Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   16/2/2015, 17:00

Още един невероятен мач на това ППВ. Ще бъде битка, която едва ли сте виждали преди - Ей Джей Стайлс срещу Крис Джерико, без изход освен двете думи - `I QUIT`.

1. AJ Styles
2. Chris Jericho
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   19/2/2015, 16:34

Tazz: Ето ни отново след бързата реклама, надявам се, че не сте превключили телевизията, тъй като след броени секунди започва двубоят между ЕЙ Джей Стайлс и Крис Джерико в стоманената клетка. Този път правилата са малко по-различни, тъй като победител ще е този който накара опонента си да се предаде. Интересен е факта, че ЕЙ Джей Стайлс никога не е губил мач в клетка, дали това обаче ще остане така? Е, ще трябва да останете с нас и да разберете.Joey Styles: Клетката се спуска бавно, а всички фенове са в очакване на двете мега суперзвезди да излязат на тепиха...Announcer: Ladies and Gentlemen Please Welcome from Gainesville, Georgia ..A...J STYLES!

"The Phenomenal One" AJ Styles излиза под бурните овации на хилядите фенове. ЕЙ Джей с бърза крачка се запътва към ринга и влиза в клетката напълно готов за този двубой. ЕЙ Джей се настанява в единия ъгъл, загрявайки за предстоящия сблъсък.
_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   19/2/2015, 18:35Joey Styles: Една от най-мразените суперзвезди на кеча в днешно време се появява с гръм и трясък и още със своята поява донася смуд от феновете, които плюят името му.
Tazz: Не ме интересува какво казват всички тези глупаци... Крис Джерико е велик и аз му се кланям и съм сигурен, че тази вечер ще победи ЕЙ Джей Стайлс, ще го накара да се предаде и всичко ще приключи! Убеден съм...
Joey Styles: Не можем да взи...
Tazz: Замълчи и преклони глава пред този велик човек, а именно Крис Джерико! *Tazz се изправя на крака и застава мирно, като слага ръката си на сърцето, гледайки гордо към Крис Джерико.
Джерико влиза на ринга, но Стайлс явно не мисли да чака и напада Джерико с бесни тупаници. Двамата разменят няколко удара, а съдията извън клетката затваря вратата, за да не може никой да излезе.
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   19/2/2015, 18:37

Гонгът е бит!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   19/2/2015, 19:04

ЕЙ Джей Стайлс и Джерико успяха да си нанесат по няколко удара. Джерико отново замахва за да удари ЕЙ Джей, но той се навежда, а след това го хваща за кръста и го премята за Back Suplex! Jericho пада и стиска зъби, а по изражението му се вижда, че болката хич не е малка. Джерико тръгва да се изправя, но ЕЙ Джей е набрал много гняв в себе си и иска да го изкара и затова не изчаква Джерико да се изправи, а директно го хваща за косата и го изправя, след което го запраща с всичка сила към единия ъгъла на ринга, Джерико се просва като талпа по корем, а феновете започват да аплодират Стайлс. ЕЙ Джей хваща Джерико за краката и го издърпва в средата на ринга, където опитва да заключи The Sharpshooter, Джерико се дърпа и мята като риба на сухо, но неуспява да предотврати плановете на "The Phenomenal One" и бива сгащен в този захват. Напомняме ви, че победител може да има само, ако някой се предаде. Джерико стиска зъби и някак си успява с крака да изтласка Стайлс настрани. Крис се изправя на крака, държейки се за коляното, но Стайлс отново го хваща и го мята в една от стените на клетката.


Y2J пада, въргаляйки се и държейки се за лицето. Стайлс пък от своя страна го напада с обезумели шутове по цялото тялото. AJ Styles има да си връща за всичките мизерии, които понесе от Крис Джерико и сега е точният момент. Стайлс изправя Крис Джерико на крака, а след това го запраща към единия ъгъл на тепиха. ЕЙ Джей започва да раздава пържоли от които гърдите на Джерико почервеняват, а той не намира никакви сили с които да отвърне на атаките на Стайлс. След тази серия от удари, които понесе Джерико той се струполясва на ринга и влачейки се към въжетата се опитва да се изправи. Стайлс отново тръгва към Джерико и го хваща за краката, обръща го по гръб, но получава ритник в лицето. Стайлс се отмества настрани, а пък през това време Y2J е вече на крака. Този удар който получи, разяри Стайлс още повече и той веднага се засилва към Y2J, но той успява да контрира, като се навежда, а след това забожда и Enziguri Kick на ЕЙ Джей. Стайлс пада, а сега е времето в което Джерико може да си отдъхне. Джерико се изправя доста бързо и тръгва да се изкачва по клетката, но тогава осъзнава, че това няма да му донесе победата. От яд Джерико удря няколко пъти клетката, а след това се обръща към Стайлс с ядосана физиономия. Стайлс пък от своя страна се изправя, а Джерико се засилва за Codebreaker, но Стайлс контрира с POWER BOMB, ноо Джерико успява да се измъкне в последния момент от ръцете на Стайлс. Крис се оттласква от въжетата и опитва Саблен удар, но Стайлс се навежда и това е поредното контриране този път превърнато в ARMBAR!


ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ ЛИ КРИС ДЖЕРИКО ИЛИ ЩЕ НАМЕРИ СИЛИ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ???

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   19/2/2015, 21:34

Крис Джерико дълго се бори със захвата на Ей Джей, но накрая заби поредица от лакти в лицето на Стайлс и така Феноменалния отпусна натиска..
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   20/2/2015, 15:01

Мачът продължава, а Джерико се изправя едвам след побоя който понесе. Джерико тъкмо е на крака, но бива съборен отново от Стайлс. "The Phenomenal One" хваща Джерико за косата и го изправя, а след това го запраща към единия ъгъл. ЕЙ се засилва към Джерико, но получава ботуш в лицето. Стайлс пада настрани, държейки се за лицето си. Джерико пък от своя страна се качва на третото въже, изчаква Стайлс да се изправи и обърне към него, а след това скача и забива лакътя си в главата му като по този начин го поваля. Крис започва да таунтва,а феновете да го оплюват. Това действие на феновете разгневява Джерико и той хваща Стайлс за косата, а след това го издърпва до въжетата и го приклещва. Стайлс започва да блъска с краката си и да се опита да се измъкне, но при всеки негов опит да се измъкне, Джерико притиска гърлото му все по-силно и по-силно, а феновете недоволстват все повече. В крайна сметка Джерико отпуска и изправя Стайлс на крака, отмества го настрани, а след това с всичка сила забива главата му в металната клетка. Стайлс пада размазан, а Джерико иска да приключи възможно най-бързо и хваща Стайлс за краката и го издърпва в средата на ринга, а това ще е опит за Walls Of Jericho, уви обаче Стайлс успява да избута Джерико настрани и така да се спаси от евентуална опасност. Двамата се изправят в противоположните ъгли и по едно и също време се засилват един към друг и се повалят със Саблен удар. Двамата остават да лежат на тепиха, а съдията проверява състоянието и на двамата участници. Двамата са категорични, че ще продължат този сблъсък. Джерико и Стайлс се изправят. Стайлс замхва да удари Джерико, но Y2J заляга, а след това хваща Стайлс за кръста и успява да го повали с Германски суплекс! Стайлс се въргаля по ринга, държейки се за главата, а Джерико се изправя на крака и вдига ръката си победоностно. Джерико се приближава към Стайлс който лежи все още и започва да го напада с ритници по цялото тяло. Стайлс се въргаля и се приближава към единия ъгъл, но това не спира яростните атаки на Джерико който е напълно откачил. Джерико качва Стайлс на третото въже и започва да го налага, а "The Phenomenal One" стои там безсилен. Джерико му се изкрещява в лицето, а след това му удря шамар и му се изплюва. Джерико се качва бавно на второто въже и явно ще видим нещо интерееееснооооооооооо....... СУПЛЕКС ОТ ТРЕТОТО ВЪЖЕ НА ТЕПИХА. Двамата участници в този сблъсък остават проснати на тепиха без да помръднат за няколко секунди. Джерико логично се изправя по-бързо от ЕЙ Джей и отново го хваща за краката в опит да заключи Walls Of Jericho, но Стайлс отново успява да го отдръпне настрани от себе си. ЕЙ Джей се изправя на крака и се засилва със силите, които са му останали към Крис Джерико, но Джерико контрира, минавайки зад гърба му и след това, изненадвайки го с Enziguri Kick + Lionsault!
AJ Styles лежи проснат в средата на ринга, а Джерико се изправя, таунтвайки готов да приключва с този сблъсък. Джерико хваща Стайлс за краката и успява да заключи Liontamer на ЕЙ Джей в средата на тепиха!
Ще се предаде ли Стайлс или ще успее да се измъкне от този захват?
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   20/2/2015, 15:05

AJ Styles успява да се измъкне, изритвайки своя опонент в корема. Така този двубой продължава!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   21/2/2015, 10:41

Мачът продължава, а докато Джерико е набрал инерция тръгва да напада с ритници, просналият се ЕЙ Джей Стайлс. Джерико хваща Стайлс за краката и опитва да му заключи Walls Of Jericho и почти успява, но Стайлс успява да се измъкне от ръцете на Джерико и да достигне до единия ъгъл, където с помощта на въжетата да се вдигне на крака. Джерико се обръща към Стайлс, а пък ЕЙ Джей от своя страна се засилва и го поваля с Sholuder Block. Двамата участници отново лежат на тепиха без да помръднат за няколко секунди. Съдията проверява състоянието им, за да се увери, че всичко е наред. Двамата се изправят по едно и също време, а след това се споглеждат за секунди и започват да си разменят удар след удар. Стайлс успява да надделее и притиска Крис Джерико в ъгъла. Стайлс започва да го нала с най-различни видове удари, а след това го качва на третото въже. Стайлс започва да удря Джерико в слабините с всичка сила, Джерико се опитва да му се противопостави, но за момента не успява. Стайлс се качва на второто въжее и това е BELLY TO BELLYY SUPLEX FROM THE TOP ROPE! "The Phenomenal One" & "The Best Wrestler In The World" отново се оказват безпомощни и проснати на тепиха. Стайлс довлича до тялото на Джерико и явно ще опита да му заключи Crossface, но Джерико е упорит и не позволява това да се случи. Стайлс се изправя на крака, хваща Джерико и след това го засилва с всичка сила в металната клетка. Джерико забива главата си в клетката и пада, но Стайлс веднага го изправя и го забива още няколко пъти, като за пълнеж започва да търка лицето му в клетката. Броени секунди след това от лицето на Джерико шурва кръв, която се стича по цялото му тяло. Джерико все пак намира сили да нанесе удар в корема на Стайлс с който да го оттегли настрани от себе си. Джерико се държи за главата и се опитва да се изправи, но Стайлс не му позволява, тъй като го напада с какви ли не удари. Джерико отново е спипан в ъгъла, където получава серия от копиета в корема. Y2J се свлича до долната част на обтегача, целия окървавен, а Стайлс таунтва, като феновете го поздравяват. Y2J се надига с помощта на въжетата, но ЕЙ Джей в този момент се засилва към него и това е CORNER FLYING FOREARM!


Jericho пада по гръб като талпа, а Стайлс оглежда феновете в залата, които започват да крещят на ЕЙ Джей да се качи на сглобката и да направи Spiral Tap. Чантовете не стихват, а ЕЙ Джей се усмихва, след което хваща Джерико за краката и го придърпва към единия ъгъл. ЕЙ Джей се качва на третото въже, приготвя сееееееее и това еееее SPIRAL TAP!!!


AJ Styles се изправя по възможно най-бързия начин на крака и изтегля Джерико в средата на ринга, а след това му заключва Trap Chin Lock!


ЩЕ ТУПНЕ ЛИ ДЖЕРИКО????? ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА ГО НАПРАВИ!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   21/2/2015, 10:50

Y2J забива няколко удара в лицето на Стайлс и така си гарантира освобождаването. Мачът продължава!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match   

Върнете се в началото Go down
 
4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage of Violence 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: