Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 ME: Cage Of Violence Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 21:22Последната промяна е направена от Devitt на Пет 22 Фев - 22:06; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

Location : Bulgaria,Sofia
Join date : 22.05.2010
Posts : 1447
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 21:39

НО КАКВО?? Пънк се опита да излезе много бързо от капсулата, но се заклещи! Скалата се смее и в следващия момент започва да разкатава главата на Пънк от удари, който още е заглещен .. о не, Скалата хваща стоманен стол, НЕ ГО ПРАВИ РОКИ НЕЕ... ПРАВО В ГЛАВАТА НА ПЪНК! Какъв лош късмет! Cole: Това не е честно! Човека не беше излязъл още и се заклещи, а тоя го бие! Не си честен Скалата! Тихо ве Коул! Сега Скалата изважда Пънк с груба сила от капсулата и започва да го блъска във веригите! Пънк едва се държи и сега ... КОПИЕ ОТ СКАЛАТА! ПРАВО ПРЕЗ ПРОКСИГЛАСА НА КАПСУЛАТА! ПЪНК БЕШЕ ЗАМАЗАН! Скалата си му го върна тъпкано за онзи ритник вчера на Rampage, сега Скалата заебва неподвижния Пънк където си седи, влиза в ринга и веднага засилвайки се поваля Dolph Ziggler. Той започва да го налага с леви и десни по-главата, но Долф му бърка в очите и се измъква.. ВИЖТЕ СЕГА ДОЛФ СЕ ЗАСИЛВА ЗА ЗИГ, НЕ НЕ ОПИТ ЗА ROCK BOTTOM, НЕ! Джерико удря Скалата с бамбукова тръба в гърба и той пада на коленете си. Сега Джерико го удря още веднъж преди да бъде отнесен от AJ с PELE KICK!! AJ моментално опитва туш!! 1.. 2... И ДЖЕРИКО СЕ ИЗМЕСТВА НА ЕДНА СТОТНА ОТ ТРИ! Сега Скалата започва да се изправя и изправя Джерико, засилва го в ъгъла и започва да го налага с леви удари, докато изведнъж AJ не се засилва със стълба към Скалата, само че той се отдръпва, хваща стълбата и за забива право в главата му. Скалата слага стълбата между крака на Джерико и взима стол.

БРУТАЛИЗАЦИЯ! Скалата пробва туш, но Джерико пак намира сили да се повдигне! Сега AJ и Скалата започват взаймно да бият Джерико, и след като вижда че се оправя сам Скалата излиза извън ринга където вижда че Пънк се изправя и веднага го поваля отново със саблен удар на стоманата извън ринга! Пънк крещи от болка докато Скалата му казва : "Що квичиш бе мама ти шибана, това е за миналата седмица!" Скалата хваща Пънк и започва да го рита в колената като сега го забива в земята със STO. Цялото лице на Пънк е в кръв, първия разкървавен за вечерта. Сега Скалата изправя Пънк, изчаква го да се изправи и му забива DDT на стоманата!
Пънк тотално беше смазан от Скалата за 10 минути! Още в началото, където се заклещи и не можа да излезе, сега и това DDT. Шампиона пробва туш, ще елиминира ли Пънк?

Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 21:44

НЕ! Пънк се повдига преди 3, а в същото време виждаме,че Стайлс причаква Скалата .. дали Роки ще е "приятно" сюрпризиран след малко?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 21:57

Стайлс набучва един Pele Kick в главата на Дуейн и така го поваля на тепиха.. Ей Джей не губи време и веднага започва да го млати с ритници в гърдите... Този мач определено не тръгне добре за Пънк, но пък важното в цялата работа е, че той някак си все още успява да се задържи не туширан... Крис Джерико се завръща в мача, той веднага пробва да тушира Скалата, имаме опит за туш, краката са във въздуха, раменете са прикова; 1.........2..... и Дуейн успява да изрита преди 3... Дуейн определено беше здраво забучен с този ритник от Стайлс, но все пак успява да изрита малко преди 3... Зад ринга, Стайлс е вкарал главата на Пънк между краката си и вероятно ще опита Styles Clash върху безмилостната стомана.. ще го видим ли??? НЕЕЕ... ПЪНК СЕ ИЗПЛЪЗВА НА ВРЕМЕ И ЗАБИВА ЕЙ ДЖЕЙ ПРАВО В КАПСУЛАТА!!!! WHAT A... MANEUVER!!!! СТАЙЛС СИГУРНО Е ЗАКЛАН СЛЕД ТАЗИ МАНЕВРА... Си Ем се връща сред въжетата.. той се пооправи малко, Зиглър обаче решава да предприеме атака и се засилва срещу ''The Straigh Edge Messiah'', но бива приятно изненадан със...
... SCOOP SLAAAAM!!!! МОМЕНТАЛЕН ОПИТ ЗА ТУШ; 1.......2.....НЕЕЕ!!! ДОЛФ УСПЯ.. ДОЛФ УСПЯ.. ТОЙ ИЗРИТА СЪВСЕМ МАЛКО ПРЕДИ 3-ТОТО РЕШИТЕЛНО ОТБРОЯВАНЕ.. КАКЪВ МАЧ САМО!!! След този неуспешен опит, Пънк бавно се изправя на крака след което се насочва към Роки, бавно го изправя в корнера и започва да му забива предмищници в главата а след това започва и с ритници в гърдите; ЕДИН... ДВА... ТРИ... ЧЕТИРИ!!!! В ТОЗИ МАЧ НЯМА НИКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ, НО ПЪНК РЕШИ ДА НЕ СИ ХАБИ СИЛИ С ГЛУПАВИ РИТНИЦИ И СЕГА ХВАЩА СКАЛАТА В УДОБНА ПОЗИЦИЯ И ГО ЗАБИВА В СРЕДАТА НА РИНГА С ПРЕКРАСЕ-Е-Е-ЕН... SUPLEX!!!! МОМЕНТАЛЕН ОПИТ ЗА ТУШ; 1.....2...... ЩЕ ГО ВИДИМ ЛИ... НЕЕЕ... ДУЕЙН УСПЯ ДА ИЗРИТА ПРЕДИ 3... Ухилен до ушите, Пънк бавно се изправя на крака, но в следващия момент бива атакуван в тила от Крис Джерико който е решил да елиминира Си Ем... Крис хваща Пънк в удобна позиция, какво ли е намислил??? КАКВОТО И ДА БЕШЕ, СИ ЕМ ПЪНК ОБРЪЩА НЕЩАТА КАТО БЛОКИРА ДЖЕРИКО И ГО ЗАБИВА В СТОМАНЕНИЯ КОЛ!!! ЗАЛИТАЙКИ ДЖЕРИКО СЕ ОБРЪЩА СРЕЩУ СИ ЕМ, ТОЙ ГО КАЧВА НА РАМЕНЕТЕ СИ И-И-И-И...
.. БУМ!!! GOOOOO..... TOOOOO... SLEEEEEP!!!! ДЖЕРИКО ПАДА КАТО ТАЛПА В СРЕДАТА НА РИНГА, А ПЪНК СЕ ХВЪРЛЯ В ОПИТ ЗА ТУШ; 1.......2..... ЩЕ УСПЕЕ ЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА ОТБЕЛЕЖИ ЕЛИМИНАЦИЯ????
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 21:59

Уау! Имаме втора елиминация за тази вечер .. Пънк току-що прати Джерико в съблекалните ..
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 22:13

Колко бързо двама от участниците напуснаха това зрелищно състезание. На ринга в момента са ЕЙ Джей Стайлс, Долф Зиглър, Си ЕМ Пънк и разбира се Световният шампион на TNWG - Скалата. И 4-та са се разположили в своите ъгли и се гледат, като се чудят кой ли е глупака който ще направи първата стъпка. Така или иначе и четиримата скачат едновременно, като започват да се налагат без значение кой ще ударят. Скалата се залавя с Пънк, а ЕЙ Джей с Долф Зиглър. ЕЙ Джей е доста ядосан на Долф тъй като той елиминира Крисчън от мача, а това беше целта на Стайлс в този двубой и все пак сега има невероятния шанс да стане Световен шампион отново, дали обаче това е възможно да се случи? ЕЙ Джей побърква Зиглър в единия ъгъл от удари, качва го на сглобката и може да станем свидетели на нещо интересно и-и-и... НЕ, Зиглър бута ЕЙ Джей от третото въже и той пада на ринга. Зиглър се наглася, скача и забива лакътя си в гърдите на ЕЙ Джей Стайлс, сега имаме опит за туш от Зиглър, но Стайлс се повдига стотни преди 3. Нека проследим какво се случва и в другата половина на клетката. Скалата и СИ Ем Пънк се налагат буквално до кръв. Двамата разменят тежки удари, Пънк засилва Скалата към една от капсулите и той се забива точно в стъклената врата на капсулата. Пънк започва да подритва Скалата докато той още не се е изправи. Пънк поваля Скалата напълно, а след това го хваща за краката и се прицелва към стъклената врата на капсулата, Пънк ще опита Катапулт, но Скалата намира сили да избута Пънк настрани, като Пънк пада на стоманения под. Сега пък Зиглър е заключил The Sharpshooter на ЕЙ Джей Стайлс, на ринга за щастие на Стайлс има доста предмети, дали ще може да се докопа до някой от тях? Стайлс хваща един пожарогасител и се опитва да спре Зиглър с него. Зиглър се обръща и:Ziggler пада настрани по корем, като започва да се въргаля ту наляво, ту надясно. ЕЙ Джей се изправя като държи все още този пожарогасител, Пънк влиза на ринга като се е запътил бързо, бързо към ЕЙ Джей, но само си навлича проблеми като отнася пожарогасителя в главата си и се просва на тепиха като мъртъв. Скалата също опитва да спре "The Phenomenal One", но и него го сполетява същото. Стайлс накара всички да паднат на тепиха. Зиглър се изправя, но отнася Pele Kick от нищото. Стайлс взима онази маса, която използва по-рано и я премества бързо до едната капсула. Стайлс изправя Долф Зиглър и го влачи до масата, като поставя тялото му върху масата. За да се увери Стайлс, че Зиглър няма да помръдне му набива няколко удара. Стайлс започва да се катери по клетката и стига до върха на едната капсула. Феновете са на път да наблюдават нещо интересно. Стайлс се приготвя и това е FROG SPLASH ВЪРХУ ТЯЛОТО НА ЗИГЛЪР, КОЕТО БЕШЕ ВЪРХУ МАСАТА!!!Стайлс и Зиглър са разбити и все пак "The Phenomenal One" успява да постави едната си ръка върху гърдите на Зиглър 1.................2................ Ще бъде ли елиминиран Зиглър??

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 22:14

НЕ! Ей Джей се забави прекалено много, а Долф намери сили да се повдигне на 3 без малко ..
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 22:36

Долф се спаси като по чудо.Долф хваща Стайлс и започва да го налага,а след това го запраща към въжетата и го поваля със падащ лист.Скалата и Пънк се бият,но Зиглър се съсредоточава само върху Ей Джей.Стайлс се изправя и се засилва,но Зиглър се отмества и Ей Джей се забива в металния кол.Зиглър отива до Стайлс и го издърпва,след това го хваща и му прави перфектен суплекс.Опит за туш 1,2,но Стайлс успява да се спаси.По всичко личи,че всеки иска да стане шампион.Зиглър се качва на въжетата,скача и забива лакът в гърдите на Стайлс.Зиглър направо размазва тази вечер.Долф оставя Стайлс да лежи,засилва се и скача върху Скалата.Долф го поваля и започва да го налага с лакти.Долф го държи,а Пънк се засилва и забожда ритник в главата на Скалата.Долф обаче бързо става и докато Пънк се радва,Долф се засилва и му забожда падащ лист в гърба.Долф държи положението и всички около него са повалени.Зиглър опитва туш върху Пънк,но той се повдига.Зиглър се прехвурля върху Скалата опитва туш 1,2,но и той се повдига.Долф решава да опита и върху Стайлс 1,2,но и той се повдига.Публиката е в ШОК.Долф изправя Стайлс ,качва го на гърба си ,след това се качват на въжетата,скача с него и му прави невероятен Gut Buster!!Зиглър отново прави опит за туш 1,2,но Стайлс отлепя рамо от пода.Зиглър не може да повярвя и се кара със съдията.Пънк се засилва премята Зиглър и опитва туш върху него 1,2 и Долф се спаси на косъм.Зиглър се изправя засилва се и поваля Пънк със падащ лист.След това Долф се качва на въжетат и прави невероятен Frog Splash върху Пънк.Зиглър отново владее положението.Долф отново решава да опита туш върху Пънк 1,2, и Пънк пак се повдига.Боже мой Зиглър вече не може да повярва на очите си.Долф постява Стайлс седнал след това опира коляното си в гърба му,хваща го за ръцете и започва да ги дърпа като в същия момент натиска гърба му.Зиглър го пуска и става да си почине Стайлс се изправя но е с гръб към Долф.Зиглър се засилва и товае ZIG ZAG!!![b]оПИТ ЗА ТУШ 1,2 ЗАМИНАВА ЛИ СИ ЕЙ ДЖЕЙ?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 22:40

Зиглър определено е сензацията на тази вечер, но все пак нямаме елеминация!
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   Пет 22 Фев - 22:43

Ей Джей Стайлс става на крака и блъска Долф Зиглър. Стайлс се качва на въжетата и полита за Superman Splash, но какво.... Крисчън се връща в клетката и издърпа тялото на Зиглъб, Стайлс се заби в тепиха, а Крисчън посяга с тръбата която е в ръцете му към главата... Стайлс е на земята, а Зиглър прави опит за туш 1.............2.............?

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: Cage Of Violence Match   

Върнете се в началото Go down
 
ME: Cage Of Violence Match
Върнете се в началото 
Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage Of Violence February 2013-
Идете на: