Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 18:18

Jericho се напъва, изправя Пънк на раменете си и го тръшва на тепиха с Powerbomb, мача продължава!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 18:31

Опит за туш след този Powerbomb. Едно.. Две.. Повдигане от страна на Пънк. Джерико едва не изгуби съзнание, но все пак успя да се задържи в този невероятен мач. Този невероятен мач за най-ценното отличие на TNWG отново продължава. Какво ли ще се случи? Ситуацията се променя във всеки един момент и този равностоен мач отново продължава, след като Пънк набра немалка инерция, която обаче не се оказа достатъчна, за да струва победата на "Best in the World" над "The Best in the World at What He Does". Y2J се изправя, а Пънк тръгва към него и пробва да го посече с Clothesline. Back Body Drop обаче от страна на "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla". CM Punk изхвърча право извън ринга, а Джерико има време за отдих. Chris обаче не се церемони и се качва на най-горните въжета, след което прави Springboard Crossbody. Прекрасно изпълнение. Пънк е на земята. Jericho го хваща за главата и му я забива в стоманения кол, държащ ринга. Джерико обаче не е приключил с екстремните изпълнения. Крис изправя своя противник и го засилва към стената, която разделя ринга от феновете. Y2J блъска своя опонент, а след това отново го изправя. "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla" дърпа за ръката своя противник и го засилва към стоманените стълби. Пънк се блъска точно в тях.
Прекрасен ход. Джерико влиза на ринга на седмото отброяване. Дали ако успее да спечели с count out ще вземе титлата? Пънк обаче влиза на девет, точно преди последния момент. Крис обаче го вижда и веднага забива Baseball Slide. CM Punk се качва на най-горните въжета. Той не се церемони и забива Frog Splash. Опит за туш. Едно... Две... Отново имаме повдигане. Джерико започва да се ядосва. Той хваща за двата крака Пънк и пробва да му направи Walls of Jericho. СМ обаче се "гърчи", така да се каже и не позволява на неговия противник да му заключи своя завършващ захват. "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla" едва ли не е готов да приключи с мача, но не на същото мнение е и Пънк. Роденият в Чикаго обаче се хваща за едно от въжетата и се изправя. Опит за Codebreaker, но СМ се е хванал за едно от въжетата и канадецът пада по гръб. Пънк изправя своя опонент, вдига го на раменете си и опит за GTS, но Джерико го хваща за единия крак, рита другия и Пънк пада по гръб. "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla" свали на земята своя опонент, но СМ бързо се изправя. Той обаче получава ритник в корема и брутален Double underhook powerbomb. След второто удряне в земята следва опит за туш. Едно.. Две... Имаме ново повдигане обаче. Jericho изчаква неговия опонент да се надигне и когато това става следва мощен Suplex.
Това може да коства мачът на "The Straight Edge Messiah". Канадецът обаче не прави опит за туш, а отново вдига своя противник. Ритник в корема за Пънк, след което СМ е вдигнат с главата надолу. Piledriver от страна на Джерико. Това вече трябва да е края. Той приковава. Едно.. Две... Повдигане в последната секунда. Крис се скубе и ядосва, но това е положението. Jericho се качва на една от най-горните сглобки... Пънк обаче прави същото. Двамата си разменят удари, но Джерико се оказва по-умен, защото бърка в очите на своя противник, забива му една глава, застава пред него и му забива Top-Rope Hurricanrana.
Прекрасно изпълнение. Моментален опит за туш. Едно... Две... Имаме ли три? Тръгва ли си Джерико с титлата?
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 18:33

НЕ! За пореден път, СМ Пънк успява да повдигне рамото си преди 3. Мачът продължава!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 18:48

Изнервен от този факт, Джерико започва да обсипва Пънк с мощен тупаник.. съдията се опитва, но не може да разкара Джерико от Пънк.. ето, че Си Ем намира сили и се претълкулва от ринга.. Джерико не губи време и веднага го следва, но ето че отнася ритник в корема.. какво ли следва?? Това е опит за ddt.. ще успее ли?? НЕ.. Джерико се измъква след това си го намества в удобна позиция и-и-и.. БУМ!! С БЪБРЕЦИТЕ НАПРЕД СРЕЩУ РЪБА НА РИНГА!! Крис веднага връща Пънк сред въжетата и без да губи време приковава раменете му в опит за туш; 1.........2........ И ТОЙ ОТНОВО ГО ПРАВИ!! ПЪНК ОТНОВО УСПЯВА ДА ОТЛЕПИ РАМО ОТ ТЕПИХА.. КАКВА УПОРИТОСТ ПОКАЗВА ''THE STRAIGHT EDGE MESSIAH''!!! ФЕНОВЕТЕ В ЗАЛАТА СКАНДИРАТ ИМЕТО МУ И ОПРЕДЕЛЕНО ТОВА ГО МОТИВИРА ДА СЕ ИЗПРАВИ НА КРАКА!! ТОЙ ГО ПРАВИ, НО ВЕДНАГА ОТНАСЯ ENZIGURI И ПАДА КАТО ТАЛПА ПРЕЗ ВТОРОТО ВЪЖЕ ПРАВО ЗАД РИНГА... Вижте Пънк.. въпреки всичката болка той отново е на крака! Джерико няма да го остави дълго да си почине и веднага се насочва към него, но бива посрещнат с ритник в ребрата.. Пънк не губи време и веднага се качва върху коментаторската маса.. ФЕНОВЕТЕ В ЗАЛАТА ИЗБУХВАТ, А ТОЙ СЛАГА НА КАРТА ЦЯЛАТА СИ КАРИЕРА И ПОЛИТА ОТ ТАМ ЗА-А-А-А..
.. FLYING CLOTHESLINE!!! ПЪНК СЕ ЗАВРЪЩА!! СЛЕД ВСИЧКИЯ БОЙ КОЙТО ОТНЕСЕ ТОЙ ОТНОВО ВОДИ В ТОЗИ ТОЛКОВА ОСПОРВАН МАЧ!! ЕТО, ЧЕ СЕГА ГО ВРЪЩА СРЕД ВЪЖЕТАТА И СЛЕДВА С МОМЕНТАЛЕН ОПИТ ЗА ТУШ; 1..........2........ И-И-И.. НЕ!! КРИС НЯКАК СИ ОТНОВО НАМИРА СИЛИТЕ С КОИТО ДА ИЗРИТА... Какъв мач само.. TNWG Championship-а е заложен на карта в този мач между двама заклети врагове които преди по-малко от 2 месеца мериха сили за втората по големина титла на TNWG, а именно Undisputed Championship-а.. в онзи мач Пънк надделя, дали и тази вечер ще го стори??? "The Best in the World" не губи време и веднага изправя Крис Джерико.. само, че този път Джерико успява да го хване в roll up; 1.........2........ НЕ!! ПЪНК ОТНОВО УСПЯВА ДА ИЗРИТА, А ДЖЕРИКО ВЕДНАГА СЕ ИЗПРАВЯ НА КРАКА.. ОТТЛАСКВА СЕ ОТ ВЪЖЕТАТА.. МОЖЕ БИ ЩЕ ОПИТА CLOTHESLINE??? НЕЕ.. ПЪНК УСПЯВА ДА МУ УБИЕ ИНЕРЦИЯТА И ГО ПОВАЛЯ В СРЕДАТА НА РИНГА С..
... ANACONDAAAAA... VICEEEEEEEE!!!! КАТО ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ ЗА ДЖЕРИКО!! ТОЙ ТОКУ ЩО БЕШЕ НАБРАЛ ИНЕРЦИЯ И СЕГА ТЯ МУ БЕ УБИТА ПО-ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГРОЗНИЯ НАЧИН!!! ПЪНК ДЪРЖИ ЗАХВАТА МНОГО ЗДРАВО, А ДЖЕРИКО Е НА ПЪТ ДА ОТСТЪПИ.. ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ЛИ ТОЙ?? ИМАМЕ ЛИ НОВ ШАМПИОН НА TNWG???
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 18:52

И-и-и-и... Джерико се преда... НЕ! Крис успява да докосне най-долното въже!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 19:05

Jericho отново намери начин, за да се отърве от ходовете за предаване на Пънк. Този невероятен мач отново продължава. "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla" отново се държи, но колко още? Пънк рита тялото на неговия противник. Джерико бавно се изправя. Следват няколко ритника в бедрата. MMA Kick's по краката на Крис. Той едвам се държи прав, а сега бива повален след един блестящ Enzuigiri. Джерико пада като чувал с картофи и това е удобна възможност за роденият в Чикаго кечист. Y2J не знае къде се намира. Пънк минава зад въжетата и вероятно ще се качи върху тях в опит за Diving Elbow Drop. Джерико обаче се усеща навреме, стъпва на едно от вторите въжета, отскачайки нагоре и прави Dropkick от въздуха. СМ Пънк изхвърча извън ринга.
Джерико отново започва да набира инерция. Той отива до въжетата и прави Plancha върху Пънк. Джерико хваща за косата СМ и забива лицето му в коментаторската маса, а след това го връща обратно на ринга. "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla" се качва на най-горните въжета и скача, забивайки Elbow Drop. Прекрасно изпълнение. Опит за туш. Едно.. Две.. Не! Y2J минава извън въжетата. Пънк обаче го вижда и му забива мощен удар. Джерико залита назад, но се хваща за едно от най-горните въжета. Пънк отново замахва, но Крис заляга, след което хваща своя противник и двамата са в позиция като за Suplex.. Джерико го вдига и му забива Suplex извън ринга. Уникално изпълнение.
Двамата се нараниха, но гърбът на Пънк може сериозно да е пострадал, защото той падна от много по-голямо разстояние. СМ е вкаран в ринга. Джерико го причаква и пробва да му направи Codebreaker. Пънк обаче се хваща за едно от въжетата и Джерико пада по гръб. "The Straight Edge Messiah" хваща за двата крака своя противник, след което му заключва Walls of Jericho и го дърпа по средата на тепиха. Джерико не може да проумее как е възможно да допусне неговият противник да използва захвата, след който е печелил стотици, може би хиляди мачове. Джерико обаче много добре знае тънкостите на тази хватка за предаване и преобръща своя противник в Roll Up. Едно... Две... Имаме ново повдигане в последната стотна от секундата. "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla" се надига бързо и прави Dropkick на Punk. Джерико причаква своя опонент. Пънк обаче се изправя твърде бавно. Той все пак се надига с помощта на въжетата. Джерико обаче няма да го остави и за секунда, пробва отново да го свали на земята с Clothesline, но "The Best in the World" заляга. Не това обаче прави и съдията, който се оказа точно между чука и наковалнята така да се каже и отнася този Clothesline. Enzuigiri от страна на Пънк за Джерико. Опит за туш, но реферът е в нокаут. СМ отива при съдията и започва да го свестява. Той обаче не помръдва. През това време Джерико слиза от ринга, взима TNWG World Heavyweight Championship-a и причаква Пънк, който се обръща и отнася брутален удар с най-голямото отличие на TNWG. От главата на Пънк се стича лека струя кръв, а съдията започва да мърда. Джерико хвърля титлата извън ринга, а съдията не знае нищо, относно действията в последната минута-две. Джерико е в единия ъгъл, а Пънк е нокаутиран. "The Straight Edge Messiah" обаче все пак се осъзнава и се изправя с помощта на въжетата. Джерико тръгва към него и.... БРУТАЛЕН CODEBREAKER!
Моментален опит за туш по средата на ринга. Не, не и по този начин! Джерико използва непозволени средства, а сега е на път да отмъкне победата. Едно... Две... Имаме ли три и съответно нов шампион?
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 19:08

PUNK KICKS OUT! PUNK KICKS OUT! PUNK KICKS OUT! Въпреки бруталния Codebreaker, Пънк успява да изрита със сетни сили! Мачът продължава!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 19:22

Дори това не бе достатъчно за да бъде спрян Пънк.. Феновете в залата са в екстаз и тази вечер намериха своя любимец в очите на Си Ем Пънк! Джерико прави всичко възможно да сломи Пънк, но след всяка негова атака.. Пънк намира още малко сили в себе си и успява да продължи звездното си участие в тази битка за TNWG Title-а! Феновете в залата скандират името на Си Ем Пънк и по този начин го мотивират да се надигне и да продължи да се отбранява срещу Крис Джерико.. ето, че "Lionheart" се насочва срещу Пънк.. забожда му десен чук след което го irish whip-ва срещу въжетата, навежда се.. може би ще опита back body drop??? НЕ.. Пънк му забожда ритник в челото с който го поваля в корнера.. Пънк пада на колене, а феновете в залата започват да скандират; CM PUNK.. CM PUNK... CM PUNK!!! ТОЙ СЕ ЗАРЕЖДА СЛЕД КОЕТО ТРЪГВА ДА БЯГА И-И-И-..
.. БУМ!!! HIGH KNEE!!! ТОЙ НЕ ГУБИ ВРЕМЕ, ИЗДЪРПВА ГО И СЛЕДВА-А-А.. CLOTHESLINE!! КАКВО ЛИ Е НАМИСЛИЛ ПЪНК??? ТОЙ БАВНО СЕ ИЗКАЧВА ПО СГЛОБКИТЕ СЛЕД КОЕТО ЗАСТАВА ВЪРХУ ТРЕТОТО ВЪЖЕ!! НЕ.. НЕ ГО ПРАВИ ПЪНК.. НЕ ПОЕМАЙ ТОЗИ РИСК.. ПЪНК Е ТВЪРДО РЕШЕН ДА СИ ТРЪГНЕ КАТО ШАМПИОН ОТ ТУРНИРА.. ТОЙ Е ГОТОВ И ПОЛИТА ЗА-А-А-..
.. DIVING.. ELBOW.. DROP!!! Гърдите на Джерико сигурно са потрошени след този убийствен лакът.. Опит за туш; 1.........2..... спипа ли го??? НЕ.. Дори след това Джерико намери силите.. Вижте го само, той отново е на крака.. Пънк се засилва срещу него, но той го засича с.. DROPKICK!!! Пънк пада като талпа в средата на ринга а Джерико веднага прави опит да измъкне победата; 1..........2............3!!! НЕ.. СТОТНА.. СТОТНА ПРЕДИ СЪДИЙСКАТА РЪКА ДА ПАДНЕ ЗА ТРИ!!! Джерико вече не може да повярва.. той направи всичко възможно за да победи Пънк, но нищо не бе достатъчно за да бъде сломен "The Best in the World"!! Крис отново не губи разум нито време.. той се насочва срещу Пънк и-и-и.. КАКВО?? ПЪНК ГО КАЧВА НА РАМЕНЕТЕ СИ!!! СПИПА ГО!! СПИПА ГО!! НЕ.. Джерико се изплъзва след което прави опит за codebreaker, но Пънк успява да остане на крака и гърбат на Джерико си прави близка среща с безмилостния под.. "Lionheart" е на път да даде фира, но жаждата за победа продължава да го държи в релсите.. Ето, че той се изправя и изведнъж отнася.. HEAD KICK!!! КАКЪВ РИТНИК САМО.. ДЖЕРИКО СЪВСЕМ ЗАГУБИ ПРЕДСТАВА ЗА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО СИ.. ПЪНК ГО МЯТА НА РАМЕНЕТЕ СИ И СЛЕДВА-А-А..
.. GOOO.. TOOO.. SLEEEP!!!! ДЖЕРИКО ПАДА В СРЕДАТА НА РИНГА И ПО НАЧИНА ПО КОЙТО ГО ПРАВИ СЕ ВИЖДА СЪВСЕМ ЯСНО, ЧЕ ШАНСА ДА СЕ ПОВДИГНЕ Е НИЩОЖЕН.. ПЪНК СЕ ХВЪРЛЯ В ОПИТ ЗА ТУШ; 1..........2...... ЩЕ ГО ЗАДЪРЖИ ЛИ ЗА ОЩЕ ЕДНА СЕКУНДА??? ИМАМЕ ЛИ НОВ TNWG CHAMPION???
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 19:27

1.............2................3!!!!!! BAWH GAWD, НЕ!! JERICHO ОТЛЕПИ РАМОТО СИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ...!! Каква драма, дами и господа, мача продължава!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 19:41

НЕВЕРОЯТНО! ТОЗИ УНИКАЛЕН МАЧ ОТНОВО ПРОДЪЛЖАВА! Въпроса е как ще завърши? Пънк не може да повярва. Той качва на раменете си Джерико и пробва да размаже главата му с GTS. The Ayatollah of Rock 'n' Rolla в последния момент контрира и прави Tornado DDT. Прекрасно изпълнение. И двамата остават на земята. Какво ли ще стане? Джерико е по-изтощен, но и силите на Пънк са на привършване. В последните минути роденият в Чикаго кечист беше набрал инерция, но всичко се промени за секунди. Джерико се засилва към своя опонент и забива лицето му в тепиха с One Handed Bulldog. Джерико набира инерция. Моментално хваща ръката на своя противник и му заключва знаменитият за него Armbar. Пънк е много уморен и в тази позиция умората си казва думата. Той тръгва към едно от най-долните въжета. Джерико обаче едва ли ще го пусне лесно. Пънк се бори много, но е далеч от въжетата. Крис държи здраво своя опонент, но изведнъж "The Best in the World" извърта своя противник и опит за туш върху Джерико, който макар и неуспешен е достатъчен, за да накара Y2J да отпусне захвата. Пънк се засилва към противника си, но същото прави и Джерико.. Двамата пробват да се повалят с Clothesline.. И успяват! Едновременно! Двамата са на земята, а реферът се чуди трябва ли да започне да отброява. Все пак той го прави и стигайки до шест двамата започват да се изправят. Джерико се изправя с помощта на въжетата, видимо в по-лошо състояние от Пънк, макар състоянието на СМ също да не е цветущо. "The Straight Edge Messiah" все пак се засилва към единия от ъглите, където е застанал Джерико и пробва да му направи High Knee. Джерико обаче се отмества, след което забива мощен Neckbreaker на своя противник. Крис започва да набира инерция. Той хваща двата крака на своя опонент. Дали най-накрая ще заключи Walls of Jericho? Не, Пънк отново го превърта, този път вероятно ще успее. Едно.. Две... И отново имаме повдигане! Джерико се ядосва и забива ботуша си в лицето на Пънк. СМ е на земята, а Джерико се чуди какво повече да измисли, само и само да стигне до победата над своя опонент. "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla" изправя Пънк, след което го засилва към въжетата. Джерико стъпва на вторите въжета и започва да забива юмруци в лицето на своя противник.. Едно.. две... .......осем.. девет... десет!! Цели десет крушета в лицето на "The Best in the World". Джерико го хваща за врата, вдига го високо и го държи около 10-15 секунди, преди да му забие убийствен Vertical Suplex.
Прекрасно изпълнение. Това ли е краят? Може би не, защото Джерико се катери до най-горните въжета. Той стои приклекнал и причаква своя противник, след което пробва да му забие Diving Clothesline. Пънк заляга, а Джерико пада по лице на тепиха. CM Punk го вдига на раменете си и... GO TO SLEEP, НЕ... Джерико хваща крака на своя противник, а изритва другия и "The Straight Edge Messiah" пада по гръб на ринга. Джерико е хванал двата му крака.. Може би всеки знае какво следва.. WALLS OF JERICHO ЗА ПЪНК! НАЙ-НАКРАЯ ТОЗИ ХОД Е ЗАКЛЮЧЕН.. ДЖЕРИКО Е НА ПЪТ ДА ВЗЕМЕ ПОБЕДАТА.. ПЪНК Е МНОГО ЗЛЕ.
ДЖЕРИКО И ПЪНК СА ПО СРЕДАТА НА РИНГА.. ПЪНК ТРЪГВА КЪМ ВЪЖЕТАТА, НО ДЖЕРИКО ГО ПРИДЪРПВА ПО СРЕДАТА НА РИНГА.. ТОВА СЕ ПОВТАРЯ ДВА ПЪТИ, ПРЕДИ ПЪНК ДА СЕ ОТПУСНЕ, А ДЖЕРИКО КРЕЩИ НА СЪДИЯТА "ASK HIM! ASK HIM!" ДАЛИ ПЪНК ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ? ЩЕ СТАНЕ ЛИ КРИС ДЖЕРИКО НОВИЯТ WHC НА TNWG?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2013-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: