Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   Нед 23 Ное - 17:45

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С АДСКИ МНОГО УСИЛИЯ ДЖЕЙ БРИСКО ПОКАЗВА ХЪС И УСПЯВА ДА СЕ ИЗПРАВИ НА КРАКА ПРЕДИ 10! Амброуз пък го гледа вцепенено и не може да повярва, че това се случва.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   Нед 23 Ное - 18:00

Tazz: КАК? КАК ГО НАПРАВИ?? КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ГО НАПРАВИ??? ТОЗИ КУЧИ СИН....
Styles: Свиквай с фактите, колега. Бриско няма да спре пред нищо! Той ще направи и невъзможното за да довърши Амброуз!
Tazz: Виж го само.. той дори не може да застане на краката си. Помага си с проклетите въжета, КОЙ НЕЩАСТНИК ГИ Е СЛОЖИЛ ТАМ???
Styles: Амброуз определено не може да повярва на очите си, но въпреки това.. ТОЙ ВЯРВА НА СЕБЕ СИ!!! Ето, че не губи време и се засилва срещу Бриско като го премята над третото въже с убийствен clothesline...
Tazz: Това ли е? Ще го спипа ли най-накрая? Стайлс отново започва отброяване в полза на Шампиона: 1....... Бриско е направо разбит..... 2.......3......4... какво? От какво по дяволите е направен този кучи син? 5......6......7!!!
Styles: БРИСКО Е НА КРАКА!! Кучия му син няма да се откаже просто така! Дийн слиза от въжетата след което го хваща за главата, забива я в ръба на преградата, а след това и в този на ринга и го връща сред въжетата. Джей не знае къде се намира, но въпреки това дори за миг не си позволява да остане на земята.
Tazz: Не съм виждал Амброуз толкова целеустремен в досегашните му мачове за титлата. Той се качва на въжетата, изглежда това ще бъде края на Бриско! НО КАКВО???
Styles: ДЖЕЙ!!! ДЖЕЙ!!! ДЖЕЕЕЕЕЕЕЕЙ!!!!! ТОЙ ГО ХВАЩА В ТОЧНИЯ МОМЕНТ ЗА-А-А-А-А-А....

D-V-D ОТ ВТОРАТА СГЛОБКАААААААААА!!!!!

Tazz: НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!! ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!!!
Styles: ДЖЕЙ БРИСКО НАПРАВО НАПРАВО СМАЗА ДИЙН АМБРОУЗ!! КАКВО Е НУЖНО ОЩЕ ЗА ДА ОСТАНЕ АМБРОУЗ ДОЛУ???
Tazz: Кучия син, Джей е на крака а нещастната отрепка Ей Джей започва отброяване в негова полза: 1...... Амброуз го иска, иска да се изправи но е много наранен. 2.......3.......4.......5......6....7.. той е на път да се изправи, но какво?
Styles: Джей дори за миг не изостава с времето и му забива ритник в слепоочието последван от още един...


Styles: След първия ритник, Дийн просто отказа да легне. Но втория му дойде в повече.
Tazz: Хайде, ШАМПИОНЕ!! СТАВАЙ!!! СТАВАЙ ГОРЕ!!! НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН, НЕ МОЖЕШ ДА ПАДНЕШ ТАКА!!! НЕ И ТАЗИ ВЕЧЕР!!!
Styles: 1..........2....... Амброуз е направо гипсиран. 3.......4...... няма сили, просто няма повече сили! 5.........6.......7.... и сякаш на пук на Джей той се изправя.
Tazz: ТОВА Е МОЕТО МОМЧЕ!! ТОВА Е ШАМПИОНА, ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ШАМПИОН!! ЕТО ТАКА СЕ ИЗПРАВЯТ ШАМПИОНИТЕ!!
Styles: Джей слиза от ринга, той изважда из под него една маса, плъзва я под третото въже. Това вече трябва да довърши Амброуз. Какво прави той?
Tazz: Дийн сякаш получи прилив на адреналин, не знам. Но той разпъва стълбата в средата на ринга. Бриско влиза сред въжетата и той му забива ритник в корема. Ето, че Дийн намери начин да се върне в мача. Какви ги върши той? Разпъва масата близо до стълбата след което слага Джей Бриско върху нея. Забива му няколко удара за да стои неподвижно на нея. ТОВА Е!! ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКИ МОМЕНТ!! АМБРОУЗ ЗАПОЧВА ДА ИЗКАЧВА СТЪЛБАТА!! НО КАКВО???
Styles: БРИСКО СТАВА.. ПРОКЛЕТИЯ РЕДНИК ЗАПОЧВА ДА ИЗКАЧВА СТЪЛБАТА ОТ ДРУГАТА СТРАНА. АМБРОУЗ МУ ЗАБИА ОТЧАЯНИ ЧУКОВЕ В ГЛАВАТА, НО ТОВА НЕ ГО СПИРА!! ЕТО, ЧЕ ТОЙ Е НА ЕДНО С ШАМПИОНА И МУ ЗАБИВА ЕДНА ГЛАВА. ПОСЛЕДВАНА ОТ ВТОРА, ОТ ТРЕТА, ОТ ЧЕТВЪРТА И ЗА ФИНАЛ ОТ ПЕТА!!
Tazz: НЕЕЕ... НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН!! МОЛЯ ТИ СЕ!! СМИЛИ СЕ НАД НЕГО...
Styles: ДЖЕЙ БРИСКО Е НАПЪЛНО ОБЕЗУМЯЛ!! ТОЙ ХВАЩА АМБРОУЗ В УДОБНА ПОЗИЦИЯ, ВДИГА ГО.. НАМЕСТВА ГО ОЩЕ ПО-УДОБНО И СЛЕДВА-А-А-А-А.....

- SUPERPLEX ПРЕЗ МАСАТА!!!!

Tazz: OH MY... OH MY...
Styles:.. GOOOOOOOD!!!!
Tazz: РЕВЕ МИ СЕ КОЛЕГА, НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ...
Styles: Ей Джей започва: 1.........2.........3.... БРИСКО Е НА КРАКА!! 4........5........6.......7.......8.... ТОВА ЛИ Е КРАЯ?? СВЪРШВА ЛИ ЦАРУВАНЕТО???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   Нед 23 Ное - 18:21

.....9....10!!! НЕЕЕ!!! НЕ, НЕ И НЕ!! ДИЙН АМБРОУЗ СЯКАШ НА ПУК НА СЕБЕ СИ СЕ ИЗПРАВЯ СЛЕД ТОВА, ТОЙ Е ДОШЪЛ ТУК С НАГЛАСАТА ДА СПЕЧЕЛИ.. ЩОМ ДОРИ ТОВА НЕ МОЖА ДА ГО СПРЕ, СМЕТНЕТЕ ДО КЪДЕ Е ГОТОВ ДА СТИГНЕ!! ТОВА МЕЛЕ ПРОДЪЛЖАВА!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   Нед 23 Ное - 18:33

Tazz: Това само показва колко издръжлив е Амброуз и на какво е готов да бъде подложен, за да запази ценната си Световна титла!
Styles: Бриско твърдеше през цялото време, че ще му разбие главата през маса, и успя, но Амброуз издържа на стратегията му. Амброуз се изправя, след което набива един юмрук в главата на Джей, като феновете "BOO"-ват.
Tazz: Сега Бриско нанася ответен удар върху Амброуз, като публиката отговаря с "YAY" chant, а Амброуз залита леко назад.
Styles: "BOO" - отново Амброуз нанася юмрука си върху главата на противника си. И, "YAY" Бриско нанася чук като ответен удар. Накрая Бриско хваща Амброуз и го засилва към въжетата. "O-O-O-O"....започва TNWG Universe да издава звуков ефект, сякаш предстои някой да се разбие. Амброуз обаче прави reverse и засилва Бриско право през второто въже, като Бриско пада върху ръба на тепиха от външната страна на въжетата, като се задържа за най-долното въже.
Tazz: Амброуз минава през второто въже и излиза извън ринга. Той издърпва Бриско към него и....му набива 3 мощни hammer strikes, право в средата на гръдния му кош.
Styles: Дийн избутва Бриско към ринга, което е неочаквано, и влиза през първото въже. Ето, че Бриско застава върху един стоманен стол. Сега Амброуз хваща стоманения стол, през корема на Джей и му прилага.....

Steel Chair body slam~!


Tazz: Дийн хваща Бриско, като го повдига за главата и започва да trash talk-ва.
"Какво ще направиш, Бриско, а? Просто ще се изправиш отново?"
Styles: Амброуз надига Бриско със все сила. Джей обаче намира някакъв изблик на енергия и power out-ва, след което забожда big boot в корема на Амброуз, като го събаря с DDT.
Tazz: Това не беше планирано от страна на Амброуз. "Кучи син" - отвръща Бриско, като излиза извън ринга и отново бърка изпод тепиха, като изважда.....маса!!!
Styles: Бриско слага масата, като я наглася върху единия ъгъл на ринга. След което хваща Амброуз през главата, и го повдига.
Tazz: Бриско се качва върху 3-тото въже, докато държи главата на Амброуз. "Лунатикът" обаче стъпва с единия си крак върху второто въже, като му набива един юмрук в бъбреците. След което се качва върху второто въже и с двата крака, застанал пред Бриско, и започва да му набива headbutts.
Styles: Амброуз се бори със зъби и нокти. Той няма да позволи на Бриско да разбие поредна маса с него. Сега Амброуз хваща Бриско и.....

SUPERPLEX through
the table-e-e-e-e-e~!Tazz: Мили боже! И Бриско, и Амброуз лежат на пода, като Джей всъщност се размазва върху дървената маса, която сам постави. Стайлс се чуди какво да прави, но почва да отброява, все пак. 1...2....3....никой все още не помръдва.....4....5....опа, виждаме Амброуз как тръгва да се изправя.
Styles:....6....7.....8......9.....10! Не! Бриско се изправя отново, малко преди 10, но след това застава на един крак, като с другия си се подпира с коляното на тепиха, за да си отдъхне. Бриско все още може да се бие!!!!!
Tazz: Въпреки, че Джей гледа Амброуз на кръв, но не мисля, че в този момент има нужните сили, за да се изправи. Вместо това, той се изплюва право в лицето на Амброуз! Йък.....
Styles: Дийн изтрива плюнкакта от себе си с ръката си. След което хваща Бриско през главата и го притегля към едно място, където вижда стол на тепиха. После го забожда с.....

Dirty Deeds
through the steel cha-a-a-a-a-ir~!Tazz: Дори Амброуз се озорва да се изправи след начина, по който заби Бриско със завършващата си маневра, какво ли остава за самия Джей Бриско!? Мисля, че този път имаме краен победител.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   Нед 23 Ное - 18:44

ЧЕРЕПА НА БРИСКО ОТСКОЧИ ОТ СТОМАНЕНИЯ СТОЛ, НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО.. ТОЙ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЗА ДА СЕ НАДИГНЕ. МОЖЕ ЛИ ДА ГО НАПРАВИ? МОЖЕ ЛИ СЛЕД ВСИЧКИЯ ТОЗИ БОЙ, ДЖЕЙ ДА ОСТАНЕ ВЕРЕН НА СЕБЕ СИ? СТАЙЛС Е ВЕЧЕ НА: 7.....8.... ТОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ!! 9......10!!! МИГОВЕ, МИГОВЕ ПРЕДИ 10.. ДЖЕЙ БРИСКО Е НА КРАКА!! КРЪВТА ОБЛИВА ЦЯЛОТО МУ ЛИЦЕТО, НО ТОЙ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СВЪРШИЛ!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   Нед 23 Ное - 18:59

Tazz: ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ... ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТОЗИ КУЧИ СИН УБИВА ВСИЧКИТЕ МУ НАДЕЖДИ!!!
Styles: Признай.. моля ти се! Имам нужда да го чуя от твоята уста, кажи че Бриско е нечуплив!??
Tazz: Дори да ми опрат пистолет в главата, НЯМА ДА ГО ИЗРЕКА!!!
Styles: Този мач се проточи прекалено дълго, определено тези двамата надминаха дори и себе си. Ето какво обаче се получава когато събереш 2 и 2.. в случая Бриско и Амброуз, получава се един личен армагедон. Същия този армагедон за който Бриско говореше преди мача!
Tazz: Бриско е глупак. Той го доказа като отново се противопостави на обстоятелствата, но колко още ще може да го прави? Защо изобщо го прави? Защо утроява мъките си?
Styles: Бриско каза, че ще е последния който ще нанесе удар в този мач, това само по себе си значи че той възнамерява да си тръгне с титлата от тук.
Tazz: Дийн Амброуз се нахвърля отгоре му, той няма намерение да го оставя да се съвземе. Ето, че го запраща право срещу въжетата и дори го премята над третото, какво? Бриско се задържа на ръба!
Styles: Амброуз не го видя на време, той се обръща и моментално след това се засилва срещу него.. БРИСКО ОБАЧЕ ГО ЗАСИЧА С МОЩЕН ТАРАН В КОРЕМА!!
Tazz: КАКВО.. КАКВО.. КАКВО??
Styles: БРИСКО МЯТА АМБРОУЗ НА РАМЕНЕТЕ СИ!! НЕ ГО ПРАВИ ДЖЕЙ, ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО!! КАКВО???

D-V-D НА РЪБА НА РИНГА-А-А-А-А!!!!!

Tazz: НЕ МОГА ПОВЕЧЕ... НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ!!
Styles: ДЖЕЙ ГО ПРАВИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ПЪРВО ПРЕЗ СТОЛОВЕТЕ, ПОСЛЕ ОТ ВТОРАТА СГЛОБКА И ЗА КАПАК НА ВСИЧКО ОТ РЪБА НА РИНГА!!! КАКВА НОЩ, ДЪЛГО ВРЕМЕ ВСИЧКИ ЩЕ Я ПОМНИМ!
Tazz: Стайлс е вече на 4 в полза на Бриско. 5.....6.....7.. Амброуз прави всичко възможно да се върне в релсите, хайде Дийн! Съвсем малко.. ОЩЕ СЪВСЕМ МАЛКО!!
Styles: Какви ги върши Джей? Той се насочва към Амброуз, но какво? НЕЕЕЕЕ...
Tazz: БЕЗМИЛОСТЕН LOW BLOW ОТ СТРАНА НА ШАМПИОН!! ЕТО ТОВА Е!! ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ, БЕЗДАРНИКО!! ДОВЪРШИ ГО.. ХАЙДЕ!!
Styles: Яйцата на Джей сигурно се напълно разбити след това, той отчаяно се връща сред въжетата крещейки:

- AAAA, SHIT... AAA SHIT... SHIT.. SHIT!!!

Tazz: Изтощен до смърт, Амброуз вади още една стълба из под ринга. Той смята да приключи с Бриско и ще го направи по възможно най-бруталния начин!
Styles: Въпреки силната болка в тестисите, Бриско запазва равновесие. Той се изправя на крака, а в това време Амброуз плъзва стълбата под третото въже. Той все още не успява да я качи на пълно, но какво става внезапно?

- BASEBALLL SLIDE ПРЕЗ СТЪЛБАТА!!!!

Tazz: GOOOOOOOD...
Styles: СТЪЛБАТА СЕ ЗАБИ ПРАВО В ЧЕЛЮСТТА НА ДИЙН.. ТОВА БЕШЕ МОЖЕ БИ НАЙ-БРУТАЛНАТА МАНЕВРА В ЦЕЛИЯ МАЧ.
Tazz: Какво прави Дийн? Той лази зад ринга може би си търси зъбите, това беше наистина силен сблъсък...
Styles: Бриско не е приключил със своята жертва, той ще го довърши напълно. Ето, че той вади още една маса из под ринга...
Tazz: Намери още малко сили, Дийн.. моля ти се.
Styles: Амброуз обаче загуби цялостна посока над всичко, той не е в състояние да направи нищо. Джей му забива главата в ръба на ринга след което разпъва хубаво масата. Това може би ще е края? Джей се качва на ръба при Дийн, това е...
Tazz: ХАЙДЕ ДИЙН!! МОЛЯ ТИ СЕ...
Styles: Дийн, той забива десен чук в главата на Бриско. Това е изключително опасна ситуация и за двамата.. Какво е намислил Амброуз? Каквото и да беше, Бриско сякаш с финални сили го хваща в удобна позиция и следва-а-а-а...

- JAAAAAAAY.. DRILEEEEEEEER
ПРЕЗ МАСАТА-А-А-А-А-А!!!!


Tazz: КРАЯ ЛИ Е ТОВА???
Styles: И ДВАМАТА НЕ ПОМРЪДВАТ...
Tazz: СТАЙЛС ЗАПОЧВА ОТБРОЯВАНЕТО: 1..... НИКОЙ НЕ ПОМРЪДВА.....2......3......4......5.....6.... ТОВА ЛИ Е? МОЖЕ БИ И ДВАМАТА СТИГНАХА КРАЯ НА СИЛИТЕ СИ....7......8.... НЯМА НАЧИН? ТАКА ЛИ ЩЕ СВЪРШИ?
Styles: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ПО ТОЗИ НАЧИН ДА СВЪРШИ ТОВА МЕЛЕ???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   Нед 23 Ное - 19:01

....9......10!!!! ТОВА Е! СВЪРШИ... НИКОЙ НЕ МОЖА ДА СЕ ИЗПРАВИ НА ВРЕМЕ. ДВАМАТА СЕ ПРЕБИХА ДО ТАКАВА СТЕПЕН, ЧЕ НИКОЙ НЕ БЕШЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ ИЗПРАВИ... КАКВО МЕЛЕ, СИГУРЕН СЪМ ЧЕ НИКОЙ ОТ ФЕНОВЕТЕ ПО ТРИБУНИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЯТ!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   Нед 23 Ное - 19:07

Tazz: Не знам дали да се радвам... Амброуз запази титлата, но той не можа да победи Бриско. Това ме кара в момента да съм раздвоен...
Styles: Феновете в залата млъкнаха напълно, Бриско и Амброуз започват да се движат. Това определено беше едно коварно меле което никой от нас няма да забрави. Щастлив съм, че имах честа да го гледам на живо, не съм щастлив от това че нямаше победител.
Tazz: Амброуз запазва титлата си, Бриско остава непобеден. Какво по дяволите става?
Styles: Лекарите качват Бриско сред въжетата, той не иска помощта им. Въпреки всичко все още остава верен на себе си и по всичко си личи че възнамерява да си тръгне на собствените си крака от тук!

Styles: По мое мнение, ТОЙ Е НАПЪЛНО ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ! 5 МЕСЕЦА ЗАД РИНГА, ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ.. ДА БЪДЕ ОТНОВО НА ВЪРХА!! ПРОВАЛИ СЕ, ПРОВАЛИ СЕ НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ВСЕ ОЩЕ НИКОЙ В ТАЗИ КОМПАНИЯ НЕ ГО Е ТУШИРАЛ!
Tazz: ТОВА ЛИ Е КРАЯ НА ЛЕГЕНДАТА? ТАКА ЛИ СВЪРШВА ВСИЧКО? ОСТАВА ЛИ АМБРОУЗ ШАМПИОН ИЛИ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО ДРАСТИЧНИ МЕРКИ, НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ РАЗБЕРЕМ В RAMPAGE...
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   Нед 23 Ное - 19:16

Tazz: Лекарите се опитват да помогнат и на Амброуз. Той обаче отказва тяхната подкрепа и иска да му дадат титлата. Един от тях му подава колана и той го отдръпва, след което се изнася от ринга и взима златото си, като се насочва извън залата.


-Предупредих те, хлапе! Нямаш никакъв адски шанс да прекратиш царуването ми. Това е само началото на твоето падение!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles   

Върнете се в началото Go down
 
ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2014-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: