Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   23/11/2014, 16:05

Styles: Тук сме отново след тъпите реклами, Бриско и Амброуз са видно пребити след боя който си хвърлиха досега. Това обаче е едва началото на този сблъсък, сигурен съм че тези двамата все още имат какво да покажат!
Tazz: Не знам колега, но определено титлата е в сериозна опасност точно на този етап от мача. Амброуз успя да се завърне, но не може да отрече че е наранен.
Styles: Джей е жилаво копеле, той си счупи ръката преди 5 месеца но въпреки всичко сега е тук и отново излага на опасност цялото си тяло.
Tazz: Бриско лежи в средата на ринга, а Амброуз през това време слиза от ринга. Той знае, че няма да пречупи толкова лесно опонент като Бриско. Джей е как да го нарека? Той е като..
Styles:.. същински Терминатор! Все още са ми пред очите всички онези изпотрошени с тялото му стълби, А ТОЙ ВСЕ ОЩЕ БЕШЕ НА КРАКА!! Това определено е нещо рядко в този бизнес...
Tazz: Амброуз вади нещо из под ринга, а в този момент Джей Бриско се изправя на крака. Дийн Амброуз не подозира изобщо, той се опитва да извади нещо отдолу но ентусиазма му бива убит след като Бриско полита от третата сглобка с...

.. DIVING CROSSBODY!!!

Styles: Поредната.. ПОРЕДНАТА ВЕЛИКА МАНЕВРА!!!
Tazz: Бриско си го каза и преди това.. В МОМЕНТА СЕ ЧУВСТВА КАТО У ДОМА СИ. Стайлс започва да отброява: 1...... и двамата все още лежат неподвижно зад ринга.......2..... Джей се хваща за оградата и по този начин започва лека полека да се изправя..... 3.......4......5.. БРИСКО Е НА КРАКА!!
Styles:.......6..........7. АМБРОУЗ СЪЩО Е НА КРАКА!! Джей  го хваща за косата и му забива главата в ръба на ринга след което го връща сред въжетата.
Tazz: Дийн обаче все още е на себе си и успява да се махне от опасното място. Изглежда не е на 100% защото в този мач няма безопасни места... Ето, че Бриско веднага се насочва към своя враг, той не смята да го оставя да се върне в релсите и веднага го хваща в удобна позиция като отново му прави ''романтична'' среща със защитната преграда...


Styles: ФЕНОВЕТЕ В ЗАЛАТА ЗАПОЧВАТ ДА БЛЪСКАТ ПО ОГРАДАТА!!
Tazz: НЕВЕРОЯТНА Е ОБСТАНОВКАТА КОЛЕГА!! НЕ ЗНАМ ЗА КЕЛИ, НО ОПРЕДЕЛЕНО СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО СРЕЩИ НА АМБРОУЗ С ОГРАДАТА.. АЗ НА НЕЙНО МЯСТО ЩЯХ ДА ЗАПОЧНА ДА РЕВНУВАМ!?
Styles: Адаша започва да отброява: 1....... 2....... Дийн Амброуз определено не е добре...... 3........4, Бриско обаче не е приключил. Той го връща сред въжетата след което започва да рови из под ринга!
Tazz: Какви ги върху кучия му син? Той започва да вади столове из под ринга като ги хвърля сред въжетата. Дори ги хвърля върху Амброуз.
Styles: Какво става с Дийн, колега? Май вече не е толкова наперен колкото беше? Не е толкова наперен колкото беше! Иска му се да можеше да направи нещо...
Tazz: Това е само преходно, колега. Хайде Дийн, хайде момче. Направи го, не можеш да изоставиш успеха който пожъна заради няколко сблъсъка в оградата!
Styles: Джей се връща сред въжетата като взема един от столовете, разпъва го след това прави същото с още един. Това определено няма да свърши добре, той вдига трупа на Дийн Амброуз който започва да му забива отчаяни чукове в корема. Бриско обаче е строг и суров и веднага контрира с брутално коляно в корема. Какви ги върши сега? Той го вдига на раменете си след което изкрещява в камерата, изглежда ще бъде поздрав за Кели!?

... THIS IS FOR YOU.. BITCH!!!

D-V-D ПРЕЗ СТОЛОВЕТЕ!!!!

Tazz:НЕЕЕЕЕ....
Styles: Шампиона е напълно размазан след тази брутална маневра от страна на НеШоуМена! Ей Джей изглежда напълно безпристрастен, на него изобщо не му пука кой ще спечели този мач. Неговото положение далеч няма да се промени. Той започва отброяване: 1.......2..... Амброуз направо не знае къде се намира..... 3......4.....5......6.... това ли е края на царуването?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   23/11/2014, 16:11

...7........8..., края на царуването се вижда! 9....10! НЕ... Само стотна преди AJ да отброи за 10-тия решителен път, ''Big Money'' Dean Ambrose се изправя на крака! Това меле продължава с газ до ламарината!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   23/11/2014, 16:22

Tazz: Не бих искал да съм на мястото на Амброуз в момента.
Styles: Аз също. Бриско е във вихъра си. Той забожда няколко юмрука на Амброуз и го запраща право в единия ъгъл на ринга, като Дийн го посреща с гърба си..
Tazz: Какво ли ще стане сега!? Амброуз се изкачва върху най-горните въжета, може би защото планът на Бриско е да го вкара в такова положение. Ето, че Джей се качва на второто въже пред Амброуз, и започва да му забожда мощни чукове в главата.
Styles: Амброуз обаче започва да отвръща с юмруци в бъбреците на Джей. Той успява да го прекърши с един ръбест юмрук. След което го хваща за раменете и му забожда един headbutt, с който успява да го разкара "съпротивляващия се Бриско" от въжетата.
Tazz: Шампионът обаче придърпва Бриско към себе си......

TORNADO DDT~!


Tazz: Класически ход от страна на Амброуз. И двамата в момента са на земята, а Стайлс започва да отброява: 1...2...3....The Wild card вече се изправя, защото този ход е нанесен от него и му е по-лесно....4...5....6....Бриско вече започва да се надига на ръцете си: 7...8...и ето, че и двамата са на крака.
Styles: Става интересно. Бриско се засилва към Амброуз с double axe handle. Лунатикът обаче заляга, и Джей се подпира на въжетата.
Tazz: Ето, че Амброуз излиза по умен. Той се обръща и засича противника си със spinning clothesline, като така Бриско се премята над 3-тото въже и се разбива право върху стоманения под!!!!
Styles: Амброуз има Бриско там, където го иска. Той показва това, което следва в отборния им мач миналото издание на Rampage. А именно......SUICIDE DI-I-I-IVE~!
Tazz: Джей Бриско не усети какво предстои, и за пореден път, Амброуз се размазва право върху него. The Lunatic Fringe се изправя, като има побесняло изражение върху лицето си.
Styles: Брико е в неизгодно положение....Амброуз успява да преобърне нещата отново в своя полза.
Tazz: Шампионът хваща Бриско за косата, повдига лицето му и го забива.....
Styles: ....пази се......!

Onto the announce table~!


Tazz: Бриско бива забоден право в нашата коментаторска маса.
Styles: Само не я троши!!!!
Tazz: Мисля, че Амброуз ти каза "Ок". Радвам се, че поне този мач ще останем с коментаторска маса.
Styles: Не бързай, защото Амброуз....ми взима стоманения стол!!! Разкарай се, Дийн!
Tazz: Ха-ха-ха....е...изглежда, че Стайлс остава без стол, но какво мисли да прави Амброуз с него!? Той слага Джей Бриско върху стола. След което засилва стола.......ПРАВО В СТОМАНЕНАТА БАРИКАДА, ограждаща феновете....
Styles: Отивам да си взема стола.
Tazz: Чакай, колега! Опасно е! Ето, че сега Дийн се засилва и....размазва Бриско през коментаторския стол със sliding dropkick!
Styles: What a jerk.
Tazz: Какво става, колега? Успя ли да си намериш стол?
Styles: За мое щастие, се сдобих с някакъв смотан метален стол от timekeepers area-ta.
Tazz: Стайлс започва да отброява: 1...2...3......Амброуз взима един метален стол, след което се качва на ринга, и го наглас по средата. 4...5....6.....изведнъж отброяването е прекъснато, защото Амброуз хваща Бриско през главата. Той връща противника си отново на ринга. След което го наглася за.....

Suplex
throught the steel chair~!Styles: Дископатията ми се обажда като гледам как Бриско се гърчи на тепиха. Ето, че адаша отново е принуден да започва да отброява.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   23/11/2014, 16:30

Това е някаква лудост просто... едвам началото на мача е, а тези двамата направо се размазаха... Таза на Джей сигурно е размазан след тази среща със стола!? Стайлс започва да отброява: 1......... 2........ 3........ 4... има ли някакъв шанс той да се изправи? 5........6..... Бриско на пук на себе си ще го направи, той се бори със зъби и нокти.. ВЛАГА ПОТ И КРЪВ В ТОВА ДА ПРОДЪЛЖИ ТОВА МЕЛЕ!! 7.......8.......9.... ТОЙ Е НА КРАКА!!! ТОВА МЕЛЕ ПРОДЪЛЖАВА И ПО ВСИЧКО СИ ЛИЧИ, ЧЕ КРАЯ ЩЕ БЪДЕ МНОГО, МНОГО БОЛЕЗНЕН!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   23/11/2014, 16:44

Tazz: Не знам как тези двамата го постигнаха, но феновете в залата са по-щастливи отколкото бяха когато гледаха Punk/Rock!
Styles: Извинявам ти се колега.. подцених Дийн. Той все още се държи в това меле, но колко ще продължи това?
Tazz: Същото се питам за Бриско? Нека си дойдем на думата, в момента той не се бие с напускаща кучка като Кевин Стийн! Това тук е Дийн Амброуз, човека който е на път да счупи царуването на самия Си Ем Пънк! Кой ще го спре? Някакъв тъп редник ли? Ха, ха.. пробутвай си на друго място вицовете, БЕЗДАРНИКО!!
Styles: Да се върнем на мача, ГЛУПАКО! Бриско се изправя на крака, Дийн обаче веднага тръгва с нещо за някаква брутална маневра, какво ли ще е този път? Каквото и да беше, Бриско буквално го нокаутира с мощен elbow...
Tazz: Амброуз е на земята, добре. Но това няма да продължи до 10! Гарантирам ти го, КОЛЕГА!
Styles: Ей Джей започва отброяване: 1.......2... Амброуз застава на колене.... 3.....4, докато не се изправи отброяването няма да спре! 5......6.. той почти е на крака само, че Бриско веднага го изравнява със земята с мощен...

... LEG DROP!!!

Tazz: ХАЙДЕ ДИИЙН!! ХАЙДЕ!! МОЖЕШ.. ТОВА Е НИЩО!! ЧУ ЛИ, СИНКО! СТАВАЙ ГОРЕ, СТАВАЙ И ДОВЪРШИ ТОЗИ НАСРАН РЕДНИК!
Styles: Главата му обаче отскочи от тепиха, това определено не  са валета в неговия ръкав. Ето, че Стайлс започва: 1.........2.......3.....4.. мисля, че Дийн е неадекватен.......5......6.....7... той го прави! Той ще се изправи..
Tazz: ТОВА Е!! ТОЙ СЕ ИЗПРАВЯ НА 8!! ИЗПРАВЯ СЕ С ВИСОКО ВДИГНАТИ СРЕДНИ ПРЪСТИ ЗА БРИСКО!!
Styles: О, НЕ.. БРИСКО НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ ТОВА!! ТОЙ ВЕДНАГА ЗАБИВА РИТНИК В КОРЕМА НА АМБРОУЗ И ГО ЦЕНТРИРА С МОЩЕН...

- JAAAAAAAY... DRILEEEEEEEEER!!!!

Tazz: КАК? ЗАЩО? НЕЕЕЕЕ....
Styles: Това трябва да е края на Дийн...
Tazz: Стайлс започва отброяването: 1............2.... Амброуз иска да се повдигне, но не може. 3.........4........5........6, Дийн.. какво прави той? Не може да се повдигне и за това се претълкулва зад ринга и застава на краката си. ТОЙ НАМЕРИ КЪДЕ Е ВРАТАТА!!
Styles: Дийн крачи в отчаяние зад ринга. Той вижда края.. виждам в очите му, че го вижда. Не може да излъже никой...
Tazz: Какво искаш да кажеш с това, бездарнико? Нима, че Амброуз е пречупен, НЕ.. НЕ Е!!
Styles: Млъквай... мен ли се опитваш да заблудиш, или себе си? Кажи ми Таз? Наистина ли си тъп или се правиш на тъп само и само за да не признаеш, че твоя човек е в края на силите си!?
Tazz: Дийн се връща сред въжетата, това не е ли достатъчно?
Styles: Връща се и какво? Бриско му забива стола в корема с което го сваля на колене. Това е, ще духаш на бог.. КУРВО!! КАКВИ ГИ ВЪРШИ СЕГА, ДЖЕЙ?

- ТОЙ НАМЕСТВА СТОЛА В УДОБНА ПОЗИЦИЯ И СЛЕД ТОВА ГО ЗАПРАЩА ПРАВО В ГЛАВАТА НА ''ШАМПИОНА''!!!

.. THIS IS THE END, BITCH!!!

Tazz:......
Styles: Бриско е в очакване на Ей Джей: 1.........2..... Амброуз не помръдва..... 3........4.......5.......6......7......8, това ли е края? Имаме ли ''чисто'' нов Шампиона на TNWG???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   23/11/2014, 16:46

ТОВА Е НЕВИЖДАНО! СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН ДИЙН АМБРОУЗ Е НА КРАКАТА СИ, А ДЖЕЙ БРИСКО НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА НА ОЧИТЕ СИ! ТАЗИ КАСАПНИЦА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА ПАРА!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   23/11/2014, 16:55

Tazz: Какво се случва, колега!?
Styles: Мисля, че Дийн току-що претърпя не само Jay Driller, но и метален стол, забоден в главата му. Не знам дали е супермен или какво, но ето, че Амброуз маха стола от главата си, и замахва с него право към противника си.
Tazz: Бриско обаче заляга, и Амброуз пропуска с този свой удар. След което Джей го хваща през корема и му забожда suplex.
Styles: Дийн обаче веднага се изправя след това. Той се затичва към обръщащия се Джей Бриско, и го събаря на земята с Louthez Press + Multiple Punches.
Tazz: Амброуз отново започва да набира инерция. Това не мисля, че са добри новини за Бриско, но ето, че след като Дийн спира своята маневра, той хваща Бриско за главата и го наглася за Dirty Deeds.
Styles: Това може би е края. Не! Не!!!! Бриско успява да преобърне нещата отново в своя полза, като се измъква от захвата и набива superkick, право в лицето на Амброуз.
Tazz: BAH GAWD~! Този superkick направо отнася Дийн. Но почакай, колега! Виж това! Амброуз се хваща за второто въже. След което се отправя обратно срещу Бриско и....

Closeline~!


Tazz: Мощен reverse от страна на Амброуз! Бриско направо не разбра откъде му дойде! Стайлс започва да отброява: 1.....2.....3.....Амброуз е в седнало положение и се подпира за второто въже, като гледа към Бриско и мисля, че Амброуз се надява той да не се изправи: 4...5....6.....7....8.....Не е за вярване! Бриско започва да се повдига от тепиха......9.......И ето, че той отново е на крака.
Styles:  Амброуз се скубе за косата. Той не може да повярва на случващото се. Ето, че той се отпраща към противника си и забочва да набива мощни юмруци в главата на Бриско. Джей обаче успява да намери момент, в който да изрита Амброуз през корема. Сега той хваща Дийн през главата в опит да му набие DDT.
Tazz: Но-о-о-о-о.....не успява, понеже Амброуз успява да го избута с едната си ръка, през коремът му, към въжетата. Когато Бриско допира въжетата, Дийн го хваща през брадата с едната ръка, а с другата му нанася......*ПЛЯ-Я-Я-Я-С~!* Мощен CHOP, стил Рик Флеър.
Styles: Това се чу из цялата арена. Амброуз хваща Бриско през главата, след което го поваля по средата на ринга с Running Bulldog.
Tazz: Не знам за теб колега, но аз смятам, че този мач е просто неземен. Не знам Амброуз какво още ще трябва да направи, за да сложи край на Бриско. Мисля, че вече шампионът го побиват тръпки от присъствието на Джей и иска да се отърве от него възможно най-ефективно.
Styles:1....2....3...4...5......"Лунатикът" дори не дочаква Джей да се изправи. Той го изритва право в мутрата, след което му забожда....

DIRTY DEEDS~!


Tazz: "Брой, подяволите!!!" - почти изглежда, че Амброуз заповядва на Стайлс. Мисля, че този мач е към края си. Не вярвам Бриско да оцелее, след като Амброуз нанесе своя финишер.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   23/11/2014, 17:01

Може би това е края на Джей? Той се потруди много, но може би точно тук беше надигран от Амброуз? Стайлс започва отброяване: 1.........2...... той не помръдва. 3.......4.......5... ВИЖТЕ ГО САМО, КУЧИЯ МУ СИН НЯМА ДА СЕ ОСТАВИ ПРОСТО ТАКА!! 6........7........8.... ТОЙ ГО ПРАВИ, БРИСКО Е НА КРАКА!!! ТОВА МРЪСНО КОПЕЛЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   23/11/2014, 17:15

Tazz: Това масово меле продължава с пълна газ! Шампиона успя да докаже себе си като такъв и въпреки всички сериозни удари които отнесе, той намери силите с които да се завърне и да покаже на Бриско как се прави!
Styles: Може и така да е!? Обаче пропускаш главното, БРИСКО ВСЕ ОЩЕ Е НА ЛИНИЯ!!
Tazz: Бриско вече не е фактор!?
Styles: Въпрос на време е отново той да мина в ролята на касапина, само чакай малко.
Tazz: Видно недоволен от ситуацията, Амброуз застава върху Джей като не спира да му забива десни чукове в слепоочието. Дали по този начин ще успее да го пречупи!? Надали, но е добро начало.
Styles: Дийн се изправя на крака след което взема един от столовете, това определено няма да свърши добре за Джей...
Tazz: Дийн се приготвя да размаже Бриско, но преди това изкрещява:

- WHAT HAPPENS NOW, BITCH???
Tazz: След което безмилостно започва да му забива стола в гърба: ЕДИН, ДВА, ТРИ, ЧЕТИРИ, ПЕТ, ШЕСТ, СЕДЕМ, ОСЕМ, ДЕВЕТ, ДЕСЕТ!!! ЦЕЛИ ДЕСЕТ УДАРА!!! СТОЛА СЕ ОГЪНА!!!
Styles: Вижте само синините по гърба на Джей... въпреки това, той дори за миг не показва болка. Може ли Амброуз да го пречупи психически? Може ли да направи Бриско добър човек?
Tazz: Ей Джей не губи време и започва отброяване в полза на Шампиона: 1...... Бриско все още не помръдва ....2......3.....4... той започва да се надига, малко по малко... 5.....6......7......8.. Бриско си помага с въжетата......9......10!!! КРАЙ!! НЕЕЕ...
Styles: ТОЙ УСПЯ!! БРИСКО Е НА КРАКА МОЖЕ БИ МИГ ПРЕДИ СЪДИЯТА ДА ДАДЕ ЗНАК ДА БИЯТ ГОНГА!! ДИЙН НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА, ТОЙ ТРЪГВА СРЕЩУ БРИСКО.. ДЖЕЙ СЪЩО ТРЪГВА СРЕЩУ НЕГО И ГО ЗАСИЧА С...

- LAAAAAARIAAAAAAAAATOOOOOOOOOO!!!!!!

Tazz: OH MY.....
Styles: Амброуз се мята из ринга като кървава пръскачка...
Tazz: Какви ги върши Джей?
Styles: Той слиза от ринга и бърка из под него! Какво е това? О, НЕ. НЕ, НЕ И ТОВА.. ШАМПИОНА Я Е ЗАГАЗИЛ!! БРИСКО ВАДИ 20 МЕТРОВА СТЪЛБА!!!  
Tazz: Хайде Дийн, СТАВАЙ!!
Styles: Ей Джей е вече на 7 и половина, а Бриско хвърля стълбата сред въжетата като дори я хвърля право върху гърба на Дийн... Бриско не е дошъл тук да се разправя с Амброуз, той е дошъл тук да ми срита задника и точно това и се случва.
Tazz: Дийн прави всичко възможно да се изправи на крака, но му е много трудно след като стълбата беше забита в гърба му. В това време, Джей намества стълбата на въжетата, каквото и да следва.. ще бъде най-добре да не се случва!!??
Styles: Той забива ритник в корема на своя опонент, намества го в удобна позиция и следва-а-а-а-а-а....

- SNAP SUPLEX ВЪРХУ СТЪЛБАТА!!!!!

Tazz: НЕЕЕЕЕЕ.... НЕЕЕЕЕ... НЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
Styles: КАК ЩЕ ГО НАПРАВИ?? ИЗОБЩО ЩЕ УСПЕЕ ЛИ?? ЩЕ УСПЕЕ ЛИ АМБРОУЗ ДА СЕ ИЗПРАВИ СЛЕД ТАКОВА НЕЩО???
Tazz: ЕЙ ДЖЕЙ ОТБРОЯВА И ЗА ДВАМАТА: 1...........2.........3... НИКОЙ ВСЕ ОЩЕ НЕ ПОМРЪДВА.......4.......5..... НЕЩАСТНИЯ СЕЛЯНДУР БРИСКО Е НА КРАКА, НО КАКВО СТАВА С АМБРОУЗ!?? 6......7..........8.. КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ?????
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   23/11/2014, 17:19

ШАМПИОНА Е НАПЪЛНО РАЗБИТ!! ТОЙ ОБАЧЕ Е НЕ ПО-МАЛЪК КУЧИ СИН ОТ БРИСКО И ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИЗДЪРЖИ И СЛЕД ТОВА! ......9.....10!!! НЕЕ... ТОЙ Е НА КРАКА!! СРЕДНИТЕ ПРЪСТИ СА ВИСОКО ВДИГАНИТЕ, АМБРОУЗ Е ГОТОВ ДА ПРОДЪЛЖИ ТОВА МЕЛЕ!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   

Върнете се в началото Go down
 
ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» AJ STYLES VS. MATT MORGAN

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2014-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: