Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 19:24

НЕЕЕ... ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДЖЕРИКО ПАДА ВЪРХУ РЪБА.. ДОСТА БЛИЗКО, НО НЕ ДОСТАТЪЧНО.. МАЧА ПРОДЪЛЖАВА БЕЗ ЕЛИМИНАЦИЯ.
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 19:37

Този мач продължава! Все още на ринга са Джерико, Карлито и Трут! Джерико едвам се задържа, но все пак успя да го направи и сега със всички сили се вмъква обратно на ринга. И тримата са на крака макар и леко замаяни.. Погледите им се пресичат и всеки напада когото му падне. Джерико се нахвърля на Трут, а Карлито прави същото. Крис е опитен ветеран и се отдръпва оставяйки ги да се налагат. Сега той се отдръпва в единият ъгъл, където може да си отдъхне докато Трут и Карлито се налагат.. Двамата си разменят мощни удари, а Джерико "се презарежда". Публиката е на крака, мача е към самия си край, останаха само трима, а от тях ще оцелее само един, кой ще бъде това??? Трут е прав и започва да забива мощни чопове в гърдите на Карлито и тъкмо когато започва да взима някакво надмощие, Джерико се намесва.. Той му прави подсечка с която го поваля на пода, веднага след това Y2J се засилва към въжетата и.. LIONSAULT!!!


"The Best In The World" направо премаза Трут със този ход.. Това беше наистина впечатляващо! Джерико е не само много опитен ветеран, но и много добър атлет и тази вечер ни го показва. Крис забелязва, че Трут не е в много добро състояние и се запътва към него оставяйки Трут на ръба на ринга. Джерико тръгва да удря Трут, но той отново се изправя стил HBK, Jericho, обаче е подготвен и веднага го хваща за краката, след което..


Walls of Jericho??? Но те няма да помогнат на Джерико да спечели този мач.. Карлито се гърчи, а Джерико присяда все повече и повече на гърба му. Ето каква е целта му.. да го изтощи максимално! Карлито вече не може да търпи на тази болка и започва да тупа по ринга, че се предава, но това няма да му помогне в този мач, защото единственият начин да се спаси в момента и да разкара Джерико от раменете си. Карлито не може дори да се добере до въжетата, за да има някаква опора, той е много изтощен вече.. Трут едва сега започва да се надига, той вижда Джерико и се засилва срещу него, като му дава да му целуне подметката! Този Big Boot направо изпрати на другия свят Джерико! Трутх вижда, че Карлито е в безсъзнание и го надига, той се опитва да го запрати зад въжетата, но колкото и зле да се чувства, циганчето с буйна коса като ямболска овца се е хванало за въжетата като финикийска маймунка за банан и не се пуска.. Трут напъва със всичка сила, момчето може да се изпусне от толкова напъни, но резултат няма! Карлито здраво се държи, сега се опитва да нанесе няколко удара на Трут, но той успява да ги избегне и да го ритне. Карлито започва да се изпуска, когато Джерико се изправя и прави чудесен Dropkick във врата на Карлито. Сега на ръба на ринга са както Трут, така и Карлито, каква чудесна възможност за Джерико да направи двойна елиминация и да спечели този мач.. Джерико поглежда към ръбе където се намират те и се засилва.. Трут бързо успява да се вмъкне обратно сред въжетата, но Карлито е твърде изтощен и едвам-едвам балансираш на въжетата, остава там.. ДЖЕРИКООООО..........


МАЙЧИЦЕ... КАКЪВ CLOTHESLINE!!! Carlito е в безсъзнание, направо.. Той прелита от ръба на ринга към бетона. Елиминиран ли е, най-накрая?? Нима останаха само Джерико и Трут??
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 19:39

Карлитос се представи чудесно в този мач, но неговото участие беше до тук, мача продължава с Джерико и Труф.. кой ли ще е новия Български Шампион?????
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 19:53

Ето че имаме пореден елиминиран. Останаха само Р-Труф и Джерико. Ето, че двамата започват да си размятат юмруци. Джерико бърка в очите на Труф. Труф се обръща с гръб към него. През това време Джерико го засилва, и-и-и-и-и-и....Running Bulldog. След това, Джерико започва да забива ритници в бъбреците на "The Suntan Superman". Публиката започва да скандира: "Let's go Jimmy!" докато Джерико хваща Р-Труф и го надига. Джерико набива clothesline, с който премята Труф над 3-тото въже, но Труф съумява да стъпи на краката си точно по ръба на тепиха! Той заби една ръкавица право в мутрата на Джерико. След това скочи на 3-тото въже и-и-и-и-и-и....Труф забива лакът в Джерико, с което го поваля на земята! Джерико остава в тази игра. Но за колко? Р-Труф се качва на 3-тото въже, и скача върху него, за крак-брадва, но-о-о-о-о...НЯМА НИКОЙ В КЪЩИ! Джерико успява да се измъкне и остава в този мач. Той се претъркулва и после налага един мощен ритинк към лицето на Труф, но той му хваща кракът, гледайки налудничево. След това се изправя, като продължава да държи Y2J в захвата си, който се опитва да оговори Труф да не го прави. Труф обаче не го слуша. Той забива крак в топките на Джерико, преди той да прави каквото и да е. След това го засилва към въжетата. Джерико се оттласква от тях, и се затичва към Труф. Труф се опитва да му набие ритник, но докато прави, Джерико нанася един от неговите, право в коремът му. Изглежда за момента Y2J е по-бързият. Джерико набива един юмрук под брадичката на Труф. След което се заслва уж да му прави Codebreaker, но отнася:


TRUTH OR CONCEQUENCES!


Това отнася Джерико близо до въжетата. През това време Труф отива до него и го повдига, след което го премята от най-горното въже с цел да обере лаврите. Дали имаме нов шампион?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 19:55

Джерико за пореден път успява да се задържи, тази битка за Българската титла все още продължава...
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 20:08

Джерико все още е в играта! Трут се запъва ядосан към него. Сега отива до него и започва да рапира, но малко преди да отскочи и да забоде ритник на Джерико, Крис го зашеметява с много мощен шамар. Това се чу и от горните редици на залата.. Виждаме, че Джерико успява да се вмъкне на ринга с много мъки, но все пак успява! Трут е много ядосан, той се свести след този мощен шамар и започва да обработва гърба на Джерико. Той му забива няколко мощни ритника, след което и мощен Big Boot. Jericho за пореден път се среща с подметката на Трут, а той е много ядосан. Вижте изражението му.. като бясно куче в Симитлийска област е.. Трут започва да таунтва и да танцува на ринга ни. На това момче му име нещо.. На Публиката, обаче и допада и започват да го аплодират. Сега той се приближава до Джерико, а Крис му забива силен юмрук в корема, след което се изправя. Двамата започват да си разменят удари в средата на битка, шансовете им са равни.. Напрежението е повече от голямо.. Джерико започва да надвива, той отскача и забива силен ритник с който поваля Трут. "Истината", обаче се изправя моментално и държейки се за гръбнака се запътва към Джерико, Крис го сграбчва и... какво следва???


Powerslam.. and Lionsault by "The Best In The World", Chris Jericho! Джерико се изправя след което започва да таунтва, а залата е на път да се срине от мощните овации на феновете му. Той вкусва победата, близо е.. Трут се изправя държейки се за корема, а Джерико се засилва към него и го запраща към единият оптегач с Dropkick! Chris се засилва към Трут, като му нанася мощен Clothesline, с който успява да го замая. Негъра прави няколко крачки напред, а малко преди да падне Джерико го посреща със Step-Up Enziguri Kick, с който го зашеметява! Това беше невероятно.. Джерико се качва на оптегача, но дали не поема твърде голям риск?? Защо просто не запрати Труф зад въжетата. Я почакайте, вижте.. Малко преди да отскочи от третото въже, Джерико бива изненадан от бързото реагиране на Трут. Той се изправя много бързо и се покатерва при Джерико. Двамата се налагат на оптегача пред погледите на втренчените в тях полудяли от тазвечершното шоу, фенове. Те си разменят силни удари, докато Джерико не започва да забива мощни главички в гърдите на Трут. Афроамериканеца се държи на едната си ръка на третото въже, докато Джерико не му забива мощен удар в главата, Трут пада, но все пак остава на крака. Той отново се засилва към Джерико като му забива мощен Ритник в главата, с който успява да го свали от третото въже, до ръба на ринга, от външната страна. Джерико е в много лоша ситуация. Той е на крака, но едвам-едвам се крепи. Крис се е сграбчил за въжетата, а Трут се засилва към него, Джерико успява да клекне и да си промуши горната част над третото въже, с което се забива в корема на Трут и успява да го спре.. Трут се хваща за корема, явно има сериозни болки от онзи Lionsault, a Jericho го сграбчва през въжетата.. Нима Джерико ще прехвърли Трут от вътрешната страна на оголения бетон със Суплекс над третото въже?? Дааа, Дааа!!! Джерико вдига Трут високо над въжетата, след което го премята, Трут няма как да се хване за въжетата! Имаме Нов Български Шам...


Чакайте малко... И двамата падат извън ринга... Какво значи това?? Около ринга настъпва пълен хаос, а феновете са на крака и не знаят кой е новият БГ Шампион.. Реферите се спускат към Джерико и към Трут, като двама от тях започват да вдигат победоносно ръката на Джерико, а другите двама - на Трут. Реферите спорят кой е докоснал първи пода, а ние не знаем какво става тук, кой е новият БГ Шампион???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 20:10

Докато съдиите спорят, в залата гръмва позната музика..Това е Шейн Макмеън.. Това е втората му поява тази вечер! Очертава му се доста работа начело на федерацията.. Шейн излиза с микрофон в ръцете и започва да говори, гледайки към Трут и Джерико:


- На повторенията ясно се вижда, че телата и на двамата докосват пода едновременно! Колкото и странно да звучи, все още няма победител в този мач, но аз имам решение.. Хей вие двамата.. Качавайте се обратно на ринга! Този мач започва отначало с участието на Труф и Джерико, бийте гонга!!!
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 20:21

Мили боже! Това за малко да изкара Р-Труф от игра! Джерико успява да стигне до толкова далеч, че за малко успя да вземе златото. Мачът обаче бива рестартиран. "Истината" обаче остава силен, и се връща в този мач, като качва Джерико на ринга. И двамата се изправят. Джерико му набива един ритник, но Р-Труф му хваща кракът. След което се надига, и избутва Джерико. Той обаче прави задно кълбо и се изправя отново. Джерико се засилва към Труф в опит да му набие Clothesline, но "The Conspiracy Theorist" успява да се измъкне, като прави един шпагат. Y2J обаче се обръща, и отново се засилва към него, но Р-Труф се изправя, като го хваща така, че му прави един невероятен Inverted Powerslam. Труф се изправя, след което започва да си говори нещо под носа, а публиката го освирква. Той поглежда към феновете през периферията на зрението си, и после започва да се тръшва върху неговия противник, същото последва 3 пъти. След което се качва на най-горното въже. Какво ли е намислил негърът? Публиката полудява и започва да вика: "Y2J! Y2J! Y2J", но това не интереува Р-Труф. Той скача вълху Джерико и му забива лакът в бъбреците. Това кара Y2J да се свие. Р-Труф го повдига, и го извъртва така, че да е с лице към него. След което му забива един ритник в корема, карайки го да се присвие, и после лакът в гърбът, с което го кара да падне на колене. Труф се обръща и прави таунт към феновете: "What's Up?" - но те му отговарят отново с освирквания. През това време Джерико се изправя, и се засилва към Труф. Истината обаче му забива лакът, и след което го хваща през вратът, и това е-е-е-е:


Невероятно DDT от страна на Труф! Направо заби черепа на Джерико в тепиха с този невероятен ход. Труф започва да набира сигурност в себе си. Егото му нараства до толкова, че той се усмихва, и започва да си клати главата, сякаш подигравайки се на "Джими"-тата. След това отива до единия стоманен кол на ринга, премахвайки най-горния обтегач. През това време Джерико се изправя. Труф обаче стига до него, и го хваща, засилвайки го към същото място, където беше преди това. Джерико обаче се спира, и засилва Труф, но той също се спира, и забожда лакът в корема на Джерико, дори и още да се е обърнал с гръб към него. След това се обръща към Y2J, и му набива една ръкавица право под брадичката, а публиката го "boo"-ва. "The Best in the world at what he does" пък отговаря с ритник в главата на "The Suntan Superman", и публиката го поддържа. Труф обаче се засилва, и бута Джерико със мощно копие в корема. Труф хваща Джерико за брадичката и се навежда, започвайки да му говори нещо. Какво ли е намислил лудия в момента? Той изправя Джерико, и го засилва и....ОУ! Джерико отнася кола, обтегача на който беше премахнат, и се забива право в стоманата. След това по инерция отново се връща към Труф. Той го посреща подобаващо с:

Little Jimmy!

Труф повдига безжизненото тяло на Джерико, и го мята за пореден път от най-горното въже.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 20:22

Крис пада като талпа върху ледения бетон!!!!

- THE WINNER OF THIS MATCH.. AND NEW TNWG BULGARIAN CHAMPION - R-TRUTH!!!!!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   

Върнете се в началото Go down
 
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL
Върнете се в началото 
Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Last Man Standing January 2013-
Идете на: