Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 18:36

1.........2.........3!!! НЕЕ... ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КАРЛИТО СЕ ОТЪРВА НА КОСЪМ!!!
Върнете се в началото Go down
That's Not Cool
Superstar
Superstar
avatar

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 18:50

R-Truth беше на косъм от победата, но Карлито за пореден път му попречи да защити успешно своята титла! Шампионът започва да диша тежко и изправя претендента, като явно ще опита Suplex... той вдига Карлито във въздуха... но "The Coolest Wrestler in TNWG" успява да стъпи отново на краката си и обръща този опит за Suplex в негов! Страхотна контра, която даже може да му донесе победата от този сблъсък на титаните, нека видим - 1... 2... повдигане от страна на R-Truth! Дами и господа, мачът ще продължи за пореден път! Carlito изправя своя съперник и го засилва към въжетата, като е готов да го посрещне с Clothesline, но Truth се навежда и минава в гръб... обаче отнася Snapmare! Зловещо изпълнение! The Miz отново започва да дебне около ринга и всички могат да видят това ясно, но не и Карлито. Miz бърка под ринга... и изважда дървена маса! Какво ли е намислил?! "The Awesome One" разпъва масата извън ринга и се качва на ръба, докато Carlito нанася stomp-ове в тялото на шампиона. The Miz влиза на ринга и забива лакът в главата на претендента, с което го сваля на земята! Miz помага на съотборника си да се изправи на крака и двамата хващат "The Caribbean Bad Apple" след което го изкарват извън ринга. Реферът им казва, че въпреки че мачът е без дисквалификации, това не е морално, ако не друго, но те не му обръщат никакво внимание! Awesome Truth хващат претендента и изглежда, че ще се опитат да го тръшнат през масата със Suplex... но Карлито рязко се отскубва и забива ритник в корема на Миз, същото следва и за R-Truth, да видим какво ще направи "The Caribbean Cool" - той хваща R-Truth... и следва Irish Whip в металните стълби! Шампионът се разби, но да видим какво ще стане с Миз - Carlito го хваща здраво... Bodyslam през масата за "The Awesome One"! Какво направи Карлито?! Невероятен обрат, дами и господа! Сега той връща R-Truth обратно на ринга и го засилва към въжетата, спира го с ритник към mid-section-а и се отблъсква... коляно в главата за шампиона... последвано от Clothesline! Каква комбинация от страна на претендента за Българската титла!


Бърз опит за туш - 1... 2.... дали ще има три, това може да бъде краят, дали имаме нов Български шампион... НЕ! Невероятно, R-Truth успява да се повдигне за пореден път! Този път Карлито не може да повярва - след щетите, които той нанесе на шампиона, беше почти невъзможно той да съумее да се повдигне, но ето че го направи! Carlito се изправя и вдига шампиона заедно със себе си... хм, явно ще се опита да направи нещо интересно, той завърта Truth по един доста странен начин... след което рязко го завърта и го сваля с някаква разновидност на Neckbreaker!


Страхотен ход! Имаме опит за туш - 1... 2... дали Карлито си тръгва с Българската титла от Pain IV?!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 18:52

1.........2........3!!!! НЕЕЕЕ!!! ИНСТИНКТИВНО ТРУФ ОТЛЕПЯ ЛЯВОТО СИ РАМО ОТ ТЕПИХА, ТАЗИ БИТКА ЗА БЪЛГАРСКАТА ТИТЛА ПРОДЪЛЖАВА!!!
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 19:06

Да но R-Truth успява някак си да се измъкне отново. Miz изглежда е в несвяст, разцепил масата, в която се разби по-рано извън ринга, а Карлито не може да повярва. Публиката обаче също е в голям шок. Никой не може да повярва, че R-Truth може да издържи, след толкова много бой. Същото се отнася и за партньорът му. Но сега Карлито отива към единия ъгъл на ринга, и се качва на 3-тото въже. Какво ли следва след това? Карлито скача в опит за frog spla-a-a-a-ash~...И БЪЛГАРСКИЯ ШАМПИОН НАДИГА КОЛЕНА, ОТНАСЯЙКИ БРУТАЛНО "The Carribean Bad Apple" в стомаха. Това кара противникът на R-Truth да се стовари до него като човал с картофи. Truth не губи никакво време. Той незабавно се обръща, и покрива Карлито за туш, заставайки над него. Реферът започва да отброява, но Карлито успява да се измъкне, малко преди 3. R-Truth се отмества няколко крачки назад, и се обляга на въжетата. Той не може да повярва. Truth се е хванал за главата, и започва да си говори нещо сам. Това е доста лоша ситуация за него. Виждаме как Карлито започва да се изправя. Truth обаче също става на крака, и се затичва към противника си и това е-е-е-е-е....ОПИТ ЗА SCISSORS KIIIIICK~! Карлито обаче успява да се отдръпне и да избегне. Той се засилва към R-Truth с clothesline, обаче Българския Шампион отново изразява атлетичността си, и отбягва с един невероятно изпълнен шпагат, като така двамата се разминават. Truth бързо се изправя след шпагата и скача, завъртайки се във въздуха, и докато Карлито се обърне, изяжда един невероятен DROPKICK право в лицето~! КАРЛИТО НАПРАВО БИВА ОТБЛЪСНАТ ДО ТАКАВА СТЕПЕН, ЧЕ ОТИВА ИЗВЪН РИНГА, И СЕ СТОВАРВА НА СТОМАНЕНИЯ ПОД. Truth отива при своя партньор, Miz, да провери как е. "The AWesome One" обаче изглежда наистина не е много добре, след като се приземи по такъв брутален начин върху масата. Truth го потупва по рамото, след като го надига в седнало положение и му казва, че той ще се оправи сам с проблема. След това изважда един стоманен стол изпод ринга. Той се приближава към Карлито, и го налага в ребрата, право забивайки острата част на стоманения стол в него. След това го налага и с плоската, и хвърля изкривения стол, който се удря в стоманения парапет, ограждащ публиката. Truth надига Карлито, след което му нанася един неверояте-е-е-ен....

LITTLE JIMMY NECKBREAKER~!


МИЛИ БОЖЕ!!! ПРАВО ВЪРХУ СТОМАНЕНИЯ ПОД! ИСТИНАТА УСПЯВА ДА ЗАБИЕ ЗАВЪРШАЩИЯ СИ ХОД ПО ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН НАЧИН, НЕВИЖДАНО ДО СЕГА! Кой ли знае какво е намислил сега. Той се изправя, като започва да си говори нещо по носът. След това хваща Карлито за косата, докато е забил лице в пода, и му размазва физиономията. Карлито лежи все така безпомощно. Truth е разгневен, и отново започва да си приказва сам. Той отива при някой от феновете и крещи "КОЙ ИМА ЦИГАРА!?!?!?" Какво по? Нима Truth ще пуши по средата на мач!? Това е незаконно! Някой обаче подава една кутийка на Българския Шампион. Това е извън класата на някой от неговия калибър! Той обаче си пали една цигара, и отпушва малко, викайки: "КОЙ Е ПО-ДОБРИЯТ СЕГА, А!?" - като феновете му отговарят с освиркване. След това отпушва, и издиша право върху полегналия си опонент.


Какво неуважение! Това обаче изглежда удовлетворява Сантанския Супермен. Той поглежда към Miz, който вече успява някак си да се изправи. "The AWesome One" отива при Truth, който хвърля цигарата по Карлито. След това двамата отново започват да го налагат. Няма спасение за Карлито сега! Двамата го хващат и го връщат на ринга. След това Truth взима шишенце с вода от масата, където са коментаторите. JBL изглежда недоволен. Miz хваща Карлито през ръце, и го повдига. Truth се качва на ринга, и това е....


АУЧ! МОЩЕН УДАР С ШИШЕТО ВОДА ПРАВО В ЧЕЛЮСТТА НА КАРЛИТО! R-Truth прави опит за туш. Реферът започва да отброява: 1...2...ДАЛИ ТОВА Е КРАЯТ!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 19:07

1............2.............3!!!! НЕЕ... НЕ, НЕ И НЕ... КАРЛИТО ОТЛЕПИ ЛЯВОТО СИ РАМО САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО ИНСТИНКТ, МАЧА ПРОДЪЛЖАВА.
Върнете се в началото Go down
That's Not Cool
Superstar
Superstar
avatar

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 19:23

ТОВА Е НЕВЕРОЯТНО! СЛЕД ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ТОЗИ МАЧ, СЛЕД ХИЛЯДИТЕ НАМЕСИ ОТ СТРАНА НА МИЗ, КАРЛИТО ОТНОВО УСПЯВА ДА СЕ ПОВДИГНЕ! Волята за победа на този кечист е невероятна! Awesome Truth не могат да повярват на очите си. R-Truth започва да се изнервя и обръща гръб на съотборника си, а той поклаща глава и излиза извън ринга. Шампионът изправя Карлито и го засилва към въжетата... но преди да успее да го стори изяжда DDT! Какъв обрат! The Miz моментално се връща на ринга, за да спре Carlito... НО Я ВИЖТЕ ТОВА! ТОВА Е ДЖИМ КЕРИ! ДЖИМ КЕРИ ИЗСКАЧА ОТ BACKSTAGE И СЕ ЗАСИЛВА КЪМ РИНГА! ТОЙ НАХЛУВА НА ТЕПИХА И СВАЛЯ THE MIZ С МОЩНО КОПИЕ, СЛЕД КОЕТО МУ ВРЪХЛИТА С НЕНОРМАЛНИ ЮМРУЦИ В ЧЕРЕПА! The Miz се опитва да се защити, но не успява да го направи! Джим Кери се отдръпва и помага на Карлито да се изправи, двамата хващат The Miz... и го тръшват с двоен Suplex! "The Caribbean Cool" се прегръща с легендарния комедиен актьор, а той излиза извън ринга и изкарва Miz със себе си. Carlito изправя шампиона на крака... и дали е време да видим Backstabber?! Не, Карлито сигнализира, че все още не е настъпило времето за неговия завършващ удар, а вместо това той засилва съперника си към сглобката, като той се разбива там. "Най-готиният кечист в TNWG" вдига дясната си ръка високо и се засилва към него, скача... и го премазва с цялата си тежест в ъгъла! Carlito се отдръпва назад, а Truth пада... "The Caribbean Bad Apple" се качва на върха на обтегача и вдига двете си ръце, обръща се с лице към публиката и посочва Jim Carrey... MOONSAULT! Какво изпълнение! Претендентът покрива веднага след приземяването си, а реферът започва да брои - 1................ 2.......................... НЕ! ТОВА Е НЕВЕРОЯТНО! Дами и господа, след шоуто на турнира CoTV, вижте какво се случва на PAIN IV - на "Най-голямата сцена от всички"! Карлито и R-Truth може би спретват мача на вечерта, да не говорим, че това може да се счете за един от най-великите мачове в историята на TNWG, също и първият между двамата преди около 2 месеца! Carlito се изправя и поклаща главата си, вдига рамене и излиза извън ринга, за да обсъди нещо с Джим Кери... като двамата изкарват маса! The Miz, който лежи от минути бива изправен... и минава през маса за втори път тази вечер! Партньорът на шампиона беше размазан тази вечер! Карлито се качва на ръба на ринга... И ВИЖТЕ ТОЗИ РИТНИК САМО! КАКВО ИЗПЪЛНЕНИЕ!!!


И двамата кечисти лежат на тепиха, изтощени от този величествен двубой. Carlito все пак се изправя и вдига съперника си... КОЙТО ГО ИЗБУТВА КЪМ ОБТЕГАЧА... НО ПРЕТЕНДЕНТЪТ СКАЧА И ПРЕСКАЧА ШАМПИОНА... BACKSTABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!


ДАМИ И ГОСПОДА, ТОВА ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ НА ТОЗИ МАЧ! 1.......................................... 2............................... ДЖИМ КЕРИ ОТДАВНА Е ОВЛАДЯЛ МИЗ, А R-TRUTH НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ШАНС ДА СЕ ПОВДИГНЕ СЛЕД ТОВА, НО ВСЕ ПАК........... ДАЛИ СЛЕД МЕСЕЦИ УНИЖЕНИЕ И МРЪСНА ИГРА СРЕЩУ НЕГО КАРЛИТО СИ ТРЪГВА ОТ PAIN IV С БЪЛГАРСКАТА ТИТЛА?!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 19:24

....3!!!! НЕЕЕЕ!!! ТРУФ СЕ ОКАЗВА СЪЩИНСКИ ДЖОН СИНА И ПАК ИЗРИТВА, ТАЗИ КЛАСИКА ПРОДЪЛЖАВА С ВСЕ СИЛИ!!!
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 19:36

НЕВЕРОЯТНО! Truth успя да изрита, ДОРИ СЛЕД НАМЕСАТА НА JIM CARREY! Двамата с Карлито не могат да повярват, но "The Carribean Bad Apple" е в много по-лошо състояние, отколкото Jim, че направо си скубе афро-прическата. Джим Кери надига Truth, и подканва Карлито да го удари. Той замахва с clothesline, обаче R-Truth отскача от земята, и Карлито се нанася ПРАВО В DROPKICK-a МУ! След това Truth прави един hip toss на Джим Кери, и го поваля, сякаш с лекота. Truth е в разгарът си! ТОВА Е VINTAGE R-TRUTH! ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРСКИ ШАМПИОН НА TNWG! Карлито се успява да се изправи, обаче R-Truth се засилва, и забива МОЩЕН BIG FOOT, ПРАВО В ЧЕРЕПЪТ МУ. КАРЛИТО ТРЯБВА ДА Е K.O.-нат. Truth отива извън ринга, и изравя от някъде BG титлата си. След това, той се връща обратно на ринга, и издебва противникът му, докато се изправя. "C'MON, CARLITO! GET UP!!!" крещи му той. Карлито успява да се изправя, но докато се обърне, Truth се засилва и-и-и-и-и....МОЩЕН POWERHOUSE! TRUTH ИЗКАРВА КАРЛИТО ПРАВО ОТ ВТОРОТО ВЪЖЕ С ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН УДАР, КОЙТО НАНЕСЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТИТЛАТА, КОЯТО Е В РЪЦЕТЕ МУ!!! Truth също излиза. Той отива до Миз да провери как е. Miz обаче не отговаря. Явно тук, "The Suntan Superman" решава, че не му е нужна помощта на неговия съотборник. Той взима остатъка от една kendo пръчка, която беше използвал по-рано в този мач. След това се връща към Карлбито, който се опитва да си помогне с ръце да се изправя, и ГО ИЗДЪНВА НАПРАВО В ЧЕРНИЯ ДРОБ. Карлито вече не може да издържи от болка. Truth захвърля пръчката, и отново вика "What's UP!", но както винаги феновете не го одобряват особено. Това кара Българския Шампион отново да побеснее. Този мач се превръща в същински уличен бой. R-Truth хваща Карлито, премята го и това е-е-е-е....


УДАР ПРАВО В СТОМАНЕНИЯ ПАРАПЕТ, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТОЗИ МАЧ! Truth вижда някакъв фен да държи табела "I came to see Little Jimmy", което изглежда му влиза под кожата. След това хваща Карлито през главата, повдига го, и нарамва едната му ръка през вратът си. След това започва да го влачи към ринга, но го стоварва някъде по средата. Изглежда няма надежда за "The Carribean Bad Apple" този мач. Jim Carrey се изправя, и излиза от ринга, като се опитва да помогне на партньорът си, обаче ВИЖТЕ ТОВА! MIZ СЕ ЗАВЪРНА! ТОЙ УСПЯВА ДА СЕ СВЕСТИ, И ПОСРЕЩА JIM CARREY С УМОПОМРАЧИТЕЛЕН SKULL CRUSHING FINALLE! Jim Carrey е в несвяст. ГЛАВАТА МУ СЕ ЗАБИВА КАТО ПИРОН В СТУДЕНАТА СТОМАНА! Двамата с R-Truth правят по един taunt. След това хващат "The Carribean Bad Apple" и го връщат обратно на тепиха. Този път Truth е този, който държи противника си, а явно Miz ше раздава правосъдие. Карлито обаче нанася ритник на Miz! С ПОСЛЕДНИ СИЛИ, КАРЛИТО ИЗКАРВА "The AWesome One" ОТ ИГРАТА, КАТО СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ И НА ЗАХВАТА НА TRUTH! Двамата започват да си разменят удари. Truth обаче надделява, като изритва Карлито в корема с мощен ритник. След това се засилва към въжетата, и ги ползва, за да се оттласне от тях и това е-е-е-е....

Corkscrew Scissors kick~!!! IN 3D~~!


Добре де, излъгах! Не е в 3D! Обаче този път Карлито няма да има начин как да изправи, след това невероятно изпълнение от страна на "The Suntan Superman". Той покрива Карлито за пореден път. 1...2...ДАЛИ R-TRUTH СИ ЗАПАЗВА ТИТЛАТА-А-А~!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 19:40

1.............2..............3!!! КАРЛИТО БЕШЕ ДО ТУК!!! ТРУФ НАМЕРИ СИЛИТЕ С КОИТО ДА СТИГНЕ ДО ПОБЕДАТА В МАЧА И СЛЕДОВАТЕЛНО ДА ОПАЗИ БЪЛГАРСКАТА ТИТЛА!!!
Върнете се в началото Go down
That's Not Cool
Superstar
Superstar
avatar

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 19:46

Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   

Върнете се в началото Go down
 
TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN IV-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: