Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   20/8/2013, 12:53


1. Chris Jericho
2. CM Punk


_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 17:02

Залата бива озвучена от This Fire Burns, а малко по-късно в началото на рампата се появява и самия той - СИ ЕМ ПЪНК! Феновете в залата го посрещат със смесени чувства, но по всичко личи че той е техния любимец и този път.
- ITS CLOBBEEERIN TIIIMEEE!!!!


Пънк захожда по рампата като по всичко си личи, че е напълно готов да си върне TNWG Championship-а.. Той стига края на рампата след което се изкачва по стоманените стълби след това разперва широко ръце на ръба на ринга като веднага след това се качва на третата сглобка и от там прави своя trade mark taunt.

Главния мач е на път да започне.. победителя и нов шампион ще бъде само един.. големия въпрос е Джерико или Пънк?? Предстои да разберем.


Последната промяна е направена от Виктор Викторов на 27/8/2013, 17:53; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 17:23

*BREAK THE WALLS DOWN!!*

Това е Крис Джерико! Публиката полудява, защото един от най-големите кечисти в историята се появява. Той е опонентът на CM Punk за най-голямото отличие на TNWG. Той е застанал с гръб, а в тъмнината, обзела цялата зала се вижда само светещото му яке.


Той минава през рампата, качва се по стълбите и застава на ръба на ринга, протягайки ръце настрани.


Той минава между въжетата, застава срещу своя опонент и е време този мач да започне.
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 17:24

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 17:40

Пънк и Джерико веднага се вкопчват един в друг.. ето, че Пънк надделява в това вкопчване и го притиска в ъгъла на ринга, но съдията не остава безучастен и веднага започва да отброява; 1..... той все още го държи...2......3... и ето, че Си Ем го пуска точно преди съдията да го дисквалифицира. Крис не губи време и веднага се нахвърля върху Пънк с ожесточена серия от десни чукове сега го хваща за ръката, irish whip-ва го срещу въжетата.. какво ли е намислил?? Каквото и да беше, Пънк го засича с мощен clothesline.. Крис веднага се изправя на крака за да отнесе head kick!!?? НЕ.. Той заляга след което го хваща в school boy; 1........2.... Си Ем успява да изрита след което се скатава в обтегача. Джерико определено няма да остави нещата така.. ето, че "Lionheart" бавно се насочва към Пънк който го посреща с..
.. HEAD KICK!!! ПЪНК НАПРАВО ПРИСПА ДЖЕРИКО С ТОЗИ РИТНИК!! МОМЕНТАЛЕН ОПИТ ЗА ТУШ; 1..........2....... И КРИС НАМИРА СИЛИ ДА ОТЛЕПИ ЛЯВОТО СИ РАМО ОТ ТЕПИХА СЪВСЕМ МАЛКО ПРЕДИ 3! "The Voice of the Voiceless" бавно се изправя на крака, той намери сили да се завърне в мача след като беше на косъм от загубата.. ето, че сега изправя Джерико, забива му няколко удара, irish whip-ва го в корнера след което се засилва.. може би ще видим high knee!!??? НЕЕ.. Джерико отново изненадва всички като в последния момент премята Пънк върху ръба на ринга с прекрасен back body drop. "The Best in the World" съумява да се приземи на крака, той се настройва и полита над третото въже.. ДЖЕРИКО ОБАЧЕ БЕШЕ НАПЪЛНО ГОТОВ ЗА ПЪНК И ГО ПОСРЕЩА С МОЩЕН DROPKICK ПРАВО В КОРЕМА!!! ОПИТ ЗА ТУШ; 1.......2......НЕЕ!! НЯКАК СИ ПЪНК ОТНОВО НАМИРА СИЛИТЕ С КОИТО ДА ИЗРИТА ПРЕДИ 3.. Ето, че "Y2J" не губи време.. той се изправя на крака след което се засилва срещу въжетата, оттласква се от тях.. НО!!! ПЪНК ОБАЧЕ ГО ЗАСИЧА С ПРЕКРАСЕ-Е-Е-Н..
.. CALF KICK!!! МОМЕНТАЛЕН ОПИТ ЗА ТУШ; 1.......2...... СПИПА ЛИ ГО????
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 17:42

Y2J успява да изрита точно при отброяване на 2.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 17:54

Пънк надделява към този момент, но Джерико все още не е нанесъл своя удар. СМ хваща за косата Крис, след което го дръпва за ръката и го изтласква към въжетата. Джерико забива мощен Clothesline. Y2J се качва на най-горните въжета, след което забива Diving European uppercut. Chris Jericho започва да набира инерция. Той засилва "The Straight Edge Messiah" към въжетата, стъпва на вторите въжета и започва да забива удари в лицето на Пънк, а публиката ги брои. Бройката нараства до десет внушителни крушета в лицето на СМ, но на Джерико не му пука. Y2J рита в корема своя противник и му забива мощен Tornado DDT, ход, след който другият кандидат шампион остава на земята. Трупът е прикован. Едно.. Две... Повдигане от страна на Chicago Made. "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla" се окопити от началният натиск на Пънк. Двамата са се вкопчили в ожесточена битка за колана. Сега Y2J хваща в Headlock своя опонент с цел да го изтощи. Пънк в последните години е насъбрал много опит, може би не колкото този на Джерико, но все пак има бойна рутина и моментално тръгва да се хваща към едно от въжетата. Това обаче няма да е лесно. Джерико и Пънк са точно в средата на тепиха, а силите на СМ бавно започват да се изпаряват. Този коварен захват може да накара всеки кечист да се предаде във всеки един момент. СМ обаче много се бори и тръгва към едно от въжетата. Джерико обаче няма да го пусне лесно, а и в момента силите му видимо са в повече, от колкото тези на "The Straight Edge Messiah". Punk започва да удря лакти в ребрата на своя противник. След третия удар Джерико не устоява и пуска своя противник, а Пънк бързо след това се оттласква от въжетата и пробва да му забие Clothesline. Y2J обаче заляга, след което прави Spinning wheel kick. Punk бавно се изправя на крака, но получава ритник в корема и.. DDT!
Прекрасно изпълнение. Това може да значи край на мача. Моментален опит за туш по средата на ринга. Едно.. Две.. И отново имаме повдигане! Jericho започва да се ядосва. "The Voice of Voiceless" бавно започва да се осъзнава, Крис вижда това и се качва на една от най-горните сглобки.. Скача, забивайки Double Axe Handle. Прекрасно изпълнение. Приковаване? Не, Джерико хваща за косата Пънк и отново му заключва Headlock. СМ доста страдаше от този ход досега. Той още не може да се осъзнае от захвата, заключен преди малко, а сега отново имаме същата хватка за предаване. Пънк обаче знае какво го чака, ако скоро не се добере до въжетата. Пънк се отпуска назад и тръгва към една от сглобките. Джерико се блъска в единия от обтегачите и пуска захвата. Y2J получава още два удара, а след това Пънк пробва да му забие Clothesline. Back Body Drop обаче от страна на Y2J! "The Voice of Voiceless" бързо се изправя, но веднага след това получава Step-Up Enzuigiri.
Моментален опит за туш. Едно.. Две.. Тръгва ли си Джерико с титлата?
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 17:59

Това Enzugiri беше изпълнено по уникален начин, но Пънк все пак успява да се надигне преди 3.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 18:14

Пънк определено не е със свежи сили.. той отнесе доста мощни ходове от страна на доста по-опитния Джерико, но дори това не бе достатъчно за да бъде спрян той. ''Y2J'' знае, че за да победи Пънк не трябва да го оставя да набере инерция.. Ето, че сега го изправя и започва да му нанася серия от колена в главата. "The Voice of the Voiceless" определено не е на себе си след тази серия от ритници, а Джерико започва да крещи ''Единственото което трябва да правиш, Пънк е да седиш легнал.. разбра ли ме??'' Джерико започва да забива подли ритници в главата на Пънк след което го хваща за ръката, изправя го и го качва на раменете си.. какво ли е намислил?? НЕ.. Джерико ще опита gts?? Толкова ли е мръсен, че да пробва да победи Пънк със собствения му ход??? НЕ.. Пънк се изплъзва в последната секунда и без да губи време му отнася главата с пореден..
.. HEAD KICK!!! СЛЕД ТОЗИ МОЩЕН РИТНИК, ДЖЕРИКО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА!! ПЪНК СЕ ХВЪРЛЯ В ОПИТ ЗА ТУШ; 1..........2.........3!!! НЕЕ.. В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ!!! В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ДЖЕРИКО СЛАГА КРАКА СИ ВЪРХУ ТРЕТОТО ВЪЖЕ!! Джерико нямаше нужните сили за да отлепи лявото си рамо от тепиха за това постъпи както всеки би постъпил и сложи крака си върху третото въже. Той се спаси, но въпроса е какво му готви Пънк?? На "Lionheart" ще му бъде много трудно да предприеме каквото и да било, и определено планът му да изолира Пънк лека полека започна да издиша.. Пънк хваща Джерико за ръката като по този начин бавно го изправя, мята го на гърба си.. ще го видим ли??? GTS??? НЕ.. Джерико се изплъзва след което веднага хваща Пънк в school boy; 1.........2..........3!!! НЕ.. Пънк успява да изрита стотна преди ръката на съдията да падне за третия, решителен път. Вижте уплахата изписана по лицето на Пънк, той не трябва да оставя Джерико да се развихри.. ето, че сега се изправя на крака, а Джерико се засилва срещу него и го премята над третото въже с мощен.. CLOTHESLINE!!! Пънк не можа да падне зад ринга, но падна на ръба и определено гръбнака му се нарани доста сериозно при тази среща с ръба. "The Best in the World at What He Does" бавно се насочва към своята жертва след което го издърпва на ринга и подло слага крак върху гърдите му; 1.........2....... и Пънк отлепя лявото си рамо само и единствено на пук на Джерико! "Lionheart" пуска една мазна усмивка след което бавно се насочва към Пънк който безпомощно лежи в средата на ринга когато изведнъж Пънк се надига и го издърпва в краката си прилагайки му..
.. TRIANGLE!!! СПИПА ГО!!! СПИПА ГО!! ПРОСТО ПЪНК ПОСРЕЩНА ДЖЕРИКО ПОДОБАВАЩО СЛЕД ВСИЧКО КОЕТО ТОЙ МУ СТОРИ!! КРИС СЕ ГЪРчИ ОТ БОЛКА, А СИ ЕМ НАПЪВА БРУТАЛНИЯ ЗАХВАТ!! ДАЛИ ТОВА Е КРАЯ??? ПРЕДАВА ЛИ СЕ ДЖЕРИКО???


Последната промяна е направена от Виктор Викторов на 27/8/2013, 18:18; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/8/2013, 18:18

Jericho се напъва, изправя Пънк на раменете си и го тръшва на тепиха с Powerbomb, мача продължава!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2013-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: