Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 ME: Cage Of Violence Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4
АвторСъобщение
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 22:44

1...........................2..........................3! AJ STYLES ТОЗИ ПЪТ Е ЕЛИМИНИРАН! ЕТО КОЛКО ПОДЪЛ МОЖЕ ДА БЪДЕ КРИСЧЪН!
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 22:56

Ето че останаха трима души - Dolph Ziggler, CM Punk и Шампиона - Скалата. Веднага след елиминацията на AJ, Пънк опитва да направи GTS на Зиглър, само че той успява да се оскубне и забива superkick на Пънк, като и двамата падат. Сега Скалата се връща от някъде си в мача и след като вижда че и двамата мъже са на земята, пробва да ги тушира. Първо пробва Зиглър, но той се повдига. Сега туш на Пънк - и там повдигане. Скалата сега спира с игричките и изправя Пънк, засилва го към въжетата и го нанизва с мощен spinebuster! НАЕЛЕКТРИЗИРАНИЯ ПОГЛЕД В СКАЛАТА ИЗБИВА, ПУБЛИКАТА ПОЛУДЯВА, ТОВА ЗНАЧИ САМО ЕДНО - ITS TIME FOR THE MOST ELECTRIFYING MOVE IN E-FED ENTERTAINMENT TODAY - P-P-P-P-PEOPLE'S ELBOW!! CONNECTS!

СКАЛАТА СЕ РАЗВИХРЯ! Зиглър сега се засилва към Скалата, но бива отнесен от Samoan Drop. Зиглър се изправя и сега се засивла към Скалата отново, но той го хваща и го мята през въжетата и Зиглър пада силно върху стоманата на клетката от другата страна на въжетата. Сега Пънк се изправя и рита Скалата изненадващо в корема, той се навежда и Пънк веднага се засилва, но Скалата се усеща и го избутва над себе си, и Пънк полита два метра във въздуха, разбивайки се на тепиха. Сега Пънк, държейки се за гърба се изправя, СКАЛАТА ГО ХВАЩА ИИИИ ROCK BOTTOM!

Наниза го! Опит за туш! ..... 2 ... ИИИ ПЪНК НАМИРА СИЛИ ДА СЕ ПОВДИГНЕ В ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА!! Какъв мач! Пънк и Скалата лежат на земята, а изведнъж Долф се изправя и хваща една маса, едно от последните оръжия в клетката, който са здрави. Опъва я на ринга и причаква да види кой ще се изправи пръв от Скалата и Пънк. Той прикляка готов за Rock Bottom, имитирайки Скалата. Той започва да се изправя, докато Пънк не мърда, Зиглър е готов да тръшне Скалата през масата, НЕ, COUNTER WHATOMGHOLYИИИИИИ WHAAAM!!

СКАЛАТА НАКОВА ВТОРИ ROCK BOTTOM НА ZIGGLER!! Това е краят за него! Опит за туш!!
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
That's Not Cool
Superstar
Superstar
That's Not Cool

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 23:04

1... 2... повдигане! Това е невероятно!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 23:13

ДОЛФ ЗИГЛЪР Е СМАЗАН... СМАЗАН, НО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ УСПЯВА ДА ИЗРИТА... КАК ГО НАПРАВИ??? НЕ Е ЯСНО... ВИДЯХМЕ КАКВО ЛИ НЕ В ТОЗИ МАЧ И ЕТО ГО КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ.. 3-МА ЕЛИМИНИРАНИ И 3-МА ОЦЕЛЕЛИ... СКАЛАТА, ПЪНК, ЗИГЛЪР.. ЕДИН ОТ ТЯХ ЩЕ СИ ТРЪГНЕ КАТО ШАМПИОН НА TNWG.. КОЙ ЩЕ Е ТОЙ!!??? СКАЛАТА БАВНО СЕ ИЗПРАВЯ НА КРАКА, ПЪНК СЕ ЗАСИЛВА СРЕЩУ НЕГО.. СКАЛАТА ГО ХВАЩА.. ХВАЩА ГО.. ХВАЩА ГО!!!! ЩЕ ГО ВИДИМ ЛИ.. НАТИСКА??? НЕЕЕЕ!!!! ПЪНК УСПЯВА ДА СЕ ПРЕВЪРТИ И-И-И-И...
... HEEEEEAAAAAD... KICK!!!!! ТОЗИ ПЪТ СИ ЕМ ПАДА ВЪРХУ СКАЛАТА.. ОПИТ ЗА ТУШ, И ДВАТА КРАКА СА ВЪВ ВЪЗДУХА; 1............2.......НЕЕЕЕЕ!!!!!! НЕ, НЕ И НЕ... ТОВ.. ТОВА Е ПРОСТО НЕВЕРОЯТНО... СКАЛАТА УСПЯ ДА СЕ ПОВДИГНЕ СТОТНА... СТОТНА ПРЕДИ 3-ТОТО РЕШИТЕЛНО ОТБРОЯВАНЕ... ЗИГЛЪР ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗМЪРДВА ЛЕКА ПОЛЕКА, А ОТСТРАНИ ПЪНК ГО ГЛЕДА ГОТОВ ДА ГО ДОВЪРШИ.. ТОЙ СЕ ЗАСИЛВА СРЕЩУ НЕГО, КАЧВА ГО НА РАМЕНЕТЕ СИ И-И-И-И...
... БУМ!!!! GOOOOOO.... TOOOOOOO...... SLEEEEEP!!!!! ЗИГЛЪР ПАДА КАТО ТАЛПА В СРЕДАТА НА РИНГА А ПЪНК ДИРЕКТНО ПОКРИВА; 1.........2..... ЩЕ ВИДИМ ЛИ ВТОРА ЕЛИМИНАЦИЯ ОТ СТРАНА НА ПЪНК???
Върнете се в началото Go down
That's Not Cool
Superstar
Superstar
That's Not Cool

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 23:14

1... 2... 3! Ziggler беше дотук! На ринга остават само The Rock и CM Punk, кой от тях ще си тръгне като шампион?!
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 23:36

ОСТАНАХА САМО ДВАМА! CM Punk каза че тази вечер ще спечели, и ето че той е във финалната двойка заедно с The Most Electrifying Man In E-fed Entertainment, The Great One, The TNWG Champion, човека който каза че на всяка цена ще победи тази вечер - The Rock! Двамата се изправят и се гледат взаймно! И сега започва якият бой! Пънк удря, Рок удря! Двамата се размятат из цялата CoV структура. Скалата започва да взима надмощие като удря Пънк многократно - Удар, Удар и Удар!! Пънк пада. Той започва да се изправя, а Скалата го засилва с Irish Whip и поваля the self proclaimed "Best In The World" със Scoop Slam!

Опит за туш ... но не, Пънк пак намери сили да се повдигне! Сега Скалата продължава да бие Пънк с всичко което се сети. Започва да го рита докато той лежи, като му пречи да се изправи. Сега Скалата се качва на въжетата и изчаква да се изправи ... въздушен чук в главата на Пънк и той отново пада. Сега Скалата отново опитва туш, но Пънк се изтървава и вижте... Anaconda Vice!! The Anaconda Vice!! СКАЛАТА ГО ЗАКЪСА!!
ТОВА ДОЙДЕ ОТ ИЗНЕВИДЕЛИЦА! ВСИЧКИ КРЕЩЯТ И СА НАКРАКА !! ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ ЛИ СКАЛАТА?? Пънк държи захвата силно и не пуска в средата на ринга! Скалата започва да издъхва ... но изведнъж се завърта и успява да хване въжетата с крака си! Това беше на косъм ..
Сега Пънк се изправя и изчаква бавно Скалата да се изправи, докато той си почива и се подиграва с феновете, но докато прави това Скалата взима стол без подозрението на Пънк, обръща се и го цапардосва в муцуната!

Пънк пада на земята! Но Дуейн също. Двамата мъже са доста изморени след целия този мач, който току що удари 40 минути! Какво меле! Тези мъже заслужават само адмираций и аплодисменти. Сега някак си Пънк започва да се изправя, Скалата също .. Скалата посяга на Пънк с удар, НО ПЪНК С БРУТАЛЕН РИТНИК В ГЛАВАТА ПОВАЛЯ СКАЛАТА НА МЯСТО !! ПРАВО В ЦЕНТЪРА НА РИНГА! ТОВА БЕШЕ КРАЯ ЗА СКАЛАТА! ХАЙДЕ, ТУШИРАЙ ГО ПЪНК!! Пънк усеща че е спечелил мача, но не иска да го тушира. Той плюе върху Скалата и започва да се смее и да крещи: "ВИДЯХТЕ ЛИ... ПОБЕДИХ!! МОЙ Е!".... Пънк се хвали още .. и какво е намислил сега, о не. Той смята да приключи мача като направи легендарния ход на Скалата - The People's Elbow. Той е готов да го направи и да стане Шампион. Пънк скача и ... WAIT A DAMN MINUTE, СКАЛАТА СЕ ИЗПРАВЯ С KICK UP, МОНТИРА ПЪНК НА РАМОТО СИ ИИИИИИИИИИИ ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM!

НАТИСКА ОТ НИКЪДЕ! СКАЛАТА ОТНОВО ПОБЕСНЯ! КАКВО ПРЕДСТАВЯНЕ! Скалата веднага пада върху Пънк и опитва туш..
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
That's Not Cool
Superstar
Superstar
That's Not Cool

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 23:38

1...

... 2...

... 3!!!

СКАЛАТА ГО НАПРАВИ! ТОЙ СИ ТРЪГВА ОТ CAGE OF THE VIOLENCE КАТО ШАМПИОН НА TNWG!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 23:45

СЪДИЯТА ВДИГА РЪКАТА НА ДУЕЙН... ТОЙ ГО НАПРАВИ.. СКАЛАТА ПЕЧЕЛИ ТОЗИ МАЧ.. ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ... ТОЙ Е ВТОРИЯ ЗАПАЗИЛ ТИТЛАТА СИ В МАЧ ОТ ТОЗИ ВИД.. НО КАКВО!!??? ДОМИНО АТАКУВА СКАЛАТА В ГРЪБ А ИЗВЕДНЪЖ СЕ ЗАДАВА И ДЮС КАТО В РЪЦЕТЕ СИ ДЪРЖИ ЕДНА ОТ РЕШЕТКИТЕ НА КЛЕТКАТА И-И-И-И.. Я ЗАБИВА ПРАВО В ГЛАВАТА НА ДУЕЙН!!!! ПЪНК ЛЕЖИ В КОРНЕРА НА РИНГА КАТО ПО ИЗРАЖЕНИЕТО МУ СИ ЛИЧИ, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ ФАКТА, ЧЕ НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕ С ТИТЛАТА.. ТОЙ СТАВА НА КРАКА, И ЗАПОЧВА ДА КРЕЩИ НА ДЮС И ДОМИНО.. НЕ СЕ ЧУ МНОГО ЯСНО, НО ЯВНО ТОЙ ИМ КАЗА ДА НАМЕСТЯТ СКАЛАТА В УДОБНА ПОЗИЦИЯ.. ТЕ ГО ИЗКАРВАТ ОТ РИНГА СЛЕД КОЕТО ГО НАМЕСТВАТ ТОЧНО ПРЕД ВРАТАТА НА КЛЕТКАТА.. СИ ЕМ СЕ НАМЕСТВА И-И-И-И...
.... БУМ!!! KICK... 2.. THE HEEEEEEAAAAAAAD!!!!! ТОЗИ РИТНИК ДОВЕЖДА ДО ОТВАРЯНЕТО НА ВРАТАТА НА КЛЕТКАТА И СКАЛАТА НАПРАВО ИЗЛИТА СРЕЩУ ЕДИНИЯ ОТ ОПЕРАТОРИТЕ... ТОЙ СИ УДАРИ ГЛАВАТА В ЗАЩИТНАТА ПРЕГРАДА... КАКЪВ КРАЙ САМО.. ДУЕЙН ДОРИ НЕ МОЖА ДА СЕ ЗАРАДВА НА ПОБЕДАТА СИ... УХИЛЕНИ ДО УШИТЕ, ДЮС И ДОМИНО ВДИГАТ И ДВЕТЕ РЪЦЕ НА ПЪНК!!! ПЪНК НЕ ПЕЧЕЛИ ТОЗИ МАЧ, НО ОПРЕДЕЛЕНО ТОЙ Е МОРАЛНИЯ И ОБЩО ВЗЕТО ЦЯЛОСТЕН ПОБЕДИЛ... ДАЛИ ВСИЧКО ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ОТ СЕГА НАТАТЪК ТОЙ ОТКРИТО ЩЕ РАБОТИ С ДЮС И ДОМИНО.. ВЕРОЯТНО ЩЕ РАЗБЕРЕМ СЛЕД СЕДМИЦА НА RAMPAGE!!!

TNWG Presents...
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   

Върнете се в началото Go down
 
ME: Cage Of Violence Match
Върнете се в началото 
Страница 4 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage Of Violence February 2013-
Идете на: