Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match

Go down 
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    11/1/2015, 08:31

Кели е напът да подобри своето постижение за най-дълго държана титла, но дали ще успее впредвид заплахата, която представлява Ей Джей Лий? Коя ли ще е `Последната оцеляла` в този брутален мач?

1. Kelly Kelly
2. AJ Lee
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    18/1/2015, 23:02

ANNOUNCER : AND NOW IT`S TIME FOR THE MATCH FOR THE DIVAS CHAMPIONSHIP WHICH WILL BE LAST DIVA STANDING .. WELCOME TO THE RING THE CURRENT CHAMPION - KELLY KELLY ..Кели изглежда в невероятна форма, но превързаното й коляно издава факта,че шампионката въобще не е на 100%. Бланк го нарани още на предния турнир, а с напредване на времето, състоянието се влоши. Дали тази контузия ще попречи на Кели да подобри собствения си рекорд за най-дълго държалата шампионския пояс дива?
Феновете в залата са разделени на две коренно противоположни агитки, но тази на освиркващите шампионката определено надделява. Връзката на Кели със Световния шампион Амброуз определено промени реакциите на публиката спрямо нея. Но явно Бланк не се интересува от мнения. Сега тя е вече на ринга и гордо своята титла.Кели слиза от въжетата и застава в своя ъгъл, където чака опонентката си - Ей Джей Лий.
Първият в историята мач между жени "Последната оцеляла" - тази вечер.
Върнете се в началото Go down
Stefani Mukmeqn
New User
New User
avatar

Location : Pazardjik
Join date : 19.10.2014
Posts : 68
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    19/1/2015, 15:00

На ринга излиза придружавана от Brie Bella от Union City, New Jersey

Aj LeeЕто че и претендентката за титлата на дивите излиза. Тя се запътва към ринга, но явно е довела със себе си новата и' най-добра приятелка Бри Бела. По изражението на Кели си личи че не е доволна от тази поява от страна на Близначката Бела определено ни очаква интересен мач. Кели подава шампионския пояс на рефера, и двете диви изчакват да се даде началото на мачът.
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    19/1/2015, 16:41

И рефера дава началния сигнал.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    19/1/2015, 23:42

Двете диви са в центъра на ринга и разменят остри реплики. Няма как след като толкова време го играха най-добри приятелки, а сега се борят за най-престижното женско злато в историята.Май Кели се умори от дърдоренето на Ей Джей, тъй като заби доста силен шамар. Лий отстъпи назад, но в следващия момент се засили към Бланк с копие, повали я и продължи с поредица от юмруци. Стана страшно. Ей Джей вече хвана Кели и опита да засили русата й тиквица към оптегача. Кели обаче контрира като остави крака си на едното въже и така Ей Джей остана в неудобната позиция в ъгъла.Няма накъде да мърда, а Кели я засипа с ритници. В този момент Бри Бела се намесва. Какво подяволите направи близначката току-що? Тя подхвърли 2 стола на ринга и беше напът да се качи, но бързо се върна на мястото си след като Кели се насочи към нея. Секунда невнимание, от което Ей Джей се възползва. Dropkick от нейна страна. Бланк се приземи не толкова добре и май отново нарани коляното си. Ей Джей няма да има милост към шампионката. Виждаме как удобно нагласи единия стол, точно под крака на Кели, а сега грабна другия и започна да налага точно нараненото място. 10 жестоки удара в коляното на шампионката. Усмивка по лицето на Лий. А сега тя подвиква на рефера да отброява бързо. Той започва. До 4 е, но ето,че Бланк започна бавно да става на крака. Помага си с въжетата. Претендентката за титлата й крещи отстрани да седи долу. Преди 10, Кели е вече на крака. Ей Джей се засилва към нея, но в последния момент , Кели се мръдна и така Лий отскочи и се озова извън ринга. Кели не губи време и въпреки контузията, успя бързо да слезе обратно при опонентката си. Бри Бела отново се намесва, но изяжда саблен удар, а след това бива понесена към стоманените стълби.Ох, това болеше, но дано да сложи край на опитите на Бри да помогне на новата си най-добра приятелка.Бланк отново ще насочи вниманието си към Лий.Ето,че минъончето се засили към шампионката , но прелитна във въздуха като перце и отново се строполи върху гърба си. Кели крещи : "Хайде да приключваме и с теб, еднодневке!".Шампионката "разопакова" стоманените стълби и остави една част точно до Ей Джей. Сега тя се качва от външната страна на ринга.. ОУ,НЕ! Кели, не прави това! Вижте какво се случи току-що..Ей Джей усети жестоко срещата със стоманата. Няма БИБЛЕЙСКИ начин, по който да може да мръдне след този ход от страна на Бланк. Отброяването започва..
Върнете се в началото Go down
Ge6aaa
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 01.01.2014
Posts : 199
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    19/1/2015, 23:46

1...2.....3.....4...5...6..7...8 ии ето, че AJ Lee някак си успява да се изправи. Какво ударно начало само за русото Барби.
Върнете се в началото Go down
Stefani Mukmeqn
New User
New User
avatar

Location : Pazardjik
Join date : 19.10.2014
Posts : 68
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    20/1/2015, 18:12

Кели не може да повярва че Лий се изправи, тя очакваше това да бъде краят. Сега Кели хваща Ей Джей за косата, явно е намислила нещо. Ето че и Бри Бела реши да разсее Барбито като грабна титлата и я вдигна високо и започна да вика на Кели. Бланк вече не може да търпи Бри. Тя започна да се придвижва към нея с бавни крачки, но ето че Лий се изправи и забоде ритник в наранения крак на шампионката. Кели се е хванала за крака, личи си че изпитва огромна болка. Ей Джей хваща Кели за русата и' коса и я засилва към стоманения кол.. Какъв сблъсък само! Бланк лежи безпомощно на пода, а Ей Джей се върна обратно в ринга. Тя се подпря на въжетата за да си отдъхне, докато рефера отброяваше. Ето че Кели се изправи преди 10. Ей Джей решава да отстъпи назад и да изчака опонентката си. Кели влиза в ринга, и ето че и двете диви са на крака. Ето че и двете са отстъпили в някой ъгъл. Те си разменят погледи, докато накрая погледите им се насочват към стола който беше в по-средата на ринга. Ей Джей и Кели не губят време и се втурват към стола. Двете започват да го дърпат и да си крещят една на друга да го пуснат. Ей Джей решава че така няма да се получат нещата, затова забива главата на Кели в стола. Сега тя изправя русото Барби и я засилва към въжета. Ето че Кели прелетя извън ринга. Сега Ей Джей слиза, тя изглежда доста ядосана и отново хваща Кели. Гърбът на Бланк бе забит в стоманените стълби. Ей Джей обаче не е приключила, тя хваща Кели за косата и започва да главата и' в стоманените стълби. Определено Кели е получила сътресение след тези удари в главата. Бри решава и тя да се намеси като забива шамар на Кели Кели. Виждаме че Бланк е легнала по гръб на земята и се опитва да се съвземе. Рефера отново започва да отброява. Ей Джей и Бри наблюдават и с нетърпение чакат да чуят 10. Ето че шампионката намира сили и успява да стане на крака. Ей Джей забива крак в корема на Кели, и заедно с Бри я връщат обратно в ринга. Лий също се връща и изправя Бланк, след което я засилва към въжета. Кели успява да повали Ей Джей със саблен удар. Сега Кели я поваля с Dropkick също така и още един. Барбито успя да си вземе надмощието. Сега тя се засилва към въжетата, но Близначката Бела я хваща за кракът. Кели бързо се обърна и забоде крак в лицето на Бри Бела. Ей Джей се възползва от това и причака Бланк след което заби Spinning Heel Kick. Кели лежи на пода и отново рефера започва да отброява. Личи си че Бланк има борбен дух, тя отново намира някакви сили и започва бавно да се изправя. Ей Джей се засилва към въжетата и какво следва... Shining Wizard! След този ход Кели се озова извън ринга. Виждаме Бри Бела, която се държи за главата, тя отива до Кели и я изправя и я връща обратно в ринга. Кели е на крака вече, а Ей Джей се засилва към въжетата и да видим какво следва..


Какво мощно Tornado DDT ! Ей Джей вече е на крака, а Кели лежи безпомощно. Рефера започва да отброява, и може би това ще е краят. Дали ще имаме нова шампионка ?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    20/1/2015, 18:54

1............2.......................3................4........5..............6..............7.................8..................9..............................10! НЕВЪЗМОЖНО! Кели не успява да намери сили да се изправи след това мощно Tornado DDT и това води до края на нейното царуване! Мачът приключва тук и сега, а TNWG има нова шампионка при дивите в лицето на ЕЙ Джей Лий.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Stefani Mukmeqn
New User
New User
avatar

Location : Pazardjik
Join date : 19.10.2014
Posts : 68
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    20/1/2015, 19:31

Феновете са на крака и не могат да повярват. Ей Джей Лий е новата шампионка на дивите. Тя не само успя да спечели титлата, но и попречи на Кели да подобри собствения си рекорд. Моментът на Ей Джей настъпи, вижда се че тя е на седмото небе от радост.


Какъв невероятен мач! Бри Бела се качи на ринга за да поздрави най-добрата си приятелка. Сега заедно напускат ринга. Кели започва да се съвзема и да осъзнава какво се случва, докато Ей Джей и Бри празнуват.

Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    20/1/2015, 21:09

Кели се съвзе, но явно контузията й е толкова сериозна,че не може да се изправи на крака. Лекарски екипи идват и след малко виждаме, че я изнасят на носилка..Това беше изключително брутален край на нейното царуване като шампионка, но остава да видим колко време ще й отнеме възстановяването и завръщането на ринга.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match    

Върнете се в началото Go down
 
4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Kelly Kelly (c) vs. AJ Lee - Last Diva Standing Match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» GET THE SUITCASE MATCH

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Last Man Standing 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: