието !
Джо: - Колега това не е мач ! Това е война !

"The Ultimate Opportunist" е успял да вземе надмощие в мачът,като забива чопове в гърдите на Сина,ето сега че го засилва към ъгъла с масата но irish-whip-а бива обърнат от Джон Сина и Edge се забива там . Едвам не счупи масата! Джон Сина започва да вкарва отново леви и десни удари в главата на "The Ultimate Opportunist",намислил е нещо! Той забива главицата на Edge в масата! Адамчо се отлепи и одръпна от там,Сина това и чака! Вдига опонента си на раменете иииии OMG

Attitude Adjustment trough the Table


Сина бързо го придърпва към средата на ринга и покрива,THIS WILL BE END ! COVER! ONE,TWO....


Последната промяна е направена от NEVER GIVE UP на 22/3/2015, 09:12; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    21/3/2015, 23:46

Cena се опитва да го тръшне, но Едж шава много и двамата падат на масата, мача свършва draw..
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE    

Върнете се в началото Go down
 
PRE-SHOW MATCH - John Cena vs. Edge - NON-TITLE
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» ME: Edge vs. Triple H vs. Seth Rollins (c) - TRIPLE THREAT MATCH FOR THE WORLD TITLE
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Road To Pain 2015-
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: