Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   20/2/2015, 22:36

Roman Reigns powers out.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
RVPersie
Superstar
Superstar
RVPersie

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   20/2/2015, 23:59

Tazz: Невероятна издръжливост от Роман Рейнс. Някак си той успя да оцелее.
Styles: Точно затова той е шампион! Неговата издръжливост, неговата сила, неговите умения винаги му помагат.
Tazz: Прав си, колега! Докато Рейнс седи до въжетата и се пребива от болка, Скалата излиза извън ринга и отива при Ренди Ортън. Шампиона на народа злорадства, а Ренди Ортън е безпомощен. Изглежда шансовете на Пепелянката да си тръгне с титлата вече са нищожни.
Styles: Ренди се опитва да достигне опонента си, но Скалата седи на безопасно разстояние и така просто се забавлява на страданието и мъките на Ортън. Роман Рейнс вече е на крака и Скалата забеляза това и се връща на ринга.
Tazz: Роки се засилва и замахва... но Рейнс залегна в последния момент. Скалата се изтласква във въжетата, след което е посрещнат със Shoulder Block. The Great One бързо се изправя, но Рейнс се засилва от въжетата и отново поваля опонента си с Shoulder Block.
Styles: Да, но Скалата отново не се бави и бързо се изправя. Роман вижда, че само с Shoulder блокове няма да стане, затова се засилва от въжетата и това е...

...Jumping Clothesline...


Styles: Какъв ход от Рейнс. Веднага следва опит за туш - 1..........2.......... РЕЙНС ГО НАПРАВИ... НЕ!! Повдигане в последния момент от Скалата! За момент си помислих, че Рейнс е успял да запази титлата си, но не. The Great One остава в мача.
Tazz: Роман обаче е по-мотивиран от когато и да било. Той може да се докаже пред братовчед си и много други хора. Рейнс се насочва към ъгъла и се приготвя за Superman Punch. Ще успее ли да го забие. Рейнс се засилва, скача...... И Скалата го хваща във въздуха и го приземява с Гърботрошач.
Styles: Невероятен ход от Скалата. Най-наелектризиращият мъж в спортното развлечение успява да се върне в мача. НО КАКВО ПО... Ренди Ортън се връща на ринга със стоманен стол. Пепелянката някак си се е измъкнала от белезниците.
Tazz: Точно така, колега. Ренди е готов да отприщи цялата си ярост. Той напада Скалата със стоманения стол. Роки бе изненадан в гръб. Мощните удари на Ортън правят така, че стола да се счупи на две.
Styles: Скалата е на колене, а Ренди ни показа, че го отписахме твърде рано и че има какво още да ни покаже. Той изправя Скалата и го засилва към въжетата. Роки минава над горното въже и пада извън ринга. Шампиона на народа се приземи на рамото си.
Tazz: Ето това е хубавото на мачовете тройна заплаха. Няма отброявания, няма дисквалификации. Просто кечистите се спукват от бой.
Styles: Прав си, Tazz. Скалата падна извън ринга, а сега и Ренди отива при него. НЕ! Ренди не отива при Скалата, а се е насочил към коментаторската маса. ООО НЕ!! Само не и това! Ортън разглабя масата. Пепелянката иска да забие RKO на Скалата върху масата!
Tazz: Ренди Ортън изправя Скалата... НО ТОВА Е КОПИЕ ОТ РЕЙНС!


Tazz: Право през коментаторската маса. Роман Рейнс току-що спаси братовчед си. The Big Dog обаче също се нарани при приземяването, което ще му попречи да се възползва от момента и да вземе надмощие.
Styles: И тримата кечисти лежат на пода около коментаторската маса. Кой ще се изправи пръв? И дали изобщо някой ще се изправи.
Tazz: Лоши новини. Ортън не помръдва. Лекарският щаб се появи. Те явно ще изнесат Ренди на носилка.
Styles: Ренди е вече на носилката и лекарите го изнасят. Рейнс обаче успява да се изправи, след което отива при лекарите и хваща носилката. Той вижда лесен начин да грабне победата.
Tazz: Роман хваща Ренди и го връща на ринга. Ортън успя да се размърда, но едва ли ще успее да се върне в този мач. Скалата също опитва да се върне на ринга, но Рейнс се засилва към него и забива Superman Punch!
Styles: Скалата отново е извън ринга, а Роман се готви да довърши мача. Той таунтва, докато чака Ренди да се изправи, засилва се... И ТОВА Е SUPERMAN PUNCH!!


Tazz: Сега Рейнс се насочва към ъгъла, за да опита да довърши Ортън. Той таунтва, след което се засилва и опитва Копие... НО Ренди контрира с ритник в лицето. Страхотен контра-ход от Пепелянката. Той показва признаци на живот.
Styles: Междувременно Скалата се връща на ринга. Ренди му казва, че трябва да се съюзят, ако искат да елиминират шампиона.
Tazz: Докато Рейнс е на колене, Скалата и Ренди се разправят. Ето че двамата все пак се разбраха да работят в екип. Те се засилват от въжетата... НО И ДВАМАТА СА ПОВАЛЕНИ С КОПИЕ


Styles: КАКЪВ ХОД ОТ РОМАН РЕЙНС!! Точно този ход му спечели титлата. Ще успее ли и да му я запази? Рейнс слага ръката си върху Ортън. Съдията започва да отброява. 1.........2........
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   21/2/2015, 06:41

Ортън обаче със сетни сили успя да повдигне едното си рамо. Страхотен мач, който продължава!
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2968
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   21/2/2015, 09:14

Tazz: Мисля, че Orton е готов на буквално всичко за да победи в този мач. Roman не може да повярва, а веднага щом се изправи започва да рита Randy. Очевидно Rocky е намерил сили за да се изправи и започва да раздава мощни удари в гърба на Roman. Roman се обръща, но юмруците от страна на The Rock не спират, а се насочват към лицето на Reigns. Orton се изправя и опитва да се съвземе, а когато го прави вижда случващото се. Той веднага атакува Roman с лакти в рамената и той прикляква. The Rock и Randy се поглеждат, а изведнъж се засилва към въжетата. Randy рита главата на Roman в тила, а The Rock прави Big Boot. Този ход разби главата на Roman Reigns, но едва ли ще се предаде толкова лесно. Randy прави Clothesline, а когато The Rock се изправи прави още един. Той го изчаква и привършва със Snap Scoop Slam. Orton минава в другото измерение. Той започва да удря пода, а когато се изправи е готов за RKO, Но Roman е на крака точно зад него и го обръща. Orton само, че го сваля с юмруци, но през това време The Rock е на крака. Той опитва Back Clothesline, но Orton прикляква и прави Back Suplex. The Rock се хвана за врата след този ход. Orton направи Nack Suplex буквално на врат. Orton се изправя, но Roman се засилва и прави Jumping DDT. Orton пада между второто и първото въже, а Roman излиза от ринга. Той се засилва и прави Dropkick. Orton се изправя, но там го чака The Rock със Spinebuster, но Randy го контрира в DDT. Този мач е просто уникален. Roman е на въжетата и скача върху поваления The Rock, а след това, Orton го вдига и прави Gutwrench Neckbreaker. Ох.. Дори мен ме заболя. Orton застава в ъгъла. и потропва с крак. Изведнъж се обръща, но The Rock е зад него и го побърква с удари. Randy се смъква надолу, но The Rock го вдига и продължава с ударите. След поредица удари, The Rock го вдига и опитва Superplex, но Roman минава под The Rock и прави Powerbomb на The Rock. Randy се спаси, като успя да избутва The Rock леко от себе си. Roman застава в ъгъла. Мисля, че готов да забоде Spear. Той се засилва и прави едно невероятно пронизващо Spear. Roman веднага опитва туш, но Orton скача и туша бива провален. Този мач ще е вечен. Всеки се раздава докрай. Ето, че Roman се изправя, но бавно и за това Orton използва случая, като го засипва с удари. The Rock е подпрял главата си на първия обтегач в ъгъла и не може да се изправи и малко. Orton засилва Roman натам и Roman размазва задника си в лицето на The Rock. Дали го заболя.. Не знам.
Styles: Според мен не е усетил нищо. След второто Spear.. Едва ли е на себе си. Roman е в ъгъла, а Orton скача с Corner Clothesline. Roman тръгва леко зашеметен напред, но Orton прави Running Bulldog. Доста добър ход, но вижте какво следва. Orton се засилва и прави Dripkick на The Rock. Той направо пада извън ринга. Roman се изправя доста бавно, но Orton го сваля, а също така и пречупва с Inverted Headlock Backbreaker. Чу се изпукване от гърба на Roman и то чак дотук. Orton е един хитър кечист. Знам, че ще измисли нещо което ще обърка феновете. Orton прави Orton Stump, а след поредицата ритници по крайниците го изправя. Orton изправя Roman, а после го вдига на третия обтегач. От там се качва при него, но Orton го блокира със Second Rope Bulldog. А вижте какво става, The Rock намира сили да се изправи но си помага с масата ни. Той е на крака и се запътва към ринга. Когато се качва бива атакуван от Randy с юмруци. The Rock пада на колене, а Orton прави DDT. Опит за туш, но Roman скача и удря гърба на Randy със седни сили. Orton се изправя разгневено и веднага атакува Roman. Опит за туш, но Roman се повдига. Orton се отдръпва и скача с Eblow Drop. Опит за туш с шанс за бърза победа, но без успех. Мисля, че Randy вече се отчайва. Той изправя The Rock и прави Body Slam върху Roman, а The Rock се изправя веднага. Това е Inverted Headlock Backbreaker приложен с много сила. След мощния Inverted Headlock Backbreaker, Randy Orton изправя Roman и го хваща в Headlock, но Roman го избутва напред, а когато Randy дойде към него прави Shoulder Tackle.Tazz: След мощния ход от страна на Randy, The Rock се изправя. Те се гледат дълго в очите, а изведнъж, Roman се изправя и ги сваля с Double Clothesline. Те падат извън ринга, а той скача със Suicide Dive. Randy бяха настрани и щета понесе само The Rock. Orton се засилва и сваля Roman с Clothesline. Той вдига The Rock и го качва на ринга. Опит за туш, но Roman хваща рефера за крака и го дърпа. Той няма време за да отброи. Orton се качва на въжетата и сваля The Rock с Diving Double Axe Handle. Рефера се връща на ринга, а Orton качва The Rock също на ринга. Orton вдига The Rock и му забожда един юмрук. Той направо се завърта и застава пред въжетата. О не! Roman заклещва ръцете си между въжетата, а това е много опасно в такъв вид мачове. Шампиона е завързан, а вече и The Rock се изправя. Те се поглеждат и започват да удрят и ритат Roman. Те направо го побъркват от удари. Виж колега.. Orton минава зад него и прави Inverted Headlock Backbreaker. След хода, Roman се спасява от въжетата. The Rock го качва на рамената си и прави Samoan Drop, а когато се обърне, Randy го сваля с Mat Slam. Orton е единственият на крака. Той поставя The Rock върху Roman, а рефера започва да брои. Имам чувството, че Randy е полудял, но не. Randy рита The Rock стотна преди три. Той се спуква от смях, а после започва да говори.

- Ха-ха-ха! Наистина ли си мислихте, че можете да ме победи? Наистина ли си мислехте това? Вие не можете да ме докосне, а да ме победите. Ха-ха! Надявам се поне сте издръжливи.

Styles: След тези думи вдига The Rock и го качва не въжетата в ъгъла. От там прави Inverted Headlock Backbreaker.Tazz: Дори Orton го заболя от собствения си ход. Той се държи за гърба, а после скача за туш, но Roman го прекъсва. Roman започва да тъпка Randy по целия гръб. Когато го оставя за малко и отива при The Rock.. Много греши. Orton се засилва и прави Back Clothesline. Той пада върху The Rock, а Randy пада на колене от смях. Той е полудял, а феновете го освиркват. Той ги чува и отново почва да крещи.

- Млъкнете.. JUST SHUT UP BITCHES! Колкото и да не го искате аз ще победя, колкото и да не го искате аз съм най-доброто за бизнеса. Аз съм бъдещето лице на федерацията. Никой не може да ме победи.. НИКОЙ! Не можете да ме накарате да спра защото моето име е.. RANDY ORTON! И аз съм най-доброто за шибания бизнес.. КУЧКИ!!!

Styles: The Rock е на въжетата, а Orton го вижда и.. Randy Orton Shoving The Rock Off The Turnbuckle Into Guardrail. Когато се обръща, Roman го сваля и се качва на въжетата. Той скача, но Randy се отдръпва и когато се изправи прави RKO.Tazz: The Rock е извън ринга.. Може би припаднал, а на ринга е Orton който тушира Roman. Дали имаме нов шампион?


Последната промяна е направена от ThE_ViPeR на 21/2/2015, 11:51; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   21/2/2015, 11:46

1...2....3-хри......НЕ! Reigns успява!!! Той някак си успява да го направи и да kick out-не! Отне му доста сили да го направи, но Reigns за пореден път отказва да загуби!!!!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Guest
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   21/2/2015, 14:07

Ортан стой шокиран на ринга и все още не може да разбере какво е станало но вижте, Скалата вече е на ринга и дебне Ортан в гръб Ортан се обръща и това е The Rock Bottom The ROCK BOTOMM цялата публика се изправи на крака а Скалата прави опит за туш 1...2....... и Ортън се повдига явно мача продължава със все сила. Вижте лицето на Скалата той не може да повярва какво се е случило, вижте Роман, Роман е във другия ъгъл таунтва и чака Скалата да се обърне и той се обръща и това е SUPERMAN PUNCH, Скалата лежи на земята в не подвижно полужение а Роман опитва туш 1......2.....той нееее Ортан прекъсва туша в последния момент. Вижте лицето на Роман той е страшно ядосан а Ортан в момента бавно се изправя докато Роман го гледа й Роман го вдига и това е Samoa Drop, Ортан падна на главата си и се изтъркаля от ринга. Вижте изражението на Роман той е решен да спечели но той се ядоса на Ортан и съвсем забрави за Скалата който в момента стой зад него със стоманен стол в ръка, Роман се обръща какъв Chairrrrr Shottttt само стола буквално се смачка във главата на Роман, Скалата не губи време и решава да опита туш 1.......2... и Роман се повдига а Скалата се изправя но Ортан, Ортан отново се върна в мача той хваща Скалата за главата и премята двата му крака над второто въже това е SPIKE DDT, Скалата лежи на земята и се държи за главата докато Ортан се пренася във неговия свят и започва сега да дебне Роман който бавно се изправя, Роман се обръща и РКО но не Роман в последния момент избута Ортан от себе си със такава сила че той падна по гръб.
Роман сега е в единия в ъгъл и дебне Скалата да се изправи и това е КОПИЕ, Скалата понесе копието на супермена Роман Рейнс, Рейнс в момента крещи от кеф но явно много е избързал с радването и Ортан отново дебне Рейнс за РКО, Ортан обръща Рейнс и това е РКО,РКО,РКОООО, Пепелянката ще си тръгнели с победата вижте усмивката на неговото лице но той не опитва туш той слиза от ринга вади маса и я разпъва точно под единия оптигач, Ортан отново се качва на ринга и хваща Роман и го дърпа към въжетата докато Ортан бавно се катери на горе и дърпа Роман със него те вече за на най-горното въже а Ортан се приготвя за суплекс о мили боже но вижте Скалата е засилва и избутва и двата от най-горното въже върху масата долу те буквално потрошиха масата а Скалата вижда възможност за победа и се смее. Скалата слиза от ринга хваща пепелянката и го връща обратно на него след което опитва туш 1.....2...... и повдигане от пепелянката.

Тазз: Какъв мач само колега и трите звезди показват колко е важна тази титла за тях в момента.
Джо: Да колега ужасно си прав виждал съм всичко но такава борба до сега не.Салата бавно изправя Ортан и го засилва към въжетата и след това е го посреща Snap Overhead Belly To Belly Suplex. Ортан се изтъркулва извън ринга но Скалата съвсем забрави за братовчед си който чака от зад, Скалата се обръща и това е Jumping Clothesline от страна на Роман Рейнс, а Скалата лежи изморен и се държи за врата тези звезди дадоха всичко от себе си в този мач но само един ще си тръгне с победата кой ли ще е той дали ще имаме нов шампион тази вечер. Ето че Скалата бавно се изправя както и Ортан а Роман си почива в единия ъгъл изтощен тези сили който събира във момента може да са му от полза по късно.
Ортан се качва на ринга а Роман се засилва но Ортан заляга, Роман се отблъсква от въжетата но Ортан го посреща със Shoulder tackle. Роман е на земята но Ортан се заема със Скалата който в момента се изправя хваща го за врата обръща го и това е Backbreaker но вижте и двамата падат на земята това показва колко са изморени и двамата но това показва колко са изморени и тримата но все пак дават всичко от себе си за да вземат титлата и победата. Роман бавно се изправя той падна първи и явно ще се изправи и първи след това Ортан и Скалата започват да се изправят също но Роман бързо се засилва към тях и това е двойно копие видяхме още едно по рано този мач и ето го отново. И тримат отново започват да се изправят те са страшно изморени но ето че Ортан това е РКО,РКО,РКО, Ортан направи РКО на Роман Рейнс но той няма време да празнува защото Скалата също е на крака Ортан се обръща към Скалата но той го посреща със SpineBuster и след това оплита двата крака си около неговите и това е SharpShooter..

Тазз: Колега дали Ортан ще успее да се задържи в мача и тримата са доста уморени.
Джо: Сега ще разберем.Ортан е готов да се предаде но все още са му останали някакви сили и се издърпва към въжетата но ето че Скалата отново издърпва Ортан обратно по средата на ринга, Ортан удря един път но не във точния момент Рейнс се намесва и прекратява захвата и спасява титлата си. Очите на Роман Рейнс са изкочили той за малко да загуби титлата си без дори да бъде туширан. Роман не губи време а Скалата в момента е твърде изтощен за да се изправи Роман налага Ортан право във лицето със мощни чукове след това се изправя и започва да го рита право във ребрата. Ортан е умен и се изтъркулва извън ринга да си почине. А, Скалата вече е на крака той и братовчед му се гледат и си говорят нещо след което и двамата се усмихват и започват да се бият явно са е разбрали че по-добрия ще победи. Скалата започва да забива неговото известно PUNCH COMBO на Рейн който буквално излетя извън ринга от последния удар на Скалата. Скалата изтощен се обляга за малко на въжетата и слиза от ринга след това и бърка под него след което вади Стол и го хвърля на ринга. Скалата изтощен пада на земята но намира сили да се изправи от ново той започва да налага Рейнс който е точно до него и бавно се изправяш но Скалата реши да се погрижи това да не стане след което Скалата бавно със последни сили се качва на ринга на който Ортан влиза в момента. Ортан се засилва точно към Скалата, но Скалата го посреща със Spinebuster а Орта е отново на пода и лежи уморен след което бавно се изправя. Скалата вдига стола и стой точно зад Ортан и го чака да се изправи но вижте Роман той е точно зад Скалата и дебне за Supermen Punch, Роман се засилва но Скалата се обръща като усеща че ринга се е разклатил след което бързо заляга и се разминава невредим но Роман нацели Ортан след това Скалата забива стола във главата на Роман Рейнс, Рейнс пада извън ринга припаднал а Ортан е замаят от удара и се облъска от оптигача но все още не е паднал вижте Скалата той чака Ортан точно зад него и това е Rock Bottommmm точно след Superman Punch но Скалата не е свършил той се приготвя за Peoples Elbow не завиждам на Ортан в момента той туко що понесе SUPERMAN Punch,Rock Bottom и сега той успява Скалата прави Peoples Elbow.Цялата публика е на крака а Скалата прави туш всички броят заедно със съдята и подкрепят фаворита си Роман е извън ринга след този ChairSHOOT а Ортан туко що понесе SUPERMAN PUNCH,ROCK BOTOMM и THe Poples elbow и съдята брой 1....2..... ще имаме ли нов шампион.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   21/2/2015, 14:23

OMG!
Ортън успя да се повдигне наистина милисекунда преди 3. Какво ли повече може да понесе той? Скалата е шокиран, а публиката вече е на крака ..
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
RVPersie

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   21/2/2015, 15:34

Tazz: WTF!!! Какво се случи, колега! Как Ренди Ортън успя да се повдигне от този ход на Скалата?
Styles: Нямам никаква представа, колега. Какъв мач само. Тримата кечисти се разкъсаха от бой, но никой от тях не иска да се предаде. И тримата продължават да се бият и да правят жесток мач.
Tazz: Прав си, колега! Безспорно това ще бъде един от най-добрите мачове във федерацията за тази 2015-та година. Мачът е изпълнен със зрелище. Видяхме финишъри. Видяхме множество обрати. Видяхме страхотни ходове. Видяхме драма, екшън и още много други неща.
Styles: Наистина се получава един велик мач, но той все още не е свършил. Тепърва мача ще става още по-интересен и запомнящ се.
Tazz: Точно така! Стига сме плямпали, да се върнем към екшъна на ринга. Скалата все още не може да повярва, че Ортън се повдигна, след този побой, който отнесе. Superman Punch, Rock Bottom и People's Elbow не бяха достатъчни да сломят Ренди.
Styles: Така е. Пепелянката се бори и тази вечер той ми прави впечатление с тази издръжливост, която ни показва.
Tazz: Междувременно Роман Рейнс продължава да лежи извън ринга. Той е в много лошо положение, колега.
Styles: Прав си. В мачовете от вида Тройна заплаха, шампионът губи предимството си. Лошото за Рейнс е, че той дори и не трябва да бъде туширан, за да изгуби титлата си.
Tazz: И аз се опитвах да кажа същото. Както и да е, да видим на какво още са способни тези трима бойци. Скалата е по-ядосан от всякога. Той ще опита да довърши мача веднъж завинаги. Роки е на крака и отново дебне. Дали пък няма да видим нов Rock Bottom
Styles: Сега ще разберем, колега. Ренди Ортън едва едва намира сили в себе си, за да се движи. Със сетни усилия той пълзи към въжетата. Той използва тях, за да се изправи, но виждаме колко му е трудно да седи на краката си.
Tazz: Все пак той вече е прав, но Скалата няма намерение да го оставя така за дълго. Той го хваща за врата. ОПИТ ЗА НОВ НАТИСК НА СКАЛАТА... Но Ренди някак си успява да забие лакът в лицето на опонента си... И Още един... И още един... И още един. Скалата пусна опонента си.
Styles: Ортън обаче веднага опитва РКО... Но и Скалата успява да се измъкне. Роки успява да избута Ренди към въжетата точно преди да отнесе РКО.
Tazz: Ортън се оттласква от въжетата, след което Скалата отново го хваща за Rock Bottom. Този път Скалата успява да вдигне опонента си... НО ТОВА Е ДДТ ОТ ОРТЪН!!! Пепелянката отново успя да оцелее. Ортън пълзи към опонента си. Ще успее ли да спечели?
Styles: Ренди слага ръката си върху Скалата. Съдията започва да отброява - 1........2....... и ново повдигане. Този път The Rock уцелява в последния момент. Ренди изгуби твърде много време, докато допълзи до опонента си и така Скалата получи време да се съвземе и да се повдигне.
Tazz: Отново момент, в който и тримата кечисти лежат на пода. Това не е изненадващо. Те понесоха много болка. Скалата и Ренди малко по малко успяват да се надигнат и вече са на колене. Ренди забива мощен чук в лицето на Скалата, от който той едва не пада отново на земята. Роки обаче успява да остане на колене и да отвърне с удар в лицето на Ортън.
Styles: Двамата продължават да си разменят удари, а в същото време опитват и да се изправят на крака. Двамата вече са прави и продължават да си разменят удари. Тези на Скалата обаче се оказват по-мощни и Ренди започва да се замайва от тях.
Tazz: Ортън се свлече на пода и пада извън ринга. Скалата също слиза.. НО КАКВО?! Роман Рейнс хваща братовчед си и го запраща право в металния кол.
Styles: Божичко!! За момент забравих, че Рейнс участва в мача. Той доста хитро остана извън битката за известно време и докато Скалата и Ортън се пребиваха, Рейнс се съвземаше извън ринга. Ето, че сега той е готов да нападне.
Tazz: Роман Рейнс успя да зашемети Скалата. Сега Роман връща братовчед си на ринга, след което и самият той се качва там. Рейнс застава в единия ъгъл на ринга и започва да дебне. Ще видим ли още едно копие?!?!?! Рейнс се засилва...

... но Ортън се връща на ринга...


Styles: Копие за Ортън. Олеле! Рейнс се целеше в Скалата, но отново Ортън попадна на грешното място.
Tazz: Рейнс веднага опитва туш. 1.........2......... и Скалата се намесва в последния момент. Той издърпва Роман и го запраща извън ринга.
Styles: Без да губи време, Скалата опитва туш - 1.......2........ но Рейнс хваща Скалата за крака и го дърпа. Скалата също се озовава извън ринга. Мощен uppercut от Рейнс и Скалата пада на пода.
Tazz: Рейнс бързо се връща на ринга и отново опитва туш. Този път Скалата е извън ринга. Ще успее ли Роман да запази титлата си? 1.......2....... и повдигане. Ренди отново се повдига. WTF! Как го прави.
Styles: Не знам, колега! Този мач обаче става все по-интересен и все по-драматичен. Мачът определено не е за хора със слаби сърца.
Tazz: Нямам думи, колега! Радвам се, че имам честта да коментирам този мач.
Styles: Аз също. Ренди може и да е получил някаква контузия след всичко това, което понесе тази вечер, но поздравления за издръжливостта и волята, които ни показва.
Tazz: Междувременно Скалата се връща на ринга. Той хваща Рейнс и го запраща извън ринга.
Styles: Рейнс пада пред нашата маса, а Скалата чака Ортън да се изправи... И това е Spinebuster. Сега вече Скалата може да довърши мача. Ще видим ли Лакътя на народа?
Tazz: Скалата се засилва... НО РЕЙНС СЕ ВРЪЩА НА РИНГА С КЕНДО СТИК! РОМАН РЕЙНС НАПАДА С КЕНДО СТИК! Роман започва да удря Скалата с кендо стика в корема.
Styles: Скалата е на пода и Рейнс го чака, за да забие кендо стика в главата му. Скалата се изправя, Рейнс замахва.. Но Скалата залегна в последния момент, след което хваща опонента си за Rock Bottom. Дали пък мача няма да приключи тук?
Tazz: WTF!! Рейнс хваща Скалата за ръката му! Каква сила от Рейнс !!! Той успява да вдигне опонента си и да му забие Samoan Drop!Styles: Невероятен ход от Рейнс. Той опитва туш - 1......2...... и повдигане от Скалата. Страхотно! Рейнс отново не може да повярва. Как успя Скалата да се повдигне?
Tazz: Не знам, колега, но Рейнс не е никак доволен от това. Той слиза извън ринга и бърка под него. Рейнс изкарва маса!!! WTF! Какво е намислил Рейнс. Какво ще направи с тази маса.
Styles: Той я качва на ринга, след което изправя Скалата и го засилва към ъгъла на ринга, след това Рейнс се засилва и това е Clothesline.
Tazz: Веднага след Clothesline-а Рейнс отива при масата и я наглася в ъгъла на ринга. Сега той изправя Скалата и го качва на 3-тото въже. Сега и Рейнс се качва там. Той вдига Скалата на раменете си... И ТОВА Е POWERBOMB ПРЕЗ МАСАТА!!!Styles: Това вече трябва да е довършило Скалата. Рейнс опитва туш, без да губи никакво време. Ще видим ли най-после края на този зрелищен мач.
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   21/2/2015, 15:42

That's gotta be it! Roman Reigns wins the match and retains his title!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2968
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   21/2/2015, 16:01Tazz: Roman го направи.. Той показа още един път на какво е способен. Той взима титлата и излиза от ринга, а на ринга са The Rock, който е на земята и Orton, който се изправя. Roman е малко по-назад от ринга и вдига титлата, а Orton е много бесен. Той иска микрофон и започва да говори.

- Roman Reigns.. Защо го направи? Защо тушира копелето на пода пред мен, а не реши да тушираш мен. Не мисли, че съм приключил с теб. Ела на ринга и покажи на какво си способен за да не дойда аз.. И да не ти покажа на какво съм способен.

Styles: След тези думи, Orton хвърля микрофона и вдига ръцете си принудително. Той иска да накара Roman да се качи на ринга, но той се усмихва. Orton продължава да крещи на Roman да се качи на ринга, а той само се смее.
Tazz: Orton слиза от ринга и решава сам да атакува шампиона. Roman пуска титлата и двамата с Randy започват да си разменят удари. Orton прикляква и хваща крака на Roman, а после го рита с другия. Roman пада върху титлата си, а Orton я дърпа. Той я вдига високо и се усмихва. Orton я поставя на корема му и се запътва към Backstage.
Styles: Какво ли ще се случи на другия Rampage? Дано има още такива мачове защото този беше неповторим, а както виждате медицината опитва да накара Orton да го качат в линейката, а той отказва и отива към Backstage. Медицината се приближава до ринга и качват Roman на количка, а след това и The Rock. Останете с нас и след рекламите.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock   

Върнете се в началото Go down
 
2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage of Violence 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: