Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 1. Seth Rollins vs. Sami Zayn - NO DQ MATCH.

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Teller
Superstar
Superstar
Teller

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1196
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Seth Rollins vs. Sami Zayn - NO DQ MATCH.   Пет 20 Фев - 20:22

Сами не си чувства гърба след този ход.Гръбнака на Сами Зейн беше потрошен от многото столове поставени на ринга.Мачът е в разгара си!.Сет хваща Сами за главата, но Сами Зейн успява да го блокира като му нанася тежък удар в скулата.Сет залита и успява да се подпре на въжетата, след което Зейн се засилва и го изхвърля от ринга със силен Clothesline.Сет Ролинс лежи до коментаторската маса, а Сами Зейн също излиза извън ринга.Сами взима един стоманен стол и започва да налага сина със него.Сет се гърчи, а Сами Зейн го връща на ринга.През това време Сами взима кендо стик.Явно е решил да атакува Ролинс с още нещо.Сами Зейн я хваща в удобна позиция и нанася мощен удар в тялото на Сет.Сега Сами започва да бие леки шамари на Сет, след което започва да забива мощни лакти.Лицето на Ролинс се разкървавява , но  Сами Зейн няма абсолютно никаква милост и продължава да го налага.Сами връща Сет на ринга.Той прави опит за туш - 1,2 ... Повдигане.Какъв мач само!Двамата кечисти се спукват от бой, но битката продължава.Сами застава до Сет започва да забива мощни токати по цялото му тяло.Сет крещи от болка.Сет е клекнал, а Сами се засилва и му нанася мощен удар в лицето с кендо пръчката.Сега Сами оставя кендо стика и се кача на въжетата, вдига ръцете си високо и това е преса.Сами набира инерция.Може би това е един от решителните моменти, в които той ще грабне победата.Всичко е заложено на карта.Новобранеца е по-готов от всякога да грабне победата, но и бъдещата звезда на федерацията не се дава лесно.Двамата кечисти се бият, като за последно, Сами забива мощен юмрук в лицето на Сет, но Ролинс отвръща с ритник.Сами е леко зашеметен, но успява да забие силен лакът в лицето на Сет.Това е, Сами взима надмощието в своите ръце.В тази лична битка Сет се предаде и сега лежи на пода.Сами продължава да обработва опонента си.Хваща ръката му и това е ръкотрошач.Какво развитие, каква динамика, каква ярост.Сами държи здраво захвата, той е готов за грабне победата, но какво?Сет с последни сили се добира до въжетата и Сами го пуска от захвата.Не е за вярване какво се случва в момента.Сет Ролинс показва издръжливост, която е уникална.Сами е инзервен, той се изправя, след което вдига Сет Ролинс и ...


Страхотен суплекс.Това ще е всичко.Сами ще спечели.Сами прави опит за туш - 1,2 ... Какво?Сет Ролинс се повдига.Сами и цялата публика е обезумяла.Сами не може да повярва, че това се случва, той буквално направи всичко по силите си, за да тушира Сет, но все още не успя.Сами взима стоманен стол.Това ще бъде интересно.Той го наглася и го забива гърдите на Сет.Ролинс изкрещява от болка, а Сами продължава да го налага с мощни Chair Shotове, след което поставя стола на ринга, хваща ръцете на Сет и това е Double Arm DDT!Сет Ролинс е съсипан, кръвта му е по целия ринг, а Сами продължава да го налага.Сами Зейн поставя Сет в ъгъла на ринга и това ще е опит за Yakuza Kick.Сами се засилва и да!Той го прави.Той премаза Сет, но Ролинс показва, че има опит и за изтъркулва извън ринга, което попречва на Сами да го тушира.Умни ходове от новобранеца, но Сами няма да остави нещата така и отива при Сет.Ролинс лежи, а Сами Зейн го вдига и го забива в барикадата, след което го хваща за косата и го запраща до коментаторската маса.Сами поставя тялото на Сет върху коментаторската маса, след което той влиза в ринга, качва се на въжетата и това ще е опит за Elbow Dive.Сами е готов, скача и ... Да!Публиката избухва, Сами Зейн направи уникален ход, който ще остане в историята.Сет беше до тук.Сами се освестява бързо и го вкарва в ринга, след което и той влиза в ринга.Хваща го и ...


Уникален германски суплекс.Това е края за Сет Ролинс, Сами прави опит за туш - 1,2 ... Какво следва?
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Dimarata
Superstar
Superstar
Dimarata

Join date : 02.09.2013
Posts : 1464
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Seth Rollins vs. Sami Zayn - NO DQ MATCH.   Пет 20 Фев - 20:23

#Повдигане,свиквай с това.
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2968
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Seth Rollins vs. Sami Zayn - NO DQ MATCH.   Пет 20 Фев - 20:59

Styles: Да за бога, да! Seth Rollins се повдигна. Всеки в залата се е хванал за главата. Как един дебютант издържа на толкова бой. Не знам, но Rollins изрита преди три. Sami също не може да повярва на очите си, но ще трябва. Той се насочва към Rollins, но той му отвръща с силни ритници.
Tazz: След поредица шутове, Rollins забива един наистина силен ритник в главата на Sami и той пада. Seth веднага го изправи и започва да го налага с мощни ритници по колената. Sami прикляква, а Rollins прави Superkick, който изкара Sami извън ринга. Той се удря в барикадата, а за да се изправи се хваща за нея и се набира. Само, че Rollins се засилва и прави suicide dive.
Styles: Този ход накара Sami да удари гърба си в барикадата отново. Zayn пада напред, а Rollins вади стълба и маса. Когато оправи масата слага Sami отгоре, а после разпъва стълбата и се качва на нея. Seth скача с diving eblow drop право върху гърдите на Sami Zayn. Бившият Hardcore Champion е доста наранен след този ход, а.. вижте какво става. Jamie & Joey се запътват към ринга.
Tazz: Колега, какво правят тези идиоти тук? Вижте.. те помагат на Rollins да изправи Sami и го качват на ринга. Те го вдигат и прескачат въжетата, но преди да слязат гледат хода на Rollins, а именно triple rolling vertical suplexes.


Styles: Те слизат и взимат по един стол, а после сядат пред ринга. Явно искат да гледат мача от близо, а той е без правила. Seth опитва туш с леко забавяне, но заради това не е успешен.
Tazz: Seth е доста подъл. Явно е планирал Joey & Jamie да дойдат по време на мача. Вижте това! Rollins вдига Sami и го качва на третия обтегач. От там прави Superplex. Това е бъдещето.
Styles: На федерацията. Съжалявам, че те прекъснах.. ха-ха! Както и да е. Rollins очевидно е една много хитра супер звезда. По очите му се вижда колко е подъл, а както знаете.. феновете не го харесват особено. Seth изчаква Sami и прави sethwalker.


Tazz: Лакеите на Rollins си вдигат ръцете след якия ход, а Rollins опитва туш. Sami Zayn показва, че е костелив орех и се повдига съвсем малко преди три. Seth е вбесен от повдигането.
Styles: Явно Rollins трябва да направи още за да победи Sami Zayn. Както знаем в последните седмици Seth нападна Sami, а после имаха и сегмент, но не знам кой ще си тръгне с победа.
Tazz: Seth Rollins изправя Sami и започва да бие главата му в обтегача, а после прави mat slam. Seth не е свършил. Той вдига поваления и сериозно наранения Sami Zayn и започва да го налага. Ето, че Sami отвръща и така взима надмощие. Той го качва на третия обтегач.
Styles: Sami пробва superplex, но Rollins го избутва напред, а после скача с diving eblow drop. Какъв ход само. Rollins изправя Zayn и прави powerbomb on turnbuckle to curb stomp.


Tazz: Опит за туш.. дали Rollins ще го направи, дали ще успее?
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Seth Rollins vs. Sami Zayn - NO DQ MATCH.   Пет 20 Фев - 21:30

1...2....3!!!! Не!!!! Не знам как, но Сами Зейн успява изрита стотна преди 3-тото отброяване. Роллинс не може да повярва, но този мач продължава!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Teller
Superstar
Superstar
Teller

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1196
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Seth Rollins vs. Sami Zayn - NO DQ MATCH.   Пет 20 Фев - 22:09

Сет Ролинс не може да повярва, че Сами успя да се задържи в мача.Каква драма се разиграва, публиката е в екстаз!Любимеца на всички Сами успява да продължи участието си в мача!Сет седи и гледа Сами с недоразумение и не разбира какво се случва.Той планира да направи още един Curb Stomp.Сет чака Сами, той се изправя но не!Сами се отдръпва и Ролинс си наранява крака.Сами Зейн се въползва от това, хваща Сет и го засилва към ъгъла на ринга, след което и Сами се засилва и това е Corner Splash!Джоуи и Джейми заобикалят ринга, тук ще стане нещо интересно!Сами не знае какво да прави, може да го нападнат от всякъде.Той гледа охраната на Сет, но в това време Ролинс забива мощен ритник в тила на Сами.Сами Зейн залита и успява да се подпре на въжетата.Той е в несвяст.Може би това е момента, в който Сет ще грабне победа в успорвания мач.Сами лежи на ринга, може да има сериозно нараняване.Сет прави опит за туш, какво?Не е истина!Сами се повдига.Двамата кечисти си спукват задниците от бой и все още никой от тях двамата не може да вземе победата.Това доказва колко опитни и талантливи са Сами и Сет.Ролинс се изправя, след което изправя и опонента си.Сет поставя Сами в удобна позиция и отново ще направи опит за Curb Stomp.Сет се засилва, но какво?Сами се изправя и хваща глезена на Ролинс.Това е захват за предаване, Ролинс крещи от болка, а Джоуи и Джейми не знаят какво да направят.Те гледат лошо и се притесняват какво ще стане със Сет.Сами държи здраво захвата, но Сет започва да пълзи и хваща въжетата!Мача продължава!Какво развитие, само!Публиката започва да скандира Оле чантове, а Сами се надъхва от подкрепата.Той забива мощен саблен удар и изхвърля Сет извън ринга, след което и той излиза от ринга.Сами забива мощен лакът в лицето на Сет.Ролинс е зашеметен, Сами се възползва от това и ...


Сами Зейн премаза Сет с този ход.Сами изпраща Ролинс в ринга, след което и той влиза в ринга.Сами взима металния стол и започва да налага с него Сет по цялото тяло.Джоуи и Джейми са притеснени от това, което се случва и планират действията си.Те демонстрират, че ще нападнат Сами.Събличат саката си и се качват на ринга, но Сет бързо си изправя и ще направи саблен удар.Сами е бърз и успява да избегне тази атака, като изиграва Сет и сабления удар на Ролинс се озовава в лицето на Джоуи.Какъв мач, само!Сами Зейн издебва Сет и това е Small Package!Сами опитва туш - 1,2 ... Какво!Сет успява да се повдигне.Сами се чуди какво още трябва да направи, за да тушира новобранеца.Сами Зейн хваща Ролинс и го запраща извън ринга, след което Сами се засилва и ...


Сами Зейн направи страхотен ход.Сами хваща Ролинс и го забива в барикадата.Сега го връща в ринга, като и Сами влиза в ринга.Сами Зейн хваща Сет, докато е в несвяст и прави мощен суплекс.Сега го вдига и му забива мощен лакът в лицето.Сами Зейн държи нещата напълно в неговите ръце и продължава да налага Сет.Сега му забива мощно коляно в гърдите, след което го вдига и му прави Body Slam through the chairs!!!Това беше всичко.Сами Зейн нарани гръбнака на Сет и е готов да грабне победата.Сами бързо изправя Ролинс и го запраща в ъгъла на ринга, след което Сами Зейн се засилва и ...


Сами ще грабне победата!Това беше всичко!Сет Ролинс не знае къде се намира след този ход.Сами Зейн прави опит за туш - 1,2 ... Дали Сами Зейн ще грабне победата?
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Seth Rollins vs. Sami Zayn - NO DQ MATCH.   Пет 20 Фев - 22:13

1...2....3! Край! Роллинс е аут, Зейн успява да грабне победата!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2968
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Seth Rollins vs. Sami Zayn - NO DQ MATCH.   Пет 20 Фев - 22:39

Styles: Sami Zayn е победител в мача, но вижте какво правят хората на Rollins. Те започват да налагат Sami и го свалят. Колко подъл може да бъде Seth Rollins. Той казва да го вдигнат.
Tazz: Те го държат докато е на колене, а Rollins го хваща за устата и го гледа ядосано. Rollins му праска един шамар и прави superkick. Той пада безпомощно, а Joey & Jamie тръгват да го вдигат.
Styles: Когато го изправят го поставят в ъгъла и слизат за стол. Те го подават на Seth и той прави chair shot. Sami направо пада по лице. Seth Rollins започва да го удря в гърба, а после оставя стола.
Tazz: След, като остави стола се засилва пред Sami, а той се изправя. Joey & Jamie виждат това и му се нахвърлят, но той ги поваля. Той се отклонява от Rollins за момент, но той използва случая и прави curb stone.


Styles: Jamie се изправя пръв и се нахвърля с юмруци на Sami, а Joey е в ъгъла и се вдига. Той започва да рита Sami по гърдите и корема. Мисля, че след тази постъпка на Orton ще става напечено.


Tazz: Музиката на Seth Rollins бива пусната и той си тръгва заедно с лакеите си под бурните освирквания на феновете. Останете с нас и след рекламите.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. Seth Rollins vs. Sami Zayn - NO DQ MATCH.   

Върнете се в началото Go down
 
1. Seth Rollins vs. Sami Zayn - NO DQ MATCH.
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage of Violence 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: