Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 2. Nikki Bella vs. Kelly Kelly (c) - Lumberjill Match - TNWG Divas Championship.

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
TNWGDivasOfficial
New User
New User
avatar

Join date : 29.07.2014
Posts : 56

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Nikki Bella vs. Kelly Kelly (c) - Lumberjill Match - TNWG Divas Championship.   22/11/2014, 23:46

Ето, че и Nikki не се предава лесно. Сега и двете диви се изправят.. Те се хващат за рамената, а Nikki премята Blank с Arm Drag. Опит за туш, но без успех. Сега Nikki атакува Kelly в рамото. А сега следва Back Low Dropkick в гърба. Сега Nikki вдига шампионката и прав Jumping Snapmare. След това се качва на въжетата и скача върху тила и с лакът. Nikki се изправя и започва да приканва Blank да се изправи. Шампионката е на крака, но пада отново на земята след Knee Facebuster. След това я вдига и прави DDT, но забива главата и във вторият обтегач. След това я вдига и я поставя в ъгъла.. Сега започва да я удря с ритници, шамари и юмруци. Отдръпва се и се засилва.. Следва Corner Clothesline последван от Bulldog. Blank се изправя, но Nikki Bella я засилва в единият ъгъл. Тя се засилва и прави Monkey Flip, а веднага след това Creeping + Low Dropkick. Тя се качва на въжетата, а през това време Kelly Kelly се изправя.. Сега Nikki прави Headscissors Takedown Докато скача от въжетата.. OMG!!! Шампионката направо е простната на земята. Опит за туш, но явно и Blank няма да се предаде лесно. Тя показва защо е шампионка и се повдига. Шампионката се изправя и се засилва към Nikki, но сега следва Comeback Sequence.Blank се изправя.. Като си помага с въжетата, а сега Nikki Bella прави Clothesline който прави Kelly Kelly извън ринга. Всички диви се втурнаха към шампионката. Те започват да я налагат. Kelly няма какво да направи и чака да я качат на ринга. Те явно не бързат и продължават да я ритат. Дойде време да я вдигнат и ето, че я връщат в ринга.. Където е посрещната с Running Bulldog. Nikki Bella вдига шампионката за косата и я удря с един шамар, а след това прави Knee Facebuster и малко преди да падне довършва с Jumping Snapmare. Сега се качва на третото въже и прави Taunt преди да скочи с коляно в рамото и. Явно още не е забравила за травмата и. След този ход от страна на Nikki Bella.. Тя вдига шампионката и прави Rackk Attack, но малко преди да я тресне в земята.. Я поразклаща за да я заболи повече.Опит за туш, но Nikki Bella не видя, че въжетата са точно до шампионката, а тя ги хваща. Nikki Bella хваща за единият крак Kelly Kelly и го блъска в обтегача. Сега започва да я рита по цялото тяло. Качва я на третото въже и прави Bicicley Kick To Stomach In Top Tope. Шампионката се хваща за въжетата за да не падне при дивите, но сега Nikki Bella се засилва и прави Dropkick To Outside. Тя пада при тях, а дивите започват да я ритат. Сега Brie хваща Kelly Kelly и прави Bella Buster. Веднага след това Nikki Bella казва на Brie да се отдръпне и тя го прави. Докато Brie се отдръпва.. Другите диви вдигат Blank и точно преди да я вкарат в ринга.. Nikki Bella прави Suicide на всички диви без Brie. Сега Nikki слиза и прави Thrown To Barricade + Rack Attack On Outside The Ring.Веднага след това я връща в ринга.. И повтаря Rack Attack. Опит за туш. Имаме ли нова шампионка???
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Nikki Bella vs. Kelly Kelly (c) - Lumberjill Match - TNWG Divas Championship.   23/11/2014, 13:46

1 .. 2 .. ии блондинското парче поставя крака си на въжето точно преди 3. Мачът продължава ..
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Nikki Bella vs. Kelly Kelly (c) - Lumberjill Match - TNWG Divas Championship.   23/11/2014, 13:48

Кели успя да постави крака си на въжето, но добре,че реферът забеляза това, защото в противен случай - вече щяхме да имаме нова шампионка. Какъв инстикт от Бланк!Ники Бела вече наистина не знае какво да направи, за да тушира Кели. Но ето, че има идея - дали трети Rack-Attack ще успее да изкара шампионката извън играта?
Ники повдигна Бланк отново и бе готова да забоде финишера си, но УОУ .. Кели контрира и Ники бе повалена с ДДТ. Сега и двете са на пода. Барби обаче успя да "пролази" до тялото на Бела .. опит за туш, нооо Ники се повдига преди 3.
Бланк изправя опонентката си и я засилва към въжетата. Ники опитва саблен удар, но Кели заляга, след което забива мощен ритник в таза на Ники .. и още един в другата страна .. още няколко пъти .. май Кели цели и да спука реброто на Бела .. шампионката продължава със Sitout facebuster и опитва отново туш. 1 .. 2 .. НЕ! Ники Бела дълго контролираше нещата в този мач и все още не може да се съвземе от така бруталния обрат. Кели засилва Ники към страничните въжета, но я вижте как се намесват дивите около ринга. Ей Джей дръпна крака на Ники и така тя се приземи по лице доста здраво. Лий издърпа Бела извън ринга. Бри бе напът да помогне на сестра си, но Марис атакува lumberjill близначката, повали я и започна да нанася мощни удари .. през това време всички диви се скупчиха около Ники Бела и също започнаха да я налагат .. ръце и крака се мяткат около ринга, а Кели май е доволна от времето, което има, за да се възстанови.
Аутлет се върна на мястото си, оставяйки Бри безжизнена след среща с металната преграда. Останалите диви бяха напът да вкарат Ники на ринга, но Бланк се застана на ръба на ринга, The Lumberjills се оттеглиха и преди Бела да се е усетила .. изяде още един FACEBUSTER ..

 

Невероятен ход от страна на Кели, която все пак връща Ники на ринга. Опитва туш, дали запази титлата? 1.. 2 .. НЕ! Но беше толкова близо. Една направо "зловеща" усмивка застана на лицето на Бланк.
Тя май има идея как да довърши Бела. УОУ! Вижте това! Шампионката заключва The Walls Of Jericho .. не виждаме тази submission маневра толкова често, но Кели явно иска да накара Ники да се предаде.
Увеличава натиска, но Ники все още се държи. Бори се да стигне до въжетата. Сестра й вече е на мястото си и я подкрепя, въпреки че и тя изяде доста бой преди малко. Ники се докопа до въжетата! Невероятно! Но я вижте Бланк .. шампионката издърпа Бела обратно в центъра на ринга без дори да прекъсва захвата. Ники няма избор, болката би трябвало да е прекалено силна. Дали претендентката ще се предаде?
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Nikki Bella vs. Kelly Kelly (c) - Lumberjill Match - TNWG Divas Championship.   23/11/2014, 14:19

Ники се опитва да стигне до въжетата, но болката, която изпитва, определено си казва думата и успява да я накара да tap out-не. Кели Кели печели мача и успява да запази титлата си!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Nikki Bella vs. Kelly Kelly (c) - Lumberjill Match - TNWG Divas Championship.   23/11/2014, 16:24Кели отпуска захвата, след което реферът й подава титлата и вдига ръката й. Бланк успешно запази златото, но я чакайте малко срещу Ники Бела .. но я чакайте малко .. Бри Бела се качи на ринга и атакува в гръб шампионката, а сега я налага като животно.
Ей Джей Лий влезе на ринга и издърпа Бри за косата, след което я срита в корема и приложи The Shining Wizard. Лий обаче е в опастност, Пейдж я причаква.. бившата претендентка номер 1 за титлата опита да срита Ей Джей в ченето, но Лий успя да се измъкне и на свой ред направи ДДТ. Кейтлин и Съмър се качиха на ринга и започнаха brawl с Кели и Ей Джей. Ей Джей и Бланк успяха да изхвърлят другите две диви от ринга доста бързо .. но я вижте кой ги очаква .. Лита .. TWIST OF FATE за Ей Джей .. шампионката също се обръща към нея и се стряска, започва да "моли за милост", ноооо .. Марис Аутлет се намеси тъкмо навреме, поваляйки Лита и нанасяйки жестоки удари .. сега Марис изправя Екстриймката и FRENCH TKO.Аутлет и Кели се споглеждат, а след това вдигат ръцете си .. днес отново е повод за празник за настоящата шампионка. Марис и Бланк помагат на Ей Джей да стане на крака и заедно тръгват към бакстейдж ..

Стана доста интересно в женската девизия ..
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. Nikki Bella vs. Kelly Kelly (c) - Lumberjill Match - TNWG Divas Championship.   

Върнете се в началото Go down
 
2. Nikki Bella vs. Kelly Kelly (c) - Lumberjill Match - TNWG Divas Championship.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 4. DIVAS ELIMINATION MATCH - Team Bella vs. Team Nexus (4 vs. 4)
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» GET THE SUITCASE MATCH
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2014-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: