Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 1. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Sami Zayn (c) vs. John Cena - Extreme Rules Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
KiNg_SiZe
Superstar
Superstar
avatar

Location : БОлгария.
Join date : 30.05.2014
Posts : 666
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Sami Zayn (c) vs. John Cena - Extreme Rules Match   18/1/2015, 19:51

Тазз:- Наистина Ел Генерико размаза Сина,особено като му направи и единия от завършващите си ходове !
Джо : - Да но Сина доказа че може да се бори доказа че цитатът NEVER GIVE UP не е просто цитат.


В момента Сами Генерико Зейн е ядосан заради това че Джон Сина се повдигна след завършващият му ход.Сега Зейн хваща и засилва Джон,в опит да му направи още един път финишера си но Джон обръща irish-whip-a и Сами се забива в ъгълът . Сина е задъхан доста но това не му пречи толкова и той се затичва към Зейн и го смазва със  Corner Body Slam.Сами залита отново и сега Джон го хваща и го изкарва от ринга.Зейн се озова на земята а Джон Сина започва да рови пак под ринга и изважда два стола . Докато той ги разпъва Зейн се е изправил на крака и рита Джон в ребрата само че ''пехотинеца'' се ядоса повече и хваща краката на ''въздушния ас'' Сами и го сваля на земята след което му забива няколко песника в разкървената му глава . Джон отново отива при столовете и ги разпъва и слага един до друг а сега отива при Зейн,изправя го и го завежда при сложените столове,забива му кроше в главата.хваща го за кръста отзад,вдига го и му прави German Suplex on the steel chairs . Гърбът на Зейн е потрошен от всякъде ! Джон Сина изправя гърчещия се от болка Ел Генерико,забива му тупаници в главата след това го хваща и изхвърля извън огражденията.Сами е при феновете повален но съумява да се изправи,Зейн се е изправил но е доста замаян а през това време Джон се затичва към него и му вкарва един Big Boot в лицето . Направо му го размаза ! Сами Зейн се държи за разкървеният си нос и бива отново изправен от Джон Сина.Джон започва да удря Зейн с крошета в лицето,докато се качват при феновете на горните трибуни.

Тазз: - Двамата са на горните трибуни и се тупат яко !
Джо:- Джон забива силен удар в тялото на Зейн,хваща го за панталоните докато той се свива както и за главата и го хвърля при феновете ! Леле Сами Зейн бутна няколко фена от местата им ! Джон Сина отново изправя противникът си на крака и започва отново да го налага .
Тазз: - Сега те са при стълбите за слизане .
Джо: - Двамата се налагат здравата при тях .


Джон и Зейн са тотално изтощени от това но все още те доказват че имат непоклатима воля да продължат . Сега Джон забива ритник в корема на Зейн,качва се нагоре по стълбите , затичва се от тях,Сами Зейн се опитва да се осъзнае,Сина хваща главата му и ОМГ това е

BULDOG,SOMEWERE OUT OF THE RING


Каква маневра само ! Джон се изправя бързо и таунтва феновете започват да викат ''THIS IS AWESOME'',''THIS IS AWESOME'',''THIS IS AWESOME'' . Сина Джон отива при неговият противник и го изправя , хваща го за главата и се запътват към ринга .
Сега двамата са край ринга,до тогава Зейн забива един-два лакътя в корема на Сина и взима бързо една от стълбите,който беше взел изпод ринга по-рано в мачът . Той се затичва да удари Джон но бива блокиран от негова страна,''пехотинеца'' взима стълбата от ръцете му  и го удря с нея в коремната област . Ел Сами Генерико е на земята,държащ се за корема а до тогава Джон Сина се качва на ринга и слага стълбата в единият ъгъл . Той отива при падналият на земята,негов противник и го вдига,връща го на ринга и започва да влачи тялото му докато е на земята . Джон го завлече при ъгълът със стълбата на него , Сина хваща Ел''Сами'' за краката,изтласква го напред  ииии Зейн Сами се забива като кол в стълбата от ходът Catapult ! Следва опит за туш.ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ЛИ !? ииии нееее Генерико успява да изрита пак.Джон не може да повярва! Сега той изправя Сами отново на крака,забива му няколко удара в главата и го запраща отново при ъгълът със стълбата след това го рита в коремът,слага главата на Сами ''Генерико'',вдига го и това ееееее Power Bomb on the lader!!! Личният лекар на Зейн задължително трябва да го изпрати някъде на санаториум  след мачът . Направо изкриви стълбата с тялото на Генерико !
Сега отново следва опит за туш от страна на Джон Сина.Едно...,две.....ииии повдигане на две и половина . Джон се държи за главата и не успява да повярва как Зейн Сами намери сили да се повдигне !? Той отново слиза от ринга и взима един стол изпод ринга и се връща отново на него . Джон Сина се е вбесил доста и започва да удря Сами Зейн със столът по цялото тяло .
Направо потроши и столът в тялото на горкия Зейн ! ''THE Soldier'' отива отново извън ринга и взима стоманените стълби след което се качва на ринга отново и започва да удря с тях горкият Сами Зейн .
След това докато Сами вика от болка Джон го изправя,хваща го,вдига го настрани и това еее bely to bely suplex on steel steps ! Отново една невероятна маневра. Сега Джон Сина отива при едната сглобка и започва да я разтурва .

Тазз: ОМГ тази откачалка разтури ринга !
Джо: Въжетата вече не са опънати а разтурени!


Джон Сина взима едно от въжетата,заключва кракът на Сами Зейн в захват и започва да увива въжето около вратът му и ОМГ Джон му прилага

STFU С ВЪЖЕТО УВИТО ОКОЛО ВРАТА НА САМИ ЗЕЙН,ПО СРЕДАТА НА РИНГА  


Сина държи здраво захвата ! Сами вика от болка !! Ще се предаде ли той !!!???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Sami Zayn (c) vs. John Cena - Extreme Rules Match   18/1/2015, 20:17

Невиждано, но дали заради неуморимата подкрепа от феновете или заради огромната воля на Sami Zayn да запази титлата си, шампионът успява да се измъкне от този захват и така този сблъсък продължава с пълна пара!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Teller
Superstar
Superstar


Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Sami Zayn (c) vs. John Cena - Extreme Rules Match   20/1/2015, 15:47

Зейн с последните си сили успява да се освободи от захвата на Сина.Мачът е в разгара си!Сами се държи за гушата и трудно преглъща, а Сина отново е на крака.Джон го хваща за главата, но Зейн успява да го блокира като му нанася тежък удар в скулата.Джон залита и успява да се подпре на въжетата, след което Зейн се засилва и го изхвърля от ринга със силен Clothesline.Джон лежи до коментаторската маса, а Зейн също излиза извън ринга.Hardcore Champion взима един стоманен стол и започва да налага сина със него.Джон се гърчи, а Зейн го връща на ринга.През това време Зейн започва да тършува изпод ринга.Явно е решил да атакува Джон с още нещо.Виждаме нещо в ръката му.Oh my God!Това са белезници.Зейн ги разтваря и оставя ключа на коментаторската маса.Той се връща при Сина вдига го и заключва ръцете му за обтегача!Невиждано!Джон е в несвяст, а Зейн напълно контролира нещата.Сега той започва да бие леки шамари на Сина, след което започва да забива мощни лакти.Лицето на Джон продължава да кърви, но Зейн няма абсолютно никаква милост и продължава да го налага.Ръцете на Сина са здраво приковани за обтегача.Зейн взима металния кол от преди малко и започва да удря Сина с него по корема.Джон не знае къде се намира след всичко това.Премина през какво ли не.Сами придърпва долната част от тялото на Сина и това е Figure 4 Leg Lock!Джон Сина крещи от болка, но няма какво да направи.Публиката мощно освирква Зейн, но той се смее мазно и продължава да държи захвата.Сега решава да го пусне.Зейн взима Kendo Stick-а.О не!1st shot!Това се чу в цялата зала.Стика бе посрещнат от корема на Сина.Зейн чупи пръчката в главата му.Сега за пореден път излиза извън ринга, за да вземе ключа за белезниците.Връща се и маха белезниците от Сина.Явно е намислил нещо.Джон е подпрян на сглобката.Зейн се засилва и...

Yakuza kick!


Зейн е на път да запази титлата си.Този ритник буквално отнесе главата на опонента му.Това е краят!Просто Сина е съсипан.Кръвта се стича по лицето му.Зейн приковава раменете му.Това ли беше висчко за Сина?Съдията отброява - 1,2...Какво?Не е възможно, това просто не е истина!Сина се повдига преди 3.Сами просто не може да го възприеме.Той направи абсолютно всичко по силите си, за да запази титлата си и пак не успя.Той е по-нахъсан от всякога.Изправя Сина отново и започва да забива ритници в главата му и по цялото тяло.Сега отново го поставя подпрян на сглобката засилва се и...

Second Yakuza kick!


Може би това ще реши нещата.Сина бе опустошен.Какво ли следва?Сами Зейн прави опит за туш - 1,2...?

Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Sami Zayn (c) vs. John Cena - Extreme Rules Match   20/1/2015, 18:51

1..............2................ НЕВЪЗМОЖНО, НО ФАКТ! МАЧЪТ ПРОДЪЛЖАВА!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
KiNg_SiZe
Superstar
Superstar
avatar

Location : БОлгария.
Join date : 30.05.2014
Posts : 666
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Sami Zayn (c) vs. John Cena - Extreme Rules Match   20/1/2015, 20:31

Тазз: - Какво по-дяволите !!!!
Джо: - Джон Сина издържа не мога да повярвам !!! Мача продължава !!


Сами Зейн е шокирам и вбесен.Той започва да удря по ринга,отива при Сина и го вдига.Сега се опитва да го засили за поредния му опит да удари финишера си и да победи нооо Джон го контрира,като обръща засилката,Сами заляга,Сина го прескача,Зейн се изправя и бам Сина го удари с мощен clothesline.''Пехотинеца'' се опира на въжетата за да си поеме дъх,след тези жестоки маневри от страна на противника му . Феновете започват да подкрепят двамата кечисти,като са се изправили на крака и озвучават стадиона с виковете си . Едните викат за Сами а другите за Джон ! Сега Сина изправя противника си и започва да го налага с тупаници в тялото и така го запраща в ъгълът.Един,два,три,четири удара от Сина,който е притиснал Зейн в ъгълът,Джон Сина се отдръпва назад и се затичва към ъгълът в който е Сами Зейн и бамм,Самката пое мощен corner clothesline.Той направо се отлепи след този ход от ъгълът си и започва да залита а през това време Джон се засилва към въжетата,затичва се към замаяния Сами''Генерико'' Зейн,скача и хваща главата му с едната си ръка и това е Buldog.Генерико опита вкуса на ринга,дори и размаза малко кръв от разкървавеният си нос !
''The Doctor of Thugonomics'' успешно си върна доминацията в мачът и в момента той изкачва въжетата и сега е на най-горното въже , Джон  изчаква противника му да стане,Сами се изправя,Джон Сина скача върху задната част на главата , на  приклекналия Сами Зейн  иии майко мила какво страхотно изпълнение на Diving Legdrop !

Taзз: - Страхотно връщане в мачът наистина но колега как тези двамата издържаха така,телата им са потрошени !
Джо: - Но си забравил това което истинския кечист трябва да притежава,волята да се бори и продължи напред ! Сега Джон рови изпод ринга и взима две маси.Какво ли ще прави с тях?! Сега той ги качва на ринга а след което и той самият се качва на него но Сами Ел Генерико Зейн не си стои така и не посреща Джон с целувки и прегръдки ааа сс
Тазз: - Удари по главата !
Джо: - Взе ми думите от устата но нищо.Да се върнем към мачът.
Сега Генерико ще се опита да опита някой свой ход но вижте това ! Джон Сина му забива едно силно кроше в ченето,засилва се и бам удря мощен clothesline,Зейн се изправя но това беше грешка защото пое още един clothesline,Джон Сина започва да крещи на Зейн да се изправи и това става,хваща изправилия се негов опонент,вдига го настрани и го тръшва със side slam.Опит за туш след това но нееее Сами Зейн се повдига !
Тазз: - Забележи само каква комбинация колега ! Two Clothesline + Sidewalk Slam . Просто перфектно изпълнение.Джон взима масата,която беше оставил по рано на ринга и я слага в единия от ъглите след което  изправя противникът си и хваща главата му и започва да го води към ъгълът с масата. Явно е намислил нещо.
Сега Джон Сина пуска главата на Ел Генерико и се опитва да го хване  в позиция за body slam но Генерико Ел не му се дава и му забива шамар . Това ядоса Сина и той от негова страна му забива един силен шамар,скача на раменете на Зейн и издърпва назад към масата и това еее

Huricanara on the table


Мощен ход ! Потрошена маса ! Противник на земята !
Джон Сина ''Пехотинеца'' взима и другата и започва да я разпъва и слага на ринга.След това отива при потрошилият,разкървавен,потрошен,негов противник и го изправя след което хваща главата му и го завежда при разпънатата маса . ''Пехотинеца'' хваща за главата и гърбът  ''Въздушния Генерико'' , вдига го високо и пада назад  върху масата и ОМГ още една потрошена маса с ходът vertcal suplex и то върху масата . Джон опитва бързо туш...едно...две...ииии....иии неееее отновоооо ! Сами Зейн се повдигна!
Джон Сина просто се държи за главата и не може да повярва как така има повдигане . Джони се изправя и отива при Сами и го вдига на крака след което го хваща и засилва но има контра от Сами ииии Джон се забива в ъгълът ,  в който беше засилен и след което пада на земята.Страхотна възможност за Генерико.Сега той се качва на въжетата и причаква Джон Сина да стане,Джон става,Сами скача но бива посрещнат с dropkick от страна на Сина.Самката се върна бързо на земята.Джон го вдига,рита го в корема,хваща го за главата и за панталоните,вдига го високо и назад иии му прави страхотен Fisherman Suplex.Страхотен ход !  Но Джон не опитва туш а вдига отново Сами Зейн,който му вкарва силен удар,че направо го поваля на земята . Сами сега отново се качва на въжетата и ще се опита отново за diving body press. Той се наглася в удобна позиция нооо Джон става бързо на крака,затичва се към обтегача на който се е качил Сами Зейн,вкарва му един удар в главата,вдига го на раменете сииии и товаааа ходът

Super Attitude Adjustment
Моментален опит за туш след този ход ! Ще има ли победа за Сина....едно,....двееее.....
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Ge6aaa
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 01.01.2014
Posts : 199
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Sami Zayn (c) vs. John Cena - Extreme Rules Match   20/1/2015, 20:50

1....2......3 !!! Това е невъзможно !! Сина си тръгва като Хардкор шампион! Сина току-що го направи! Първият трофей за него е точно на първия турнир за годината! Невероятно зрелище !
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Sami Zayn (c) vs. John Cena - Extreme Rules Match   

Върнете се в началото Go down
 
1. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Sami Zayn (c) vs. John Cena - Extreme Rules Match
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Last Man Standing 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: