Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   19/4/2013, 20:33

R-Truth (c) vs. Carlito

Ред на излизане:
1. Carlito
2. R-Truth

Ред на писане:
1. R-Truth
2. Carlito

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
That's Not Cool
Superstar
Superstar
avatar

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 17:49


Претендентът за Българската титла излиза под овациите на публиката, а той изглежда по-сериозен от всякога.


Carlito се качва по металните стълби и влиза на ринга, сваля тениската си и я хвърля в публиката.


Дали това е моментът на "The Coolest Wrestler in TNWG"? Дали след месеци, прекарани в гонитба на Българската титла той ще успее да я спечели, или ще бъде прецакан за пореден път от R-Truth, чийто подли ходове стават два пъти по-ефективни сега, когато The Miz е на негова страна?
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 17:50

!!! THE TRUTH HAS SET ME FREE !!!Музиката на Българския Шампион прозвучава гръмогласно!!! Той се появява, но не сам, а заедно с мениджъра си, Миз, като и двамата държат по микрофон, посрещани от бурни освирквания.
The Miz: СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ-И-И-И-И-И-И~! ЗАТВАРЯЙТЕ СИ ТЪПИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ и слушайте на R-Truth новия....REEEEEEEEMMMMMMIIIIIIIIIIX~!!!

R-Truth: I've dun had enought! Conspiracies made me change it up!

*U SUCK* (u suck) *U SUCK* (u suck)
*U SUCK* (u suck) *U SUCK* (u suck)


R-Truth: The good R-Truth is gone! The bad R-truth - back to the bone(?)

*U SUCK* (u suck) *U SUCK* (u suck)
*U SUCK* (u suck) *U SUCK* (u suck)


R-Truth: U wanna know what's up? Here's the deal - Truth be told, 'bout to keep it real...First of all, *BLAOW*, in ya mouth, I don't like none of ya'll, how ya like me now? The Suntan Superman in the place! If u don't like it, I can fix yo' face! I dun had it up to here with ya'll... Happy-go-lucky, Little Jimmy and all! He's The Miz, I'm The Truth - We're The AWESOME TRUTH! This is how we feel about all of u...

*U SUCK* (u suck) *U SUCK* (u suck)
*U SUCK* (u suck) *U SUCK* (u suck)
*STADION VASIL LEVSKI....SUCKS!*

Ха-ха-ха! Това беше страхотно! Предчуствам grammy award! Slammies, grammies, наречете го както искате, но това е финалната фраза - R-Truth няма да е сам в този мач! Мениджъра му ще бъде също тук! Truth подава титлата си на рефера, който я вдига с две ръце, показвайки какъв е залогът - а именно, Българската Титла. Миз отива извън ринга, откъдето явно ще наблюдава мачът, а R-Truth започва да загрява, в очакване гонгът да удари.

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 17:51

Начало.
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 18:03

И ето, че всичко започва! Или по-скоро точната дума е - свършва! Точно така. Нещата между тези двамата започнаха да стават доста интензивни последно време, но е време да видим кой е наистина по-добрият. И ето, че двамата се впускат, и се захващат за раменете. Това ще бъде дълъг мач, при условие че започва по такъв начин. В момента двамата се борят, за това кой пръв ще получи предимство, а публиката започна да крещи - "LET'S GO JIMMY!". Miz наблюдава мачът от близо, докато Карлито избутва R-Truth в обтегачите, но отнася един мощен Irish Whip мигновено. Това направо отнася претендентът за българското злато, който се държи за очите, явно заради атаката, нанесена му от Шампионът. Но този удар бива нанесен под такъв ъгъл, че не можем да определим дали е точно така. Не, че има значение, понеже този мач е без дисквалификации. Да, точно така. R-Truth се затичва към Карлито, който е с гръб към него, приклекнал е, и се държи за лицето, и го засича с един Runing Bulldog. След това го приковава за туш, обаче Карлито бива достатъчно умел, за да изрита на 1. Истината хваща Карлито за косата, и го издърпва нагоре. "The Carribean Bad Apple" обаче някак си започна да реагира срещу това. Той се опитва да набие един ритник на R-Truth, но той умело отстъпва назад, и успява да се измъкне. Сега двамата се конфронтират, като по лицето на "лудия" тип се появява усмивка. Изглежда харесва накъде отиват нещата. Той прави един танц, и бързо се затичва към противникът му, който обаче се навежда, и избягва лакътя, който бе отправен към главата му, навеждайки се. Truth обаче не е завършил. Той се обръща, и се качва на второто въже, след което полита и подсича гръбнака на противника си с лакът. След това го подканва да се обърне към него, обаче Карлито нанася невероятен плесник в лицето на R-Truth, с което се измъква от хватката му. Truth се държи за лицето, като си говори нещо сам на себе си. След това се засилва към "The Southpaw from SanJuan" и му забива един clothesline, като ръкавицата му се забива право в лицето му, и го отнася на пода! Truth отива към единия ъгъл на ринга, и се качва на 3-тото въже. Какво ли е намислил побъркания!? Той дебне Карлито да се изправи, което и прави. Но докато се обърне към него, е прекалено късно, защото R-Truth вече е във въздуха и това е-е-е-е-е-е-е.....

Missile Dropkick~!


Виждаме как "The Conspiracy Theorist" набира инерция, и то сравнително бързо, а Miz му ръкопляска и казва да го тушира. Truth това и прави, обаче "The Carribean Bad Apple" някак си успява да изрита на 2 и половина. Truth блъска с ръка в земята ядосан, леко разочарован. Той хваща Карлито през главата, и го обръща, захващайки го в headlock. В момента той се опитва да забави съперника си, което е доста прилежно, като си имаме предвид, че Карлито всъщност разчита на бързината си. Без нея, не би могъл да направи нищо. Виждаме, обаче, как той започва да набира сили, хранейки се от подкрепата на феновете в стадион Васил Левски - the greatest stage of them all. "The Awesome One" не харесва особено как се развива ситуацията. Карлито успява да се изправи, и набива един лакътник в корема на Truth. След, като се освобождава, той го изритва в реброто. После се затичва към въжетата, като се оттласква от тях, и се засилва право към R-Truth. Той обаче премята Карлито с hip toss по един доста невероятен начин, опитвайки се да спре инерцията му. След това прави roll up, и реферът започва да отброява. Карлито обаче обръща захвата, превъртайки R-Truth - 1...2...И-И-И-И, БГ Шампионът отново успява да изрита, като веднага след това се превърта, и излиза извън ринга, където е Miz, и двамата започват да кроят някакви планове. Карлито слиза от ринга и се опитва да догони R-Truth, но той успява да избяга. Миз обаче стои зад Карлито. Той го хваща, и това е-е-е-е-е. Skull Crushing Finale! НЕ! Карлито успява да се измъкне, избутвайки Miz. През това време, "The Suntan Superman" се качва на ринга от някоя друга страна, и застава по средата. Карлито се плъзга под едното въже, качвайки се на тепиха, и се затичва към Truth, където двамата започват да си разменят удари. Този път Карлито успява за малко да надделее. Той хваща R-Truth през вратът, явно опитвайки се да го повдигне за suplex. Truth обаче набива юмрук в корема на "The Carribean Bad Apple", след което го премята над себе си и-и-и-и-и.....*WHAM*!

Inverted Stunner~!


Truth никак не си губи времето. Той умело използва главата си, и незабавно приковава Карлито за туш, докато се намират по средата на тепиха, а рефера бързо почва да отброява. 1...2...?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 18:05

1.......2..... и Карлито отлепя лявото си рамо от тепиха, тази епична битка продължава!
Върнете се в началото Go down
That's Not Cool
Superstar
Superstar
avatar

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 18:19

Каква контра от страна на R-Truth! Виждаме как развитието на този двубой може да се обърне напълно за секунди! Шампионът изправя Карлито и заковава няколко силни юмрука към челюстта му, след което го засилва към въжетата и се навежда надолу, може би за да опита Back Body Drop... но Карлито хитро омотава ръцете си около горното въже и спира засилката си, прави крачка напред и заковава брутален ритник в лицето на R-Truth! Ударът беше толкова силен, че чак Миз се хвана за главата! Бърз опит за туш от страна на претендента - 1... 2... не! Донякъде очаквано повдигане от R-Truth. Но я вижте The Miz, какво прави той - "The Awesome One" тръгва да влиза на ринга и хваща Carlito в гръб... но той се измъква от захвата му и заковава ритник към корема му... следва коляно в главата! На Miz му стига толкова и той се претъркулва извън ринга, като остава да лежи на земята... но сега да видим R-Truth - Truth хваща Carlito неподготвен... Low Blow! Каква подлост, за жалост R-Truth не може да бъде дисквалифициран в тази ситуация, защото в мачът няма абсолютно никакви забрани... "The Caribbean Bad Apple" бива обърнат в опит за туш - 1... 2... Карлито се опитва да изрита с всички сили... и го прави! Той се претъркулва назад и моментално скача... нисък Dropkick в лицето на Truth, който ляга неподвижно... и отнася Legdrop! Карлито се изправя и надава боен вик, а публиката избухва! "The Coolest Wrestler in TNWG" излиза извън ринга и вдига ringskirt-а, какво ли ще извади изпод тепиха... това е метален стол! Carlito изважда стол и се качва на ръба на ринга... а Миз го хваща за единия крак! Карлито започва да се дърпа, обръща се рязко, като по този начин се отскубва от ръцете на съотборника на шампиона... и забива стола право в главата му! The Miz опулва очи и пада безпомощно... а R-Truth се отблъсква от въжетата и забива лакътя си в главата на Карлито, който изпуска стола и се хваща за въжето, за да се задържи на крака. Truth го връща обратно на ринга и опитва DDT... но претендентът се измъква и изблъсква шампиона назад, той се оттласква от въжетата и скача високо над Карлито с Leapfrog, но "The Caribbean Cool" също прави засилка и скача на средното въже, прескача R-Truth... какъв Dropkick само!


R-Truth се свлича на тепиха, а Карлито не пести време, като покрива - 1... 2... мощно изритване от страна на шампиона! Феновете започват да скандират името на Carlito, а той се изправя и обмисля следващия си ход... но The Miz за пореден път ще се опита да му коства този двубой - той влиза на ринга с металния стол отпреди малко и понечва да удари Карлито... но в момента, в който той поставя стола пред лицето си "The Caribbean Bad Apple" повдига крака си и забива Superkick в лицето на "The Awesome One" през стола! Какъв мощен удар! Миз отново пада извън ринга, а Carlito взима стола и се обръща, R-Truth се опитва да го изненада... но отнася мощен удар в главата със стола! "The Coolest Wrestler in TNWG" хвърля своето оръжие извън ринга и застава на ръба на ринга, скача на въжето пред себе си, прескача обтегача и стъпва на другото въже, завърта се... и какъв Senton Bomb!


Страхотен атлетизъм от страна на претендента, който прави опит за туш - 1... 2... дали Карлито печели Българската титла на TNWG?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 18:20

......3!!! НЕЕ... ТРУФ ПОКАЗВА КЛАСА ПОВДИГАЙКИ СЕ МАЛКО ПРЕДИ 3, МАЧА ПРОДЪЛЖАВА.
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1757

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 18:33

Това беше невероятен ход от страна на Карлито. Виждаме, обаче, че Българския Шампион няма да се даде толкова лесно, колкото "The Carribean Bad Apple" си мисли, че е. Той все пак успява да се надигне. R-Truth получава пълна подкрепа от The Miz, ако не от феновете, които всъщност го освиркват. И не ги виним, особено след великата изява на Awesome Truth, която ще се прочуе дори и с векове. Колкото до R-Truth, виждаме как нещата не изглеждат много добре. Изглежда Карлито в момента има надмощието в този мач. Но до кога? Това по-точно е въпросът, който трябва да си зададем. Карлито се навежда, в опит да приложи някакъв захват върху R-Truth, обаче като го повдига в седнало положение, "The Conspiracy Theorist" успява да набие един бърз Irish Whip върху своя противник. Явно все още има сили в Truth. И не само! Той дори успява да се изправи, като се оттласква с гръб от земята, и скача напред. Все още има и изключителна доза атлетизъм в нашия Български Шампион. Той започва да набира огромна инерция, и да раздава цигански шамари по гърдите на Карлито, като публиката започва да вика "WOO" в стил Рик Флейър. След тези поредни удари, R-Truth отпраща своя противник близо до въжетата. Той прави някакъв бърз танц, и след това отнася Карлито с невероятен Spinning Kick във въздуха, като прави така, че Карлито да се преметне над най-горното въже, и да се стовари право като бетон върху тепиха. От там обаче, става лошо. Понеже сега Карлито е там, където не би искал да бъде - а именно, The Miz. Той започва да раздава шутове по Карлито, който се е излегнал "безпомощно" върху студената стомана. R-Truth също се присъединява, и двамата започват да го налагат отборно. Този мач е без дисквалификация. Съдята няма право да отстранява Miz от положението, в което се намира. Атаката обаче не е спряла. НЯКАКЪВ КОРУМПИРАН ФЕН ПОДАВА ПО ДВЕ КЕНДО ПРЪЧКИ В РЪКАТА НА MIZ. От там - той подхвърля едната към Truth, И ДВАМАТА ЗАПОЧВАТ ДА НАЛАГАТ КАРЛИТО, ДОКАТО ГЪРБЪТ МУ НЕ ПОЧЕРВЕНЯ. След броени мигове, двамата хвърлят пръчките надалеч. Миз изправя Карлито, и го отпраща право във отсрещния парапет, който огражда публиката, а "The Carribean Bad Apple" разбира се ЗАБИВА С ВСИЧКИ СИЛИ, И СЕ СТОВАРВА НА ЗЕМЯТА. След това, Truth се засилва, и-и-и-и-и.....


НЕВЕРОЯТЕН KNEE SHOT, ПРАВО В ГЛАВАТА НА КАРЛИТО. ТОЗИ МАЧ СЕ ПРЕВРЪЩА В СЪЩИНСКО ЗРЕЛИЩЕ. "WHAT'S UP" - крещи R-Truth на феновете, обаче те му отговарят с бурно освиркване. Това кара "The Suntan Superman" да полудее. Той започва да си говори разни неща под носа. Truth хваща безпомощния си противник, и го качва обратно на ринга. След това, той се качва по стълбите и отива отново на 3-тото въже. R-Truth полита-а-а-а-а~....И НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ. Карлито успява да се отдръпне, въпреки лошото положение, в което се намира, и по този начин избягва зрелищния ход от страна на Българския Шампион. В МОМЕНТА И ДВАМАТА ЛЕЖАТ НА ЗЕМЯТА. Реферът се чуди какво да направи, и започва да отброява. 1....2....3...4...5...6...7....вече и двамата са на колена ....9....и ТЕ УСПЯВАТ ДА СЕ ПОВДИГНАТ НА КРАКА, ПРЕДИ РЕФЕРЪТ ДА СТИГНЕ ДО 10! Това е невероятно! Двамата отново се впускат, и започват да си раздават удари, като R-Truth отговаря на опонентът си с Irish Whip-ове. След 3 поредни, той вече започва да танцува от кеф, навярно на път да се завърне в този мач. След това се опитва да удари clothesline, но Карлито някак си успява да се наведе и да контрира. Карлито бързо се обръща за атака. Той обаче не усеща кога R-Truth вече успя да стабилизира и изяжда един моще-е-е-ен...

Truth Conviction~!


R-Truth покрива Карлито за туш, за пореден път. Едва ли ще успее да се изправи, сред тази мощна комбинация от ходове, от страна на The Awesome Truth. Реферът отброява. 1....2...~
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   27/4/2013, 18:36

1.........2.........3!!! НЕЕ... ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КАРЛИТО СЕ ОТЪРВА НА КОСЪМ!!!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ   

Върнете се в началото Go down
 
TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP NO DQ
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN IV-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: