Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш същинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 17:02

START!!!

За писането: По реда на който са излязли участниците.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 14.05.2011
Posts : 224

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 17:15

Началото на този мач е дадено.. Този мач между седмина мъже се очертава да е един от най-добрите за вечерта, но горчивата истина е, че той ще е добър защото в него участва не кой да е а самия той - Зак Райдър.. Малко по-рано тази вечер Зак участва в мач срещу Робърт Рууд, но за жалост нищо не направи като хората.. сега му бива отдаден втори шанс за изява. Всички участници в мача си намират с кого да се захваната, Карлито се е захванал с Беноа.. Труф се е захванал с Голдъст.. а Джерико и Райдър са се захванали с Дрю Макинтош.. Нека се насочим главно към Райдър, Джерико и Макинтош.. Джерико държи Дрю в ъгъла на ринга а Заки Райдър се засилва срещу него и-и-и-и-и...
... БУМ!!! ЧУПИ МУ ТИКВАТА С RIGHT HAND!!!! С този толкова величествен ход, Зак успя частично да си върне за това което Макинтаяр му направи в началото на тази среща.. Нека пак да поговорим за Райдър, той е един от най-добрите в този бизнес, оставил е хиляди титли зад гърба си.. той е може би най-великия участник в този мач.. кой знае??? Райдър се е ухилил до ушите като беззъб кавал а на заден план съвсем ясно се вижда как Карлито го е нарочил.. сега Карибеца му забива чук в главата след което го запраща срещу въжетата, Райдър се оттласква от тях и-и-и-и... БУМ!!!! РАЙДЪР МУ ЧУПИ ВРАТЪТ С ПРЕКРАСЕН.. SHOULDER BLOCK!!!!!!!!!! Страхотна офанзива от страна на Ледения Райдър, той доказа, че е корав.. НЕ.. НЕ.. ПО ВРЕМЕ НА ВСЕКИ ЕДИН СВОЙ МАЧ ТОЙ ДОКАЗВА, ЧЕ ТОЗИ БИЗНЕС Е В КРЪВТА МУ.. ИМА ВСИЧКИ КАЧЕСТВА НА РИНГА.. ТОЙ Е - АГРЕСИВЕН, ХАРИЗМАТИЧЕН, МНОГОКРАТЕН ШАМПИОН, НО НАЙ-ВЕЧЕ ХОДИЛ Е С НАЙ-ГОТИНИТЕ КУРВИ В ШОУ БИЗНЕСА.. СТАВА ВЪПРОС ЗА РОЗА МЕНДЕС И НЕ КОЯ ДА Е, А САМА ТЯ - ИИВ ТОРЕС!!!! Нека обаче се насочим Към мача.. Райдър се отърва от Карлитос сега отново се насочва към Джерико и Макинтош.. както виждате Крис се опитва да елиминира Дрю, но Макинтош е доста корав и не се дава без бой, Зак се присъединява към Джерико и двамата се опитват да метнат Дрю над третото въже... ще имат ли успех????
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 17:17

Дрю е почти елеминиран, но бърка в очите на Джерико, а с крака си изблъсква Райдър настрани.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
BarsakaMadafaka
Jobber
Jobber
avatar

Location : Компютъра
Join date : 15.05.2010
Posts : 434
Age : 93

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 17:27

Мача продължава. Всеки налазва на всеки, ала Макинтош си дреме у ъгало и хич не му пука на кура. Той се втренчва във Лонг Айлъндсият Леден Зи! Райдър е голяма легенда. Да, но Макинтош е бивш световен шампион, да не забравяме тази огромна подробност. Нека погледнем върху всички участници от мача Голгъз, а искам да кажа Голдъст.. Той е момчето на мечтите си. Той обича да танцува в пламъците. Гол перверзо е. Да, но все още го бива! Да видм Карлито. Този типичен тип с бухналата коса. Той много обича юбълките. Дъвче ги с удоволствие. Дрю.. "FORMER WHC" Макинтош. Един от най-големите ветерани на този ринг. Мисля, че той ще спечели. Крис Джерико - новакът за 2013 година, на списание Tikerlik. Дамп. И последен, но не на последно място - Ар Трут. Трут е голем терикат. Дам, но е по голем борец, израстнал е по улиците и от там се е научил как да се бие. О, докато ние коменирахме Макинтош отнесе главата на Райдър с мощен удар в ченето. Зъбът на Райдър хвръкна в публиката. Някой си го взе за спомен. Сега Макинтош започва да налага Райдър в ъгала. Коуега мислим да коментираме само движенията на Макинтаяр за сега? Естествено, той е главното събитие в този мач. По-рано днес той нападна Зи Ар, какво мисилш по въпроса? Нищо. Сега Райдър е в беда. Дрю го блъска в обтегачът и Райдър нарани своят задник там, Макентош не губи време:Scot Drop. Като по тетрадка. Имаме опит за ту.. Извинете това е Батъл Роял за Светов.. А-а-а-а така де Българската титла. Макинтош хваща Зик Ридер и се пробва да го прметне над въжетата. Какъв му е проблема на Дрю Ем? Не знам колега. Този турнир е в разара си. Какъв начин да открием шолто. Дрю се напъва и стиска зъби, за да премахне Райдър от ринга, успешен ли е опита му?
Върнете се в началото Go down
http://www.boinosashi.com
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 17:34

Райдър остава в мача!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
That's Not Cool
Superstar
Superstar
avatar

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 17:47

Райдър се спасява от елиминация и отвръща на атаките на Дрю с мощни юмруци. В другия край на ринга Голдъст изправя Карлито и го заключва в Chinlock, но не успява да задържи захвата дълго, защото "The Caribbean Cool" успява да се измъкне... и го тръшва с Bodyslam! А сега R-Truth се засилва към Carlito, но отнася Clothesline и се свлича на земята. Chris Benoit се изправя и застава зад "The Caribbean Bad Apple", готов да го тръшне с German Suplex, но Carlito го забелязва и скача високо... PELE KICK!!! Страхотно изпълнение! Benoit се обляга на въжетата, за да не падне, а Карлито се опитва да го избута извън ринга, но Крис отговаря с ритник в пояса... и го сваля с DDT! Беноа се изправя и вдига ръката си високо... но Goldust се е качил на обтегача! "The Prince of Perversion" го подканя да се обърне и когато "The Rabid Wolverine" го прави бива посрещнат от Missile Dropkick! Засега този мач е страхотно зрелище за феновете на TNWG, които наблюдават тази среща с изключителен интерес. Zack Ryder се насочва към Carlito и го изправя, но отнася изненадващ юмрук в челюстта. Зак отстъпва, а Карлито се отблъсква от въжетата... но изведнъж бива преметнат от Голдъст! Откъде изскочи този подлец?! Goldust се обръща и се усмихва зловещо, горд от факта, че е елиминирал "The Caribbean Cool"... но не знае, че Карлито се е задържал на ръба на ринга! А сега "The Caribbean Bad Apple" чака с нетърпение "Принца на перверзията" да се обърне и да го забележи... Голдъст се обръща и очевидно е доста изненадан, а Карлито скача и стъпва на въжетата... SPRINGBOARD DROPKICK!!!


Какъв невероятен ход от страна на техничния кечист, който не остава да лежи на земята, а моментално става и намира R-Truth в гръб, поваляйки го на тепиха с Bulldog! От друга страна Goldust не знае къде се намира. Все пак той успява да се изправи, но очевидно е доста замаян. "The Caribbean Cool" само това чака и го хваща в захват, като започва да го дърпа към въжетата. Карлито обляга Голдъст, забива юмрук в лицето му и се засилва към срещуположните въжета... Clothesline във врата на "The Prince of Perversion"! Той прескача въжетата и по всичко личи, че ще се строполяса извън ринга... но дали ще го направи или по някакъв начин ще съумее да остане в този мач?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 17:56

Невероятно! Голдъст е елиминиран!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 18:09

Дами и господа, ето кой е първият елиминиран.. Голдъст не може да повярва. Той вади гащите си от гъза, след което се поизтупва и се запътва към бекстейдж бърешейки сълзите си. На ринга останаха с човек по-малко. Джерико прави опит да елиминира Райдър, той обаче се е хванал здраво и не се пуска. Виждаме, че срещу тях се е засилил Макинтаяр! Той забива силен ритник в главата на Джерико с което може да се каже, че спасява Райдър. Y2J се търкаля по ринга, а там е пълно меле. Всеки е хванал някого и се млатят здравата, като в пернишка дискотека.. Виждаме, че Труф се заема с Беноа. Той му забива няколко шамара, след което започва да танцува и да рапира пред него, но на Беноит му писна и го поваля с мощен Enziguri Kick. Benoit няма да търпи това.. Джерико, обаче се изправя и се засилва към него.. Крис е с гръб към Джерико и това не му позволява да реагира.. Джерико забожда адаша си по лице на ринга, със чудесен Bulldog. The Sexy Beast се развихри.. Той започва да таунтва, след което отскача от въжетата и прави LIONSAULT на легналият по средата на ринга Дрю Макинтаяр. Виждаме, че Райдър като хищник се втурва да елиминира Дрю. Той го вдига, след което го запраща към въжетата. Дрю, обаче успява да се залови за въжетата и по този начин се спасява. Зак не видя това.. той си мисли, че вече го е елиминирал и таунтва сред останалите участници. Джерико му се нахвърля и започва да му забива мощни чопове. Макинтаяр се набира на въжетата, след което влиза и двамата с Джерико започват да работят в екип. Те забиват мощни чопове в гърдите на Райдър, един след друг. Гърдите на Зак почервеняха като домат. Сега McIntyre and Jericho запращат Зак към въжетата, след което Джерико се заема и с Дрю. Той от изневиделицата му забива мощен юмрук в главата с който го замайва. След това, виждаме, че Трут се засилва към Крис, но той успява да клекне и да избегне удара а негъра се разбива в Макинтаяр, като и двамата се оплитат във въжетата. TBITW се засилва срещу тях в опит да елиминира и двамата с Double Clothesline, но те работят в екип и правят Double Back Body Drop, Jericho ще се разбие на бетона.. Не, Не! Почакайте малко.. Джерико се залови за въжетата милиметри преди краката му да докоснат пода. Сега виждаме какъв атлет е Джерико, като се набира на ръцете си и със стил се връща обратно на ринга. Джерико се изсмява на Труф и Макинтаяр, а те се засилват към него. Джерико, обаче заляга и двамата се сблъскват с въжетата. Крис застава в еднта част на ринга, а до него е Макинтаяр.. Виждаме, че към тях се е засилил Райдър.. Двамата.. DOUBLE BACK BODY DROP!!!


Ryder прелита над третото въже, ще се приземи чак при нас.. Елиминиран ли е? Почакайте малко, вижте Джерико.. Той забелязва, че Беноа се крепи на единият край на ринга и вижте..


Springboard Dropkick! Джерико, току-що елиминира двама души, с помощта на Drew McIntyre??? До тук ли бяха Райдър и Беноа???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 18:10

Ryder & Benoit са елиминирани.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1753

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 18:22

Дами и господа! Какво се очертава тук? Изглежда на ринга остават само Карлито, Джеритролл-а и Р-труф. Труф се изправя, `шот оти много го млатяха до този момент. Той се намира между двама. Поглежда към Джерико, и после към Карлито, и започва да мрънкоти нещо под носа си. Джерико се засилва срещу "The Conspiracy Theorist", опитвайки се да му забие един саблен удар, но почакайте! Р-Труф прави ШПАГАТ встрани и избягва, а Y2J отнася тиквата на Афро-карибиеца. През това време, Труф се изправя. Джерико се засилва към него, но изяжда един мощен Hiptoss, и бива преметнат, като посреща тепиха по гръб. Публиката започва да скандира "Let's go Jimmy!" по Р-труф, а той бива объркан от тяхната реакция, и се нервира още повече. През това време Карлито се изправя, и се опитва да скочи от най-горното въже, обаче Труф няма да позволи това. Той набързо се засилва, и хваща оня тъпанар, като му прави един Суплекс право от въжетата, а Джерико си повдига колената, като с това Карлито мощно си забива главата в него. Виждаме някаква отборна игра от страна на Труф и Джерико, така да се нарече. Труф отива към карлито. После започва да денси и да прави някакви брейкове, и това е:

Dancing Leg Drop!


Ха-ха-ха! Какво невероятно изпълнение! Публиката направо се побърква да вика по Труф, а той просто започва да си говори нещо, все едно ги псува тях, но всъщност той псува по "конспирацията". През това време Джерико Стабилизира! Тоя рошковец, много стабилен! Той изправя Карлито, но виждаме някаква съпротива от негова страна! Той започва да набива юмруци върху Джеритролл-а. След това го засилва към въжетата, и бяга да се опитва и да го повали, но бива спрян от Р-Труф, който го хваща за кракът. Обаче Карлито е умник голям, той скача, и извива свобония си крак така, че чрез атлетизма си отнася кратуната на негъра. През това време виждаме как Джерико се засилва към Карлито, и му прави Codebreaker. Това отпраща "The Carribean Rotten Apple" право към въжетата. Той се държи за главата, докато през това време Джерико помага на Труф да се изправи. Наистина са намислили нещо, но какво? Труф поглежда към вокалиста от групата Fozzy, правейки лудо изражение, но Y2J го оговаря по някакъв неизвестен начин. Сигурно му каза, че ще *бат мн курви, ако го направят. През това време Карлито се изправя, но двамата го усещат. Те се засилват към него и-и--и-и-и-:

Double Dropkick!Дали Карлито е елиминиран?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   

Върнете се в началото Go down
 
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL
Върнете се в началото 
Страница 1 от 4Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Last Man Standing January 2013-
Идете на: