Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 18:22

Дами и господа! Какво се очертава тук? Изглежда на ринга остават само Карлито, Джеритролл-а и Р-труф. Труф се изправя, `шот оти много го млатяха до този момент. Той се намира между двама. Поглежда към Джерико, и после към Карлито, и започва да мрънкоти нещо под носа си. Джерико се засилва срещу "The Conspiracy Theorist", опитвайки се да му забие един саблен удар, но почакайте! Р-Труф прави ШПАГАТ встрани и избягва, а Y2J отнася тиквата на Афро-карибиеца. През това време, Труф се изправя. Джерико се засилва към него, но изяжда един мощен Hiptoss, и бива преметнат, като посреща тепиха по гръб. Публиката започва да скандира "Let's go Jimmy!" по Р-труф, а той бива объркан от тяхната реакция, и се нервира още повече. През това време Карлито се изправя, и се опитва да скочи от най-горното въже, обаче Труф няма да позволи това. Той набързо се засилва, и хваща оня тъпанар, като му прави един Суплекс право от въжетата, а Джерико си повдига колената, като с това Карлито мощно си забива главата в него. Виждаме някаква отборна игра от страна на Труф и Джерико, така да се нарече. Труф отива към карлито. После започва да денси и да прави някакви брейкове, и това е:

Dancing Leg Drop!


Ха-ха-ха! Какво невероятно изпълнение! Публиката направо се побърква да вика по Труф, а той просто започва да си говори нещо, все едно ги псува тях, но всъщност той псува по "конспирацията". През това време Джерико Стабилизира! Тоя рошковец, много стабилен! Той изправя Карлито, но виждаме някаква съпротива от негова страна! Той започва да набива юмруци върху Джеритролл-а. След това го засилва към въжетата, и бяга да се опитва и да го повали, но бива спрян от Р-Труф, който го хваща за кракът. Обаче Карлито е умник голям, той скача, и извива свобония си крак така, че чрез атлетизма си отнася кратуната на негъра. През това време виждаме как Джерико се засилва към Карлито, и му прави Codebreaker. Това отпраща "The Carribean Rotten Apple" право към въжетата. Той се държи за главата, докато през това време Джерико помага на Труф да се изправи. Наистина са намислили нещо, но какво? Труф поглежда към вокалиста от групата Fozzy, правейки лудо изражение, но Y2J го оговаря по някакъв неизвестен начин. Сигурно му каза, че ще *бат мн курви, ако го направят. През това време Карлито се изправя, но двамата го усещат. Те се засилват към него и-и--и-и-и-:

Double Dropkick!Дали Карлито е елиминиран?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 18:23

Карлитос пада, но успява да се задържи за второто въже.. С много труд той успява да се качи на ръба на ринга.. Карлито остава в мача.
Върнете се в началото Go down
That's Not Cool
Superstar
Superstar
avatar

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 18:37

Карлито се спасява на косъм! Той налита на Truth и го сваля на тепиха, след което яростно нанизва юмруци в главата му, но бива хванат за косата от Drew McIntyre! Drew рита "The Caribbean Cool" в коляното и го хваща по начин, по който може да закове своя finisher... но Carlito успява да го метне зад себе си с Back Body Drop! Drew се хваща за гърба и остава да лежи, а Карлито оглежда публиката, като ги кара да пляскат, засилва се към въжетата и скача на средното... Lionsault!


Chris Jericho гледа отстрани, като по всичко личи, че този ход на Карлито не му се понрави, защото е едно от signature движенията на Y2J. Jericho хваща Карлито и го изправя, след което се засилва към въжетата и ще опита Clothesline, но "The Caribbean Bad Apple" скача високо с Leapfrog! Много висок скок, но какво ще последва? Джерико продължава да тича напред, като се отблъсква и от срещуположните въжета... но отнася Hip Toss! Drew McIntyre се засилва към Carlito, но и той отнася Hip Toss! R-Truth се опитва да свали "The Caribbean Cool"... но и той бива свален със същия ход! Карлито пощуря! Той показва на какво е способен в този напрегнат мач... а сега се качва на обтегача, докато тримата му съперници се изправят бавно един до друг... и когато те са на крака той скача и поваля и тримата с Crossbody! Какво зрелище само, дами и господа! И четиримата претенденти за Българската титла в момента лежат на тепиха и дишат тежко. "The Caribbean Bad Apple" се изправя пръв и се обляга на сглобката за да отпочине. Веднага след него на крака е Drew McIntyre, който застава на срещуположния на Карлито обтегач. Двамата се вторачват един в друг, а "The Caribbean Cool" го подканя с жестове да се засили към него. Дрю не издържа и се затичва, прескача тялото на Джерико и е готов да се метне с Копие в Карлито, но той се отмества в последния момент и McIntyre забива рамото си в обтегача с всичка сила!


След няколко секунди Дрю се измъква и се обляга на въжетата, хванал се за рамото... но Карлито го издебва в гръб и го хваща за краката, като го премята напред... "The Chosen One" се опитва да се задържи от външната страна, но няма къде да се хване... дали е елиминиран от този мач?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 18:38

Макинтош пада върху студения бетон което значи, че неговото участие в мача свършва точно сега!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 18:51

Дрю също е елиминиран! Той не може да повярва.. Макинтаяр се изправя, хванал се за ръце и се прибира в съблекалнята. Останаха само трима! Chris Jericho, R-Truth and Carlito! Jericho имаше мач по-рано тази вечер и успя да го спечели изненадващо бързо, само за 3 секунди! Карлито и Труф пък ретърн-ват в федерацията едва тази вечер, от много време.. Нима опитният ветеран ще успее да се справи с тях? Виждаме, че Джерико и Трут се надигат и погледите им се спречкват, Карлито пък се е отдръпнал в един от ъглите. Да видим.. напрежението започва да се усилва! Мачът е към края си, а на ринга останаха само трима! Карлито се втурва към Джерико и започва да го налага, той забива няколко силни удари в главата му, след което подканва и Трут да направи същото. Афроамериканеца, обаче отказва и забожда бърз Big Boot в главата на Carlito. Със сигурност това има по-лош вкус от онази ябълка от женския пазар.. Виждаме, че Трут подава ръка на Джерико, но той отхвърля. Джерико казва нещо, по всичко личи, че не търси помощ, няма да работи в екип, ами индивидуално. Той се изправя, след което забожда силен ритник в ребрата на Трут и двамата започват да си разменят удари. Удар след удар се сипе на ринга ни! Карлито също се изправя и се нахвърля на Трут. Той започва да обработва крака му със няколко ритника. Джерико се отдръпва, той се засилва към Трут и имаме чудесен Leg Drop. Дали все пак Джерико няма да влезе в екип с Карлито? Той му казва нещо, а Карлито се усмихва мазно. Джерико също, след което се обръща към публиката и намига..??? Какво значеше това? Карлито хваща Трут, след което го вдига, а Джерико отскача и.. КАКВО, МАМКА МУ?!?!?!


WHAAAAAM! DOUBLE CODEBREAKER! Карлито и Джерико направо разбиха Трут! Със сигурност на чернокожият младеж са му се привидели звезди, след това.. Вижте, Джерико, обаче.. Веднага след като Карлито се изправя, Джерико се засилва и към него и..


Codebreaker!!! Явно това е означавало онова намигане към публиката.. Джерико натръшка и двамата си опоненти. Те лежат един до друг, а Крис стои прав до тях и се чуди кой да изхвърли. Крис вдига Карлито, след което го запраща с главата напред към въжетата. Време е да изхвърлим боклука! Карлито, обаче.. успява да се хване за въжетата. Джерико го забелязва след няколко секунди и се засилва към него, но Карлито успява да го сграбчи с краката си и опитва да го преметне. Джерико не се дава и прави няколко стъпки назад заедно с тялото на Карлито на раменете си, ето че Карлито успява да се спаси.. Джерико го тръшва на тепиха, след което се запътва към Трут. Афроамериканеца, обаче е подготвен, той се изправя много стилно стил Shawn Michaels, след което започва да нанася удари на Джерико, за момент те спират да се налагат и поглеждат към успоредната им част на ринга и виждат Карлито който започва да се изправя. Те се поглеждат за секунда, след което се засилват към него.. Нима????


DOUBLE CLOTHESLINE! Carlito май е елиминиран.. Чудесна работа в екип. Ще успее ли да се задържи Карлито или ще се строполи да бетона???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 18:56

Карлитос за пореден път успява да се задържи на третото въже.. този път любителя на ябълки беше на ''ПЕРЧАМ'' от елиминацията, мача продължава...
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1755

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 19:08

Ски`йте само! Труф все още е на линия! Кой би помислил, че някой би могъл да направи дебюта си намясто, и да стигне толкова далеч? Но по-важното е, че той успява да го направи. Карлито също остава в тази игра, търкаляйки се по пода. Има доста голям късмет. Изглежда го очаква едно доста "светло" бъдеще в TNWG. Но Труф още не е свършил със загрявката. Всъщност, "бицепсите" му започнаха да треперят подобно на тези на Бродус Клей, с разликата, че той не е толкова дебел като него. Вече знаем срещу кой са всички залози, нали? В момента остават 3-ма на този ринг, което означава, че всички трябва да се изправят, face to face. Всички са застанали в единия край на ринга, като Р-Труф по средата на едната част от въжетата. Р-Труф прави един таунт и извиква: "What's up"! Но публиката му отговаря с отрицателна реакция. Джерико пък вика "C'mon baybeeee!" и всички започват да изпадат в екстаз. След този момент, двамата се приближават един към друг, и започват да си говорят нещо - и двамата недоволни. Карлито пък ги гледа и двамата, като паднал от Мелмак. През това време феновете полудяват. Джерико набива шамар на Труф. Афроамериканеца се хваща за лицето, и прави някакви стъпки назад. През това време Y2J се обръща към Карлито, и се засилва, в опит да му набие един Clothesline, но Карлито избягва, и му отвръща с DDT. Джерико бива почти изхвърлян от ринга, но се задържа за първото въже. През това време Карлито хваща Р-Труф, и го засилва към единия край на ринга, взимайки надмощие от ситуацията. Труф се хваща за най-горните въжета и скача, но "Подлата Ябълка от Карибските острови" също го настига, сякаш се опитва да го елиминира. "The Conspiracy Theorist" обаче прескача Карлито, и, МИЛИ БОЖЕ! ВИЖТЕ ТАЗИ НЕВЕРОЯТНА КОМБИНАЦИЯ ОТ СТРАНА НА Р-ТРУФ:


Невероятна комбинация, последвана от епичен Spinning Kick, който изкарва странния тип с афро-прическата от игра за момент. След това, Труф се запътва към "Йерихон"-а. Дължи му payback заради начинът, по който се отнася към него. Той хваща Джерико, и го изправя. Y2J ВСЕ ОЩЕ СЕ НАМИРА ИЗВЪН ВЪЖЕТАТА НА РЪБА! ТОВА Е ОПАСНА СИТУАЦИЯ ЗА НЕГО! Труф му набива една ръкавица под брадичката, но Джерико отвръща с това, че бърка в слепоочието на "Сантанския Супермен"! Труф се хваща отново за лицето, и прави няколко стъпки назад от Y2J, присвивайки се. Джерико скача на най-горното въже, и след това се опитва да squash-не Р-Труф, но той се оттегля, и "The Best in the World at what he does" посреща тепиха! Отива му на прякора! През това време Карлито се съвзема, и се изправя. Труф обаче го усеща. Той започва да танцува, и да му забива юмруци. Карлито се заглежда в движенията му, и бива отнесен до толкова, че пое всичките песници, които Р-Труф му нанася. Карлито се отдръпва, след което се засилва към Труф, и това е...HIP TOSS! Труф премята Карлито, който посреща тепиха, понеже Джерико се отмества от предното си местонахождение. След това се изправя, и извива ръката на Р-Труф. После го рита в бъбреците, но изглежда Y2J пропуска, че се намира близо до въжетата, в този момент. Така, Р-Труф успява да го хване, премята го-о-о-о-о-о, и-и-и-и-и-и.....


Дали Джерико е елиминиран?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 19:10

Джерико пада на ръба на ринга, мача продължава без елиминация.
Върнете се в началото Go down
That's Not Cool
Superstar
Superstar
avatar

Location : Green Street
Join date : 23.01.2013
Posts : 216
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 19:23

Джерико се спаси в последния момент - невероятно, но факт. Той се връща на ринга и сваля R-Truth с Clothesline, след което нанася Stomp-ове в корема му и опира коляното си в главата му. В същия момент Карлито се изправя и го рита в задната част на главата, след което го хваща и го засилва към обтегача с Irish Whip. Y2J забива гърба си в сглобката и надава вой, а Carlito набира скорост и му заковава Clothesline, след което извърта ръцете си около врата му и започва да тича... Bulldog! Карлито разби лицето на Джерико в тепиха! Докато Крис лежи, R-Truth се изправя и рита "The Caribbean Bad Apple" в корема и спокойно се обляга на обтегача, прави няколко taunt-а и се засилва... но попада право в Hip Toss и се разглобява в сглобката! Брутална контра!


R-Truth пада безпомощно и започва да се гърчи. Карлито наистина го заби доста здраво в сглобката и сега отпразнува този свой ход. Chris Jericho обаче вече е на крака и се засилва към "The Caribbean Cool", като го изблъсква към въжетата и се опитва да го прехвърли от другата страна! Карлито се бори, но не може да се противопостави на Y2J, който бута с всичките си сили. R-Truth се изправя и се опитва да помогне на Джерико, но Карлито се е хванал за най-горното въже и не пуска. В крайна сметка двамата успяват да го накарат да стъпне на ръба на ринга. Carlito пуска въжето... но след секунда го хваща отново! Джерико и Трут не успяват да видят това, защото вече са с гръб и се поздравяват за елиминацията... която обаче не се осъществи. "The Caribbean Cool" влиза обратно в ринга и се затичва към тях... и сваля R-Truth с Bulldog! Jericho се чуди какво става и отнася юмрук, като се навежда, а Карлито се отблъсква от въжетата и нанизва коляно в лицето му, следва засилка и от срещуположните... Крис се опитва да го свали с Clothesline, но Карлито се навежда и го хваща в гръб... BACKSTABBER!!!


Финишърът на Карлито! Той обаче не губи време, а веднага изправя Крис и набира засилка от въжетата... CLOTHESLINE! Но дали Y2J пада извън ринга, след този мощен саблен удар?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   26/1/2013, 19:24

НЕЕЕ... ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДЖЕРИКО ПАДА ВЪРХУ РЪБА.. ДОСТА БЛИЗКО, НО НЕ ДОСТАТЪЧНО.. МАЧА ПРОДЪЛЖАВА БЕЗ ЕЛИМИНАЦИЯ.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL   

Върнете се в началото Go down
 
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL
Върнете се в началото 
Страница 2 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Last Man Standing January 2013-
Идете на: