Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    19/10/2014, 07:16

Дали в първия си Last Man Standing Match Рейнс ще успее да бъде последния оцелял или опитът на бившия световен шампион ще скърши волята на младока?

1. The Undertaker
2. Roman Reigns
Върнете се в началото Go down
The Undi22-1
Superstar
Superstar
The Undi22-1

Location : Варна
Join date : 21.12.2013
Posts : 314
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    27/10/2014, 20:47


И ето, че залата бива огласена от звъна на камбаните, след което чуваме новия сонг на Гробаря...Мъртвеца излиза под звуците на Dead man walking, доректно от земята и прави така, че пламъците по-рампата да изригнат чудовищно


С бавна крачка тръгва напред по рампата, като през цялото време погледа му е закован право в празния пред него ринг. По всичко изглежда, че той е готов и напълно подготвен за този мач, ще бъде доста интересно да видим кой ще си тръгне като победител, ще разберем дали Мъртвеца като, човек с повече опит в този вид мач ще успее да се справи с лекота с противника си или Рейнгс ще ни изненада. Гробаря е вече пред съпалата на ринга, качва се по тях и ето че светлините отново светват...Вече на ринга застава в готовност в позиция на очакване на своя опонент.
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
RVPersie

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    28/10/2014, 15:53And his opponent, from Pensacola, Florida, Weight 265 pounds, Roman Reigns !!И така, камерите ни показват Роман Рейнс, който излиза от публиката за пореден път, готов за битка. Той отправи послание в последния епизод на Rampage преди турнира, като нападна Гробаря и му заби копие през барикадата. Ще успее ли обаче и днес Рейнс да надделее срещу опонента си, ще разберем след малко. Междувременно Рейнс е вече на стълбите. Той се качва на въжетата и таунтва.Рейнс вече е на ринга, в очакване на началото на този мач.
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    28/10/2014, 15:55

Върнете се в началото Go down
The Undi22-1
Superstar
Superstar
The Undi22-1

Location : Варна
Join date : 21.12.2013
Posts : 314
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    28/10/2014, 16:05

Двамта застават в готовност за атака...и ето, че гонгът е бит, Рейнгс се забързва за атака към опонента си, но Гробаря действа бързо и забива Голям ботуш в мутрата на Рейнгс, той се строполява на земята, а Гробаря започва веднага да забожда лакът в гърдите му...един, два, три, четри, ще има ли и пети...не, Мъртвеца хваща едната ръка на опонента си и го издърпва за да го изправи, с бързо темпо го засилва към единия ъгъл и забива главата му право в металния обтегач, следва доза юмруци в ъгъла за Рейнгс от Мъртвеца. Ето, че най-после Гробаря спира с юмруците, хваща лявата ръка на Самоанеца и го засилва към отсрещния ъгъл, в който гърба на противника му се разбива...Мъртвеца също се за силва към него в опит за Corner Clothesline, но Рейнгс контрира в последния момент с лакът, като успява да накара опонента си да се отдръпне...Започва да се възползва от лекото си предимство и ето, че сега Роман Рейнгс започва да налага с удари Гробаря в средата ан ринга...Сега го засилва към обтегачите, Мъртвеца минава точно под ръката на Рейнгс и го улавя за гърлото, ще успее ли да проложи задушаващото, слага ръката му на рамото си...и не, Рейнгс започва да удря с лакът главата на опонента си и успява да се измъкне, отново го засилва кум обтегачите, Гробаря отново минава под ръката на Рейнгс, засилва се в отсрещния обтегач иии префектно изпълнен Jumping Clothesline.


Сега Тейкър се изправя, бавно, отива до Рейнгс като изправя и него и започва да забива главата си в тази на Рейнгс, един удар, втори удар, трети удар с глава, Рейнгс се зашемети....Сега хваща лявата ръка на Самоанеца и започва да я обработва, следва извиване на ръката му, след което го придърпва към ъгъла с обтегачите, качва се на последния обтегач, ще успее ли...и да олд скуул.


Рейнгс успява да застане на колене, а Гробаря не губи време а продължава да атакува, удар с юмрук в лицето на Самоанеца, следва ритник в корема, той се изправя на крака, след което Мъртвеца отново удря една глава на противника си, Рейнгс залита назад към обтегачите, връща се към Мъртвеца и отнася още един удар с глава...Сега Гробаря отново засилва Роман към обтегачите, Рейнгс успява да контрира и Виждаме как Муртвеца лети към отсрещния обтегач иии боууу отнася копие от Рейнгс, който се изправя и започва да блъска по ринга от яд и щастие. Съдията започва да отборява, 1, 2, 3, 4, 5, 6 и ето, че Гробаря успя да се изправи, Рейнгс бързо отива към него и забива мощен юмрук от който Мъртвеца пада между двата обтегача на пода извън ринга. Рейнгс също слиза при него, изправя го и забива главата му в барикадата на феновете, слдва да я забие и в пода на ринга, опит за забиване и в металните стълби, но Мъртвеца контрира с ръце, след което забожда лакът в корем на Самоанеца и забива неговата глава с металните стъпала...Сега Тейкъра бързо исправя, Рейнгс, хваща го, засилва се към металния кол и можем да кажем само горкия гръб на Роман Рейнгс.


След този удар Рейнгс направо припадна на пода. А съдията започва да отброява.
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    28/10/2014, 16:08

1...2...3...4...5...6....Рейгнс намира сили да се изправи на отброяване преди 7.
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
RVPersie

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    28/10/2014, 16:38

Рейнс е вече на крака, но Гробаря веднага се насочва към него. Мъртвецът продължава да нанася мощни удари, но Рейнс не се отказва и на свой ред започва да отвръща. Рейнс започва да забожда uppercut-и на Гробаря, и в крайна сметка успява да го зашемети. Гробаря успява да избута своя опонент към барикадата, за да се отърве от ударите му. Рейнс удари гърба си, но въпреки това намира сили в себе си и забожда мощен саблен удар.След този ход Гробаря вече е на пода, а Рейнс започва да търси нещо под ринга. Да видим какво ще извади той. Ето че Рейнс се докопа до маса. Роман я вади, след което я качва на ринга. През това време съдията отброява и стига до 5, но Гробаря е вече на крака. Рейнс го засилва към ринга, за да го върне там, след което и самият той се връща. Сега Рейнс забива още един ъперкът на Тейкър, след което го поваля със суплес. Докато Гробаря е на пода, Рейнс наглася масата в единия ъгъл на ринга, след което изправя Тейкър и се опитва да го засили към масата, но Тейкър в последния момент изви ръката на Рейнс и го рита в корема, като така се измъкна от това масата да бъде счупена с тялото му. Тейкър започва да раздава юмруци отново, като така успява да запрати Рейнс извън ринга. Тейкър също отива извън ринга, но почакайте.. Рейнс изважда кендо стик, докато е на пода. Сега той опитва да нападне, но този път Гробаря е готов. Той успява да улови стика, преди Рейнс да е замахнал и така му попречи да направи това, което направи и в Rampage. Тейкър издърпа стика от ръцете на Рейнс, след което го чупи с коляно. Рейнс обаче се съвзема навреме, за да забоде Samoan Drop, с който да повали опонента си. Кендо стика вече не става за нищо, но Рейнс все пак отива при коментаторите, от където грабва метален стол, с който започва да налага своя опонент. Рейнс ни показва, че може да използва правилата на мача в своя полза. Тъй като няма дисквалификация, Рейнс използва всичко, което му падне, за да задържи опонента си на пода. След всички тези удари, гърбът на Тейкър пострада жестоко, а столът също не остана непокътнат след всички тези удари. Виждаме как и той се е огънал, което показва, че Роман Рейнс е готов на всичко, за да спечели мача, а също и уважението на всички фенове на TNWG. Рейнс изправя опонента си и го връща на ринга. Роман поваля отново опонента си с Back Suplex Side Slam.Рейнс се отдалечава, а съдията започва да отброява. Ще успее ли Рейнс да спечели своя мач?
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    28/10/2014, 16:48

1...2....3......и Тейкъра "възкръсва".
Върнете се в началото Go down
The Undi22-1
Superstar
Superstar
The Undi22-1

Location : Варна
Join date : 21.12.2013
Posts : 314
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    28/10/2014, 17:07

Мъртвеца успя да се вдигне на крак преди фаталното 10. Рейнгс мисли да продължи с преимуществото си в мача, но бива посрещант с ритник в корема от Тейкър, което го кара да отстъпи назад...Гробаря започва настъпление като продължава да забива юбруци и ритници. Следва мощен ритник в десния крак на Рейнгс, след което Тейкъра отново го замъква край металните стъпала, където отново му размазва главата в тях...втори ритник в десния крак, Рейнгс пада на коляно, а Гробаря се отдръпва като го изчаква да се изправи...Рейнгс успява да се вдигне на крака подпирайки се на коментаторската маса, почти е на крака и нов мощен ритник в крака на Рейнгс от Мъртвеца. Сега хваща Рйнгс за ранения крак, но той започва да контрира със здравия, като започва да рита в корема Гробаря, един ритник, втори, ритник, трети ритник...и контра от страна на Мъртвеца нов мощен ритник в разранения крак на Роман Рейнгс. Сега хваща Рейнгс за косата, изправя го и го връща на ринга, като го намества на ръба, след което започва да забива юмруци в главата на опонента си, следва мощен ритник в главата му...Сега се качва на ринга и той, всички знаем какво ще последва...Guillotine Leg Drop.


Рейнгс се свлича на пода като перце, а съдията започва да отброява, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8...и ето че Роман Рейнгс успява да се изправи. Мъртвеца бързо отива при него, хваща го и го засилва към металните стъпала...контра от Рейнгс и Тейкъра си заби пищяла в стъпалата. Сега Самоанеца хваща Тейкър и го връща на ринга, връща се и той и се покатерва на най-горния обтегач...Мъртвеца успява да се изправи и да забие юмрук на Рейнгс доката е още качен ан върха, той залита леко назад но успява да се задържи на обтегачите, следва втори удар от който Рейнгс направо си седна на трите букви...Сега Гробаря се качва на обтегачите при Рейнгс, той започва да го налага в хълбока, а Мъртвеца забива няколко глави на опонента си и той отново се унася, изправя го до последния обтегач иии мощен суплекс от последното въже.


И двамата лежат на пода а съдията започва да брои, 1, 2, 3, 4, 5...Мъртвеца е на вече на крака...6,7, 8, 9...Рейнгс също успява. Сега Мъртвеца забожда мощен удар в лицето на Роман, той отвръща, отново удар от Мъртвеца, Рейнгс отвръща...виждаме как продължават да си разменят удари...Мъртвеца пропуска последния удар и отнася мощен саблен удар от Рейнгс. Сега Самоанеца застава в едния ъгъл на ринга от където очаква Тейкър да се изправи, ето, че е на почти на крака и отнася нов саблен удар. Съдията отново започва да отброява, но той се изправя още на 5. Рейнгс отива до него за да продължи с атака си, но бива изхвърлен от ринга. Гробаря бързо се връща при металните стъпала като ги разглобява, вдига едната част и е в очакване на изправянето на противника си...Ето, че Роман Рейнгс е на крака, Тейкъра се засилва и отнася главата ан Рейнгс с металните стъпала.


Рейнгс започва да кърви, а Мъртвеца пуска стпалата и започва да използва опонента си като боксова круша, като редува удар в корема, удар в лицето. Сега го издърпва за да го задържи прав, хваща го за гушата и Задушаващо право върху коментаторската маса.


Съдията отново започва да отброява до 10, дали това няма да е края на този мач.
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    28/10/2014, 17:10

1....2....3....4....5....6...7...8.....невероятно, но Рейгнс успява да се изправи преди 9
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match    

Върнете се в началото Go down
 
2. The Undertaker vs. Roman Reigns - Last Man Standing Match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Halloween Havoc 2014-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: