Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
The Undi22-1
Superstar
Superstar
avatar

Location : Варна
Join date : 21.12.2013
Posts : 314
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    22/2/2015, 14:07

The Undertaker e вече не търпелив да влезе в мача, остават секунди до отварянето на неговата капсула а той вече блъска и рита по стъклото на капсулата…ето, че врата най-после се отваря и той бързо влиза в мача като започва да раздава енергично юмруци на всички които са на ринга в мача т.е. Леснар и Шели…сега хваща и Шели от ринга през най-горния обтегач право върху стоманената решетка на клетката. Мъртвеца остава сам на ринга с Брок Леснар…Леснар се изправя на крака и отнася нов мощен юмрук в муцуната, изправя се отново и втори юмрук от който той отново се строполява на пода…Виждаме как Брок Леснар пълзи към единия от ъглите и с помощта на обтегачите там се изправя на крака…През това време Гробаря е в противоположния ъгъл, където причаква шампиона да се изправи, той е вече на крака, Мъртвеца се засилва и изкарва въздуха на Брок с Corner Clothesline, отива отново бързо в отсрещния ъгъл, отново се затичва и отново Corner Clothesline за Леснар…зашеметен Брок Леснар тръгва олюлявайки се към Мъртвеца…Гробаря го хваща, вдига го иии прилага Змииски очи на Леснар.


Сега Гробаря застава в позиция на очакване с високо вдигната ръка, това е знак, че се подготвя да приложи задушаващо тръшване на Леснар…Брок се изправя бавно и Мъртвеца го улавя бързо за гърлото…Шели се е забързал към Мъртвеца и Леснар, но и той бива уловен за гушата, дали ще видим двойно задушаващо от Гробаря…и не…Леснар и Шели удрят едновременно по един ритник в корема на Мъртвеца и той пуска гърлата и на двамата…Леснар пада на пода, Мъртвеца се е превил на две, а Шели го хваща и го запраща към обтегачите…Мъртвеца се засилва с бясна скорост към тях и лети вече към Алекс Шели, който се е подготвил за мощно тръшване на Гробаря…но Мъртвеца контрира и забожда ДДТ на Шели…Сега става на крака, поглежда към лежащия на пода Амброуз, изправя го на крака и го изхвърля от ринга право върху металната решетка…Погледа на Тейкър се насочва отново към Шели, който се опитва да се изправи с помощта на обтегачите, Мъртвеца застава в позиция на готовност, Шели е на крака, Гробаря се затичва и мощно копие за Шели.


И следва опит за туш от Мъртвеца.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    22/2/2015, 14:17

ALEX GETS ELIMINATED!
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 18:38

Tazz: Ето, че най-накрая дойде времето да се отвори капсулата на Световния Шампион, който вече тръпне от очакване.
Styles: Шансовете очевидно намаляха за Амброуз, тъй като той остана срещу Гробаря и Брок Леснар, които не са за подценяване.
Tazz: Мисля, че това е първия път, в който Дийн получава всъщност толкова много положителна реакция от феновете. Явно започнаха да застават за него.
Styles: Да, Амброуз по-добре да се спасява, защото в момента е срещу двама противника, което хич не е честно.
Tazz: Мислиш си че ще успее докато е заключен в тази клетка ли!? Дийн тръгва да налага Тейкъра, преди Леснар да успее да го хване. Мъртвеца успява да се отдръпне от зрелищната атака на "Лунатикът", а Леснар се готви за суплекс. Той премята Амброуз над себе си.....
Styles:.....обаче Амброуз успява да се измъкне от лапите му! Това явно хваща Звярът неподготвен. Дийн взима един стол и......
Tazz:.....*ПЛЯ-Я-Я-Я-ЯС~!* Леснар не намери особено време да реагира ответно по какъвто и да е начин, и преди да се обърне, Шампионът успя да го нацели с един от столовете, които хвърли на ринга още преди мача, и очевидно никой не използва.
Styles: Следва.....ОЩЕ ЕДИН УДАР СЪС СТОЛА В ГЪРБА НА ЛЕСНАР! И.......ОЩЕ ЕДИН! Докато Леснар бива съборен на колената си.
Tazz: Виж как се огъна стола, който държи Амброуз, колега! Това е резултатът, след като металния предмет направи контакт с гърба на "Звярът" Брок Леснар. Това показва що за чудовище е самия Леснар.
Styles: Гробаря обаче все още е в играта. Той тръгва към Амброуз, Дийн обаче преди това наглася стола напред, и....оуч!!!! И го забожда в корема на Тейкъра!!!!
Tazz: Това кара Гробаря да се свие от болка, Амброуз се засилва от въжетата и разбива стола право срещу главата на противника си!
Styles: Дийн хвърля използвания стол. Той вижда че Леснар се опитва да се изправи. Амброуз взима един здрав стол и следва......

Multiple Chair Shots!!!!!

Tazz: "The Wildcard" не спира с ударите, докато не се усигори, че Леснар е повален. Той го покрива и прави опит за туш: 1....2.....
Styles:.....и-и-и-и Леснар изритва! Явно все още нямаме елиминация. Почакай малко!!!! Вижте Гробаря! Той се затичва към Амброуз и го посреща с......big boot~!
Tazz: Това е лошо. Веднъж Амброуз да загуби концентрацията си върху двамата едновременно, може да му коства целия мач. Но съм сигурен, че Амброуз все пак има някаква стратегия. Ако и аз бях като него, щях да постъпя по същия начин и първо да се опитам да отстраня "Звярът" от мача.
Styles: И двамата претенденти за титлата на Амброуз са "чудовища". Тейкър е някой, който е натрупал доста опит срещу някой като Дийн, а Леснар все още не изглежда много способен да се справя в такъв тип мачове.
Tazz: Мъртвеца хваща ръката на Амброуз, след което се качва на 3-тото въже. Той започва да ходи по въжето.....това е може би опит за oldschool,
Styles: Амброуз!!!! Амброуз обаче някак си издърпва ръката си и Тейкъра.....ООООУХХ!!!! Нанизва сухожилието си право върху най-горното въже.
Tazz: "Камбанките" на Гробаря явно бият на умряло! Ъндъртейкър пада върху стоманените решетки от външната страна на ринга.
Styles: "Лунатикът" отправя поглед към Леснар, който се опитва да се изправи. Той прави знак под формата на пистолет с ръцете си, таунт-вайки, и се затичва срещу него, прицелвайки го в главата с невероятен knee shot.
Tazz: Това отнема доста от силата на Амброуз, все пак Леснар е доста издръжлив. Пореден опит за туш от страна на Амброуз: 1....2....3!?!?!?
Styles: Не!!!!! Леснар успява със сетни сили да повдигне кракът си преди 3-тото отброяване. Доста повече ще се иска от Дийн, за да нокаутира някой от калибъра на Брок Леснар.
Tazz: Тейкър също не се отказва. Той се изправя без никакъв проблем. Дийн усеща това. Амброуз използва въжетата, за да се засили......

Suicide Di-i-i-ive~!

Styles: Край! "Мъртвецът"...не трябва да е жив след тази брутална маневра от страната на Амброуз. Сега "Лунатикът" се качва на най-горното въже. Той скача към Леснар и това е опит за elbow dive-е-е-е....
Tazz:....Леснар обаче контрира, надигайки коленете си и Шампионът се приземява много лошо.
Styles: Брок веднага се възползва от ситуацията. Той се изправя, и хващайки опонента си в Brock Lock. Амброуз се мъчи да се измъкне с reversed elbow shot, но не може да достигне главата на Леснар, който обръща атаката си в.....german suplex!!!!!
Tazz: Този път Дийн не успя да направи нищо по въпроса, Леснар е във вихъра си! Мисля, че подцени Брок, колега! Той е способен да бъде в какъвто и да е мач. Виж Леснар! Той дори не се интересува от това дали трябва да тушира "Лунатикът" или не, просто му се присмива в момента..."Звярът" хваща Амброуз от земята и го поставя върху раменете си.....НЕ! Възможно ли е!?
Styles: F5!?!?!? Не! Не! Не! Амброуз успява да се измъкне и да се приземи върху краката си. Той използва въжетата, и се засилва срещу Леснар с rebound closeline.
Tazz: Изражението по лицето на Амброуз си казва думата. He's about to freak out. Дийн набира позитивни реакции от страна на феновете. Какво ли ще му отнеме, за да се справи с Леснар!?
Styles: Това! Амброуз хваща Леснар и го наглася удобно за.....


Styles:.....БУМ! DIRTY DEEDS CONNECTS, право върху един от столовете, изложени на ринга. Амброуз обръща Леснар, и го покрива, като слага двете си ръце върху корема на Брок, и се изплезва към екраните. Дали имаме елиминация!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 19:14

Съдията започва да отброява 1, 2 и...Гробаря намира сили да прекъсне туша, като се намесва малко преди 3!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
RVPersie
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 19:53

Tazz: WOW! Леснар успя да оцелее след ходът, с който Амброуз е побеждавал много други звезди.
Styles: Не знам, но мисля, че Леснар нямаше да направи това, ако не беше Тейкър, така че Брок трябва да е благодарен на "Мъртвеца".
Tazz: Както и да е, да се върнем към екшъна на ринга. След като прекъсна опита за туш, Гробаря започва да налага шампиона с юмруци в лицето. Той забожда няколко такива, след което се изправя и изправя и опонента си. Засилва го към въжетата и го поваля с Big Boot.
Styles: Без да губи никакво време, "Феноменът" опитва туш. Това ли е края на царуването на Амброуз?!? Нееее... Амброуз успява да изрита на 2.
Tazz: Гробаря обаче няма да спре до тук. Той се изправя и протяга ръката си назад. Това значи само едно - Тейкър ще опита да направи задушаващо тръшване на Амброуз.
Styles: Дийн, по-добре си остани на пода! Това, което те очаква, ако се изправиш, не е никак приятно!
Tazz: Колега, той едва ли те чува. Шампионът е на крака, но е уловен за гушата. Ще видим ли задушаващо тръшване?!? НЕЕ! Амброуз услява в последния момент да ритне Гробаря в корема. Гробаря обаче отвръща с мощен юмрук в лицето. Амброуз се зашеметява и залита към въжетата, но се засилва от тях и поваля Гробаря със зловещ саблен удар.
Styles: Опит за туш! Амброуз е много близо до това да елиминира още един от съперниците си... но Леснар се намесва! Звярът връща услугата на Гробаря. Леснар изправя Амброуз и го засилва към ъгъла на ринга, след което забива Corner Clothesline, който направо приспа шампиона. Веднага след този саблен удар Брок хваща опонента си и го изхвърля през най-горното въже.
Tazz: Хора, просто погледнете силата на Брок Леснар. Той хвърли Амброуз като парцалена кукла. Шампионът падна върху металните решетки на пода извън рънга. През това време Гробаря успява да се посъвземе и да застане на крака, но Леснар забива коляно в корема на опонента си.


Styles: WHAT A MOVE BY THE BEAST!! Брок направо изкара въздуха на Тейкър с това коляно. Веднага следва опит за туш, но "Мъртвецът" успява да оцелее на 2 и половина. Брок Леснар забожда няколко юмрука в лицето на Тейкър, след което отново приковава раменете му - 1.......2........ и ново повдигане от Феномена.
Tazz: Колега, виж това! Амброуз се връща на ринга с кендо стик в ръцете си. Какво е намислил шампиона?! Той чака Леснар да се обърне, след което замахва... И ЛЕСНАР ХВАЩА КЕНДО СТИКА !! Брок Леснар успя да се спаси. Амброуз обаче го пуска, след което рита Леснар в корема и го поваля с DDT.
Styles: Опит за туш от Амброуз - 1........2...... и Леснар отлепя едното си рамо от пода. Брок Леснар отново оцеля. Сега вече Амброуз може спокойно да използва кендо стика, за да нарани "Звяра" и той прави именно това. Първи удар, втори, трети, четвърти...
Tazz: Само чуйте как публиката брои всеки един от ударите с кендо стик по гърба на Леснар. Изглежда те се наслаждават доста на този мач.
Styles: След ударите със стика, Амброуз отново опитва да елиминира Леснар. 1.......2...... и отново Леснар оцелява в последния момент. Гърбът на Брок Леснар е червен, но той няма да се откаже толкова лесно.
Tazz: Амброуз се чуди какво още да направи. Леснар отнесе Dirty Deeds, след това и тези удари със стика, но все още не може да бъде елиминиран. "Лунатикът" се насочва към ъгъла на ринга, за да се качи на второто въже. Явно той е решил да полети. Леснар успява да се изправи, но Амброуз скача към него...
Styles: Божичко! Леснар улавя Амброуз във въздуха. Шампионът ще пострада, защото Леснар напада с Fallaway Slam


Tazz: Леснар веднага се изправя и се насочва към Амброуз, но погледнете това! Гробаря хваща Брок Леснар за врата и това е Chokeslam! Гробаря напомня за себе си с този невероятен ход. Успя ли "Феноменът" да пречупи звяра? Опит за туш - 1........2........3!
Styles: НЕЕЕ! Брок успява да изхвърли Гробаря встрани от себе си и отново да оцелее буквално в последния момент.
Tazz: Леснар обаче само влоши нещата, защото с това повдигане той вбеси Гробаря още повече. Мъртвецът се изправя и прави таунта си, като прокарва палеца пред гърлото си. С това той ни показва, че е готов да забоде Надгробен камък на Леснар.
Styles: Брок се изправя и се обръща към Тейкър, който го вдига, без да губи никакво време. Леснар обаче успява да се изплъзне зад гърба на своя опонент.
Tazz: Брок обаче хваща ръката на Гробаря! ТОВА Е KIMURA LOCK!!! KIMURA LOCK за Гробаря!


Styles: Това е ходът, с който Брок Леснар извади Крис Сейбин от строя. Ходът, с който Звярът си гарантира участието в мача. Ще успее ли да му донесе и втората му елиминация в днешния мач?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 20:03

Гробаря отказва да се предаде!!!! Той се бори с всички сили, но захвата на Леснар е прекалено силен. Амброуз обаче изважда една вилица и я забожда в главата на Брок, като така той отскубва Кимура-та. Амброуз изглежда си е наумил да надупчи и Гробаря. Какво ли ще стане!?

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
The Undi22-1
Superstar
Superstar
avatar

Location : Варна
Join date : 21.12.2013
Posts : 314
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 20:08

Мъртвеца лежи на пода все още а Амброуз пуска вилицата и започва да забива юмруци в главата му…Видимо доволен от себе си, той се изправя и вдига победоносно ръце…Гробаря възкръсва а Дийн Амброуз гледа стреснато срещу него, Гробаря се изправя на крака…Амброуз решава да бяга и да се скрие в една от капсулите, но Гробаря е толкова ядосан, че успява да изкърти плъзгащата се врата на капсулата, влиза в капсулата при Амброуз и започва да му дърпа як тупаник вътре в нея…Виждаме, че Леснар е застанал зад Тейкър и Амброуз в очакване…Леснар се засилва с цел да скочи върху Мъртвеца…Гробаря се оказва бърз и заляга светкавично, а Леснар отнася капсулата заедно със Амброуз.
Мъртвеца се връща на ринга, където завлича заедно със себе си в един от ъглите Звяра Леснар, засилва се срещу него и Corner Clothesline, Сега вдига Леснар в опит за змииски очи, пуска го върху стоманения кол на ринга, засилва се към обтегачите за изпълнение на ритника и Леснар го спира като контрира с мощен Саблен удар…Леснар се обръща назад за да види какво се случва зад него и виждаме как Дийн Амброуз се е свестил и вече е качен горе на обтегача…Леснар се обръща и Амброуз му забива мощен Падащ лист от върха на обтегачите…Сега Лунатикът поглежда към Мъртвеца и на лицето му се появява онази него луда идиотска усмивка, Бързо се качва отново на последния обтегач и изчаква Гробаря да се изправи, какво ли е намислил Амброуз….Мъртвеца се изправя на крака, Дийн скача от обтегача готов да нанесе мощен удар…и бива хваната за гушата от Мъртвеца, този път Гробаря е бърз и шампиона отнася задушаващото тръшване.


И веднага приковава шампиона на пода в опит за туш, дали ще е успешен?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 20:37

Nope! Амброуз намира издръжливостта да kick out-не преди 3.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 21:09

Tazz: Тейкъра изглежда меко-казано изненадан от това, че Шампионът успя да kick out-не, след като изяде толкова брутално задушаващо.
Styles: Не мога да повярвам, как Амброуз успя да изрита след това!? И на всичкото отгоре сега той "възкръсва" в стил Тейкъра и изкривя главата си към него, гледайки към него откачено. "Мъртвеца" не му позволява да се изправи. Той му забожда няколко чука в главата, след което го наглася за thombstone piledriver.
Tazz: Гробаря е зает да прави taunt. Амброуз обаче се измъква, отстъпвайки назад, и това е......LOW BLOOOOOW!!!!!!
Styles: Гробаря направо остана без въздух след този ритник, който изяде в ташаците. В този тип мачове обаче всичко е позволено, дори и ходове като този, и Амброуз се възползва изцяло от това.
Tazz: Амброуз набива един irish whip през главата на Амброуз. След което го хваща през главата и се качва на въжетата.....Tornado DDT~!
Styles: Шампионът приковава крака на Мъртвеца: 1....2.....и "Гробчо Гробчов" успява да изрита навреме.
Tazz: Амброуз изглежда ядосан. Ето, че Леснар вече е на крака, докато той се разправя с Ъндъртейкър. Не завиждам на Дийн за това, че трябва да се справя не с един, но с двама противника - и то и двамата са някакви изроди.
Styles: Все едно пък Амброуз е напълно нормален!? Леснар се затичва към него и прави опит за big boot, Дийн обаче отстъпва встрани, и следователно Леснар не успява да уцели мишената.
Tazz: "Ветеранът" Амброуз успява да се възползва от ситуацията, съвсем приличино, и избутва Леснар, който забива главата си в top turnbuckle-a. След което го издърпва за гащите, и Леснар пада на земята.
Styles: Брок обаче прави кълбо назад. Той взима един от столовете, които са на ринга, и се отправя към Амброуз но....

Амброуз изважда kendo stick-a

и започва да забожда оръжието в Леснар,
завършвайки комбото с.....


....russian legsweep!!!!!

Tazz: Брилянтно! Не знам как "Лунатикът" се сдоби с тази кендо пръчка, явно е преценил положението си отлично и това е било най-близкото нещо, с което е можел да се сдобие. Той прави опит за туш върху Леснар: 1......2.....3!?!?!?
Styles: За малко!!!! "Звярът", Брок Леснар успява да изрита точно на милиметри от това ръката на рефера да тупне върху тепиха, и да отбележи 3-тото отброяване!
Tazz: Това меле продължава. Амброуз обаче губи доста инерция след тези няколкократни главоломни маневри, които изпълни.
Styles: Погледни от хубавата страна, "Демонът от Долината на Мрака" възкръсва, и се сдобива със стол в ръка. Колко ли от тези се счупиха в този мач не знам, но Тейкъра в момента е решен да сложи Амброуз на мястото му. "Мъртвеца" прави опит да забоде стола във врата на Амброуз.....
Tazz:.....обаче не успява, защото Дийн хваща стола преди да го защипе за шията!
Styles: Гробаря дърпа стола към него, обаче "The Wildcard" се съпротивлява, явно има други намерения. Накрая Амброуз успява някак си да препъне Гробаря. С това, Мъртвеца принудително пуска стола. Дийн застава зад него и му прилага.....
Tazz: STF!!!!! STF от страна на Амброуз!!!!! Дали Гробаря ще се предаде!? Той започва да пълзи към въжетата със сетни сили......
Styles:.....колкото и Амброуз да не отпуска захвата, Гробаря достига въжетата. "Лунатикът" поддържа STF-a нарочно, и го отпуска, чак след като Ъндъртейкър.....мисля, че той беше приспан от това.
Tazz: Внимавай, Дийн! Обърни се! Леснар хваща един стол, и го замерва право по Амброуз. Дийн обаче се обръща и мисли бързо. Той хваща стола, преди да го удари, с двете ръце. След което се засилва срещу Леснар, и го забожда право в слабото му място, а именно - стомаха.
Styles: Брок пада на земята. Той се опитва да се изправи незабавно, но междувременно Амброуз мята стола настрани и се приготвя за....


DIRTY DEEDS#2 !!!!

Tazz: Дори и "Звярът" не би трябвало да може да реагира изобщо след този ход на Амброуз. Той приковава крака на Брок и казва на рефера да отброява. Дали това е краят за Леснър!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Ge6aaa
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 01.01.2014
Posts : 199
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    24/2/2015, 21:12

1...2........3. !!! КРАЙЙ.. !! Дотук беше участието на BROKK LLLLLLLLLLLESNAAR !! ..

Разбира се не спирайте телевизорите, защото мача продължава с последните двама участници, а именно: DEAN AMBROSE и UNDERTAKER !!!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker    

Върнете се в началото Go down
 
ME : TNWG WHC Cage of Violence Match - Dean Ambrose (c) vs. Brock Lesnar vs. Alex Shelley vs. The Undertaker
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» GET THE SUITCASE MATCH
» GET THE KEYS MATCH

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage of Violence 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: