Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   18/1/2015, 21:38

Tazz: Тази ожесточена битка продължава с пълна газ дами и господа...
Styles: Такава омраза не съм виждал от много дълго време. Пънк и Амброуз направо искат да се разкъсат!
Tazz: Ето, че те се бият край нашата коментаторска маса.. Пънк забива главата на Амброуз в ръба на ринга след което и в нашата маса.
Styles: Пънк връща Дийн сред въжетата като през това време бърка из под ринга и какво изважда? О, не.. ТОВА Е СТЪЛБА!!
Tazz: С всяка изминала минута става все по страшно... Пънк вкарва стълбата сред въжетата. Амброуз ляга върху нея като отчаяно се мъчи да я изправи. СИ Ем вече е сред въжетата Амброуз обаче имаше достатъчно време да се съвземе и с всички сили забива стълбата в корема на Пънк!
Styles: Дийн Амброуз се връща в релсите, ако има човек който знае какво трябва да направи за да победи Пънк, ТО ТОВА Е ТОЙ!!
Tazz: Кучия му син подпира стълбата върху третото въже, както виждате Пънк още се превива но остава на крака. Какво е намислил Амброуз?
Styles: Той се оттласква от въжетата, може би ще забоде главата на Пънк в стълбата с мощен bulldog? НЕ...

ПЪНК ГО ПОСРЕЩА С МОЩЕН
FLAPJACK ПРЕЗ СТЪЛБАТА!!!


Tazz: ПРЕСВЕТА ДЕВО!!
Styles: РЕБРАТА НА АМБРОУЗ СИГУРНО СА СПУКАНИ СЛЕД ТОЛКОВА БРУТАЛНО ПРИЗЕМЯВАНЕ!?
Tazz: Амброуз не помръдва.. съдията отброява: 1.............2..... ухилен до ушите, Пънк гледа сеир на Амброуз. 3..........4........5..... Амброуз прави всичко възможно да се върне, но не успява.......6.......7........8.......9......10!!! НЕ...
Styles: МОЖЕ БИ МИГ!! МИГ ПРЕДИ 10, АМБРОУЗ СЕ ИЗПРАВЯ НА КРАКАТА СИ!!
Tazz: Пънк се насочва към него като по изражението му си личи, че смята да му причини още много болка!
Styles: Той хваща Амброуз за косата като по този начин бавно го изправя, забива му една глава. Дийн пада върху въжетата, оттласква се от тях и в отчаянието си засича Пънк с мощен clothesline.
Tazz: ШАМПИОНА СЕ ЗАВРЪЩА!! Амброуз не губи време и започва да нанася ритници по цялото тяло на Пънк. СИ Ем определено не знае къде се намира, а преждевременно бива безмилостно пребиван от Амброуз!
Styles: Дийн не беше готов за този мач, това е основния факт. Той нямаше как да предположи, че ще трябва да се бие точно с най-големия си враг - СИ ЕМ Пънк...
Tazz: Амброуз слиза от ринга като веднага взема друга стълба с която се насочва към ринга.
Styles: Пънкстер обаче не губи време, засилва се и опитва да го засече с baseball slide, но Амброуз съумява да вдигне стълбата. Пънк се озовава зад Дийн, той тръгва да му забива стълбата на задна.. Пънк заляга след което се засилва и го засича с мощен big boot.
Tazz: Амброуз пада на колене, а Пънк не губи време и отново се засилва този път с коляно през стълбата!

Styles: КАКЪВ ЗВУК САМО!!
Tazz: НЕ ЗНАМ КОЛЕГА, НО МИСЛЯ ЧЕ НА АМБРОУЗ МУ ЛИПСВАТ ЗЪБИ СЛЕД КАТО СТЪЛБАТА ОТСКОЧИ ТАКА ПРЕЗ ЧЕЛЮСТТА МУ...
Styles: Мисля, че Амброуз е в несвяст!? Съдията започва отброяване в полза на Пънкстер: 1.......2..... Амброуз все още не помръдва.....3.....4.......5......6.....7.. какво ще се случи? Ще успее ли да се върне Амброуз или Пънк се завръща с победа?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   18/1/2015, 21:41

....8.. Амброуз почти е на крака....9.....10!! ТОЙ Е НА КРАКА, НЕ ЗНАМ КАК ГО НАПРАВИ НО НЯКАК СИ НАМЕРИ СИЛИТЕ НУЖНИ МУ ЗА ДА СЕ ИЗПРАВИ! ТОВА МЕЛЕ ПРОДЪЛЖАВА!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   18/1/2015, 22:00

Tazz: Вижте изражението на Дийн. Мисля, че той тотално откачи. Пънк отново изглежда изненадан. Той изритва Амброуз през корема и мисли двойно, като не му позволява дори да стабилизира в тоя мач. Пънк хваща Амброуз през гърба, и го засилва обратно към ринга....
Styles:....но почакайте! Амброуз прави reverse и-и-и....ПЪНК ПОСРЕЩА МЕТАЛНИТЕ СТЪЛБИ и направо ги откача от сглобката.
Tazz: Си Ем направо се потроши след това и виждаме как Амброуз отново поема контрол над мача. Той разтръсква главата си, защото мисля, че беше зашеметен. След което хваща Пънк и....размазва главата му право в стълбите. След което се качва на тях и го настъпва с ботуша си, като с това направо му смачква физиономията върху хладната стомана, преди да му нанесе....ритник в главата!!!
Styles: Този мач вече е извън пределите си. Амброуз хваща Пънк и го засилва, като Си Ем посреща барикадата ограждаща публиката...FACE FIRST~! И се премята от другата страна.
Tazz: Пънк веднага се изправя, но мисля, че доста пострада от последните атаки на Амброуз и заради това се изкашля опитвайки се да си поеме въздух. Внимавай, колега, виж какво прави Дийн!!!

АМБРОУЗ СЕ ЗАТИЧВА ПО КОМЕНТАТОРСКАТА МАСА
ПРЕСКАЧА БАРИКАДАТА И-И-И....

ЗАБИВА ПЪНК С DOUBLE AXE HANDLE

Tazz: КАКЪВ СКОК!!! Струва ми се странно, но мисля, че Амброуз си е набелязал главата на Пънк и заради това през цялото време гледа къде да я размаже.
Styles: Мисля, че си прав, Tazz. Двамата вече започват да се бият около публиката. Виждаме как Пънк се опитва да набере всъщност преднина пред Амброуз. Той дори успява да reverse-не някой негов юмрук и започва да го блъска по барикадите около феновете, които пощуряват.
Tazz: "Си Ем Пънк! Си Ем ПЪнк! Си Ем Пънк" - викат феновете. Преди Пънк да им обърне внимание обаче, виждаме Амброуз как започва да бърка право в очите на Си Ем. Какъв подъл ход!
Styles: "Лунатикът" направо започва да драска лицето на Пънк, който реве от болка, и не го обвинявам, Амброуз е доста брутален дори и само когато си играе с противниците си.
Tazz: Дийн взима едно пликче с пуканки от един фен, което мисля, че трябва да плати, но едва ли му пука. Той изсипва няколко в шепата си, и изяжда някои от тях. След което кутията с останалите пуканки.....Я СМАЧКВА В ЛИЦЕТО НА ПЪНК!!!
Styles: Виждаме ехидна усмивка по лицето на Амброуз. Той хваща Пънк през главата и започва да го "разхожда" из арената....

....И ЗАБИВА ГЛАВАТА НА ПЪНК

ПРАВО В ЖЕЛЕЗНИЯ ПАРАПЕТ!!!!

Tazz: Как изобщо това се озова там!?
Styles: И идея си нямам, Tazz, но ето, че двамата вече преминаха през едната половина на публиката. Пънк успява да прескочи барикадата без проблеми, въпреки, че едва ли знае къде се намира.
Tazz: Пънк трябва да измисли нещо, с което да контрира Амброуз, който се е качил на барикадата и се готви да скочи към него-о-о-о....
Styles:....но не! Си Ем успява да хване Амброуз. Той се опитва да го засили към външната страна на металния кол, обаче "Лунатикът" му оказва тежест и успява да се измъкне. Вместо това, той хваща Пънк и го връща обратно на ринга.
Tazz: Амброуз взима един стол изпод ринга, с който се качва на 3-тото въже. "Шампионът" издебва точния момент, в който Пънк тръгва да се изправя. Пънк, пази се-е-е-е....

DIVING STEEL CHAIR!!!!!

Styles: Мисля, че тук няма спор, и че Амброуз наистина е голям играч!!! Той казва на рефера да почва да отброява. Дали Пънк отново ще се опита да докаже противното!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   18/1/2015, 22:06

1...2...3...4...5...Си Ем започва да се изправя. 6..7...8...Той вече е на краката си!!!!...9...ДА! ДА! ДА! Пънк се изправя!!!! Но пак пада! 1...2...3....Си Ем пак се надига за нещастието на Амброуз....4....Ето, че този път той се изправя по-лесно от преди. Мачът продължава!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   18/1/2015, 22:25

Tazz: Гледам колега.. и честно да ти кажа, за първи път не мога да повярвам на очите си. Тези двамата направо се избиха, а сега и двамата са на крака готови да продължат това меле!
Styles: Амброуз.. Пънк! Това е една от най-големите вражди в историята, започнала точно преди 1 година на същи този турнир!
Tazz: Пънкстер се засилва с мощен лакът за Амброуз, Дийн не губи време и веднага му отвръща с мощен chop. Последван от още един и още един, И ОЩЕ ЕДИН!! Той хваща Пънк, запраща го в корнера.. Пънк обаче вдига краката си и Амброуз се нанизва на ботушите му!
Styles: Замаян от срещата, Дийн пада на едно коляно а Пънк веднага го засича с big boot и направо му откача главата от раменете!
Tazz: Какво ще направи Пънк? Той взема стълбата след което я довлича до трупа на Амброуз и започва да я забива в гърба му...

Styles: Амброуз се гърчи от болка, а виж изражението на Пънк. Извинявай.. ЖИВОТИНСКОТО ИЗРАЖЕНИЕ НА ПЪНК!
Tazz: Пънк е вбесен.. последните месеци, Амброуз правеше всичко възможно за да привлече вниманието му и ето, че успя!
Styles: Този мач беше като земетресение.. ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ! НЕИЗБЕЖНО БЕШЕ...
Tazz: Съдията вече е на 6......7....... Амброуз се хваща за наколенките на Пънк......8......9... то го хваща за гащите и по този начин намира сили да се изправи на време.
Styles: Пънк обаче не оставя Амброуз да предприеме нещо и веднага започва да му забива колена в гърдите с които отново го поваля на тепиха...
Tazz: Дийн Амброуз няма никаква представа къде се намира, а Пънк слиза от ринга след което из под него вади нещо.. какво е то? Този път е маса! Той я качва на ръба на ринга след което я плъзва под третото въже.. това няма да свърши в полза на Шампион!?
Styles: Амброуз се подпира в корнера като все още не може да се съвземе от мощните удари със стълбата преди малко. Пънк веднага му забива ритник в бъбреците с които да го укроти за още известно време.
Tazz: Той хваща масата, разпъва я след това я намества близо до единия корнер. Това каквото си мисля ли е? Ето, че той хваща Дийн, забива му една глава след което го завлича до корнера и с всички сили го качва върху третата сглобка.
Styles: Иска ми се да можех да кажа, че Дийн ще направи нещо, но той е като невменяем. Пънк не губи време и веднага стъпва върху втората сглобка, намрства си го в удобна позиция и следва с groun elbows: ЕДИН.. ДВА.. ТРИ.. ЧЕТИРИ.. ПЕТ.. ШЕСТ.. СЕДЕМ.. ОСЕМ..ДЕВЕТ.. ДЕСЕТ!!!
Tazz: ДИЙН Е НАПЪЛНО ЗАКОВАН... НО ТОВА ИЗГЛЕЖДА НЕ Е КРАЯ, ПЪНК ГО НАМЕСТВА В УДОБНА ПОЗИЦИЯ И СЛЕДВА-А-А-А...

- BACK SUPLEX
ПРЕЗ МАСАТА!!!


Styles: OH MY.. ''FUCKING'' GOOOOOD!!!
Tazz: Видяхме го и миналата година.. Амброуз тогава успя да се повдигне, големи въпрос е ще успее ли и този път?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   18/1/2015, 22:48

Съдята почва да отброява: 1...2.....3....никакъв знак за живот от страна на Амброуз....4...5....оп, май се опита да си повдигне рамото, но падна пак. 6.........ето, че Амброуз се надига внезапно в седнало положение, "възкръсвайки" в стил "Ъндъртейкър" и поглежда към Пънк с откачен поглед. 7....8.....и Амброуз успява да се изправи преди 9!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   18/1/2015, 23:06

Tazz: Амброуз се изправя. Той забива юмрук в главата на Пънк. "BOOO" - чува се ответно освиркване от публиката. Пънк зашеметено извива главата си назад. Той обаче отвръща с юмрук "YAAAY" обратно срещу противника си. "BOOO", "YAAY" - отново. Пънк обаче започва да надделява. "YAAY" - удря Пънк отново "Лунатикът". "YAAY", "YAAY"
Styles: "О-О-О-О" - издават феновете звуков ефект на забавен кадар докато Амброуз залита към въжетата. Той обаче използва второто въже, за да набере инерция срещу Пънк......"BO-O-O" - МОЩЕН CLOSELINE, в лицето на Пънк!!!!
Tazz: Амброуз се изправя и започва да блъска по тепиха, опитвайки се да набере положителни реакции, но вместо това публиката го освирква. Той излиза извън ринга. След което взима една маса, и я наглася пред въжетата. "Лунатикът" наглася Пънк върху масата, и му набива няколко юмрука в главата, за да му е по-трудно да се освести. След което "Лунатикът" се качва върху 3-тото въже-е-е-е....

И ПОЛИТА ЗА-А-А......

DIVING ELBOW DROP ПРЕЗ ШИБАНАТА МАСА!!!

Styles: Амброуз направо се размаза върху Пънк, потрошвайки масата с него в процеса, а рефера няма друг избор освен да почне да отброява и двамата: 1...2....3....Амброуз се изправя...4....5...6......7.....от Си Ем обаче няма реакция....8......
Tazz: Ето, че Амброуз обаче прекъсва отброяванията на рефера, като започва да рита Пънк, който се търкаля по пода след всеки ритник и бива изхвърлен от тепиха като някакъв боклук.
Styles: Колега, не мислиш ли, че това е неуважителен коментар!?
Tazz: Какви ги плямпаш!? Просто си върша работата. Ето, че Пънк бива "изхвърлен" между най-долното въже чрез ритниците на Амброуз. Той обаче не се строполясва върху стоманения под отвънка, ами стъпва на краката си, като се опитва да си отдъхне.
Styles: Амброуз обаче няма да позволи това, тъй като той излиза извън ринга, следвайки Си Ем. Амброуз взима един стол. Той наглася облата част на стола така, че да защипе вратът на Си Ем, като краката на обекта ги наглася-я-я-я.....


....ПРАВО СРЕЩУ МЕТАЛНИТЕ СТЪЛБИ!!

Tazz: Края!!! Това трябва да е края на този мач! Амброуз извиква рефера и той започва да отброява: 1.....2....3....4....5.......6.....
Styles: Пънк се опитва да се изправи, като си помага, набирайки се върху лентата, ограждаща ринга. 7...8....
Tazz:...9.....и ДА! Пънк се изправя! Той успява да се изправи преди 10.
Styles: Амброуз си мислеше явно че с този ход ще грабне победата, но явно е сбъркал доста. "This is Awesome" - започват да скандират феновете.
Tazz: Ето, че Пънк връхлита върху Амброуз и започва да му набива поредица от Elbow Shot-ове. Си Ем е в разгарът си! Той връща Амброуз на ринга през първото въже. След което взима един стол, и се качва на ринга.
Styles: Пънк наглася стола върху тепиха. След което застава над Амброуз, който се опитва да се изправи, и му набива един axe handle право през гърба. Това определено заболя. Сега Пънк надига Амброуз върху раменете си.....Нима това е!?
Tazz: GTS ли!? НЯМА НАЧИН!!! Ето, че познах! Амброуз успява да се измъкне навреме, избутвайки Пънк от себе си, след което го хваща през главата и.....
Styles: ЗАБИВА ПЪНК С DDT ПРАВО ВЪРХУ СТОЛА!!!!!
Tazz: Главата на Пънк изпука доста яко при този удар, чу се направо из цялата арена. Ето, че Амброуз събаря стола на земята. Той надига Пънк, след което му набива един chop през гърдите. "WOOO" - отдават почит феновете към Рик Флейър. И-и-и..."WOOO" още един chop. Пънк се опитва да го цапардоса в главата с един завъртващ се high kick. Амброуз обаче отстъпва и успява да отбегне атаката му. След което издебва точния момент, изритвайки "The Straight Edge Messiah" право през корема, карайки го да го присвие, и го наглася за....ВЕРСИЯ ДВЕ НА.....

DIRTY DEEDS

ПРЕЗ МЕТАЛНИЯ СТОЛ!!!!!

Tazz: ЗАКОВА ГО!!! ТОВА МОЖЕ БИ Е КРАЯ СЪС СИГУРНОСТ!!! Мисля, че Пънк дори май трябва да кърви след този ход.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   18/1/2015, 23:15

1...2...3...4....5...6...7.....Пънк започва да се надига на колене....8...9.....и ето, че той се изправя!!! Не виждаме кръв по лицето му, с което показва колко е издръжлив. Шокиращо, но мача продължава с пълна пара!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   18/1/2015, 23:34

Styles: Тук сме отново след кратката рекламна пауза.. както виждате, Дийн Амброуз запраща Пънк право в краката ни. Но какво се случва? Си Ем Пънк веднага се съвзема след което се качва върху масата и от там полита за...

FLYING FOREARM!!

Tazz: Не знам колега.. честно казано не знам за кого да викам. Това са двамата ми най-големи любимеца от последните 2 години. Двамата се превърнаха в лица на тази компания като Дийн Амброуз се прочу главно с това, че победи Пънк в дебютния си мач.
Styles: Нека не забравяме и факта, че Пънк беше Шампион На Компанията по онова време.
Tazz: Си Ем вероятно тепърва ще ни каже как се чувства след загубата си на Pain. Не го бяхме виждали от тогава, той изчезна напълно.. доколкото знам няколко папарака го бяха снимали с неговата прекрасна съпруга - AJ Lee.
Styles: Пънк връща Амброуз на ринга, той знае че няма никакво право да губи този мач.. просто не може да си го позволи, няма такава опция!
Tazz: Какво е намислило този път това откачено копеле? Той взема един стол след което изкачва въжетата. Какво по дяволите? Той  се изправя на третата сглобка, вдига стола високо над главата си в почит към покойния Ренди Савич след което полита за-а-а..

DIVING ELBOW DROP ПРЕЗ СТОЛА
ОТ ТРЕТАТА СГЛОБКА!!!


Styles: Маневрата с която той стана Шампион преди толкова много време...
Tazz: Амброуз започва да се мята из ринга като по всичко си личи, че вече е в края на силите си. Съдията започва безмилостното отброяване: 1.........2...... той не помръдва.......3......4.... Дийн иска да се изправи, но просто не може!
Styles: Вероятността да не му достига въздух е много голяма....5...6.....7.....8... той го прави! Сякаш на пук на Си Ем, Амброуз се изправя на крака...
Tazz: Що за човек е той? Някак си намира сили и се нахвърля на Пънк като без да иска дори успява да го събори от ринга...
Styles: Пънкстер изобщо не пада леко, но въпреки това все още е по-добре от Амброуз. Той отново рови из под ринга, може би за последен път? Какво е това?
Tazz: О, не.. Амброуз се насочва към своя опонент като малко след това го сполетява много лоша съдба...


Styles: БРУТАЛНО!! ПЪНК ЗАБИВА ГАЕЧЕН КЛЮЧ ПРАВО В СЛЕПООЧИЕТО НА ДИЙН АМБРОУЗ!!
Tazz: Дийн пада като талпа и по всичко си личи, че това е неговия край... съдията започва да брои: 1.......2.......3.... той не помръдва.....4.....5.....6.... какво ще се случи? Това ли е края?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   18/1/2015, 23:37

ДЕЖА ВЮ! Този гаечен ключ дойде на Амброуз като гръм от ясно небе. ...7......8....9....10!!!! ДА!!! Пънк го направи! Той успява да вземе победата в този мач! Въпреки, че титлата не беше заложена на карта, Си Ем успява да запише победа срещу шампиона на федерацията още от самото си завръщане!!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match   

Върнете се в началото Go down
 
ME : Dean Ambrose vs. CM Punk - Last Man Standing Match
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Last Man Standing 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: