Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 UNDISPUTED TITLE

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5715
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 15:54

1............2............Повдигане в последния момент от страна на Боби Рууд, за малко той да бъде сломен от собствения си завършващ ход.

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 16:04

Roode отново успя да се спаси от загуба, този път му бе по-трудно но успя. Този fisherman suplex бе като шамар за него, Roode става и се поглежда с Bryan. Двамата са лице в лице и се гледат, Roode крещи нещо на Daniel и му удря шамар. Този сблъсък който обещаваше честна игра и спортсменство ще се обърне във война. Daniel блъска Roode, Bobby се засилва и прави clothesline на Daniel. Roode сега започва да забожда доста силни ритници в лявото рамо на Bryan, след това го завлича до въжетата и излиза на ръба. Той извежда на ръба и Bryan, след това го хваща и му прави side slam:


Roode сега слиза от ринга, помага на Daniel да стане и му прави много мощен chop, след това го рита в корема и го запраща в металните стълби където Daniel си удари рамото. Roode се приближава и забожда отново ритник в рамото на Daniel. След това го вдига и го качва на ринга, качва се и той там. Daniel е на колене и забожда няколко удара в корема на Bobby, след това го бута и се засилва към него но получава Double R Spinebuster:


Roode прави опит за туш. 1…2..не, повдигане от страна на Bryan. След това Bobby заключва fujiwara armbar в средата на ринга, с много мъки обаче Daniel се докосна до въжетата, Bobby издърпа Daniel в средата на ринга и му заключва Crossface:


Дали Daniel ще издържи на този захват или ще се предаде?

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 16:16

Не. Козелът успява да се добере до връвта.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 16:28

Въпреки всичко Браян успя. Страхотен мач наблюдаваме между двамата от "най-великия кечист в тази индустрия'' след което веднага започват да се налагат, след като се изправят. Разбирам, че Рууд започва да налага опонента си, и да го сломява, но вижте Браян! Той заби шамар на Рууд! Боби се ядоса и той също започва да бие шамари, докато Браян също, Рууд казва ''C'mon'', но Браян се засилва и го сломява с Dropkick! Прекрасен ход от Danielson, който веднага опитва туш! 1..2... и НЕ, НЕ И НЕ! ВЪПРЕКИ ВСИЧКАТА ТАЗИ БИТКА, ТЕЗИ ДВАМАТА КЕЧИСТИ НЕ СЕ ОТКАЗВАТ! След това Браян става и веднага отива на обтегачите, след което се опитва да скача, но вижте това! РУУД ВЪВ ВЪЗДУХА ПРАВИ DROPKICK! КАКЪВ ХОД! ТОЗИ МАЧ Е ПРЕКРАСЕН ДАМИ И ГОСПОДА, НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО РУУД УСПЯ! Сега може да си спечели малко време, докато Браян не може да помръдне от пода! Сега веднага Рууд се изправя и се засилва към Браян, но Браян прави прекрасен German Suplex! Но явно не е свършил с това защото следва И-И-И-И-И-И:


ROUNDHOUSE KICK! Прекрасен ход, Браян опитва туш! 1...2... И ТОВА Е КРАЯТ! БРАЯН ЗАТВОРИ УСТАТА НА КРИТИЦИТЕ, НО ВИЖТЕ ТОВА! КРАКА НА РУУД Е НА ВЪЖЕТАТА И ЗАТОВА СЪДИЯТА НЕ БИЕ ГОНГА! МИЛИ БОЖЕ ДАМИ И ГОСПОДА, МАЧА ПРОДЪЛЖАВА! Браян се ядосва и се опитва да покаже на съдията че е имало трето отброяване, но съдията си е съдия и не променя решението си. Браян започва да крещи на съдията, докато вижте това! Рууд хваща в гръб опонента си и му прави German Suplex! Оо, не! МАЧА ЩЕ СВЪРШИ! Но Браян е извън ринга! Какъв ужасен късмет за Боби в този момент! Сега Браян веднага се засилва от въжетата и забива Саблен удар, след което праща на обтегача опонента си качва го там, и за съжаление обаче той веднага успява да бъде сломен от ритник на Рууд, Браян пада на земята от този тежък ритник, който Рууд направи. Рууд скача и ПРОПУСКА! ХАЙДЕ ДАНИЕЛ! ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС! БРАЯН МАЛКО ПО МАЛКО ОТИВА КЪМ ОПОНЕНТА СИ и опитва туш! 1...2... И ПОВДИГАНЕ! ПРЕКРАСНО ПОВДИГАНЕ ОТ СТРАНА НА РУУДДДД! НЯМАМ ДУМИ ДАМИ И ГОСПОДА ДА ОПИША ТОЗИ МАЧ! Браян става и мисли какво да направи, Рууд обаче опитва да го ритне в лицето, Браян заляга и ВИЖТЕ ТОВА! ТОЙ ПОВАЛИ РУУД, ПОВАЛИ ГО И МУ ПРАВИ-И-И-И:


МИЛИ БОЖЕ! ЗАХВАТА Е ТОЧНО ПО СРЕДАТА НА РИНГА! НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДА РУУД, ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ! НЕКА НЕ ЗАБРАВИ БРАЯН Е ЗАКЛЮЧИЛ МНОГО СИЛНО ЗАХВАТА!
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5715
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 16:29

Roode се предава... НЕ! Боби съумява да достигне въжетата... Всички в залата си помислиха, че това е края, но не е!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 16:40

Roode отново беше близко до загубата, но отново се спаси по някакъв начин. Той става на колене, Daniel който още не може да повярва на това което се случи отива към него. Той започва да забожда ритници в гръдния кош на Bobby, забожда един, забожда два, забожда и трети, сега той таунтва и се подготвя за ритник в главата но пропуска, Roode залегна. Roode става, Bryan се обръща и получава ритник в корема след което получава Stunner:


Roode пробва туш. 1…2..не повдигане. Roode става и забожда няколко ритник в лявото рамо на Daniel, след това го хваща за главата и го вдига на крака, забожда му няколко chop-а след което го рита в корема и прави suplex. Нов опит за туш. 1..2..не, повдигане отново. Roode започна да се изнервя и това е разбираемо, каквото и да пробва до момента то беше без успех. Roode вдига Daniel и го рита в корема, след това забожда няколко лакътя във вратът и му забожда chop, веднага след това се засилва към въжетата и прави Swinging Neckbreaker на Daniel:


Roode прави опит за туш. 1…2..не повдигане. Bobby след това вдига Brayn и му прави Pay Off в средата на ринга:


Туш, 1…2…ще има ли 3?

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 16:42

NO! NO! NO! Bryan отново успява да се спаси, макар близко до загубата! Каква емоция!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 16:55

И така дами и господа, този мач продължава! Въпреки Pay Off-a който видяхме, Браян все още оцелява в тази битка! Какви мъже само. Рууд оцеля от финишъра на Браян, а Браян от този на Рууд! Какъв мач само, фенове на TNWG, какъв Summerscream наблюдаваме само днес! Сега Рууд се изправя и веднага отива до Браян, вдига го, опитва се да заключи Crossface за пореден път, но Браян се отмества и веднага след това започва отново да го бие по тялото след това веднага се засилва, опитва трети, но след това се отдръпва Рууд, но Браян го изчаква, Рууд не знае къде се намира, опитва Roll-up, но не знае къде е Браян! И това е пореден Roundhouse Kick! След това веднага започва да го налага с мощни удари в тила, а след това бързо опитва туш!1...2....и имаме повдигане! Наистина този невероятен мач продължава! След това Браян веднага започва да налага опонента си с мощни удари в главата и след това започва да бие опонента си и след това започва да бие опонента си отново скача върху него и му прави Frog Splash. След това обаче Рууд контрира на опонента си с ритник в главата! Опит за туш 1...2...и поредно повдигане дами и господа! След това Браян се изправя, Рууд опитва Pay Off, но Браян го спъва, хваща го за краката, довлича го до средата на ринга и ТОВА Е-Е-Е-Е-Е-Е:


STF! Мили боже... Рууд е твърде изтощен, има ли някакви шансове да стигне до въжетата? Вижте това, той започва да се мята като риба на сухо, обръща се, но Браян е притиснал захвата много силно! Никакъв шанс! Но вижте това, той хваща Браян за ръцете, бута ги и го заключва във Figure Four Lock! Браян сега е под напрежение дами и господа, и двамата са специалсти по предаване, и сега го доказват! Браян се опитва да стигне до въжетата... И успява! Съдията отново отброява, Рууд пуска опонента си, след което веднага се качва на въжетата скача и това е лакът в сърцето! Успя да направи това което искаше! Сега веднага се опитва да направи туш, НО БРАЯН ГО ЗАКЛЮЧВА В LEBELL LOCK ЗА ВТОРИ ПЪТ! НИКАКВИ ШАНСОВЕ НЯМА РУУД, НО БРАЯН ГО ЗАКЛЮЧИ БЛИЗКО ДО ВЪЖЕТАТА И РУУД СТИГА ДО ТЯХ! Сега Браян го пуска, след което двамата се изправят, но Рууд му бърка в очите! Това беше добра техника от Рууд, Браян се обляга на въжетата след което Боби се засилва към опонента си, но той го мята извън ринга! Браян казва на Рууд ''Хайде, покажи какво можеш Боби'', Боби е твърде сломен и може би ще загуби, но той не се отказва и го доказа в този мач! След това обаче веднага се връща на ринга, опитва се да ритне в главата опонента си, но Браян заляга, след което удря Рууд с крака си в главата, Рууд не пада, Браян се засилава И ТОВА Е-Е-Е-Е-Е:


Buisaku Knee Kick! ТОЗИ ХОД НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ ДО СЕГА ОТ БРАЯН, НО БЕШЕ МНОГО МОЩЕН! БРАЯН ОПИТВА ТУШ, ТОЙ ЛИ Е НОВИЯ UNDISPUTED ШАМПИОН НА TNWG?
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 17:02

Yes! Yes! Yes! Daniel Bryan го направи! Той успява да спечели Безпорната титла и си тръгва като шампион. Какво събитие!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 17:06

HERE IS YOUR WINNER AND YOUR NEEEEEEEWWWWW UNDISPUTED CHAMPION - DANIEL BRYAN!


ДАМИ И ГОСПОДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ! БРАЯН ЗАТВОРИ УСТАТА НА ВСИЧКИ КРИТИЦИ! ТОЙ СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА И ЗАТВОРИ УСТАТА НА КРИТИЦИТЕ КОИТО СИ МИСЛИХА, ЧЕ БРАЯН НЯМА ШАНС СРЕЩУ РУУД! Браян има право да празнува, дами и господа! Той се качва на въжетата и започва да таунтва с титлата и публиката силно крещи: YES! YES! YES! YES!


ДАМИ И ГОСПОДА, НЕВЕРОЯТЕН MARK OUT МОМЕНТ, А ВИЕ ОСТАНЕТЕ С НАС, ЗА ДА ВИДИТЕ И ME-TO ЗА СВЕТОВНАТА ТИТЛА!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    

Върнете се в началото Go down
 
UNDISPUTED TITLE
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2013-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: