Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???   19/1/2015, 17:28

Сблъсъкът за титлата на България продължава! Роман изправя ЕЙ Джей Стайлс на крака и го запраща към единия ъгъл, където започва да му раздава chop-ове. Роман качва Стайлс на третото въже и му нанася няколко удара в лицето. ЕЙ Джей Стайлс е разклатен. Роман бавно се качва на второто въже и явно ще видим опит за Suplex! ЕЙ Джей Стайлс обаче изненадва Роман с няколко удара в корема от които Роман се просва на тепиха. ЕЙ Джей Стайлс се приглася и това е SPIRAL TAP! Styles опитва туш сигурен, че ще си тръгне с титлата 1.......2............. но уви Роман е близко до въжетата и слага единия си крак на тях. Стайлс се наддига леко и се хваща за главата, неможейки да появярва, че това е истина. "The Phenomenal One" се изправя на крака и хваща Роман за косата, изправя го и го засилва към въжетата, а след това следва Dropkick. Роман отново е повален. ЕЙ Джей Стайлс хваща краката на Роман и янво ще видим опит за Figure Four Leglock, Роман обаче се съпротивлява докрай и успява да отстрани ЕЙ Джей Стайлс от себе си. Роман се изправя на крака и поглежда като разярен бик към Стайлс. Джерико отива при Роман да види състоянието му, но Роман избутва ядосано Джерико и се насочва към ЕЙ Джей Стайлс. Роман посяга да удари Стайлс, но той успява да контрира, а след това да го хване и да му забоде Tortunerack To Knee Facebuster!


Роман буквално бива приспан, а Стайлс опитва туш, Джерико веднага започва да отброява 1.......................2............................... НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! РОМАН ИЗУМЯВА ВСИЧКИ С ПОВДИГАНЕ, А СТАЙЛС ОТНОВО ОСТАВА С РАЗОЧАРОВАНИЕ НА ЛИЦЕТО СИ! ЕЙ Джей преглъща това и се изправя, а след това отново хваща Роман за краката, издърпва го в средата на ринга и явно ще видим отново опит за Цифрата 4, но Роман отново успява да избута някак си ЕЙ Джей Стайлс. Роман се изправя и със Стайлс се вкопчват в средата на ринга. Роман се съвзема след тази серия от удари, която пое и засилва Стайлс към въжетата, а след това го поваля с Big Boot! Роман не изчаква Стайлс да се изправи на крака, а веднага го дърпа за косата, но Стайлс го изненадва с лакът в корема. Това кара Роман да се разгневи още повече и шампиона на България опитва да събори Стайлс със Саблен удар, но Стайлс улавя ръката му и успява да контрира с ARMBAR!


ARMBAR Е ЗАКЛЮЧЕН В СРЕДАТА НА РИНГА, ДАЛИ СТАЙЛС ЩЕ УСПЕЕ ДА СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА НА БЪЛГАРИЯ?


_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???   19/1/2015, 17:30

Roman Reigns агонизира от болка, но волята му помага в този момент! Роман успява да се докопа някак си до въжетата и така този двубой продължава!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
RVPersie
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???   19/1/2015, 20:24

Tazz: Колега, погледни колко е издръжлив Роман Рейнс. Въпреки адската болка, която той изпитва, Роман изобщо няма намерение да се откаже. Той успя да се пребори и да стигне до въжетата, но ще успее ли да се върне в мача? Неведнъж сме виждали как Рейнс обръща мачовете си, така че всичко е възможно.
Styles: Така е! Да се върнем в мача. Роман Рейнс лежи на пода и се държи за ръката си. Очевидно той продължава да изпитва болки в нея. Стайлс обаче няма никакво намерение да го оставя да си отдъхне. Претендентът за титлата отива при опонента си, за да го издърпа в средата на ринга и отново да приложи захвата, но Рейнс използва краката си, за да изрита Стайлс от себе си и да го зашемети, за да спечели време, за да се изправи.
Tazz: Ей Джей обаче също се изправя и се засилва към Рейнс. Какво е намислил "феноменалният"?!? За съжаление няма да разберем, защото Рейнс успява да го повали с ботуш в лицето. Самоанският кечист успява да си спечели известно време. Той обаче продължава с офанзивата си. Рейнс изправя противника си и го засилва към ъгъла.
Styles: БОЖЕ МОЙ!! Ей Джей Стайлс току що се разби в металния кол. Какъв ход от шампиона!! Роман обаче не губи никакво време. Той хваща Стайлс и го запраща в средата на ринга, след което опитва туш - 1......2...... И повдигане от Ей Джей в последния момент. Някак си той успя да оцелее в мача.
Tazz: Това повдигане изобщо не се хареса на Рейнс. За пореден път той си мислеше, че е спипал своя противник, но отново не бе прав. Роман обаче не спира да се опитва да изтощи опонента си. Той го изправя и му забожда Headbutt, който отново поваля Стайлс. "The Juggernaut" застава над опонента си и започва да забожда силни юмруци в главата му. Джерико се намесва, виждайки, че Рейнс няма намерение да спре с тези удари.
Styles: Рейнс обаче продължава с атаките си, като изправя Ей Джей и го запраща извън ринга, след което и той отива там. Рейнс хваща Стайлс и го хваща през гърба, след което го засилва така че гърбът му се разбива в ръба на ринга. Рейнс прави това няколко пъти и след това връща опонента си на ринга.
Tazz: Роман Рейнс също се качва на ринга и веднага се насочва към своя противник. Самоанецът изправя своя съперник и опитва да го запрати към ъгъла, но бива контриран. Рейнс се заби в ъгъла на ринга. Стайлс се засилва към него и го напада с Dropkick.
Styles: Страхотен ход от претендента за българската титла! Рейнс се свлече на пода, след което Ей Джей го издърпа в средата на ринга. Опит за туш - 1......2...... и отново Роман се повдига. Стайлс започва да се чуди какво да направи, за да спечели този мач.
Tazz: Така е, колега. Роман Рейнс се повдигна от всеки един ход, който AJ Styles използва срещу него. "The Phenomenal One" отчаяно опитва да изправи своя опонент, но шампионът опитва Roll Up. 1...2... и повдигане. Роман за малко да изненада и да победи своя опонент. Двамата кечисти се изправят почти едновременно, след което Стайлс опитва да засили Рейнс към един от ъглите на ринга. Роман обаче контрира и така Ей Джей е този, който е запратен в ъгъла.
Styles: Всички знаем какво следва. Роман се засилва.. И това е Clothesline, последван от Uppercut. Това обаче не е всичко. Стайлс пада върху 1-вото въже, а Рейнс слиза от ринга и забива Dropkick. Vintage Reigns! Ей Джей Стайлс се просна по средата на ринга, а Рейнс се връща на него.
Tazz: Роман застава в ъгъла на ринга, след което таунтва. The Powerhouse се подготвя за своя Superman Punch. Той чака Стайлс да се изправи, след което се засилва.. И успява да го забоде.


Styles: WHAT A MOVE FROM THE CHAMP!! Той направо разби муцуната на опонента си. Роман обаче не е свършил. Той ще опита да забоде върховния си ход, а именно копието. Той застава в ъгъла, за да изчака Стайлс да се изправи
Tazz: Ей Джей, по-добре не се изправяй !! Само вижте очите на Рейнс. В тях е изписана огромна ярост. Стайлс е вече на крака, Рейнс се засилва.. И ТОВА Е КОПИЕ!!


Tazz: Страховито копие от Роман Рейнс. Той опитва туш. Ще успее ли да грабне победата в този невероятен мач?
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???   19/1/2015, 20:35

Джерико започва да отброява, но максимално най-бързо 1.2.3! Джерико се изправя на крака и дава знак да бият гонга, а всички се чудят какво се случва. Роман Рейнс се изправя, а Джерико подава титлата в ръцете му. Роман Рейнс обаче не е доволен, че получава победата си по такъв начин и започва да се разправя с Крис Джерико. На Джерико това не му понася и това е CODEBREAKER ЗА РОМАН РЕЙНС! ЕЙ Джей се изправя с помощта на въжетата, след това страховито Копие, което получи и се обръща към Джерико и-и-и това е CODEBREAKER И ЗА ЕЙ ДЖЕЙ СТАЙЛС!
Jericho се изправя под смесените чувства на хилядите фенове в залата, а за момента можем да кажем, че имаме много въпросителни. Джерико вдига победоностно ръце, след което напуска залата...
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???   

Върнете се в началото Go down
 
2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Last Man Standing 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: