Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   19/4/2013, 20:36

The Rock vs. Dolph Ziggler (c)

Ред на излизане:
1. The Rock
2. Dolph Ziggler

Ред на писане:
1. Dolph Ziggler
2. The Rock

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 10:27


************************************************************************


ЕТО ГО И НЕГО! ЦЕЛИЯ СТАДИОН Е НА КРАКА ЗА ДА ПОСРЕЩНЕ THE GREAT ONE! Скалата не хаби време и се запътва надолу по рампата към ринга, докато музиката му звучи из целия стадион. Миналата година Скалата спечели първата си Световна титлата точно на PAIN, ще успее ли отново тази година!?


The following match is sceduled for one fall.. and its for the TNWG World Heavyweight Championship! Introducing first, from Miami, Florida, weighing in at 275 pounds..
.. THEEEEEEEEEEEE ROCK!
************************************************************************
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 11:56

[b]
* I'm Here to Show The World! *

And from Hollywood,he weights 213 lb.THE TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION!! Dolph Ziggler!Долф и Ей Джей спират и следва една невероятна целувка,под освиркванията на публиката.Зиглър се качва на ринга и прави своя таунт,а след това застава в ъгъла и чака началото на мача./b]
Върнете се в началото Go down
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
avatar

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 846

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 11:58

Start
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 12:17

Ето че дойде време този мач да започне.Зиглър и Скалата се вкопчват един в друг,но Шампиона намери начин да го надхитри и го рита в корема.Скалата се навежда,а Долф започва да го налага по главата и гърба с мощни чукове.Зиглър се засилва и прави невероятен падащ лист,с който успява да повали Скалата.Долф веднага опитва туш 1,2,но Скалата не се предава лесно.Зиглър го изправя,рита го в корема,след това го хваща и го запраща към оптегачите,където Скалата минава между двата и забива рамото си право в металния кол.Долф върви по ринга с огромна усмивка докато публиката го освирква.Зиглър се обръща,Скалата се засилва,но Долф прикляка и Скалата се спъва в него и пада като удря лицето си.Долф слага кракът си върху гърба на Роки,след това го хваща за ръцете и започва да ги дъърпа,като преждевременно притиска тялото му.Скалата се зачерви от болка.Зиглър го изчаква да се изправи,Скалата е на колена и се подпира с ръцете си за да намери сили да се изправи,но Зиглър не му разрешава,засилва се и забожда ритник в ребрата на Скалата.Долф отново решава да опита туш 1,2,но НЕ!Зиглър замалко щеше да запази титлата си но няколко стотни го разделиха от тази възможност.Зиглър оставя Скалата да се изправи,След това Роки се засилва,но Зиглър контрира с Flapjack!!


Зиглър доказа с тези ходове,че ще бъде огромна пречка на Скалата.Долф опитва туш 1,2,но отново имаме повдигане.Зиглър изправя Скалата ,засилва го и го запраща извън ринга.След това Долф отива при него ,хваща го и започва да блъска главата му в оградата,докато на Скалата не му потече кръв от носа.Зиглър с огромна усмивка оставя Скалата и започва да се дразни с ппубликата.Скалата се съвзема отива при Зиглър и прави опит да го запрати към металните стълби,но Долф го спира и запраща него натам.Скалата размазва огромното си тяло в стълбите.Зиглър се връща на ринга и чака Скалата да се качи и когато успява Долф му се нахвърля и започва да го налага с юмруци.След това Долф изправя Скалата качва го на въжетата,Долф се качва с него,качва го на раменете си и това е невероятен Gut Buster!!


Опит за туш 1,2 запазва ли Долф титлата???
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 12:20

1......2.... и Скалата се повдига преди 3, мача продължава.
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 12:39

Скалата бавно се изправя, държейки се за корема след този gut buster, докато Ziggler си почива и губи време. Сега и двамата са на крака и отново се вкопчват в headlock, като Скалата надделява и сега Скалата държи мощно Зиглър в захват на главата. Zigler се пробва и успява да избута Скалата към въжетата, но Скалата мощно се засилва и поваля Ziggler. Той се засилва отново, докато Зиглър се изправя и го прескача, Скалата продължава да се засилва по въжетата и поваля Зиглър с още един саблен удар. Сега изправя Долф и го бута в ъгъла, където започва да го налага с бавни тежки удари. Скалата хваща Долф за краката и го вдига на върха на сглобката, качва се при него, ВДИГА ГО И... чудесен SuperPlex от третото въже!! Скалата веднага опитва туш 1..2.... иииии Шампиона намира сили да се повдигне! Скалата хваща Зиглър и го изправя .. Зиглър обаче контрира с няколко удари към Скалата, който се замайва .. Зиглър запраща Скалата с Irish Whip към въжетата, но Скалата контрира, Зиглър тича към Скалата но той го хваща в Sleeper-hold. Скалата държи Зиглър силно в захвата ,като бързо пада на земята. Скалата продължава да държи, но Зиглър с последни сили се изправя и се измъква от захвата. Той се засилва към Скалата, но той го повдига и го избутва над себе си, и Dolph се приземява лошо на едната си ръка. Той се държи докато Скалата го хваща и веднага започва да го рита там, докато го държи с ръката си. Зиглър умно се отмества и излиза от ринга, да си поеме въздух. Скалата седи в ринга и не изпуска поглед от него, чакайки той да се върне. Зиглър, гледайки Скалата, внимателно влиза в ринга и сега отново се вкопчват в себе си. Скалата удря коляно в коремните мускули на Зиглър и му изкарва въздуха, сега го хваща и го тръшва със суплекс. Скалата опитва туш, но Зиглър се повдига. Скалата сега, лежайки на пода си поема въздух и се изправя. Хваща Долф за косата и преди да го изправи, Шампиона удря Скалата с мощен kick в главата .. Скалата е замаян, ZIGGLER БЪРЗО СЕ ИЗПРАВЯ И ОПИТВА ЗИГ ЗАГ ЗАД НЕГО, но Скалата се хвана за въжетата и Зиглър се удари солидно във врата. Той се държи, но все пак се засилва към Скалата, който заляга, Зиглър се засилва отново на въжетата, но Скалата го посреща с добре изпълнен Samoan Drop!Зиглър отново си удари наранената ръка и врат! Скалата опитва туш ... 1...2... и Зиглър отново намери сили да се изправи. Сега Скалата причаква Ziggler и май ще видим опит за Rock Bottom, опитва но Зиглър започва да удря Скалата с лакътя си многократно, докато Скалата не пада на земята. Зиглър продължава да го налага и сега се изправя, почвайки да таунт-ва и да показва егото си, докато целия MetLife Stadium го освирква. Сега Зиглър причаква Скалата да се изправи, засилва се към него, НО СКАЛАТА ИЗВЕДНЪЖ КОНТРИРА СЪС SPINEBUSTER И ПОВАЛЯ ZIGGLER! ОПИТ ЗА ТУШ!

Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 12:40

Зиглър съумява да изрита преди 3.
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 12:58

Публиката не може да повярва ,но Долф успя да се изправи!!Долф и Скалата се гледат ядосано,Зиглър се засилва и го поваля със саблен удар.Скалата отново е на земята.Долф се качва на въжетата,приготвя се скача и забожда лакът в корема на Скалата.Опит за туш 1,2,но отново имаме повдигане.Долф не може да повярва...Зиглър го изправя, рита го вкорема и му прави перфектно ДДТ!Зиглър направо премаза Скалата с този ход.Долфизчаква Роки да се изправи,Скалата се изправя и се засилва да удари Зиглър,но Долфсе отмества и Скалата поваля съдията .Зиглър го напада в гръб със drop kick.Скалата отново е повален.Долф слиза от ринга и взима метален стол.След това Скалата се изправя,но съдията не помръдва.Долф забива стола в главата на Скалата.Роки е на земята.Зиглър слага огънатия стол върху главата му след това се качва на въжетата,скача и премазва главата на Скалата.Зиглър вижда,че съдията се изправя и веднага маха стола от ринга.Долф опитва туш 1,2,но Скалата се изправи,а публиката вика за Роки .Долф го изправя,хваща го и се засилва с него и му прави невероятен Suplex!!!


Зиглър показа на Скалата,че той командва тази вечер.Зиглър изправя Скалата,но Роки го напада с юмруци,Скалата се засилва и го поваля с невероятен саблен удар.Зиглър е на земятя.Скалаата отива да изправи Зиглър,Долф му бърка в очите.Каква наглост Зиглър използва подъл номер за да се спаси.Долф се изправя и Докато Скалата е в гръб Зиглър се засилва и това е Zig Zag!!


Опит за туш запазва ли титлата Зиглър ?????
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 13:00

... НЕЕЕ!!! СКАЛАТА УСПЯВА ДА ИЗРИТА ПРЕДИ 3.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN IV-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: