Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 UNDISPUTED TITLE

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5715
Age : 137

ПисанеЗаглавие: UNDISPUTED TITLE    20/8/2013, 12:52

1. Daniel Bryan

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    25/8/2013, 10:16


Announcer: Ladies and Gentleman, the next match is for the Undisputed Championship! First, Please Welcome - Daniel Bryan!


Дами и господа, в залата зазвучава 'The Final Countdown' и с тази песен излиза Daniel Bryan! Какъв Mark out момент, дами и господа! Цялата зала е на крака, за да посрещне един от най-великите кечисти в тази индустрия! Той върви по рампата и вдига ръцете си победоносно, а публиката крещи YES! YES! YES! Браян може би получава последния си шанс за тази титла, трябва да я спечели. Той се качва на въжетата и отново след като вдига ръцете си победоносно, публиката chant-ва още по-силно: YES! YES! YES! YES!


Браян се обляга на въжетата и изчаква своя опонент и това е Bobby Roode.
Върнете се в началото Go down
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 15:10Ето го и него, самият Боби Рууд. Боби се показва по рампата, облечен в неговата роба, както обикновено.Робърт продължава по рампата, след което се качва по стълбите, влиза в ринга, след което се покатерва на втората сглобка и прави своят taunt.

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 15:18

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 15:28

И така дами и господа, мача започва. Не сме виждали Браян от два месеца в действие, а Боби от половин година и повече, когато Сина го контузи. Сега тези двамата се завръщат след отварянето на TNWG в една невероятна битка. Виждаме, че двамата стискат ръцете си, след това се сграбчват, Браян запраща към въжетата опонента си, но Боби го удря с Clothesline, Bryan бързо се изправя, а Рууд пуска усмивка, а Браян гледа съсредоточено този мач. След което следва серия от мощни chop-ове в корема от Рууд, но Браян не отстъпва и започва да налага опонента си с ритници в тялото! Рууд пада, Браян го удря три пъти, след което опитва ритник в лицето, Рууд се отмества и прави Roll-up! 1..2...и повдигане от страна на Браян! Двамата започват много равностойно но повечето си мислят, че Браян няма никакви шансове срещу Боби Рууд в този страхотен двубой който се очертава! Сега обаче Браян тръгва да налага Рууд, и го поваля с ритник в тила, след което се засилва и му прави Big Boot, след което прави опит за туш, но имаме повдигане на 1. Нима Даниел си мисли, че толкова лесно ще приключи този двубой? След това нека да видим какво е намислил Браян! Той изчаква опонента си да се изправи, след което се опитва да го удари със Clothesline, той се навежда и контрира с лакът в главата! След което той се засилва към опонента си, но Браян се навежда и контрира в ПРЕКРАСЕЕЕН-Н-Н-Н-Н:


Имаме опит за туш, но имаме повдигане на 2 от Рууд! Браян започва доста смело тази среща, сега се качва на обтегача, явно ще скочи, приготвя се ИИИ.... За нещастие на Браян Рууд идва и го рита право в главата, след което го вдига над главата си и го сваля право по средата на ринга! Рууд казва на Браян: Даниел, може да се смяташ за по-добър от мен, но накрая аз ще си тръгна като шампион! След това започва да налага опонента си с мощни chop-ове в корема и гърдите, веднага след това се обръща и се засилва към въжетата, опитва Frog Splash, но Браян се отмества и вижте, вижте това! Браян опитва да хване опонента си в Yes Lock, или така наречения LeBell lock, но Рууд бързо стига до въжетата! Съдията е принуден да брои в тази ситуация, а Браян хваща опонента си за крака и го довлича в средата на ринга, след което хваща опонента си в Anckle Lock! Страхотен ход! Рууд трябва да стигне до въжетата, принуден е. Може би ще се предаде? Не, това не е в стила на Bobby Roode, а той пипа въжетата! Прекрасен мач наблюдаваме, и то си личи! Веднага Рууд става и се засилва към Даниел, той обаче заляга, после отскача, и след това прави DDT! Прекрасна техника от Bryan Danielson, който след тази маневра веднага опитва туш! 1..2... и имаме повдигане от страна на тактика Bobby Roode. Браян след това хваща опонента си и му прави Sharpshooter:


Прекрасен ход от Браян! По средата на ринга е. Дали Рууд ще се предаде? Имаме ли нов шампион?
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 15:29

Не. Roode показва класа и успява да стигне въжетата.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 15:39

Този sharpshooter не бе достатъчен да накара Roode да се предаде, той се спаси и мача изглежда едва сега започва. Daniel се доближава към Roode и го вдига, но Bobby му забожда удар в корема и прави Jawbreaker:Roode сега пробва туш. 1…2..не повдигане. Явно този ход не е достатъчен, Roode сега започва да забожда удари в лявото рамо на Bryan, след това става и започва да забожда и ритници. Bryan успява някак да го разкара от себе си, става и след това тръгва към Bobby но получава един ритник в корема. Roode забожда няколко лакътя във вратът на Daniel и след  това прави neckbreaker. Отново имаме опит за туш. 1…2..не повдигане отново, Bryan се повдига. Roode беше изненадан от това. Bobby отново забожда няколко ритника в лявото рамо на Bryan, след това отива в ъгъла и причаква DB. Daniel става, обръща се и това е Spear :Bryan падна на вратът си, това беше хитро от страна на Bobby. Нов туш. 1…2..не повдигане. Roode сега помага на Bryan да стане и забожда няколко силни chop-а, след това го хваща и забожда лявото му рамо в стоманения кол. Това ще свърши работа, Bobby сега изчаква Bryan да се обърне. Daniel се обръща и Roode му заключва Fujiwara Armbar:Захвата е в средата на ринга, ще се предаде ли Daniel?
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5715
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 15:41

За щастие на Браян, той успява да стигне до въжетата!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 15:52

И така, след като Браян стига въжетата, мача продължава. Виждаме, че Рууд отпуска съдията след отброяване до 4, след което хваща Браян и го изхвърля като парцал извън ринга. След което излиза извън ринга, поставя го на стоманените стълби, след което се засилва, ще опита нещо интересно, НО БРАЯН СЕ МАХА ОТ ТЯХ! Така може Bryan Danielson да си спечели малко време, защото Рууд има проблеми с крака. След което веднага започва Браян да обработва крака на Roode, след което го забива в стълбите. Съдията стига до 7, а Браян връща опонента си на ринга, и виждаме, че и той се връща. След което следва опит за туш от страна на Браян. 1...2...и имаме повдигане от страна на Рууд! След което той веднага засилва опонента си към въжетата, засилва се и след което веднага започва да го налага, след което започва да налага. След това започва да крещи YES! YES! YES! YES! Засилва се и виждаме прекрасен Dropkick, Roode се строполява на земята, а Браян опитва туш. 1...2...и имаме повдигане! След което веднага започва да налага опонента си. Той е много ядосан и започва да крещи NO
! NO! След което започва отново да го бие, съдията го отдръпва от Рууд, но опонента на Браян се възползва и го напада с Big Boot! Наистина коварен ход от Боби, след което той се качва на въжетата, ще се опита да скочи, но Браян се качва на въжетата... Внимание, може да стане много опасно! БРАЯН ПРАВИ-И-И-И:


SUPERPLEX FROM THE TOP ROPE! ПРЕКРАСЕН ХОД ОТ ДАНИЕЛ, С ПОСЛЕДНИ СИЛИ ТОЙ СТИГА ДО ТЯЛОТО НА ОПОНЕНТА СИ! 1..2... повдигане! Въпреки всичко това, двамата мъже са готови на всичко само и само да спечелят тази титла, те не искат пари, искат да правят всичко за феновете в тази зала и си личи! Но явно повечето публика в залата подкрепят Danielson. Даниел веднага се изправя и започва да налага с ритници в главата опонента си и започва отново да крещи YES! YES! YES! Опитва последен ритник в главата с който да приспи опонента си, но въпреки всичко той заляга, хваща го отзад, ще опита Roll-up, но Браян скача и се озовава право върху лицето на опонента си! Рууд отново е на земята, Браян получава невероятната възможност да се възползва от тази ситуация! Браян изчаква опонента си да се изправи, засилва се и го удря в Саблен Удар, последва още един, след това още един,Браян се развихри, дами и господа! Той се качва на въжетата, скача и ТОВА Е-Е-Е-Е... THE FLYING GOAT! Това е краят, Браян покрива, 1...2... И ТОВА Е ПОВДИГАНЕ! РУУД ОЦЕЛЯВА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВА! СТРАХОТНИ ХОДОВЕ И ОТ ДВАМАТА УЧАСТНИЦИ, НО ВСЕ ПАК BOBBY ОЦЕЛЯВА! След което Браян вдига опонента си, Рууд опитва да удари в главата Браян, но Браян заляга, след което виждаме тук БРАЯН-Н-Н-Н:


Fisherman Suplex!ОПИТ ЗА ТУШ, ДАЛИ ТОВА Е КРАЯТ? ИМАМЕ ЛИ НОВ ШАМПИОН?
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5715
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    26/8/2013, 15:54

1............2............Повдигане в последния момент от страна на Боби Рууд, за малко той да бъде сломен от собствения си завършващ ход.

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: UNDISPUTED TITLE    

Върнете се в началото Go down
 
UNDISPUTED TITLE
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 3.RVD vs vs Cm Punk vs Chris Jericho vs ??? Fatal Four Way (For the BG Title)
» ME: Edge vs. Triple H vs. Seth Rollins (c) - TRIPLE THREAT MATCH FOR THE WORLD TITLE
» PRE SHOW: INTERNET TITLE - ZACK RYDER VS BOBY ROODE

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2013-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: