Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   6/10/2013, 19:08

Daniel Bryan (c) vs Bobby Roode

Entrance:

1. Roode
2. DanielSON

19:00
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   19/10/2013, 18:33Ето го и него, самият Bobby Roode. Bobby се показва по рампата, облечен в неговата роба, както обикновено.Bobby продължава по рампата, след което се качва по стълбите, влиза в ринга, след което се покатерва на втората сглобка и прави своят taunt.


Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   19/10/2013, 18:53Announcer: And his opponent, from Aberdeen, Washington, he is Undisputed Champion - Daniel Bryan!

А ето го и него. Браян вървви по рампата и започва да крещи: YES! YES! YES! YES! YES! Виждате, той е без титлата на кръста си, защото както знаем тя виси високо над ринга и я виждаме. Той стига до ринга, качва се на въжетата и започва да вдига ръцете си победоносно, а залата крещи: YES! YES! YES! YES!


Застава в ъгъла и изчаква началото на мача.Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5715
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   19/10/2013, 19:07

begin

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   19/10/2013, 19:17

Двамата мъже са на ринга, Roode веднага тръгва към Daniel за да започне с боя но съдията удържа Roode. Сега съдията казва на Roode че трябва да бие гонга, Bobby се оттегля в другия ъгъл и гонга е бит. Roode веднага тръгва към Daniel и започва да го налага с ритници, ритник след ритник по дребния Bryan веднага пада на колене. Roode вижда възможността и рита мощно Bryan в корема. Daniel се претърколи до въжетата и падна извън ринга, мача започва силно и убедително за Roode. Bryan е около ринга, а там има купища оръжия. Маси, стълби, столове и всичко което може да бъде ползвано от Daniel и Roode. Daniel хваща един стол, а Roode слиза от ринга, той се приближава до Bryan и получава удар със стола в корема. Daniel става и забожда стола в гърба на Bobby, Roode пада на колене и сега Daniel хвърля стола на земята. Той започва да рита Roode в гръдния кош. Първи ритник, втори ритник, трети ритник и е време за край. И… това е трети ритник в главата, но Roode залегна и Daniel получи low blow. Roode сега взима металния стол и удря Daniel в гърба с всичката си сила, след това го удря втори път. Roode хвърля стола на земята, взима една стълба и я качва на ринга. След това и той се качва на ринга. Може би спокоен, че Daniel няма да му се меси, Roode разпъва стълбата точно под титлата и се качва. Той е близо, още по-близо но вижда че Daniel се приближава и слиза от стълбата. Daniel се засилва към Roode и прави опит за clothesline, но пропуска и след като се обръща към Roode получава stunner:


Roode сега избутва Daniel от ринга, или по-точно го изритва от там. След това отново се качва по стълбата. Той е близо до титлата, усеща я но Bryan се качва с последните си сили на ринга. Bobby отново слиза от стълбата, той слиза от ринга и взима метален стол. Качва се на ринга, Daniel става и получава удар със стола в корема, след това един в гърба и пада на едно коляно. Roode се засилва към въжетата, Daniel става и докато се опомни получава swinging neckbreaker:


Roode този път избутва Daniel от ринга, вероятно за последен. Той се качва по стълбата и се пресяга. Дали Roode ще хване титлата или ще се провали?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   19/10/2013, 19:19

kik old.
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   19/10/2013, 19:31

И така дами и господа, този мач продължава. След два месеца вражда, това може би ще е последната среща между тези двамата. Рууд взе надмощие над шампиона, но дали това ще му стигне да победи Bryan Danielson? Виждаме как Браян се повдига лека-полека, но Рууд се засилва към него и отново го изкарва извън ринга. Браян започва да пълзи напред, а Рууд бърка под ринга и ето че намери стол.. След което тръгва към Браян, но я вижте Даниел! Той се изправя и рита в главата опонента си! Браян започва да се опомня, след което веднага забива два удара със стола по гърба на опонента си и той пада на земята! Браян след което веднага отива до ринга, качва се, но не влиза, изчаква опонента му да се изправи, той го прави и веднага след това Браян се засилва и това е knee drop! Наистина страхотен ход от шампиона, Danielson се опитва да се опомни, и изглежда успява, той влиза на ринга и поставя стълбата правилно, защото одеве събори опонента си оттам. След което веднага отива до нея, изкачва се, опитва се да хване колана, но ето го и неговия враг, именно - Боби Рууд. Той веднага влиза на ринга, опитва се да дръпне опонента си за крака и да го свали, но Браян го рита, той губи равновесие и пада, след което обаче се ядосва, и сваля Браян като го хваща за гърба, след което го изхвърля като боклук извън ринга. Рууд излиза от ринга и веднага отива до опонента си, изправя го, вдига го на раменете си, ще опита да го забоде в кола НО ВИЖТЕ БРАЯН! ТОЙ СЛИЗА ОТ РАМЕНАТА НА БОБИ, И ДОКАТО ТОЙ СЕ УСЕТИ И СЕ ОБЪРНЕ БИВА ПРИСПАН ОТ ТОЗИ СТРАХОТЕЕЕЕЕН-Н-Н-Н-Н:


DROPKICK! Браян сега веднага се качва на преградите! МИЛИ БОЖЕ! ЕДВА ЛИ ЩЕ ЗАВЪРШИ ТОВА С НЕЩО ДОБРО ЗА ДВАМАТА! БРАЯН СКАЧА И ТОВА Е MOONSAULT ОТ ПРЕГРАДИТЕ! МИЛИ БОЖЕ! Лично това, откакто Браян се бие даже в инди федерации, а не само в WWE, не съм виждал нещо подобно изпълнено от негова страна, но ето, че сега виждаме същото! Сега Браян е наранен, претендента също. Браян като чели взе инерцията, защото виждаме,че се изправя, но вижте Рууд! Той също и се моли на Браян да го пощади, Браян седи и се смее на Рууд, опитва се да го ритне, но долният кучи син се възползва, спъва Браян и скача право върху него! Лакът в сърцето. След което отново бърка под ринга, този път изкарва чук. Това вече може да е нещо по-опасно и да завърши с такова. Той започва да забива чука в частите от тялото на Danielson, след което го изчаква да се изправи, засилва се и опитва да го удари, Браян обаче взима чука от ръцете му, хвърля му го и го поваля с прекрасен Clothesline. Доста хитро от страна на шампиона, но знаем - За да бъде човек шампион, трябва да си служи и с хитрост. След което обаче веднага Danielson вижда, че се обляга на преградите Рууд и започва да го налага с ритници в главата! Нека видим това, дами и господа:


Готово! Рууд е извън ринга, а Даниел влиза, изкачва се по стълбата и докосва титлата. Дали Рууд отново е губещият, както Браян спомена в Rampage?
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5715
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   19/10/2013, 19:33

Nooo

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   19/10/2013, 19:54

Bryan и Roode Имаха по един шанс да спечелят, и по всичко личи че може би е последен. И двамата са в началото на мача, но въпреки всичко си хвърлиха як побой. Roode сега рита Daniel в корема, след което му забожда мощен axe handle в гърба и Daniel пада на ринга. Roode сега грабва стълбата, събира я и я тръшва върху Daniel. Bryan започна да удря ринга от болка, въпреки че това е нетипичен ход е доста ефективен. Изглежда Roode си е написал домашното за този вид мачове. Сега той грабва един метален стол, който си стоеше там на ринга още от предната им схватка и започва да налага Daniel. След като Roode налагаше Daniel в продължение на 30 секунди той го изритва от ринга, дали той ще се пробва да сграбчи титлата? Явно не, Roode слиза от ринга и забожда ритник в лежащия на земята Daniel. Roode сега го вдига, хваща го и забожда гърба на Daniel в ръба на ринга, сега го прави отново. След това го рита в корема и хваща ръката му, Roode прави irish whip с който запрати Daniel в металните стълби. Сега Roode се качва на ринга, той разспъва стълбата под титлата и се качва. Прави опит да я стигне но Daniel някак се качва на ринга, той бута стълбата в опит да обеси Roode на горното въже но не успява. Roode си пада като котка на краката си и забожда spear на Daniel:


Roode сега хваща Daniel и го изхвърля над горното въже извън ринга. Roode вдига стълбата и се качва по нея. Той е близо до титлата. Ще я хване ли?
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5715
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   19/10/2013, 19:56

nope

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]   

Върнете се в началото Go down
 
UD CHAMPIONSHIP [Full Metal Mayhem match]
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: The Great Bulgarian Bash 2013-
Идете на: