Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
GOAT
Administrator
Administrator
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5755
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   27/4/2013, 09:28

Джерико съумява да се измъкне от лапите на звяра!!! Той се повдигна, а Леснар не може да повярва, той хваща Джерико и го треска на тепиха.

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
avatar

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 846

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   27/4/2013, 09:40

Мачът продължава! Двамата се раздават до край, на ръба на силите са си, но и двамата търсят скапаната победата и винаги се намира, някой който да не позволи на другия да победи. Леснар бесен, след като не успява да спечели този мач, бързо взема един стол и започва с него да налага, своят опонент, който се нарича ''Тhe Best Wrestler in the World,'' стола вече се прегъна на две, но това не попречва на Брок да продължи да дъни с него Джерико, където му скимне.. След време вече му омръзва, този weapon и слиза извън ринга, бърка под него и изкарва..... Нещата мисля, че ще загрубеят доста повече, след този момент.. Брок изкарва една маса, заедно с един стол и една стълба, и трите ги вкарва сред ринга, а през това време поставя още една маса до ринга... Брок се връща сред кървавата арена, но докато Леснар беше извън ринга.. Джерико си сложи метален бокс, и сега се прави на ''умряло'' куче.. ''The Beast'' изправя Джерико, но погледнете това бърз Low Blow oт страна на Крис.. Брок леко прикляка държейки се за четала, а през това време ще последва нокаутиращ удар с бокса право в муцуната на Брок Леснар! Сега всяко едно оръжие, което Брок вкара в ринга ще е срещу него.. Джерико изправя едната маса и я поставя в средата на ринга, след което изправя Брок и с малко мъки го качва на третият обтегач, забива му няколко мощни punch-a в муцуната, така че да е сигурен, че Леснар е в безсъзнание, а след което Джерико отскача високо във въздуха прекарва си краката между врата на Леснар и следва Jericho Spike, през масата! Това заболя и още как.. Едва ли Брок ще е способен да продължи този мач, след такъв прекрасно изпълнен ход от Крис Джерико! А, опонента бързо и прави опит за туш, ръката на съдията вече ще пада за фаталната тройка, но в последният момент, настоящият UD Champion, отлепя своето рамо от тепиха! Крис изкарва едно въже от гащите си, завлича Брок до едно от въжетата.. Джерико излиза на ръбът на ринга и прекарва въжето около вратът му, след което почва да го души! Явно наистина иска да го убие..


Съдията трябва да спре мача, това трябва да е краят! Джерико не няма намерения да спре, няма и кой да го спре.. Брок изпада в безсъзнание! Всичко ще свърши тук и сега.. Като Леснар каза ''шах и мат'', само че матирания в случая е самият той! Съдията ще спре мача... Но погледнете това, главата на Леснар по случайност се изхлузва под въжето, а Крис е толкова уморен след този напън, че няма сили да повтори този ход още веднъж.. Не знам, дали това беше късмет или просто господ го спаси. Леснар е проснат на ринга и не показва никакъв признак, че е жив. Джерико насочва погледа си, към стълбата която по-рано през мача Брок вкара сред ринга.. Какво ли ще измайстори Джерико, този път? Крис започва да влачи Брок до стълбата, а през това време го убижа и вкарва по някоя храчка в муцуната му.. Джерико за пореден път, показва какво уважение изпитва към настоящият шампион - Brock Lesnar.. Джерико разтваря стълба намества главата на стъпалата и хваща с двете ръце горната част на стълбата.. Броени секунди остават, докато главата на Леснар ще бъде буквално екзекутирана! Джерико държи горният край, а през това време нарежда hate-рите в залата.. След секунди главата на Брок, вече е станала на сандвич, тъй като Джерико забива с все сила горната част на стълбата в главата му! Сеге Крис поставя тялото на в средата на ринга, а над тялото слага стоманената стълба! Засилва се към въжетата, отскача и Lion Sault, през стълбата!


Джерико бързо маха стълбата и прави опит за туш в средата на ринга!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   27/4/2013, 09:42

1.........2..... НЕЕЕ!!!! ЛЕСНАР НЯКАК СИ НАМЕРИ СИЛИТЕ С КОИТО ДА ОТЛЕПИ ЛЯВОТО С РАМО ОТ ТЕПИХА, МАЧА ПРОДЪЛЖАВА!!!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   27/4/2013, 09:54

Brock се спаси и този път.. Навярно го направи инстинктивно, но това в момента няма никакво значение, защото този мач продължава! Джерико не може да повярва на това което му се случва. Той поглежда извън ринга, където е металната стълба, след което поглежда и безпомощното тяло на гиганта и започва да спори с рефера, че е имало 3! Джерико, обаче трябва да се примири със продължаването на мача и да се заеме отново с тялото на Брок. Той опитва повторен туш, но Брок вече си е отпочинал малко и успява да се повдигне на 2 и половина. Крис започва да си скубе косата, той не иска да повярва, че вече не е шампион, след всичкото това. Брок, започва да се надига, вече е на колене, когато Джерико се съвзема и му се нахвърля с бесни удари и ритници в корема. Той започва продължителен побой, който приключва едва когато Леснар вече е проснат по корем. Джерико успява да го обърне, по гръб, след което отново се засилва към въжетата, отскача в опит за Lionsault, но Брок знае какво го чака и успява да се изтъркули настрани, като Джерико се забива по корем в тепиха. Леснар слиза от ринга, след което поглежда към металната стълба и я връжта обратно на ринга, но явно търси и още нещо. Той идва към нас и.. Взима един метален стол. Брок се качва на ринга с метален стол в ръце, където е съвземащото се тяло на Джерико и металната стълба до него. Крис е на крака и се засилва към Леснар, но той замахва със стола и.. CHAIR SHOT! Y2J бива повален право върху металната стълба, замаян и не на себе си. Брок поглежда тялото на Джерико, лежащо върху металната стълба, след което и металният стол в ръцете си. Леснар намества малко по-добре тялото на Джерико след което замахва един път със стола и.. CON-CHAIR-TO!!! След този смазващ "сандвич". Леснар избутва металната стълба извън ринга, а главата на Джерико май е малко окървавена. Брок отново замахва със стола и удар в гърба, след това още 1, и още 1, и отново..


Няколко Chair Shot-ове право в гърба на Крис, който се съпротивляваше при първите два удара, но после не му останаха сили и се примири с адската болка.. Леснар е един истински звяр. Той не пуска стола от ръцете си, а Джерико вече е в безсъзнание. Брок, обаче не бърза за никъде. Той не приковава раменете му, а напротив. След всеки мъчителен ход, Леснар остава няколко минутки на Джерико да си отпочине, след което отново започва да го налага. Сега Брок е решил да направи същото. Той захвърля безпомощното тяло на Крис в един от ъглите и се отдръпва в неговият противоположен, където започва да таунтва. Леснар поглежда към тялото на Джерико, след което се засилва и едва не му откача главата в мощен ритник. Наистина много мощен Big Boot! Jericho не е на този сят, а Брок го изправя и го качва на въжетата. Какво ли е намислила голямата машина на федерацията?? Той също се качва на въжетата и да видим какво следва.. Крис се опитва да се съпротивлява. Той съумява да нанесе няколко удара в главата на Леснар, но уви.. те не са достатъчни. Брок успява да го зашемети отново само с един удар в главата, след което го изправя на третото въже и.. SUPERPLEX!! Lesnar направо размаза Джерико, който моментално се изтъркули извън ринга, търсейки спасение. Брок, обаче няма да му даде това спасение, нито пук да му вдъхне кураж и слиза след него от ринга. Той започва да преследва с бавни крачки, пълзящият Джерико, надсмивайки му се пред цялата аудитория. След това Брок го рита в продължение на 1 минута и го изправя, за да видят опозореното му лице, абсолютно всички. Брок вдига Джерико на раменете си и.. F5, F5, F5...


.. F5 ON THE BARRICADE!!! Леснар направо разби Джерико в преградата! Брок усеща, че краят е близо.. Той изправя Джерико и за пореден път го качва на ринга, където му приковава високо краката. 1.............2.............?!?! Нима това е краят??
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
GOAT
Administrator
Administrator
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5755
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   27/4/2013, 09:56

Е това е бруталия... Леснар направи ребрата му на пихтия!!! Но Леснар твърде се забави да напъха Джерико в ринга и той съумява да се повдигне.

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
avatar

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 846

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   27/4/2013, 10:07

Tова вече не е възможно! Този мач ще приключи ли някога изобщо? Леснар седи, гледа и не вярва на очите си, не вярва, че Джерико отново остана в мача, дори и след това брутално F5.. Едва ли си е мислил, че Крис е толкова издръжлив и, че има толкова голям хъс за победа, но и по думите на Джерико, на изминалите шоута също беше подценил своят опонент! По всичко си личи, че тези двамата минават границата на възможното! Това се очаква да се превърне в най-големият мач за година, в най-силният, най-бруталният и какво ли още не.. Всичко позитивно, което се сетите за този мач ще е много малко от самата истина за него! Двамата проляха много кръв, много кожа падна в този мач, но все още той не е приключил! И не ми се вярва това да се случи, поне в следващите няколко минути, които ще наблюдаваме тези двамата.. Джерико бива изправен на крака и започва да бива налаган от шамари и юмруци, които отекват из цялата зала! ''The Sexy Beast'', ако продължава така може и да не оцелее още дълго време въпреки, че всеки път се измъква и то на косъм.. Брокс засилва Джерико към въжетата, а на връщане го посреща с мощен Belly to Belly Suplex! Леснар прави нов опит за туш, дали този път ще успее да победи, своят опонент; 1...2... Повдигане! Отново на косъм оцелява Джерико, но до кога ли това ще продължава? Брок Леснар вкарва една стълба сред ринга, покатерва се на петото стъпало и зачаква Джерико да се изправи, а когато ''Тhe Great One'', както той се нарича се изправя Леснар връхлита с мощен лакът в тила му! Джерико отново се стоварва в средата на ринга, както торба с картофи.. Брок Леснар се чуди, какво да измисли.. Но, погледнете го, той показва, че това ще краят.. Всеки вече знае за какво става въпрос! Брок Леснар изправя Джерико, вдига го на раменете си.. Дали ще станем свидетели на един от най-бруталните финални ходове в цялата кеч индустрия, а именно - F5? Джерико започва да се съпротивлява, типично за него! Той успява да слезе от раменете, след като отново показва колко е хитър и бърка в очите на Брок.. Сега го заковава в тепиха с мощен Russian Leg Sweep! Какво напрежение само, кой ли ще си тръгне като шампион?! Джерико прави опит да заключи Walls of Jericho, но Брок успява по някакъв шибан начин да се изхлузи.. Джерико иска да го прати в безсъзнание и бързо взема един стол, след което го забива няколкократно в главата на Леснар! Сега вече Брок, отново е извън строя! Джерико поглежда към стълбата, която е изправена в средата на ринга, какво ли пък сега му хрумна, на тоя психопат? Джерико се покатерва заедно с Брок на последното стъпало, там му забива няколко силни юмрука в главата, за да е сигурен, че Брок е в безсъзнание.. Джерико изкрещява ''Stupid son of a ****'' и заключва Walls of Jericho на върха на стълбата! Какво по дяволите направи този път, тоя кучи син!


Джерико за пореден път доказва, че е истински изобретател! Дали Брок ще се предаде, на върха на стълбата?
Върнете се в началото Go down
GOAT
Administrator
Administrator
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5755
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   27/4/2013, 10:08

ЛЕСНАР ТУПА, НО ДВА ПЪТИ, А СТЪЛБАТА ПАДНА!!! ЛЕСНАР СЕ ПРЕДАДЕ, НО ТУПНА 2 ПЪТИ!! ДЖЕРИКО ЛЕЖИ НА ЗЕМЯТА И НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА... МАЧА ПРОДЪЛЖАВА, ТЕКСАСКОТО КЛАНЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ!!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   27/4/2013, 10:20

Майчице.. Каквото и да кажем за този мач ще е малко!! Невероятен сблсък, какво ли не видяхме вече. Просто и феновете в залата са замлъкнали с отворени уста и не знаят какво да кажат. Те стискат палци за своят фаворит, а тези двамата се раздават до краен предел. Наистина невероятен сблъсък, не съм вярвал, че Джерико ще затрудни толкова много големият Звяр на федерацията. Явно Крис също не е вярвал, че Брок ще се измъкне след този ход, горе на стълбата. Той е в безсъзнание, но всички виждаме как се е хванал през главата и навярно е неспокоен. Може би някой от тези двамата си е счупил нещо, защото рефера внимателно проверява състоянието им. Брок се е оплел във въжетата и не мърда, а Джерико е под стълбата и вече съвзет, си скубе косата. Той беше толкова близо, но и в същото време - толкова далеч, от Undisputed Championship. Той, публиката и самият аз не мога да повярвам, че мача все още ще продължи. Брок даде съгласието си, този мач да продължи. Виждаме, че Джерико първи започва да се изправя, а рефера отплита тялото на Леснар от въжетата. Джерико започва да рита стълбата, след което я вдига и я изхвърля от външната страна на ринга. Джерико слиза и взима титлата с един метален стол?!?! Какво е намислил? Брок е вече на крака.. Джерико слага титлата на един от оптегачите, след което забива металният стол в корема на Леснар и го подлага под него. Джерико се катери по оптегача на който е титлата, той я посочва, след което е на път да отскочи, когато.. Брок с отскок се изправя и го сграбчва..


Леснар просва Джерико по гръбнак, право в металният стол, събаряйки го от третото въже!! Този мач е пълен с обрати, направо не знам какво да кажа.. Тъкмо когато Джерико се бе подготвил да отскочи от третото въже, Брок успя да се изправи и да претича до него, като го сграбчи и го просна на тепиха, върху металният стол. Наистина, нямам думи за този мач.. повече от класика! Леснар също е много изморен, той не знае къде се намира, но все пак успя да се измъкне и този път, макар и на косъм. Джерико се търкаля по ринга, държейки се през кръста, наистина много тежък удар, получи той.. Леснар е на крака и поглежда към окачената в един от ъглите, негова (все още) Undisputed Титла. Брок я посочва, след което изчаква Джерико да се изправи и моментално го просва за пореден път с мощен саблен удар. Брок поглежда и към металният стол, след което се запътва към тялото на Джерико. Той го довлича до металният стол, след което кляка, сграбчва главата на Джерико с огромната си лапа и започва да му я забива многократно в металният стол. Джерико бива измъчван по всевъзможен начин от огромният Брок Леснар. "The Beast" пуска главата на Джерико, след което се изправя и започва да таунтва, а залата отново бива оглушена от мощни овации. Леснар е на своя територия тази вече и всеки втори в тази зала е негов фен. Брок отива до титлата и я откача от оптегача, след което я вдига високо и започва да таунтва с нея. Брок, обаче изгуби много време в таунтове и Крис успява да се съвземе за това време. Джерико опитва.. ROLL UP??? 1.........2........... KICK OUT!!! Lesnar едва не си вкара автогол. Той се изправя за стотни от секундата с изплашена физиономия, усещайки, че беше на път да се сбогува с титлата си и моментално вдига Джерико на раменете си, сега той поглежда стола, прави една стъпка към него и...


F5, F5, F5 ON THE CHAIR!!! Това е брутално.. Брок се свлича, върху тялото на Джерико и отброява тупванията на рефера, гледайки към UD титлата, която е буквално на не повече от 30 см от него. 1.............2.............. KICK OUT!!! JERICHO ГО НАПРАВИ!!! Брок не може да повярва на очите си! Той не знае какво да прави, Крис се повдигна! Леснар поглежда към титлата и я сграбчва в ръце, какво е намислил? Брок изчаква Крис да се изправи. Джерико се надига с последни сили и се обръща с лице към Брок, който като товарен влак се е засилил към него с титлата в ръцете си..


УДАР С UNDISPUTED TITE-A ПРАВО В ГЛАВАТА! ОТ ЛИЦЕТО НА ДЖЕРИКО БЛИКА КРЪВ, А ТОЙ ЛЕЖИ В БЕЗСЪЗНАНИЕ В СРЕДАТА НА ТЕПИХА!! ОЧИТЕ МУ СЕ ПЪЛНЯТ С КРЪВ, ТОЙ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИЖДА, А БРОК МУ ПРИКОВАВА КРАКАТА, ТОВА ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА Е КРАЯТ.. РЕФЕРА Е ВЕЧЕ НА 2 И ПОЛОВИНА, А КРИС НЕ ДАВА НИКАКВИ ПРИЗНАЦИ, ЧЕ ЩЕ УСПЕЕ ДА СЕ ПОВДИГНЕ...
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
GOAT
Administrator
Administrator
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5755
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   27/4/2013, 10:24

JERICHO СЕ ПОВДИГА ОТ НИЩОТО!! ЛЕСНАР НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРА, ЧЕ ЧАК СЕ ЗАСИЛВА КЪМ СЪДИЯТА И ГО ОТНАСЯ СЪС САБЛЕН УДАР!!! ДРУГ СЪДИЯ СЕ СТИЧВА ПО РИНГА, НО ИЗГЛЕЖДА ЛЕКО НАСРАН, ПРИТЕСНЯВА СЕ ДАЛИ НЯМА ДА МУ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО! МАЧА ПРОДЪЛЖАВА!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
avatar

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 846

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   27/4/2013, 10:36

Невероятен пет-звезден мач! Всъщност пет-звезди са много малко за такъв унищожителен мач! Това може и да се превърне и в мача на вечерта.. Джерико все пак отново, отново, отново, отново и отново остава в този мач! Какъв хъс, какво желание, целия кърви, потта му се стича по цялото тяло, целия е червен, целия и е надран с много синини по тялото си, с дълбоки дупки, големи отворени рани, не знам колко шева ще са нужни и на двамата за да се възстановят след този мач, колко време.. Такива рани не минават за 2-3 дена, отнемат години за да заздравеят напълно! Брок Леснар, веднага вдига на рамене своят опонент и се приканва да му закове ново F5 и, той успява! Джерико е отново проснат в средата на ринга, но този път със себе си повлече и съдията, която значи, че Брок няма да спечели мача, тъй като няма кой да отброява.. Какъв лош късмет, за настоящият ни шампион! Брок Леснар си дърпа косата, толкова е изнервен, че няма кой да успее да отброи победата му, но той си я отброява сам и се вижда, че това ако беше съдията.. Джерико вече щеше да е загубил този мач, вече щеше да е в Пирогов.. Стадион Васил Левски вече няма глас да крещи, всички са прегракнали, паднал им и е гласа.. Какъв турнир, какви ходове, какъв мач, а да не говорим, че има още много мачове преди това шоу да бъде закрито, има да разберем, кой ще бъде световният шампион, кой ще спечели Маin-Event-a, макар че този мач заслужава да бъде наречен Main Event и двамата се стараят толкова много, и двамата се бият като кучета.. Но има едно нещо, което трябва да знаят и двамата, че феновете помнят кой е победителя, а не победения! Съдията вече се е свестил, а Брок опитва туш, който за негов лош късмет, свърша с ново повдигане на стотна преди три! Сега Брок ще пробва отново да забоде своят финален ход, но дали ще успее? Вдига на раменете си Джерико и се приготвя да го тръшне, но в последният момент Y2J успява да се освободи.. След това подсича бързо Леснар и заключва неговият собствен ход за предаване, а именно - Kimura Lock!


Ръката на Леснар е на път да се прекърши на няколко части, Джерико много здраво го е заключил в средата на ринга! Леснар ако се отпусне дори и за секунда ръката му ще стане на парчета.. Джерико вече държи захвата повече от половин минута, Леснар също все още стиска зъби, но това не продължава дълго, тъй като Брок се отпуска за секунда и Джерико му прекършва ръката на две.. Сега вече трябва да се предаде, но дали ще е така.. Или отново ще намери някакъв начин да се измъкне и да остане в мача? Да, виждаме че прави предно кълбо и се измъква въпреки, че е с наранена ръка! Джерико сега ще се възползва от това и веднага започва по най-различни начини да му обработва ръката.. Докато изведнъж не му хрумва, че трябва да излезе извън ринга за да вземе нещо, което само той си знае какво ще е.. Крис бърка под ринга изважда, бамбукова сопа, мята я вътре сред въжетата, мята и кош за боклук, същото така мята и един от чуковете на Triple H, докато най-накрая не изважда торбичка пълна с гвоздей.. Крис се връща сред ринга и изсипва гвоздеите по тепиха, той изправя лесна и му прави мощен Body Slam върху тях! Татуса на Леснар е закрит от стотица гвоздейчета.. Джерико опитва бърз опит за туш в средата на ринга, но имаме и повдигане от все още настоящият ни шампион.. ''The Sexy Beast'' вече се чуди, какво да направи за да победи Леснар.. Той го изправя и го засилва към въжетата, само че на връщане го контрира с Big Boot! Леснар си връща надмощието въпреки, че целият му гръб е в гвоздеи.. Брок излиза на ръбът на ринга и надъхва феновете.. Всички chant-ват неговото име.. Вероятно ще видим нещо доста нетипично за Леснар, а именно да лети.. Брок отскача от третото въже иии... CODEBREAKER!!! CODEBREAKER!!! CODEEEEEEBREAKEEEEEEEEEEEER!!!!


Това трябва да е краят на този мач.. Само, че Кри не опитва туш той ляга върху трупът на Леснар и започва да му забива Ground Elbows! Брок е целият в кръв, нокаутиран е.. Тази сага би трябвало да приключи още тук и сега, това би трябвало да бъде краят! Джерико забива стотици лакти в главата на Леснар и никой не може да го спре, той продължава, докато вече няма абсолютно никаква сила в ръцете си..


До Леснар няма ни въжетата, ни нищо, което може да го спаси.. Той е нокаутиран, след тези лакти.. Дали всичко свършва тук и сега?


Последната промяна е направена от WhatEver на 27/4/2013, 10:39; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED   

Върнете се в началото Go down
 
TNWG UNDISPUTED CHAMPIONSHIP NO HOLDS BARRED
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN IV-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: