Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    Съб 25 Окт - 20:59

no! no! no! поредно повдигане ..
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    Съб 25 Окт - 21:12

Tazz: Ей Джей беше близко, даже прекалено до победата, но Амброуз показа своята издръжливост и успя да се повдигне на време.
Styles: От 3-на вражда този мач се превръща в 1 срещу 1, само защото Бриско е нокаутиран в металните стълби извън ринга, и сега Ей Джей има всичко нужно, за да размаже Амброуз.
Tazz: Ей Джей овива краката на Амброуз и го заключва във.....Figure-4-leglock. Wo-o-o-o!!!! На Дийн направо му се реве от болка. Отнесе толкова ритници и ботуши до този момент, че не мога да проумея как изобщо все още се държи в този мач.
Styles: Дали Амброуз ще се предаде!?!?!? Той е на косъм да тупне, обаче преди това успява да се добере до въжетата и така прекъсва хватката за предаване на Ей Джей, за жалост.
Tazz: "Let's go AJ" - започва да го подкрепя публиката, подкрепено от пляскания. Дийн се опитва да се изправи, помагайки с чрез въжетата, а Стайлс има още един шанс за офанзива. Ето, обаче, че в този момент, Бриско се качва на ринга.
Styles: Двамата със Стайлс определено са доста скарани. Всичко това е по вина на Амброуз. Те се изправят лице в лице, докато Бриско казва на 5-кратния Шампион, че времето му е приключило, което не е вярно. Ето, обаче, че "Лунатикът" влиза с една подсечка през кракът на Бриско, с което го събаря на земята....


Tazz: Амброуз изпраща Стайлс към отсрещния ъгъл на ринга с chop-ове, след което му набива headbutt и.....го събаря на земята с мощен ритник през задната част на коляното. Какво комбо от Амброуз!!!!
Styles: Почакайте! Бриско се засилва към Амброуз. Той обаче се отдръпва от пътя и Бриско полита през второто въже!!! Не!!!! Джей Бриско се задържа за него. Амброуз обаче му набива един kick право през ръцете и по този начин го събаря извън ринга.
Tazz: Амброуз прави опит за туш върху Стайлс: 1....2......но Стайлс се хваща за най-долното въже и прекъсва отброяването!
Styles: Амброуз започва да се блъска в главата от яд. Той не може да повярва, че Стайлс успя да се изплъзне, въпреки маневрите, които приложи до сега. Амброуз хваща Ей Джей за главата и се изкачва на 3-тото въже. Следва-а-а-а......TORNADO DDT~!
Tazz: И двамата са размазани от този ход. Амброуз едвам се довлича до Стайлс, за да го покрие. Тушът обаче бива разбит от Бриско, който се връща на ринга.
Styles: Бриско е ядосан. Той хваща Стайлс в опит да му приложи J-Driller. Ей Джей обаче се измъква на време и го събаря с мощен Dropkick, който изхвърля Джей чак в другата страна на ринга.
Tazz: Стайлс тръгва към Бриско, обаче, изненадващо, Амброуз се връща в мача и.....


Styles: Това е Roll up от страна на Амброуз!!!!! Той прилага roll up върху Стайлс от нищото!!!! Дали Амброуз ще запази!? НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    Съб 25 Окт - 21:17

1 ... 2 .. нооо в последния момент Стайлс успя да се измъкне.
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    Съб 25 Окт - 21:33

Tazz: Това тройно меле продължава скъпи приятели. По време на кратката рекламна пауза Амброуз и Бриско се спипаха един друг, те се налагат безмилостно край коментаторската маса.
Styles: Ей Джей лежи безпомощен сред въжетата, по всичко личи че за момента ще гледаме Бриско срещу Амброуз. Дийн забива главата на Джей в нашата коментаторска маса, само че това не е достатъчно за да бъде сломен редник като Бриско...
Tazz: Той забива мощен uppercut на своя опонент, след което го хваща в удобна позиция и...

.. го irish whip-ва срещу защитната преграда...

Styles: Каква омраза само.. тези тримата ще направят всичко възможно за да стигнат до титлата.
Tazz: Джей не губи време, той хваща Амброуз за косата като по този начин бавно го изправя. Какво е намислило това ненормално копеле?
Styles: Той връща Шампиона сред въжетата, какво следва сега? Стайлс и Бриско се гледат, какво ли са намисли тези двамата? Ей Джей вкарва главата на Амброуз между краката си, вдига го а в този момент Джей го поема с мощен...

.. NECKBREAKER!!!

Tazz: Намирисва ми на Стайлс и Бриско срещу Амброуз!?
Styles: Страхотно е за гледане, но Дийн Амброуз я е загазил много здраво...
Tazz: Стайлс и Бриско не се харесват, но общото помежду им е че никой от тях не харесва Амброуз. Те ще направят всичко възможно за да го елиминират и след това да си сритат задниците както всички ние очакваме!
Styles: Джей не губи време, той започва да обсипва цялото тяло на Амброуз с ритници. Идва момент в който го отстъпва на Ей Джей, който го вдига и тръшка с мощен body slam. Бриско не губи време, оттласква се от въжетата и довършва Амброуз с мощен leg drop. Може би щеше да има опит за туш, но двамата все още не са приключили с Шампиона.
Tazz: Шампиона е в доста кофти позиция, но лично аз вярвам че ще намери нужните сили за да си върне валетата в ръкава. Бриско хваща Амброуз за косата като по този начин го изправя, хваща го в удобна позиция.. Ей Джей се оттласква от въжетата и забива ожесточен ритник в корема на Амброуз.
Styles: Това ли е края? Това ли е края на Амброуз?
Tazz: Бриско намества Амброуз в центъра на ринга, той е намислил нещо което далеч няма да свърши добре за Шампиона. Той дава зелена светлина на Ей Джей, който се качва на третата сглобка.. може би ще опита spiral tap?
Styles: НЕ...
Tazz: Каквото и да беше, Джей събаря Стайлс от третата сглобка с мощен elbow...


Styles: Бриско много кофти прееба Стайлс. Той няма време за губене, възползва се от безсилието на Амброуз.. хваща го в удобна позиция и следва с...

... JAAAAAAY - DRILEEEEEEEEER!!!!!

Tazz: Бриско се хвърля в опит за туш: 1..........2.......
Styles": Ще го задържи ли за още една секунда?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    Съб 25 Окт - 21:38

Шампионът поставя крака си на въжетата! Мачът продължава. Какво меле наблюдаваме само!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    Съб 25 Окт - 21:53

Това беше на косъм! Джей моментално изправя Стайлс и ще пробва своя финишър. Бриско издърпва Стайлс и опитва да забоде коварния удар, но Стайлс успява да се наведе, а след това да изненада Джей с Enziguri Kick. Джей пада проснат на тепиха, а Стайлс опитва туш 1.........2....... Джей се повдига. Няма да е толкова лесно, колкото изглежда. ЕЙ Джей хваща Бриско и го изправя на крака, Бриско бива запратен към въжетата, а след това Стайлс опитва Hip Toss, но Джей успява да контрира и да забоде няколко удара на Стайлс. ЕЙ Джей все пак остава на крака и двамата се вкопчват един в друг. Бирско притиска Стайлс в единия ъгъл, но ЕЙ Джей успява да обърне нещата в своя полза като той притиска Бриско в ъгъла, а след това го хваща за главата и опитва да му заключи Преспивателно. Дийн Емброуз обаче влиза на тепиха и спира плана на "Феноменалния". Емброуз и Стайлс се споглеждат и след това се вкопчват в средата на ринга, Стайлс успешно приклещва Дийн в средата на ринга с Преспивателно. Дали Дийн ще намери сили да се освободи? Този път се намесва Бриско и отново плановете на ЕЙ Джей са провалени. И тримата се изправят на крака и се споглеждат, но какво ли ще се случи? Бриско и Дийн Емброуз се споглеждат, а след това атакуват ЕЙ Джей. Бившия 5-кратен световен шампион е в опасност. Двамата качват Стайлс на обтегача. Дийн явно ще опита суплекс, но вижте Джей той хваща Дийн за косата и го сваля от обтегача, а след това прави ДДТ! Главата на Дийн се размазва в тепиха, а Джей се изправя доволен, но бива повален с Dropkick от най-горното въже. Джей, Дийн и ЕЙ Джей Стайлс остават легнали на тепиха. Тук съдията не може да отброява тъй като няма дисквалификации, няма абсолютно никакви правила. Сега интересно е кой ще се изправи пръв. И тримата се опитват да се изправят с помощта на въжетата в три противоположни ъгъла. Джей се засилва към Дийн, но той пък се отдръпва настрани и Джей се забива в обтегача. Дийн насочва вниманието си към ЕЙ Джей Стайлс, но той го изненадва с този феноменален ход:

Емброуз остава размазан, ЕЙ джей Стайлс намира сили колкото да постави едната си ръка върху гърдите на Дийн, но дори след този блестящо изпълнен ход, виждаме поредното повдигане, което кара много хора да се хванат за главите с поглед казващ, че не могат да повярват. ЕЙ Джей се изправя, клатушкайки се напред и назад. ЕЙ Джей излиза извън ринга и взима един метален стол, а след това с него се връща на ринга. Джей Бриско който току-що се изправи на краката си може би ще отнесе металния стол, но уви, когато ЕЙ Джей Стайлс замахва със стоманеното оръжие, Бриско се отдръпва настрани, а след това успява и да събори ЕЙ Джей заедно с металния стол. Бриско се възползва от случая, че вижда предмет на тепиха и го взима. Джей замахва към Дийн, за да го удари, но Дийн хваща металния стол. Двамата започват да го дърпат. Ту към Джей, ту към Дийн. Това дава време на ЕЙ Джей отново да се изправи и да мине на ръба на ринга, а след това отново да изуми всички в залата, защото слдваааааа FLYING FOREAAAAAAAARM!
Отново всички са повалени на тепиха, а Дийн Емброуз се свлича даже извън ринга. ЕЙ Джей и Джей Бриско се изправя и без да се замислят се засилват един към друг, Стайлс отново обаче контрира като се навежда, а след товааааааа PELE KICK OUTTA NOWHERE FOR JAY BRISCOE!
COVER 1...............2.............................???

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    Съб 25 Окт - 22:00

3!? НЕ! НЕ! НЕ! Бриско повдигна едното си рамо на 2 и половина. Стайлс не може да повярва, вижте физиономията му .. но наистина мачът продължава..
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    Съб 25 Окт - 22:14

Tazz: Тела хвърчат навсякъде! "The Wildcard" всъщност е разбит на парчета върху стоманения под и се опитва да се изправи. Междувременно наблюдаваме другите двама претенденти, които са все още на ринга. Ей Джей беше на косъм да отбележи победа и да стане 6-кратен световен шампион, но едва ли някой може да сломи Бриско на тема pinfalls.
Styles: Това те първа ще се разбере, колега!!!! Вижте Бриско! Той показва изключителен кураж и успява да се изправи. Дори taunt-ва Стайлс да даде най-доброто от себе си. Стайлс му набива мощен chop през гърдите. Бриско обаче отвръща с удар. След това отново. И отново. След 4-тия chop на Стайлс, обаче, Бриско се обръща така, че да му нанесе....SUPERKIIIICK~!
Tazz: Вижте Амброуз! Той измъква една kendo пръчка и се връща на ринга. Бриско прави опит за туш: 1...2....и *ПЛЯ-Я-Я-ЯС* - бива изпържен в гърба от кендо пръчката, която държи Амброуз.
Styles: Дийн хваща Бриско с пръчката през вратът, след което го поваля с Russian Legsweep с дървеното оръжие, което се огъва на 2.
Tazz: Амброус решава че не му е нужна вече тази пръчка и я захвърля. След което прави опит за туш върху Бриско: 1...2.....и Стайлс се намесва със сетни сили в последния момент.
Styles: Стайлс хваща Бриско и го отсилва към въжетата, като Бриско прескача второто, но се задържа за него, преди да падне. След което "Феноменалния" продължава своята стратегия и хваща Амброуз, като му набива един мощен юмрук, с който го отпраща към въжетата.
Tazz: Дийн обаче се хваща за второто въже и го ползва, за набере инерция срещу Ей Джей, като го отнася с умопомрачителен......

.....CLOSELIIINE~!


Tazz:.....какъв closeline за Стайлс!!!!! Амброуз прави опит за туш: 1.....2.....но Бриско казва не. Той издърпва Амброуз, като го кара да се изправи на крака, но Лунатикът е в доста неуравновесено положение и *ПЛЯ-Я-Я-Я-С* отнася....SUPERKIIIICK~!
Styles: Какъв мач! Отдавна не сме имали такъв тип мач за Световната титла, а тоя определено ще се запише в историята.
Tazz: Сега Бриско хваща Амброуз. Може би това е опит за J-Driller!? Не! Амброуз контрира с Louthez Press и го събаря, след което започва да му забива чукове в главата.
Styles: Джей е много зле. От главата му започва да се разтича кръв, но такъв е риска, когато се бие в мач за Световната титла, срещу някой от калибъра на Амброуз, който поставя hardcore на първо място.
Tazz: Амброуз набива един elbow drop with theatrics върху Бриско, след което прави опит за туш: 1...2...Дали това ще е първата загуба на Бриско от pinfall!?
Styles: Ти ЛУД ли си, колега!? Бриско никога няма да позволи на к*рва като Амброуз да го тушира. Имаме повдигане на 2!!!!
Tazz: Това беше на косъм. Но не отписвай Амброуз, въпреки че е срещу двама в този мач, той все още продължава да се бори за да запази своята титла с пълна сила!
Styles: Внимавай! Стайлс е зад Амброуз и го събаря с Roll up: 1....2....но имаме kick out.
Tazz: Двамата веднага се изправят. Ей Джей обаче набива kick в mid section-a на Амброуз, след което прави опит за Styles Clash. Амброуз обаче го избутва към въжетата, след което го събаря с closeline над 3-тото въже и Ей Джей се сгромолясва на стоманения под.
Styles: През това време Бриско се изправя. Той се опитва да направи Superkick зад Амброуз, но той заляга. След което го хваща в удобна позиция за.......

FACEBUSTEEEEEEEER~!


Tazz: Шампионът направо уби Бриско с тази брутална маневра. Той приковава кракът му. Дали ще успее да отбележи pin върху Бриско!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    Съб 25 Окт - 22:18

Това трябва да е краят! 1.. 2 .. НЕ! УОУ! Каква силна мотивация трябваше на Бриско да се повдигне и след това .. МЕ-то продължава!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    Съб 25 Окт - 22:32

Styles: Тук сме отново след рекламите, скъпи приятели. Това меле става все по-оспорвано с всяка изминала минута.
Tazz: По време на рекламите, доста неща се промениха. Бриско и Амброуз се обединиха срещу Стайлс, това определено не върви добре за него.
Styles: Джей бавно изправя Ей Джей, след което го запраща в корнера.. засилва се и се стоварва върху него с мощен stinger splash. Той се отдръпва, irish whip-ва го срещу мощния clothesline на Дийн Амброуз...

Tazz: ФЕНОВЕТЕ СА НА КРАКА!!!
Styles: Обстановката в залата, дори в Пловдив на Металика не е толкова шумно...

MAN UP.... MAN UP... MAN UP!!!

Tazz: Ей Джей е извън строя. Бриско срещу Амброуз, това е то. Дългоочаквания сблъсък между тези два алчни за титли нещастници. Какво ще се случи...?
Styles: Двамата се хвърлят един върху друг като направо ще се разкъсат. Амброуз успява да легне върху Джей и спокойно да му забива чукове в тиквата, Бриско обаче е жилаво копеле и обръща Амброуз и започва да му забива глави.
Tazz:  През последните 5 месеца, Джей е насъбрал много. Той по всичко си личи че е дошъл тук за да стане Шампион ''отново''. Дали ще успее да го направи? Това е големия въпрос.
Styles: Джей се изправя на крака, а зад него Стайлс без да премисли нещата се засилва срещу него, Бриско заляга и му къса главата с мощен...

.. SUPERKICK!!!!

Tazz: Ей Джей пада в корнера на ринга, колега. Красивите маневри в това меле.. ПРОСТО НЯМАТ КРАЙ!!!
Styles: Бриско не губи време, хваща Ей Джей в удобна позиция и го довършва със suplex. 1..........2.......
Tazz:... НЕЕЕЕ!! СТАЙЛС ГО ПРАВИ!!! ТОЙ ОТНОВО НАМИРА ОЩЕ МАЛКО СИЛИ ЗА ДА ОТЛЕПИ РАМОТО СИ ОТ ПРОКЛЕТИЯ ТЕПИХ!!
Styles: Как можем да го наречем? Този мач? Може би това е наградата на феновете, награда за търпението? Те в крайна сметка си получиха своето, въпросът сега е.. ще получат ли и желания от тях шампион?
Tazz: Пропускаш главното колега, нищо не се върти около феновете. На Бриско не му пука за феновете, той открито го заяви. Той мисли само и единствено за своя задник, ТАКА Е ПРАВИЛНО!?
Styles: Аз пък не мисля така колега, все е останало нещо от онзи Джей Бриско който си заложи задника на карта за да спаси шоута, този който унищожи Кевин Стийн а заедно с него унищожи и себе си.. мисля, че тази вечер той отново ще се върне там от където започна, нужно е само още малко време.
Tazz: Дийн Амброуз се връща сред въжетата, той прави същата грешка като Стайлс преди малко като влиза засилен срещу Джей, който му откъсва главата с мощен superkick.
Styles: ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКИ МОМЕНТ КОЛЕГА! АМБРОУЗ... АМБРОУЗ.. АМБРОУЗ!! МИСЛЯ, ЧЕ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА.. ТОЙ Е ЗАМАЯН...
Tazz: Бриско го хваща в удобна позиция и следва с...

.. JAAAAAAAAAY - DRILEEEEEEEER NUMBER #2!!!

Styles: АМБРОУЗ Е АУТ.. СТАЙЛС Е АУТ!!! БРИСКО ПОКРИВА; 1...........2...... ИМАМЕ ЛИ НОВ ШАМПИОН?
Tazz: ФЕНОВЕТЕ СЕ ИЗПРАВЯТ НА КРАКА ЗА ДА ВИДЯТ ТОВА!!!???????
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.    

Върнете се в началото Go down
 
ME : AJ Styles vs. Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - Triple Threat WHC Match.
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Halloween Havoc 2014-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: