Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2902
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match    18/1/2015, 23:25

Styles: Let's Go Orton.. Let's Go Orton.. Let's Go Orton!!! Всеки в залата скандира за Orton.. Дори аз и колегата Tazz. Orton се набира на мрежата.. На клетката и успява да се изправи. Почакайте малко.. Докато се набере.. Рита The Rock между краката и той пада. Залата утихва, а Orton започва да се смее. Той го вдига и го удря в кола след което го качва на ринга, а веднага след това влиза в ринга.. И той. Orton изчаква The Rock да се изправи и.. Започва с Clothesline, а когато The Rock се изправи го последва още един такъв. Rocky се изправя, но е пратен на земята с Gutwrench Neckbreaker. Orton минава в другото измерение. Той започва да треска по земята. Ето, че Rocky се изправя и се обръща.. RKO.. BUT NO-O-O! The Rock избутва Randy напред. The Rock го вдига и го засилва към ъгъла, а после слиза за да вземе стол. Той взима стола и се качва на ринга. Той държи стола пред корема си и се засилва, но Orton се отдръпва и The Rock се удря в обтегача, а държи и стола пред него. Когато се обръща замаха за да удари Randy, но той прикляква и го удря между краката. Той взима стола от ръцете му и почва да го налага по гърба. Вдига го на колене и го удря в гърдите с предната част на стола. Orton вдига The Rock пак и слага стола пред него. The Rock е на колене, а Orton прави DDT върху стоманения стол. Randy не е приключил.. Та той дори не е приключил и със стола защото в момента го взима. Той изчаква The Rock да се изправи, а ето, че Rocky е на колене. Chair Shot от страна на Randy, а след удара го вдига, но преди това заклещва стола на The Rock. The Rock е на крака, а Orton му скача и прави Jumping DDT. Стола те чупи на две, а Orton го изхвърля от ринга, а после вдига The Rock и му забожда едни удар в глава.. The Rock пада на земята на момента. Orton не е свършил. Той го изправя и прави Jumping Clothesline. Randy дава сигнал на рефера и той започва да брои. Orton.. Какво правиш!? Той го вдига.. WHAT THE FUCK.. Явно Orton не иска само победата.. Той иска да разгроми The Rock.. Както каза в едно интервю. Той го прехвърля през въжетата и..

НЕВЕРОЯТНО СИЛНО SPIKE DDT!Tazz: Randy се изправя и Taunt-ва, а после вдига поваленият The Rock. Той започва да го налага със силни юмруци, а The Rock пада на колене след мощните удари. Randy се засилва и го удря с Dropkick, а после го вдига.. И то на момента. Засилва го към ъгъла и прави Multiples Punches In The Corner, а когато The Rock падне.. Orton прави Pressing In The Ropes последвано от Knee Attack. Orton го вдига и после го прехвърля зад въжетата. Randy минава при него и прави Mat Slam. Orton слиза и взима стъпалата.. Той замеря The Rock с тях, а когато се изправи го хвърля върху него. The Rock е на земята, а Orton слага главата му върху стъпалата. Настъпва го и минава от другата страна, а после прави Catapult. The Rock се удря в клетката, а когато се обърне Orton го сваля с Snap Scop Slam.. Върху шибаните стъпала. След този ход го качва на ринга и оставя само ръката му извън него. Той започва да я натиска надолу, а после се качва и скача върху нея с коляно. The Rock крещи, но на Randy не му пука и си влиза в ринга, а след.. Като влезе го вдига докато Taunt-ва.
Styles: Прави DDT, а когато The Rock се изправи го поваля с още едно. Randy е готов на всичко за да победи в този мач. Той слиза и взима маса. Randy я разпъва, а когато The Rock се изправи.. Orton чупи маса с него.. Като му прави Body Slam. Randy дава знак на рефера, но The Rock се изправя. Randy не е изненадан и докато The Rock е приклекнал го удря в тила с тупаници. The Rock пада, но Randy слиза и взима стол изпод ринга. Качва се със стола в ръка и започва да атакува гърба на The Rock с него.. Докато не го удря в тила и не пуска стола. Randy се обръща и се подпира на ъгъла. Той гледа всички фенове които скандират и двамата. Всъщност колега.. Почти всеки фен в залата скандираше и за двамата.. Почти никой не може да избере един от тях. Докато казах тези неща.. Orton направи още едно Spike DDT, но не къде да е, а върху едната част от счупената маса. Randy разчиства ринга. Orton изкарва и The Rock от ринга. Той го вдига и слага краката му на кола.. Така, че кола да е между тях..

ТОЙ ГО ХВАЩА И ПРАВИ INVERTED HEADLOCK BACKBREAKER ОТ ТАМ!Tazz: Невероятен ход, но според мен.. Недостатъчен. И двамата искат много тази победа. В момента Randy качва The Rock на ринга. Вдига го, но The Rock е намерил малко сили и те започват да си разменят удари.. Един от Randy, един от Rocky, един от Randy и един от Rocky! Ето, че Orton рита The Rock по коляното и прекъсва ударите. След това го хваща и прави DDT.. Докато е клекнал. Той се качва на въжетата и скача върху него с Diving Elbow Drop. Randy дава сигнал на рефера.. Да почне отброяването, но The Rock си помага с въжетата и този път. Orton го изкарва извън ринга с Clothesline, но скача надолу с него. Когато се изправя започва да рита The Rock по ребрата. Вдига го и го удря в обтегача, а The Rock рикошира към Randy. Той го поваля с PUMP FISHERMAN SUPLEX.. Който накара The Rock да целуне клетката. След този ход Orton вдига The Rock и го качва на ринга. Преди да се качи вдига покривката и започва да хвърля столове на ринга. Поне десет стола са на ринга, а Orton вече е на въжетата. Той влиза в ринга и вдига The Rock, после го слага в ъгъла, но преди да направи нещо го вдига..

ТОЙ Е НА ОБТЕГАЧА, А ORTON ПРАВИ SUPERPLEX ВЪРХУ ШИБАНИТЕ СТОЛОВЕ!

ORTON ДАВА СИГНАЛ НА РЕФЕРА!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match    18/1/2015, 23:30

1...2...3...4...5...6..7...8....РЕНДИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ!!! ДА!!! ДА!!!! 9......НЕ!!!! СКАЛАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗПРАВЯ И-И-И-И.....ДА!!!!
Spoiler:
 

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Guest
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match    19/1/2015, 00:30

Ортан запраща Скалата към въжетата но ето че това е блок от Скалата който се заби с коляно право във черепа а Ортан който е повален.
Скалата вдига Ортан и се приготвя за Powerbomb върху столовете който Ортан донесе и той го прави направо размаза Ортан през тези столове, ето че Скалата се изправя и крещи на Ортан ти си нищо. Скалата слиза от ринга и бърка под него като вади маса и кутия кабарчета, дали ще видим това което сполетя Ортан последните му мачове със Скалата.
Ето че Скалата вече разпъва масата на ринга и след това слага столовете който Ортан донесе отгоре и после посипва кабарчетата и след това вдига Ортан и го засилва към въжетата и това е Armbar право върху кабарчетата, столовете и стълбите Скалата вдига веригата която използваше по рано и я увива около врата на Ортан и започва да го души, Ортан става целия червен и започва да губи съзнание а Скалата го пуска.

Тазз: Тези двамата се унищожават един в друг за трети пореден път.
Джо: Прав си виж Скалата крещи на Орта "Одеве те викаха за теб за да може да се изправиш да гледат как продължавам да ти ритам задника.

Скалата слиза от ринга и взима още една стълба след което се качва и я опира на въжетата вдига Ортан и го засилва право към масата но вижте Ортан той се опитва да избегне масата и скача но той се забива право във вратата на клетката и я разби вратата се отвори двата звяра за на свобода Скалата прави дяволска усмивка след което слиза от ринга и настъпва Ортан докато той се опитва да избяга докато пълзи, след това издърпва Ортан до вратата като слага главата на Ортан на ръба на вратата и започва да блъска вратата право във лицето а Ортан след това той вдиг Ортан и го запраща право към барикадите който ограждат феновете, Скалата отново вдига Ортан и го засилва към клетката но ето че Ортан в отчаян опит да избяга се хваща за клетката и почва да се катери по нея а Скалата тръгва след него.

Тазз: Оооо мили боже клетката е доста висока близо 20 метра.
Джо: Сега стана страшно.

Ортан вече е горе а Скалата след него Ортан отчаяно търси къде да избяга но той осъзнава че няма на къде и се моли на Скалата да спре и хитро му нанася удар а Скалата отвръща те си разменят тукати отгоре на клетката ето че Скалата взима надмощие опит за ДДТ но не блок от Ортан той размаза главата на Скалата във телта ето че Ортан се смее и чака Скалата да се изправя Ортане готов д се засили към Скалата а Скалата бавно се изправя ето че Ортан се засилва към Скалата и това е блок.


BELLY TO BELLY SUPLEX

Тазз:Оооооо мили боже видях ли какво стана Ортан проби върха на клетката и мина направо през ринга той проби и ринга съдята и Скалата са отгоре на клетката Ортан падна от 15 метра и мина буквално през ринга.

Рефера започва да брой 1......2........3............4..........5..........6............7...........8
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match    19/1/2015, 06:58

Ортън успя да застане на краката си преди 10! Как го направи забога!?
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2902
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match    19/1/2015, 19:31

Styles: Какво??? Orton се изпраши!!! The Rock му скача от горе, но Randy се отдръпва. The Rock се смачква в земята, а Orton запоява да го рита. The Rock се изправя на колене, но Orton го забива в земята с DDT. Randy го вдига и го поставя в ъгъла. Orton започва да го натиска с петата си в гърлото. Когато го пуска праши Corner Clothesline. След този ход от Orton.. The Rock се изправя, но Orton го избутва от ринга. Orton се качва на въжетата и скача с корем в корем. Randy взима стъпалата и ги мята на ринга, а после взима стол и започва да налага The Rock. Когато The Rock се изправи.. Orton го качва на ринга, а после взима стола и се качва на другите стъпала. От там се качва на обтегача и скача с Diving Eblow Drop с шибания стол. След този ход.. Стола се разбива в гърдите на The Rock, а Orton го вдига. И прави DDT върху едната част на стола който се разглоби преди малко. Orton започва скача върху гърдите му.. Пак и пак. След поредни удари.. The Rock се изправя, но бе свален след Jumping Clothesline. The Rock се превъртя, а Orton му скача отгоре с тупаници. The Rock опитва да се защити, но не успява. Randy се изправя, а когато The Rock направи същото..

RANDY ГО ЗАСИЛВА КЪМ ВЪЖЕТАТА И ПРАВИ SNAP SCOP SLAM ВЪРХУ СТЪПАЛАТА!


КОГАТО ROCKY СЕ ИЗПРАШИ ГО ЧАКА RKO!

Tazz: Явно стъпалата които Orton сложи преди малко.. Му потрябваха. След този ход.. Orton го вдига и го хвърля зад въжетата.. Следва Spike DDT On Fucking Steps!!! Randy дава знак на рефера, но The Rock някак си успява да стане. Докато той се изправи.. Randy му скача с коляно в главата и разбива в стъпалата. Докато The Rock се изправи.. Orton слиза и взима стоманен стол изпод ринга. Той се качва на ринга и започва да удря Rocky по гърба със стола. Randy пуска стола и отива в ъгъла. The Rock е на колене, а Randy се засилва.. Той го сяваля с Punt Kick. След моштинят удар.. Започва да го рита по главата, а когато се изправи го очаква.. Удар с лакът, но това не е всичко. Orton слиза и взима маса и.. И стълби. Вдига The Rock и го слага на масат. Той разпъва шибаната стълба и се качва на нея. Randy е най-отгоре и скача с гърба надолу. Randy се разби в The Rock. Randy забравя правилата на мача и вдига крака на Rocky, но се осъзнава и го избутва напред. Той се изправя и хваща Rocky за ръката.. Съответно го вдига, но го засилва към ъгъла и после го разбразва.. След което го качва на обтегача и го хвърля на пода със Superplex. Този ход смачка Rocky, но знаем, че той няма да се предаде толкова лесно и се изправя.. Дирващт се за гърба. Orton започва да тряска по пода.. Знаем какво следва.. The Rock е на крака.. Той се засилва и.. Не.. Rocky го избутва напред.. А той прескача въжетата. The Rock слиза при него и го хваща за главата. Той го качва на рамента си и започва да се катери по клетката.. Това не е човешко.. Не е! Те са nай-отгоре.. The Rock го е хванал за The Rock Bottom. Те полутата към масата ни, но Randy Orton показва на какво е способен и обърна захвата в RKO. Те разбиха масата. Никой не може да се изправи. Ето, че Orton се изправя и започва да влачи The Rock. Удря го в кола, а после в едни от стъпалата. Вдига го и го връща на ринга. Докато се усети.. The Rock се засилва и му скача с рамо, но.. Тук идва.. Но-то..

ORTON КОНТРИТА В СУПЕР БРУТАЛНО RKO!


РЕФЕРА НЕ ЧАКА, А ЗАПОЧВА ДА БРОЙ!


Последната промяна е направена от ThE_ViPeR на 20/1/2015, 17:39; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
The Undi22-1
Superstar
Superstar
The Undi22-1

Location : Варна
Join date : 21.12.2013
Posts : 314
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match    20/1/2015, 16:59

ЕЕЕ малко преди 9 Скалата започва да се изправя и ето, че успява!
Върнете се в началото Go down
Guest
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match    20/1/2015, 17:43

Ортан е почервенял от яд че Скалата се изправи и веднага се засилва към него но ето че Скалата улавя Ортан и това е Armbar вижте злата усмивка на лицето на Скалата какво ли мисли да прави той, Скалата вдига стълбите който Ортан донесе по рано и ги хвърля право върху главата на Ортан започва да кърви от още едно място а Скалата се смее по дяволски начин, Скалата слиза от ринга и взима стол след което отново се качва на ринга и започва да налага Ортан по главата с него Скалата явно иска да изкара Ортан извън строя.
Скалата отново слиза от ринга бърка под него този път и вади белезници със стоманени вериги той ги хвърля от вънкашния край на клетката хваща Ортан и го домъква до отвънка след което премушва белезниците през единия отвор на вратата и закопчава Ортан за тях, Скалата вдига веригите и започва да ги забива право във гърба на Ортан докато той крещи от болка след това премушва и веригите през вратата и завързва Ортан и го закопчава със катинара на веригите а Ортан е толкова уморен че само веригите го държат прав.
Скалата отива до ринга и бърка по него като вади маса и започва да върви към коментаторската маса докато дърпа масата която е взел, ето че Скалата започва да разчиства коментаторската маса и след това разпъва другата маса отгоре.

Тазз: Хайде, Скалата стига това не е нужно Ортан и без това е изтощен.
Джо: Колега, мисля че няма смисъл да му говориш.Скалата тръгва към backstage какво ли ще прави там един от операторите на TNWG тръгва със камера зад него, но ето че Скалата го гони а оператора веднага се маха Ортан стой вързан за вратата а от Скалата няма и следа какво се случва в момента ето че големите врати за излизане на рампата се отварят и Скалата се появява със някакво огромна машина за издигане Скалата доближава Ортан с нея след това слиза от машината отива до ринга и издърпва стол и чук ето че тръгва към Ортан  забива чука право във главата на Ортан, и хвърля стола на машината след което напъва веригите със чука и те не отвържат и се чупят сега е ред на белезниците който се чупят също а Скалата издърпва Ортан на предната част на машината взима стола и започва да го налага с него след което го вдига зграбчва го и това е Натиска на Скалата.... Скалата вика един от операторите и му казва да отиде до контрола на машина и да ги качят горе на клетката, а оператора го прави ето че машината се издига бавно нагоре а Скалата рита Ортан но те вече са горе, Скалата вдига Ортан и го хвърля на клетката след което взима стола и блъска Ортан близо до ръба на клетката а долу са коментаторските маси и масата която Скалата разпъна по рано ето че Скалата слага главата на Ортан в дупката на стола и я претиска след това го изправя  му крещи "Приятел полет кучко" Скалата изхвърля Ортан от високата стоманена клетка право върху масите а Ортан се разби това са 15 метра дори и повече а Ортан пада за втори пат..

Тазз: Мили боже масите приличат се едно валяк и минал върху тях.
Джо: Ортан няма да може да се повдигне виж го той е размазан и в несвяст а със сигурност има и нещо чупено.

Рефера започва да брой 1.......2......3......4......5........6......7........8........
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match    20/1/2015, 18:57

9.........................10!!!!!!!!!! СКАЛАТА УСПЯВА ДА СИ ТРЪГНЕ КАТО ПОБЕДИТЕЛ В ТАЗИ СРЕЩА И ПО ТОЗИ НАЧИН СИ ОТМЪЩАВА ЗА ЗАГУБАТА, КОЯТО ПОНЕСЕ НА DAY OF RECKONING! КАКЪВ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН СБЛЪСЪК САМО!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Guest
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match    20/1/2015, 19:48

Музиката на Скалата се пуска.

Скалата вече слиза със машината а клетката се вдига но Скалата не си тръгва веднага а взима микрофон и започва да говори.

- Спрете музиката, искам да кажа нещо може да съм пребит да кървя на доказах че аз всяка седмица излизам на този ринг и доказвам че съм най-добрия в този бизнес, тази вечер е една от вечерите който аз направих онова което беше мислено за невъзможно а имено това че прекратих стреак доказах че съм по добър Ортан. Но нищо от това нямаше да стане без вашата подкрепа вие феновете сте много важна част от това благодаря ви.

Скалата хвърля микрофона и си тръгва към backstage под музиката му а цялата зала пляска и крещи името му.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match    

Върнете се в началото Go down
 
3. The Rock vs. Randy Orton - Hell In A Cell Last Man Standing Match
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Last Man Standing 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: