Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   19/4/2013, 20:25

Shawn Michaels vs. Randy Orton vs. Antonio Cesaro

Ред на излизане и писане:
1. Shawn Michaels
2. Randy Orton
3. Antonio Cesaro

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   26/4/2013, 19:02

.. Връщаме се отново на ринга, където след минути ще започне мача, определящ главния претендент за Световната титла на TNWG. Публиката е екзалтирана и очаква първия участник в мача .. това явно ще е Шон Майкълс .. познатата музика, но с малко по-различна реакция от феновете ..Познатата музика, но с малко по-различна реакция от феновете .. преди време цялата зала ставаше на крака за Сърцеразбивача, но след действията му в последните шоута - чуваме и освирквания ..Шон се приближава към ринга с доста ехидна усмивка. Сърцеразбивачът определено има тактика и скрити козове.
Майкълс е вече на ринга и таунтва, а след малко ще видим и един от неговите опоненти - Ренди Ортън ..
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 19:04


А ето го и него! Сезаро се показва на 'Стадион Васил Левски' под мощните освирквания на публиката! Той прави своят дебютен мач на Pain IV! Той таунтва, а над стадиона гърмят pyro- ефектите!


Сезаро продължава по рампата! Нека припомним, че той има огромен опит в мачовете, защото се е бил във федерации като FCW и WWE и се е доказвал! Той влиза на ринга и отново таунтва, като отново избухват ефектите предназначени за неговото излизане на най-голямата кеч сцена!:


Сезаро застава в ъгъла и зачакава началото на мача, изглежда готов за Световната Титла.
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 19:05

Начало.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 19:28

Гонгът е бит. Това е началото на един ожесточен сблъсък, защото залогът е голям. Победителят ще се изправи срещу Световния шампион за най-ценното злато на федерацията. Погледът на Ортън е насочен към Майкълс, а Цесаро изглежда концентриран и в двамата. Как ли ще започнат? Охо, май ще видим Цесаро и Сърцеразбивача в комбина още от началото.
Двамата започнаха да налагат Пепелянката. Ортън обаче също раздава крушета ту към Майкълс, ту към Антонио. Антонио забива коляно в корема на Ортън, а Майкълс засилва Ренди към единия ъгъл. Последваха няколко пържолки от страна на Шон, а сега Цесаро се засилва към Ортън и буквално го премазва с тялото си. Сега Антонио повдига Ортън и започва да го налага, но я вижте какво се задава .. HBK се засили от другия ъгъл и улучи както се казва "с един куршум - два заека" .. премаза Цесаро, а новобранецът премаза Ортън. Майкълс засилва Цесаро към страничните въжета, но опаа .. Антонио се оплете на тях, от това ще се опита да се възползва Шон. Сърцеразбивачът се засилва и ето,че Цесаро изяде мощно копие, което го изхвърли извън ринга.
Сега Майкълс се насочва към Пепелянката. Ортън изяде няколко крушета, но я вижте .. Ортън отвръща на тях, явно е успял да се свести донякъде .. двамата си разменят удари. Майкълс надделява и се засилва от въжетата, но Цесаро е вече на крака и успява да "подсече" коляното на Сърцеразбивача при засилката. Майкълс е извън ринга. Цесаро забива гърба на Майкълс в предпазната стена няколко пъти, след което забожда главата му в стоманените стълби и отново прави засилка към преградите. Гърба на Шон може би вече съвсем не е на 100 %. Вижте как се свлече Майкълс. Антонио едва ли е забравил и за Ортън, той се насочва към ринга, но изяжда един мощен dropkick от страна на Ренди. Ортън връща Антонио на ринга, засилва го към въжетата и прави невероятен суплекс. Сега и още един. Ренди ще се опита да приключи този мач по-бързо. Пепелянката се приготвя за РКО. Дали ще видим финална порция от страна на Ортън? Майкълс все още мърда трудно, а Цесаро тръгва да се изправя. Олюлява се. Това е моментът за Ренди. Антонио обаче успява да контрира и прави мощно ДДТ.
Сега и двамата са АУТ на ринга, но я вижте Майкълс .. о,боже .. Сърцеразбивачът ще се възползва от ситуацията .. тук важи неговият опит да е на подходящото място, в най-доброто време .. Шон е вече на най-горното въже.Майкълс "полита" и забожда лакът директно в сърцето и амбициите на Цесаро към световната титла. Ренди изяде ДДТ, а Цесаро трудно ще се свести след този ход на Майкълс. Имаме опит за туш. 1 .. 2 .. 3?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 19:29

1.......2..... и Сезаро се повдига малко преди 3, мача продължава.
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 19:44

Сезаро успя да се повдигне! Но беше почти ясно, защото двубоят щеше да завърши много бързо! Сега вижте Майкълс.. Той решава да грабне Ортън за косата и го носи до обтегача, където започва да го удря с пържоли право в корема! Ортън гърчи от болка, а Шон го дърпа назад и му прави Suplex! Опит за туш.. 1..2..и Сезаро се намесва! Сезаро се връща в двубоя, Шон тръгва към него, но Антонио заляга, а Шон отнася NeckBreaker! Сезаро решава да си пробва късмета от обтегачите.. Вижте това.. Той скачааа... Но Шон успява да се отмести бързо-бързо.. Той не опитва туш, а се съсредоточава върху Ренди, но Ортън прави Snap Scoop Powerslam.. Той вижда Сезаро, облегнал се на обтегача и решил да си почива, но Ортън го хваща през главата и, оо, не.. Не го прави Рандал.. DDT за Антонио Сезаро! Пепелянката започва да тупа с ръце, към Сезаро, Сезаро се изправя но излиза извън ринга! Шон веднага обръща Ортън и пепелянката отнася Clothesline, след това той стига до обтегача, но Сезаро го посреща със...Какъв прекрасен Corner Big Boot за Ортън! Интересно е как Сезаро толкова бързо се завърна в срещата, но личи си че Сезаро не е новак и като за дебют прави страхотни неща.. Тук сега нека видим какво предстои.. Шон прави Rollup! 1..2..НЕЕЕ, АНТОНИО СЕ ПОВДИГА НА 2,99999! Шон беше на косъм да спечели чрез късметлийска победа, Сезаро тръгва към него, но ДДТ за Антонио! Шон отново владее инерцията в двубоя! Шон отново се качва на обтегача и отново ще опита Лакътя в Сърцето за Ортън този път и успява! Той изхвърля Ортън извън ринга и гледа към Сезаро.. Но.. Оо, не.. Майкълс започва да тропа с крака по земята и всички знаем какво ще означава това.. Антонио се изправя и това еее.. Sweet Chin.. НЕ! Сезаро контрира с прекрасен Low Big Boot право в слепоочието! Опит за туш.. 1..2..НЕ! Повдигане от "Сърцеразбивача"! Какъв невероятен мач за вас, зрителите на TNWG правят тези хора тук, на ''Стадион Васил Левски''! Сега Сезаро изхвърля и Майкълс извън ринга, той слиза и го забива право в стълбите! Опит да забие Ортън в преградата, но вижте това.. Flapjack от Ортън! Обратите в този двубой нямат край, а Ортън е единственият останал на ринга засега.. Той се възползва оттова и връща Сезаро на ринга! Той ще опита РКО, готов е да го забие, Сезаро се изправя, но го рита право в корема и след като си почина малко, СЛЕДВА ДА НАПРАВИ-И-И-И-И:


Alpamare Water Side! Прекрасен ход от Антонио и веднага опит за туш.. Шон е извън ринга.. 1..2..дали Сезаро е претендент за Световната Титла?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 19:46

1..........2...... и Майкълс показва своята класа като изритва преди 3, мача продължава.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 20:15

Мачът продължава, след като Ортън намери сили да се повдигне. Рамото му обаче едва ли е в много добра форма. Вижте повторение и на последната маневра от страна на Цесаро .. май наистина Пепелянката отново нарани слабото си място.
Сега Цесаро ще се възползва от "състоянието" на Ортън. Той залавя Ренди за рамото, извива го и се качва на най-горното въже. Антонио опитва нови техники в своя репертоар или по-точно сега ще опита Старата школа. Но я вижте Майкълс. Откъде се пръкна отново ..
Цесаро бе избутан и се сгромоляса на пода заедно с Ортън. Сега Шон буквално прескочи през въжетата и направи доста мощен Frog Splash върху Цесаро. Опит за туш .. 1 .. 2 .. НЕ! Антонио е на пода, а Ортън пълзи и се опитва да стане на крака. Шон обаче го причаква и ще следва Музика под брадичката. Ренди е на крака, Майкълс е "настроил тона" .. но НЕ .. Майкълс пропуска, а докато се освести - изяжда висок dropkick от страна на Пепелянката.
Ортън трябва да внимава и с Цесаро, който си помага с въжетата и се насочва към единия ъгъл, за да си почине. Ренди обаче забожда юмруци в слепоочието на Антонио и го засилва към другия ъгъл. Сега хваща Сърцеразбивача за косата и "бомбардира" Цесаро с тежестта и тялото на другия си опонент. Антонио се сви в ъгъла, а Шон се олюлява, но още е на крака. Ортън се възползва и така Майкълс изяде РКО. Опит за туш .. 1 2.. 3?? НЕ! Майкълс се повдига, а Ренди не може да повярва.
Сега май Цесаро е наред, Ортън подивя. Още едно РКО. Опит за туш върху Цесаро. 1.. 2 .. НЕ! Какъв мач само! Ренди подхваща Цесаро, налага го и го засилва към въжетата. Антонио отново се оплита на тях, а Ренди се засилва за саблен удар. Реакциите на Цесаро обаче са по-бързи този път, той се отмести и Ортън полетя неприятно извън ринга. Антонио се държи за въжетата и си взема малко въздух, но няма право на такъв .. задава се нещо страшно .. Сърцеразбивача е напът да приключи този двубой .. я вижте ..
МУЗИКА ПОД БРАДИЧКАТА ЗА ЦЕСАРО !! OUT OF NOWHERE!Опит за туш. Ортън няма как да спре Шон, а може би и Цесаро няма да е пречка пред Сърцеразбивача към титлата в тежка категория .. 1 ..2 .. 3?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   27/4/2013, 20:16

1.............2............ НЕЕЕ... АНТОНИО СЪУМЯВА ДА ОТЛЕПИ ЛЯВОТО СИ РАМО ПРЕДИ 3!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN IV-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: