Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   17/2/2013, 20:05

Ред на излизане и писане;
1. Carlito
2. R-Truth
Върнете се в началото Go down
That's Not Cool
Superstar
Superstar
That's Not Cool

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   22/2/2013, 20:13


Announcer: Ladies and gentlemen, making his way to the ring... Carlito!

Carlito се появява на рампата, осветен от прожекторите. "The Caribbean Cool" бива посрещнат с възторг от феновете, а той пуска усмивка и продължава да върви към ринга.


"The Coolest Wrestler in TNWG" се качва по металните стълби и влиза в ринга, като спокойно се обляга на един от обтегачите.


Дами и господа, със сигурност ни очаква един страхотен мач за Българската титла, но дали Карлито ще триумфира или R-Truth ще бъде една идея над него?
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   22/2/2013, 20:24Новият titantron на R-Truth започва да дъни звучно из залата, а той се появява от еntrance way-a и започва да пристъпва по рампата, като си приказва нещо сам под носът, и обира освиркванията на публиката.Truth нарамва титлата на рамо и се качва през второто въже. След това влиза на ринга срещу Карлито, и повдига титлата си, обирайки освиркванията на публиката.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   22/2/2013, 20:26

Начало!
Върнете се в началото Go down
That's Not Cool
Superstar
Superstar
That's Not Cool

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   22/2/2013, 20:41

Дами и господа, този дългоочакван мач започва! Двамата съперници пристъпват напред и се вкопчват, като Карлито надделява и заключва опонента си в Headlock! R-Truth обаче не смята да отстъпва, а хваща дясната ръка на съперника си и я извърта в захват, но Carlito хваща въжетата и Truth е принуден да го пусне, след което "The Coolest Wrestler in TNWG" бързо забива ритник в коляното на шампиона... последвано от DDT! Опит за туш - 1... 2... повдигане от страна на R-Truth и то очаквано. Carlito не пести време, а бързо го изправя и го вкарва в ъгъла след няколко мощни юмрука, където го притиска, но е принуден да отстъпи назад от съдията... а Truth бързо минава в офанзива и го блъска назад към въжетата... Clothesline! Не, Карлито се навежда в последния момент и избегва този удар, като продължава да тича към отсрещните въжета, набира инерция и от тях... и прави Bulldog! Българският шампион доста лошо удари лицето си в тепиха, а сега имаме втори опит от страна на Карлито да си тръгне от турнира като шампион с минимални усилия... но отново неуспешно. "The Caribbean Bad Apple" се изправя и започва да обмисля следващия си ход, като решава да се качи на сглобката и зачаква съперника си да стане. R-Truth се вдига на крака и поглежда нагоре... след това избегва Double Axe Handle-a на Carlito с мощен юмрук в корема, от който претендентът пада на колене... и бива обезглавен със страхотен ритник в слепоочието! Задъханият шампион се обляга на сглобката, за да си поеме дъх, след което пристъпва до средата на ринга и заключва опонента си в Chinlock... Carlito няма как да достигне въжето, въпреки че се опитва да го направи с всичките си сили... но изведнъж публиката започва да пляска на своя любимец и той започва лека-полека да се изправя... като изведнъж хваща Truth около врата и го премята пред себе си чрез Snapmare и завършва с нисък Dropkick в гръбначния му стълб! Шампионът ляга безпомощно, а Carlito покрива - 1... 2... и Truth слага десния си крак на въжето, попречвайки на Carlito да се добере до титлата... поне засега. "The Caribbean Cool" се изправя и вдига съперника си на крака, затичва се към въжетата и скача на средното... elbow в лицето на R-Truth!


Шампионът се олюлява, но не пада, което кара Carlito да го повали чрез един от signature ходовете си - Modified Swinging Neckbreaker!


Карлито веднага приковава краката на Truth - 1... 2... имаме ли нов шампион?
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   22/2/2013, 20:41

NOOOOOOOOOOOOOOO, KICK OUT!
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   22/2/2013, 20:57

ЙЕС! ЙЕС! Истината успява да се повдигне след този умопомрачаващ Neckbreaker от страна на "Готиния". Какво яростно начало за него! Карлитош започва да налага Българският Шампион, който се изтъркаля до едната страна на ринга. Съдята бива принуден да спре "лошата ябълка", защото ако продължи в същия дух, Карлитош може да бъде дисквалифициран. Truth се хваща за въжетата и се изправя с тяхна помощ. Карлито обаче се засилва към него – да го прехвърли от ринга със саблен удар, Truth обаче прави крачка напред го улавя - и това е Flapjack право във най-горното въже! Карлито се обеси на въжето. Той все пак успява горе долу бързо да се изправи, но Истината го изритва в стомаха и главата, и "The Coolest Wrestler in TNWG" пада на 2-рото въже. Truth се засилва от единия край на ринга и коронясва. Ауч, този ход заболя! Truth направо излетя извън ринга от него. Истината стъпва на ръба на ринга от външната страна и зачаква Карлитош. Той се надига лека полека, обръща се към Труф ... и изяжда Flying Shoulder Drop! Truth се опитва да спечели мача 1...2...нее имаме повдигане. Карлитоостава във мача. Truth хваща главата му и започва яростна поредица от юмруци в главата му. Съдията е принуден да се намеси. Truth прави крачка-две назад. Карлито се опитва да се изправи като започва да лази на 4-ри крака. Truth обаче се засилва и забива Dropkick право в главата на опонента си! Карлитош лежи по гръб в центъра на ринга. Рон Киллингс запчова да танцува, и да се подиграва на Джими-тата, а публиката започва да го освирква много мощно. Truth се засилва към едното въже, оттласква се от него и забива Leg Drop право в целта. Изглежда сега Truth е набрал инерция. Той изправя своя враг и го засилва към единият ъгъл на ринга. "The Conspiracy Theorist се засилва и мощен Body Splash! Карлито залита напред, негъра се оттласква от близкото въже - и го поема с One-Hand Bulldog!!! Невероятна комбинация от Истината. Все пак Шампионът не губи никакво време. Той изправя Карлито, засилва го към въжетата, изчаква го и това е Hip Toss.


WHAT A MANEUVER! Truth веднага покрива 1...2...NO! Този мач продължава. Truth хваща тялото на Карлито и го премества близо до металния кол. След това негърът слиза от ринга, хваща ръката на противникът си, и я забива в металния кол! И ОЩЕ ЕДИН ПЪТ! Сега обаче, Truth не я пуска , а издърпва Карлито максимално напред и го забива в кола, като му дърпа ръката напред със сила. Съдията започва отброяване до 5 преди да има DQ, а Карлитоизпитва ужасна болка в рамото. Truth спира , защото съдията е принуден да слезе от ринга и да вразуми Истината. След това Българския Шампион влиза спокойно на ринга и хваща крака на опонента си, като го издърпва в центъра. После отново хваща крака му, вдига го нагоре и му засилва коляното право в ринга. Карибинът усети истинска болка, този път в коляното си. Truthне губи никакво време, хваща двата крака на опонента си и му заключва FIGURE FOUR!!! Карлито започва да изпитва ужасни затруднения, започва да се мъчи с всички усилия да се измъкне.Той все пак хваща въжето и Киллингс е принуден да пусне. Истината отива в едния ъгъл, стъпва на 2-рото въже и прави таунта си. Публиката освирква мощно. През това време обаче Truth сваля предпазителя на обтегача и се оголва железния пръсен. Карлито вече е на крака. Българския Шампион го засилва право към оголения обтегач! Карлито се размазва със всичка сила и пада назад като летва. Съдята започва да крещи, и отива да завърже предпазителя обратно. През това време Truth вади една кърпа от джоба си и започва да души с нея Карлито. Мили боже!!! Съдията не вижда този супер подъл ход! Рефера свършва с обтегача, а Truth веднага прибира кърпата. Истината сега изправя Карлито и-и-и-и-и....

Back Suplex!


Опит за туш. 1...2...?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   22/2/2013, 20:59

1......2.... и Карлитос успява да изрита преди 3, тази драма продължава с пълна нафта.
Върнете се в началото Go down
That's Not Cool
Superstar
Superstar
That's Not Cool

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   22/2/2013, 21:16

Доста мръсна игра на шампиона, който явно е готов да стори всичко, за да запази титлата си тази вечер. Тези негови действия му навлякоха гнева на всички фенове в залата, които го освиркват мощно. Камерите ни показват няколко човека зад коментаторите, сред които е и Джим Кери. Актьорът е станал на крака и поставя Truth на мястото му, сипейки обида след обида. R-Truth не обръща абсолютно никакво внимание на публиката, а веднага изправя претендента и го засилва към въжетата, навеждайки се. Шампионът явно е очаквал Carlito да наниже корема си в главата му, но за негово съжаление това не става и той отнася чудовищен ритник във физиономията от "The Coolest Wrestler in TNWG", който го хваща около врата и го завърта, сваляйки го с Neckbreaker! Карлито може би се върна в мача! Сега той приковава краката на българския шампион - 1... 2... повдигане на 2 и половина! Този мач отново ще продължи! "The Caribbean Cool" поклаща главата си в знак на отрицание и се вдига на крака, като се обляга спокойно на въжетата и започва да пляска на феновете... но вижте това, R-Truth пълзи зад него и го обръща в опит за туш, какво ли ще се случи тук - 1... 2... НЕ! Карлито успява да се претъркули назад точно преди 3, а сега забива Dropkick в лицето на Truth, чиято подлост няма граници! Вижте само по какъв начин той се опита да грабне победата тази вечер, може би думите на Carlito през последните няколко седмици се потвърждават все повече и повече? "The Caribbean Cool" изправя шампиона на крака и го почва със серия силни юмруци, но не след дълго Truth хваща дясната му ръка и я извива надолу, като Carlito пада на едното си коляно от болка. Шампионът започва да му се смее и го пуска, след което отново го хваща и се опитва да го засили рязко към въжетата, но Carlito контрира със свой собствен Ирландски Бич и Truth е този, който тича към въжетата в момента... и бива стопиран с Dropkick от претендента! Страхотно изпълнение от Carlito!


Моментален опит за туш след този болезнен ход - 1... 2... шампионът се повдига преди заветното 3! Carlito започва да блъска по тепиха яростно, но ще трябва да овладее емоциите си и да се концентрира, ако иска да спечели Българската титла. Джим Кери се е хванал за главата, но продължава да ръкопляска на своя любимец и сяда на мястото си. "The Caribbean Bad Apple" се изправя и започва да се оглежда, като вдига ръката си високо! Дали моментът настъпи?! Дали ще видим Backstabber?! "The Coolest Wrestler in TNWG" отива в ъгъла и започва да сигнализира на Truth да се изправи по-бързо, а феновете стават на крака и започват да наблюдават с още по-голям интерес! R-Truth най-накрая се изправя, а Карлито го издебва в гръб... но не успява да закове своя завършващ удар! Какъв малшанс, Truth успява да се хване за най-горното въже и да се задържи на крака, а Карлито се разбива в ринга. Шампионът сяда на обтегача и започва да се смее и да си говори сам нещо, след което поглежда към не кой да е, а към самия Джим Кери! "Истината" пуска маниакален поглед към актьора, който не му остава длъжен, а поклаща главата си предизвикателно. Truth се обръща към него и започва да му крещи нещо, а Джим Кери започва да се смее, което кара шампиона да се изнерви още повече... но гневът му приключва в този момент, защото Carlito го сваля в гръб! "The Caribbean Cool" хваща шампиона и го изправя... следва Swinging Neckbreaker!


Какъв come-back! Логично имаме опит за туш - 1... 2... дали Джим Кери помогна на Carlito да спечели титлата, като разсея Truth?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   22/2/2013, 21:19

Истината успява да изрита въпреки всичко... WHAT.. A... MANEUVER!!!!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: BULGARIAN CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
BULGARIAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage Of Violence February 2013-
Идете на: