Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 21:09

Tazz: Тейкъра изглежда меко-казано изненадан от това, че Шампионът успя да kick out-не, след като изяде толкова брутално задушаващо.
Styles: Не мога да повярвам, как Амброуз успя да изрита след това!? И на всичкото отгоре сега той "възкръсва" в стил Тейкъра и изкривя главата си към него, гледайки към него откачено. "Мъртвеца" не му позволява да се изправи. Той му забожда няколко чука в главата, след което го наглася за thombstone piledriver.
Tazz: Гробаря е зает да прави taunt. Амброуз обаче се измъква, отстъпвайки назад, и това е......LOW BLOOOOOW!!!!!!
Styles: Гробаря направо остана без въздух след този ритник, който изяде в ташаците. В този тип мачове обаче всичко е позволено, дори и ходове като този, и Амброуз се възползва изцяло от това.
Tazz: Амброуз набива един irish whip през главата на Амброуз. След което го хваща през главата и се качва на въжетата.....Tornado DDT~!
Styles: Шампионът приковава крака на Мъртвеца: 1....2.....и "Гробчо Гробчов" успява да изрита навреме.
Tazz: Амброуз изглежда ядосан. Ето, че Леснар вече е на крака, докато той се разправя с Ъндъртейкър. Не завиждам на Дийн за това, че трябва да се справя не с един, но с двама противника - и то и двамата са някакви изроди.
Styles: Все едно пък Амброуз е напълно нормален!? Леснар се затичва към него и прави опит за big boot, Дийн обаче отстъпва встрани, и следователно Леснар не успява да уцели мишената.
Tazz: "Ветеранът" Амброуз успява да се възползва от ситуацията, съвсем приличино, и избутва Леснар, който забива главата си в top turnbuckle-a. След което го издърпва за гащите, и Леснар пада на земята.
Styles: Брок обаче прави кълбо назад. Той взима един от столовете, които са на ринга, и се отправя към Амброуз но....

Амброуз изважда kendo stick-a

и започва да забожда оръжието в Леснар,
завършвайки комбото с.....


....russian legsweep!!!!!

Tazz: Брилянтно! Не знам как "Лунатикът" се сдоби с тази кендо пръчка, явно е преценил положението си отлично и това е било най-близкото нещо, с което е можел да се сдобие. Той прави опит за туш върху Леснар: 1......2.....3!?!?!?
Styles: За малко!!!! "Звярът", Брок Леснар успява да изрита точно на милиметри от това ръката на рефера да тупне върху тепиха, и да отбележи 3-тото отброяване!
Tazz: Това меле продължава. Амброуз обаче губи доста инерция след тези няколкократни главоломни маневри, които изпълни.
Styles: Погледни от хубавата страна, "Демонът от Долината на Мрака" възкръсва, и се сдобива със стол в ръка. Колко ли от тези се счупиха в този мач не знам, но Тейкъра в момента е решен да сложи Амброуз на мястото му. "Мъртвеца" прави опит да забоде стола във врата на Амброуз.....
Tazz:.....обаче не успява, защото Дийн хваща стола преди да го защипе за шията!
Styles: Гробаря дърпа стола към него, обаче "The Wildcard" се съпротивлява, явно има други намерения. Накрая Амброуз успява някак си да препъне Гробаря. С това, Мъртвеца принудително пуска стола. Дийн застава зад него и му прилага.....
Tazz: STF!!!!! STF от страна на Амброуз!!!!! Дали Гробаря ще се предаде!? Той започва да пълзи към въжетата със сетни сили......
Styles:.....колкото и Амброуз да не отпуска захвата, Гробаря достига въжетата. "Лунатикът" поддържа STF-a нарочно, и го отпуска, чак след като Ъндъртейкър.....мисля, че той беше приспан от това.
Tazz: Внимавай, Дийн! Обърни се! Леснар хваща един стол, и го замерва право по Амброуз. Дийн обаче се обръща и мисли бързо. Той хваща стола, преди да го удари, с двете ръце. След което се засилва срещу Леснар, и го забожда право в слабото му място, а именно - стомаха.
Styles: Брок пада на земята. Той се опитва да се изправи незабавно, но междувременно Амброуз мята стола настрани и се приготвя за....


DIRTY DEEDS#2 !!!!

Tazz: Дори и "Звярът" не би трябвало да може да реагира изобщо след този ход на Амброуз. Той приковава крака на Брок и казва на рефера да отброява. Дали това е краят за Леснър!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Ge6aaa
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 01.01.2014
Posts : 199
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 21:12

1...2........3. !!! КРАЙЙ.. !! Дотук беше участието на BROKK LLLLLLLLLLLESNAAR !! ..

Разбира се не спирайте телевизорите, защото мача продължава с последните двама участници, а именно: DEAN AMBROSE и UNDERTAKER !!!
Върнете се в началото Go down
The Undi22-1
Superstar
Superstar
avatar

Location : Варна
Join date : 21.12.2013
Posts : 314
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 21:18

Ето, че останаха само двама в клетката, Гробаря и Амброуз, кой ли ще излезе като победител от нея?...Двамата са в противоположни ъгли един срещу друг, като се наблюдават много внимателно, неоткъсвайки поглед един от друг…Мъртвеца сваля презрамките на потника си и се приближава към Амброуз, който от своя страна излиза извън ринга, Гробаря отново се връща на мястото си в своя ъгъл и приканва от там шампиона да влезе при него…Амброуз влиза доста предпазливо през въжетата на ринга, като двамата с Мъртвеца продължават да се гледат един друг…Дийн тръгва с много бавна крачка към Тейкър…засилва в момент на изненада за да нанесе решаващ за него удар и отнася мощен юмрук в лицето си от Гробаря, от който се стоварва на пода, изправя се и отнася втори юмрук…Мъртвеца хваща Дийн за косата и го завлачва към един от ъглите където забива главата му в металния обтегач, обръща с го с гръб към себе си и започва да забива юмруци отстрани в бъбреците на шампиона, сега отново го обръща с лице към себе си, отива в отсрещния ъгъл затичва се към Амброуз и забожда Corner Clothesline…Връща се отново в отсрещния ъгъл за да повтори, затичва се отново и ето, че този път Амброуз се бърз и се отмества и Гробаря се нанизва на обтегачите…Амброуз не губи време а бързо качва опонента си на най-горния обтегач, качва се и то като не спира да го налага…и какъв суплекс от последния обтегач…Дийн пълзи бързо към Гробаря и опитва туш 1, 2…и не Гробаря се повдига. Амброуз започва да полудява…прикляква до Мъртвеца и започва да го налага на пода…Сега Дий се изправя и се засилва към обтегачите…Гробаря се изправя бързо от нищото и го хваща за гърлото, Амброуз контрира с ритник, засилва се отново към обтегачите и поваля Мъртвеца със саблен удар. Гробаря бързо възкръсва отново, а Амброуз вече наистина полудява гледайки това…забързва се срещу него и започва яростна атака с удари където свари, по този начин успява да изтика Мъртвеца в ъгъла, където се качва на втория обтегач и започва да забива юмруци в главата му, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10…Гробаря се свестява от нищото и тръгва напред с Амброуз на раменете си и забожда Ласт рейд…Изправя се на крака и прави таунта си с обрязването на гърлото всички знаем какво ще последва…Дийн Амброуз се изправяя на крака олюлявайки се, Мъртвеца бързо го вдига и забожда и Надгробния си камък.
Следва скръстване на ръцете на Амброуз и опит за туш дали няма да имаме нов шампион, дали Гробаря ще излезе от клетката отново като световен шампион?
Да Гробаря ще вземе златото…но какво се случва DX нахлуват в клетката, прекъсват туша на Мъртвеца и започват да го обработват с много агресия…Сега се спират и отиват в противополжи ъгли където очакват Гробаря да се изправи на крака…Мъртвеца се изправя и отнася DX Finisher, Switchin music & Pedigree…


DX напускат доволни ринга, оставащи Мъртвеца безжизнен лежащ на пода в клетката, дали Амброуз ще съумее да се възползва.
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 22:15

Styles: Почакай малко, какво направиха DX току-що!? Нямат право да се намесват в този мач току-така.
Tazz: Мачът е без дисквалификации, така че всичко е позволено. Гробаря е единствения прекаран тук. Ще ми се да кажа, че Амброуз намери начин отново "да измами системата", но не ми се вярва това да са намеренията му, въпреки че това е идеалния момент на "проблясък", да грабне възможността.
Styles: Прав си, Tazz! Амброуз няма да се възползва току-така от ситуацията. Както се забелязва, той е доста разочарован.  Той прикляка близо до безжизненото тяло на Гробаря. Мисля, че го чака да се изправи.
Tazz: Хубаво мислиш. "Възкръсни сега! Как ще го направиш!? А!?" - това са думите, които Амброуз отправя към Гробаря. Вместо това, Амброуз помага на "Мъртвеца", бавно да се изправи. Гробаря обаче изглежда в доста откаяно състояние, за да продължи мача.
Styles: Не мисля, че Амброуз прави това с цел да помогне на Гробаря, колега! Виж, вместо това той го наглася за своя завършващ ход, използвайки го за пореден пъ-ъ-ъ-ъ-ът....


DIRTY DEEDS#3!!!!
Tazz: Леле, не очаквах това! Дийн без да се бави приковава кракът на "Гробчо Гробчов". Мисля, че ставаме свидетели на нещо велико!!!! Отбелязването на най-дългия reign със Световната титла от страна на Амброуз би трябвало да е факт.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 22:24

ИИ ДА! АМБРОУЗ ЗАПАЗВА ЗЛАТОТО!
Пореден връх постигнат от младия Световен шампион.
Страхотен турнир, който вече отбелязва своя край. THANK YOU FOR BEING PART OF CAGE OF VIOLENCE 2015!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    

Върнете се в началото Go down
 
ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage of Violence 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: