Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    11/1/2015, 08:33

Двете двойки, които се класираха миналата седмица в шоуто, ще имат уникалния шанс да станат първите държатели на новите титли.

Ред на писане СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО :
1. Paige
2. Brie Bella
3. Sami Zayn
4. Dolph Ziggler
Върнете се в началото Go down
Nina
TNW Champion
TNW Champion
avatar

Location : Sofia
Join date : 30.11.2014
Posts : 1407
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    16/1/2015, 21:37


На ринга излизат от Norwich, England и от Montreal ... PAIGE and SAMI ZAYN.

             

Двамата изглеждат страшно уверени във себе си.Тази вечер те ще се борят ,за да станат първите Tied шампиони.
Пейдж и Сами тръгват към ринга,прегръщат се и се усмихват един на друг.Те страшно много желаят победата и са готови да дадът всичко то себе си в мача им тази вечер срещу опонентите им - Brie Bella и Dolph Ziggler.Миналата седмица те се представиха страхотно в мача им срещу Nikki Bella и The Rock и така си спечелиха шанса за титлите.
Двамата претенденти се качват на ринга и изчакват опонентите си.
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1409
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    17/1/2015, 02:07


-------------------

- И техните опоненти... От Кливлът Охайо "The Show Off" Долф Зиглър! И неговата партньорка... от Скотзвил Аризона, Бри Бела!

Таз: Залата просто ще се струти от овациите на публиката !
Стайлс: Така е колега. Видях плакат на който пишеше "If Brie and Dolph lose, we go riot!". Помисли за какво си говорим!

Долф и Бри се поздравяват с публиката след което се качват на ринга и заемат своя ъгъл!
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    17/1/2015, 08:13

Съдията вдига новите трофеи високо. Очите и на двете двойки са насочени натам.
Начало!
Върнете се в началото Go down
Nina
TNW Champion
TNW Champion
avatar

Location : Sofia
Join date : 30.11.2014
Posts : 1407
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    17/1/2015, 13:37

Първи в мача се включват Пейдж и Бри.Двете диви си разменят погледи с партниорите си в мача и двете желаят да бъдат първите tied шаприонки.Гонгът е бит и двете диви започват да обикалят около ринга.Пейдж започва да се подиграва на Бри за нападкте ,които тя получи от сестра си последните седмици.Бри се изнервя и започва да налага опонентката си.Пейдж обаче не се подава на нападкте и започва да рита Бри,ноо ето че Бри избягва един от ритниците ,застава зад Пейдж ,хваща я и я забива в пода на ринга.Британката е на пода и Бри започва да я налага ,но Пейдж много бързо обръща нещата в нейна полза и започва да налага Бри,но мача е много оспорван и Бри не се дава лесно.Скоро и двете диви се изправят.Вкопчват се една в друга и Бри притиска Пейдж на въжетата.Съдията ги разделя ,но те отново се вкопчват една в друга и Бри взима надмощие като премята Пейдж и тя се удря в пода на ринга .Пейдж поглежда към Сами и се усмихва.Може би това значи,че тя има още сили да продължи в мача.След което поглежда и Бри и вижда как тя се засилва към нея ,но Пейдж много бързо се измъква под въжетата и слиза под ринга,но ето че и Бри излиза от ринга.Двете диви се гледат втренчено и решават отново да се качат на ринга .Вече и двете диви са на ринга,но все още не са минали въжетата и ето че Пейдж бута Бри и тя пада отново . Пейдж вече е на ринга и се усмихва .Съдята отброява ,но Долф отива при Бри и й помага да се качи на ринга.Бри влиза под въжетата ,но тя веднага бива нападната от Пейдж ,която започва да я налага.Бри е на пода.Пейдж прави опит за туш.1 .. 2 .. иии Бри се повдига.Надмощието обаче все още е в ръцете на Пейдж и тя прави head butt на опонентката си.Бри започва да се изправя и се опитва да се добере до въжетата ,за да се изправи ,но вместо това получава ...Mutiples Knee On Face.
Пейдж влиза отново на ринга и забива Бри в ъгъла.След което отново я хваща ,но този път я засилва към въжетата.Опитва се да я удари ,но пропуска.Бри отново се засилва ,но този път поваля Пейдж на рига.Пейдж се изправя ,но ето че близначката и прави Drop Kick и британката отново е на пода.Този път Бри изправя Пейдж ,засилва я към въжетата и я рита ,след което започва да крещи „BRIE MODE” , засилва се от въжето ии прави Running knee на главата на Пейдж.Бри се качва на второто въже и отново прави Drop Kick на опонентката си.Пейдж е на пода по всичко изглежда ,че Бри и Долф ще грабнат победата. Бри прави опит за туш 1 .. 2 .. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , Пейдж се повдигна . Мача продължава. Двете диви лежат на пода.Изглежда ,че и двете вече са много изморени.Рефера отброява и Сами започва да надъгва Пейдж ,за да може тя да събере последните си сили и да победят.От друга страна Долф иска да помогне на Бри и да се сменят . Бри се опитва да се добере до Долф ,но Пейдж я хваща ,завърта я и това ееееее ...Ram-Paige
Пейдж веднага прави опит за туш . Дали това ще е края ?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    17/1/2015, 15:00

Бри обаче слага крака си на въжето ии мачът продължава. Чист инстинкт от нейна страна..

П.П: В първи пост не се пишат финишери.
Върнете се в началото Go down
GotiniqtPingvin02
Superstar
Superstar
avatar

Location : Бургас
Join date : 06.10.2014
Posts : 265
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    18/1/2015, 18:06

Бри бавно се изправя, Пейдж прави Dropkick с което Бри беше изхвърлена от ринга. Съдията почва да брои....той е стигнал до 5, дали Бри ще се върне навреме,ето че успява. Пейдж я хваща за косата, но Бри забива удар в корема на Пейж. Бри се изправя и забива удар в главата й. Бри я изправя и прави STO.Бри хваща Пейдж за косата и забива главата й в обтегача следват и удари в корема. Бри се качва на въжета, но преди това се фука и това е  Monkey Flip.Следва и туш, но Пейдж изритва. Бри я гледа лошо, сега поглежда към Сами. Бри май е намислила нещо, тя е изправя и Бри прави DDT. Бри вдига Пейдж и я слага на въжетата, Бела ще направи нещо екстремно. Тя също се качва и следва Suplex, но нещата се обръщат и така не Бри го прави, а Пейдж и то на пода. Бри не знае на кой свят е, Пейдж се опитва да се изправи. Тя вкарва Бри в ринга. Сега Пейдж пробва туш, но Бри едва изритва. Пейдж не можа е да повярва. Тя се изправя и налага Бри с ръце и крака. Пейдж бързо бе спряна от съдията. Плановете на Бри се провалиха, каквито и да са те. Пейдж поглежда към титлите, след това ги посочва. Феновете крещят името на Пейдж, докато Пейдж се радва Бри се качва на въжетата, Пейдж се обръща...тя не го очакваше Бри прави Missile Dropkick. Долф и Сами не престават да подкрепят партньорките си. Пейдж се опитва да стигне до Само, но Бри бързо я спира с
Jumping Snapmare.Пейдж се е подпряла на долно въже, но следва и  Running Knee to the Head.Това беше право в ченето на Пейдж.Опит за туш и Пейдж слага крака си навреме. Тя се изправя, докато Пейдж си помага с  въжетата Бри чака в единия ъгъл, Пейдж тръгва към него, но я очаква Jumping Clothesline.След това Dropkick. Бри  прилага Singles Leg Boston.Пейдж се опитва да стигне до долното въже. Пейдж  за малко да го хване, но Бри я издърпва. Сами и цялата публика започват да викат "Come Paige". Да, Пейдж хваща долното въже.Бри трябва да пусне крака й. Бри започва да я рита в ребрата. Рефера казва на Бри да спре. Сами подава ръката си за да направи смяна с Пейдж, но дали тя ще се добере до него? Бри забива ботуша си в лицето на Пейдж, след това застава преди Сами, тя му се усмихва и му забива шамар. Публиката започва да освирква Бела, но на нея хич не и пука. Пейдж лази до ъгъла си, но бързо бе спряна с Russian Leg Sweep.Бри не губи време и прави опит за туш, 1..2..и Повдигане!Бри не може да повярва, тя използва всичко за да изтощи Пейдж. Явно, че това не преми на Пейдж да се бори за титлите. Пейж едва се изправя на крака, но не за дълго, Бри бързо реагира и прави двоен Dropkick. 
Опит за туш и.....
Върнете се в началото Go down
The Undi22-1
Superstar
Superstar
avatar

Location : Варна
Join date : 21.12.2013
Posts : 314
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    18/1/2015, 18:39

И 1...и повдигане, това определено няма да е достатъчно за спечелването на мача.
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar


Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    18/1/2015, 19:14

Пейдж с последни сили успява да се смени със Зейн, Бри също се сменя със Зиглър.Долф и Сами са лице в лице.Те се споглеждат и започват да се заобикалят.Ето я и първата така, в което Зейн надделява като забива мощен токат в лицето на Долф.Зиглър е леко зашеметен, Сами се възползва и му забива още няколко удара в лицето.Долф залта към ъгъла на ринга, Зейн се засълва и това е Corner splash!Типично за Зейн.Сега го хваща за врата и го мята зад въжетата, след което и той излиза.Съдията започва да отброява, а те двамата се налагат извън ринга - 1.....2.....3.....4......5.....ето и, че те се връщат на ринга.Битката между двамата е доста динамична.Сами бързо минава зад Зиглър и му прави Suplex!Раменете на Долф са приковани - 1,2...не!Зиглър отлепя рамото си от пода малко преди съдията да отброи до 3.Зейн се изправя, споглежда се с Пейдж, която го нахъсва и продължава с атаките си над Долф.Зиглър седи на колене, а Сами хваща ръцете му, като ги вдига високо и започва да му забива колене в главата.Бри крещи на Долф, но Сами и се усмихва мазно започва да налага Зиглър с ритници в корема.Виждаме серия от kick-ове, която довършва Долф напълно.Той отново лежи на пода, а Зейн отново прави опит за туш и отново повдигане преди 3.Сами го изправя хваща главата на Долф и това е DDT!Главата на "The Show Off" е потрошена.Зейн отново изправя опонента си.Той хваща ръката на Долф и го запраща към своя ъгъл.Там Пейдж забива един шамар на Зиглър, след което Сами му прави Dropkick!Опит за туш - 1,2...Не!Зейн се усмихва на Пейдж, след което прави Suplex на Зиглър.Пейдж крещи - "This is my boy!", а Сами още повече се надъхва, той започва да рита Долф по цялото тяло, след това му обработва ръката, като я настъпва няколкократно.Долф се върти от болка, но няма как да се спаси.Той започва да пълзи към партньорката си, но шампиона го издърпва за крака и го връща в ъгъла, където е Пейдж.Там Зейн премята ръцете на Зиглър зад въжетата, след което слага левия му крак на второто въже, отива до другия ъгъл, засилва се и това е Low Dropkick!Долф се струполява на тепиха от този ход, държейки се за крака.Сами се възползва от това, като се качва на въжетата, явно е намислил нещо.Изчаква Долф да се изправи и...

Crossbody!


Раменете на Долф са приковани - 1,2...Не!Зиглър намира сили да повдигне рамото си преди 3.Долф лежи, а Зейн застава до него и това е Leg Drop!"The Show Off" бе обезглавен.Бри Бела изглежда притеснена по всички параграфи.Зейн не губи никакво време.Шампионът хваща ръцете на Долф, опъва ги назад и забожда коляното си в гърба на Зиглър.Долф е на път да се предаде, но успява до докосне десния си крак до въжетата и да избегне загубата.Сами е принуден да го пусне.Съдията отброява - 1....2...3...4....Зейн го освобождава от захвата.Долф се гърчи от болката в ръцете и гърба си, но шампиона не го оставя намира и продължава с побоя над него.Сега хваща главата му и...Neckbreaker!Бърз опит за туш и повдигане на 2.Зиглър показва издръжливост и успява да се задържи в мача.Сами продължава да го налага с токати в лицето, сега го изправя и...Dropkick!Отново го изправя и го запраща извън ринга.След това и Сами минава от външната страна на въжетата, засилва се и...

Tornado DDT through the ropes!


Това ли е краят?Сами и Пейдж ли са новите Tied Champions?Раменете на Долф Зиглър са приковани.Какво следва?Опит за туш - 1,2...?
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    18/1/2015, 19:18

1...............2............. НЕЕЕЕЕЕЕЕ! ПОВДИГАНЕ ПРЕДИ 3!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler    

Върнете се в началото Go down
 
5. TIED CHAMPIONSHIP - Paige and Sami Zayn vs. Brie Bella and Dolph Ziggler
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Last Man Standing 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: