Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   Пет 22 Фев - 21:33

NO! Дами и господа, за пореден път в този мач К-Квик успява да се измъкне от Neckbreaker от страна на Карлитош! Истината слиза от ринга и се подпира на една от барикадите. Малките Джими-та около него, както и Jim Carrey започват да му крещят в ушите „You Suck” и такива подобни, но изглежда това не му влиза под кожата, като Истината остава фокусиран. Карлито слиза от ринга и забива един юмрук на Истината. Той засилва Truth към металните стълби, но БГ Шампионът от своя страна се спира и засилва Джим Керикохоликът директно към стоманата! Карлитош поема удара с гръб. Truth се подпира на коментаторската маса и се облива със едно шише вода, което сви отново от JBL, който се оплаква за това. Публиката започва отново да го буу-ва, а Truth отговаря с подигравателна усмивка.


Карлито се опитва да се изправи като се държи за стълбите, Киллингс обаче се качва на едното стъпало и скача върху ръката на противникът му. Най-готиния не изглежда много готин, тъй като започва да се държи за удареният си крайник и направо му иде да ревне от болка, докато Truth се засилва, и това е-е-е-е....МОЩЕН Dropkick върху Карлито! Той бе смазан между стълбите и Dropkick-a като хамбургер! Истината влиза на ринга ,а съдията не изглежда доволен от подлите ходове на Truth, но продължава да отброява. Карлитош все пак намира сили и влиза на ринга на 8. Truth обаче не губи време и го посреща с ритници в черепа, след което бързо го изправя и... JUMPING DDT! Черепа на Карлитош отскочи от пода, а целият ринг се разтресе. Българският Шампион намества Карлито до един от ъглите на ринга. Истината се качва на 3-тото въже. Какво е намислил сега този ПСИХОПАТ !?!?!? Рон Киллингс полита и това е-е-е.... Diving Leg Drop! Безмилостна маневра! Негърът се изправя веднага и вдига ръцете във въздуха си. Той просто слага крака си върху Карлитош и започва да показва мускули. Какво унижение само. Все пак това е туш и съдията отброява 1..2...НЕ, Карлитош си премества рамото и се готви да се изправи.Truth обаче му забива Double Axe Handle право в тила и Карлито отново е на пода по корем. Истината сяда на гърба на противникът му, хваща му главата и започва да му забива ШАМАРИ. Карлито леко се опитва да се измъкне, Truth веднага усеща това, и заключва CAMEL CLUNCH. "Готиния" започва да се гърчи от болка. С мнооооого усилия той успява да се измъкне. Карлито с много усилия става на крака и се засилва към Истината, но шампиона го забива в пода с Scoop Slam.Хватката е последвана с бърз туш 1...2... повдигане. Карлитош излезе доста корав! Truth го хваща за прическата, и го вдига леко нагоре, след което му забива мощен юмрук право в мутрата. Киллингс вдига противникът си отново, като този път обаче го рита в стомаха, засилва се и-и-и-и-и - това е опит за SCISSORS KICK, Карлито обаче някак успява да се измъкне и замахва за удар. Истината реагира в последния момент, и както е набрал скорост , заляга, пропуска удара, оттласква се от другото въже, Карлито се обръща към него и изяжда ЗВЕРСКИ Running Big Boot право в десетката! Дали главата на Карлито е все още на място!? На Truth не му пука и прави още един таунт, извиквайки: "What's up!?", след което прави опитз а туш 1...2..но Truth сам вдига главата на Карлито. Мили боже, не знаем дали Карлито щеше да се изправи, но Truth го направи от своя страна. Изглежда той иска да се увери, че ще има и трето тупване на ръката на съдията. Истината вдига Карлито и му забива в пода главата с Neckbreaker! Карлито лежи по гръб. Киллингс започва пезпощадна поредица от ритници в ребрата на противникът си. "Лошата Ябълка" изглежда безпомощно. Той се опитва да се надигне, но Truth се засилва и това е-e-e-e....

Lie Detector

Българския шампион приковава противника си за пореден път. Реферът отброява, дали имаме победител?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   Пет 22 Фев - 21:35

KICK OUT!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
That's Not Cool
Superstar
Superstar
That's Not Cool

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   Пет 22 Фев - 21:51

НЕВЕРОЯТНО! Това е просто невероятно! След тази страхотна игра на R-Truth, след като той заби своя завършващ удар Carlito се повдигна! Това се казва упоритост! Truth не може да повярва на очите си и полудява, като започва да спори със съдията и дори го блъска назад. Реферът го предупреждава да внимава с действията си, иначе ще бъде принуден да го дисквалифицира. Но това няма да е толкова лошо за R-Truth, който ще запази титлата си, ако загуби чрез DQ или отброяване. Все пак шампионът овладява емоциите си и решава, че ще завърши този мач достойно, след което се обръща и изправя Carlito, засилва го към въжетата и го посреща с Flapjack! Опит за туш - 1... 2... и "The Caribbean Bad Apple" отново се повдига! R-Truth яростно се вдига на крака и започва да нанася юмруци и ритници по тялото на претендента, изнервен от това, че все още не може да го победи. Съдията хваща Truth около корема и започва да го бута назад, като го предупреждава за пореден път... а същевременно Carlito бавно се изправя... Ron Killings вижда това и се отскубва от съдията, набирайки страхотна засилка... НО СЕ НАНИЗВА НА SPEAR!!! Привържениците на Карлито в залата пощуряват! Невероятна контраатака! Невероятно изпълнение! Carlito остава да лежи, а Truth се претъркулва и пада извън ринга пред коментаторската маса. Този ход може да бъде решаващ за претендента! "The Coolest Wrestler in TNWG" се изправя на крака и разтърква очите си, докато реферът започва да отброява шампиона - 1... 2... 3... 4... и Карлито излиза извън ринга, за да не позволи на Truth да загуби този мач чрез отброяване. "The Caribbean Cool" изправя съперника си и с мощен прав го принуждава да се облегне на коментаторската маса, след което го хваща за главата и започва да го блъска в защитната стена отстрани на коментаторите. Jim Carrey се изправя и протяга ръката си към Карлито, като двамата се поздравяват и "The Caribbean Bad Apple" довършва своята работа, като вкарва шампиона обратно на ринга на осем. Carlito влиза след като е вкарал R-Truth и отнася мощен юмрук, но избутва Truth назад, а той се засилва... И ПОПАДА В HURRICANRANA!


Какъв атлетизъм от страна на Карлито! Вижте само колко високо скочи той, за да се увие около врата на Българския шампион! Ами начинът, по който Рон Килингс се приземи? Убийствена маневра! Carlito веднага приковава краката на шампиона, дали той успява да се сдобие с Българското злато?! 1... 2... и не! Миг преди финалното 3 R-Truth слага единия си крак на най-долното въже, с което се спасява за пореден път! Карлито поглежда към крака на шампиона и го хваща за него, издърпва го към средата на ринга и го усуква... ЗАКЛЮЧВАЙКИ ГО ВЪВ FIGURE 4 LEGLOCK!!! Какво ли ще се случи сега?! Carlito усилва натиска, а Truth започва да крещи и да блъска по ринга, в отчаян опит да се обърне настрани, за да обърне и натиска... но дали ще го направи? Шампионът се бори да извърти Карлито наляво, но не успява и не успява да го направи! Виждайки, че да се бори вече е безсмислено, R-Truth е готов да се предаде, когато изведнъж се сеща, че над главата си с малко усилия може да достигне до едно от въжетата и да го хване... да видим дали все пак ще успее да го направи или не? Truth започва да протяга дясната си ръка нагоре, като с върха на показалеца си предвкусва, че ще успее... но изведнъж Карлито прекъсва захвата и със зверски скок се мята напред, изправя шампиона и го заключва в Headlock, минава зад него... И ИМАМЕ BACKSTABBER!!!


BACKSTABBER!!! ЕТО ЧЕ НАЙ-НАКРАЯ КАРЛИТО ГО НАПРАВИ! ТОЙ ИЗДЪРПВА ШАМПИОНА В СРЕДАТА НА РИНГА И ПОКРИВА - 1... 2... ДАЛИ ИМАМЕ НОВ БЪЛГАРСКИ ШАМПИОН?! ДАЛИ КАРЛИТО УСПЯВА ДА ВЗЕМЕ ТИТЛАТА?!
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   Пет 22 Фев - 21:55

1........2..........KICK OUT~!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   Пет 22 Фев - 22:10

И ПАК НЕ! Отново Truth успява да се повдигне за пореден път! Изглежда Киллингс няма да се остави лесно и Карлито трябва да смени подхода си. Истината обаче изглежда изтощен и се добира до въжетата, като прави опит да се изправи, набирайки се за тях. Карлито се опитва да го изправи, но Truth му бърка в очите с Irish Whip-a на ръкавицата му и това остава незабелязано. "Готиния" се държи за лицето си, а Киллингс от своя страна се засилва и забива саблен удар в коляното на опонента си. Двамата кечисти лежат на пода, а съдията започва двойно отброяване. Още по средата му, Truth успява да се надигне, след което хваща крака на противникът си и забива Foot DDT! После отново хваща кракът на Карлито, и този път му забива Elbow Drop, след който започва да му затяга кракът, а Карлито да изпитва силна болка. Все пак Truth усеща, че Карлито е на път да се изправи, и го пуска. Истината забива няколко юмрука в главата на опонента си и го изправя. Веднага след това Truth хваща за главата и за гащите Карлито, и го засилва директно под първото въже! Карлито се размазва на пода извън ринга!!! Киллингс прави таунта си и зачаква. Противникът му почти се е надигнал, Truth се засилва от едната страна на ринга, след което полита между 2-рото и 3-тото въже и се размазва директно върху опонента. КАКЪВ САМОУБИЙСТВЕН СКОК! И двамата лежат на пода, а съдията започва поредното отброяване. Българския Шампион показва класата си и съумява да се изправи пръв. Той от своя страна вдига и Карлито, и го засилва директно в металния кол! "The Coolest Wrestler of TNWG" прегръща кола и си остава на него размазан! След това Истината му хваща главата и му я забива още един път в стоманата, след което го качва на ринга, само главата му да стърчи! Truth се качва на ръба на ринга. Той се засилва и-и-и-и... мощен Leg Drop! Този ход най-често го виждаме от легендарния The Undertaker, но ето че и сега Truth го направи! Карлито се гърчи от болка на ринга. Truthвлиза и опитва туш 1...2...НЕЕЕ, имаме повдигане! Truth не може да повярва и пробва още един път да спечели мача, но отново имаме повдигане. Шампиона скача с двата крака директно в стомаха на противникът му! Той се свива напред от болка. Truth се възползва от това, засилва се и нов DropKick в главата на Карлитош! Truth държи надмощие в тази част от мачът - той изправя Карлито и го засилва към въжетата, след което го посреща със Крак-брадва! Истината изобщо не губи време, вдига на крака Карлито, и това е....

Inverted Jaw Breaker


What a....MANEUVER! Това трябва да е всичко за Карлито. Опит за туш - 1....2....и НЯКАК СИ, Карлито успява да се изправи!!! Този мач все още не е решен. Truth е на колене и се държи за главата. Той не може да повярва. Истината хваща главата на Карлито и започва да му трие лицето и физиономията в плата, от който е покрит ринга. Съдята се опитва да разтърве двамата. Truth отново отстъпва крачка-две назад, но отново бесен се връща при "Лошата Ябълка", хваща му ръката, и му забива мощно коляно в нея. БГ Шампионът се изправя и отива в единия ъгъл от ринга. Truth отново развързва предпазителя, но този път го хвърля към Jim Carrey, както The Rock си хвърля налакътника. Съдията изобщо не е доволен. Truth изправя Карлито и го слага в позиция за Pedegree. Truth прави две, три крачи и сега се намира точно пред оголения обтегач. Какво пък е намислил сега!? Truth вдига Карлито на рамене, държи го така няколко секунди и го забива в металния пръстен – POWERBOMB TO THE APPRON!!! МОЛИ БОЖЕ!!! Карлито лежи в ъгъла на ринга и изглежда не мърда. Truth вдига гордо ръце във въздуха, и бива освиркан. Какъв брутален ход само! Истината хваща за едната ръка Карлито, и го придърпва по средата на ринга. Truth обаче не бърза особено много. Изглежда мисли, че той контролира нещата напълно! Truth изправя полека Карлито и го хваща през рамото. Поглежда наляво и надясно, скача и това е-е-е-е...

LITTLE JIMMY NECKBREAKER!


Finishing maneuver-a на БГ Шампионът! Той покрива противникът си за туш! Реферът започва да отброява. Дали печели този път!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   Пет 22 Фев - 22:13

KICK OUT!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
That's Not Cool
Superstar
Superstar
That's Not Cool

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   Пет 22 Фев - 22:28

Просто изумително! Въпреки всичко, въпреки всички тези ходове Карлито продължава да не се дава. R-Truth вече не знае какво се случва, след като Carlito се повдигна след неговия завършващ удар. Truth се изправя и се обляга на въжетата, като започва да си говори нещо под носа, след това прави няколко нервни обиколки на ринга и се качва на обтегача, виждайки че претендентът се изправя. Bulgarian шампионът е готов да го повали с Flying Clothesline, но Карлито има други планове и контрира с Dropkick във въздуха!


Truth пада безпомощно и се хваща за корема, тропайки с крака по тепиха. Carlito, от друга страна, започва да пълзи бавно към него и приковава краката му - 1... 2... 3! НЕ! Повдигане на 2.99! Карлито забива главата си в ринга, в момент на отчаяние, а Джим Кери, който вече беше готов да нахлуе на тепиха, за да поздрави Карлито, се хваща за главата и сяда обратно, като се навежда напред и започва да се чуди как това е възможно. Дами и господа, духът на тези мъже е несломим. Виждате как от няколко минути те опитват по всякакви начини да грабнат победата тази вечер, без значение дали някой от тях ще играе по правилата, или друг ще опита да си послужи с някоя хитрост. И двамата ясно показват, че няма да се дадат лесно, а ще се борят докрай. Сега Carlito е обратно на крака и изправя шампиона, като го засилва към въжетата и го сваля отново, този път чрез Shoulderblock! Карлито решава да се качи на обтегача, докато феновете скандират неговото име, но какво ли ще приземи, или поне ще опита да приземи... Dropkick! Не! R-Truth се отмества настрани в последния момент и Карлито пада на задните си части! Ron Killings ще се опита да защити своята титла в тази ситуация - 1... 2... повдигане! Колко близо за пореден път! Шампионът гледа опулено, дишайки тежко и се изправя, след което вдига "The Coolest Wrestler in TNWG" и започва да го бута към сглобката, обляга го там и започва размяна на юмруци, от която за момента няма ясен победител. Carlito нанизва силни десници в челюстта на шампиона, който от своя страна не му остава длъжен и отвръща със същите по сила леви, като накрая решава да изненада претендента и го засилва към отсрещната сглобка с Irish Whip и продължава да тича зад него, но Карлито не се забива в обтегача, а се хваща за него и прескача засилилия се R-Truth... BACKSTABEEEEEEEEEEEER!!!


КАКВО ИЗПЪЛНЕНИЕ! ШАМПИОНЪТ СЕ СВЛИЧА, А КАРЛИТО МОМЕНТАЛНО ПОКРИВА - 1... 2... ДАЛИ ТОЙ СИ ТРЪГВА С БЪЛГАРСКАТА ТИТЛА ОТ CAGE OF THE VIOLENCE?!
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   Пет 22 Фев - 22:29

KIIIIIICK... OUT!!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   Пет 22 Фев - 22:41

R-Truth се повдига! Това е нечувано! Карлито отстъпва назад, и се подпира за въжетата, като гледа изненадано. Той е в отчаяност! Обаче не губи време. Той изправя Truth, но той контрира с Irish Whip на ръкавицата си, удряйки Карлито под брадичката. Истината обаче също е почувствал някакви щети. Той отива до единия метален кол и е подпира за малко. Карлито се опитва да се набере за въжетата, за да се изправи, след като беше паднал чак близо до тях, след този жесток ход. Той се опитва да се изправи на крака. Рон Киллингс обаче не може да остави това току-така! Той се затичва срещу неговия противник и-и-и-и-и-и....МУ ЗАБИВА КОЛЯНО ПРАВО В МУТРАТА!


WHAT A MANEUVER! Това направо изкарва Карлито от ринга. Той безпомощно се стоварва върху стоманения под. Българският Шампион не губи време. Киллингс излиза също извън ринга, след като реферът му казва да върне Карлито на ринга, за да не го отброи. Truth се запътва към публиката, като си говори нещо под носът. Той взима шишенцето с вода, което държи Jim Carrey! Джим заплашва Truth, а той му се усмихва подигравателно, и повдига ръце. Виждаме, че Карлито се опитва да се изправи, но все още пълзи по колена. Истината се запътва към него с нормални движения и....


МИЛИ БОЖЕ! Колко подла атака от страна на R-Truth. Явно му е дошло до тук, и възнамерява да запази титлата си, чрез DQ. Той си взима златото, което беше изолирано за този мач, и го нарамва, като си тръгва към кулисите, мърморейки нещо под носът си, а публиката го освирква.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   Пет 22 Фев - 22:47

DQ!!! R-Truth ЗАПАЗВА!! ЛУДОТО КОПЕЛЕ СИ ИЗВУВУЮВА ЗАПАЗВАНЕТО....

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
BULGARIAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage Of Violence February 2013-
Идете на: