Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    Нед 1 Юли - 17:37

Този суплес от върха на стълбата беше еднакво болезнен и за двете лица в мача.. Крисчън определено не си чувства гърба след него, но по всичко си личи, че това изобщо не подтиска жаждата му да надделее в тази среща.. Ето, че "The Houdini of Hardcore" бавно се изправя на крака.. след което отива до Крисчън и започва да обсипва лицето му с леви и десни чукове.. сега взема стълбата от средата на ринга и я слага върху гърдите на канадеца.. Арабина определено е намислил нещо брутално.. той се засилва срещу въжетата.. отскача на второто и полита от там за-а-а-а-а.. КАКВОТО И ДА БЕШЕ НАМИСЛИЛ.. КРИСЧЪН УСПЯ ДА СЕ ДРЪПНЕ ТОЧНО В ПОСЛЕДНИЯ МИГ ОТ МЯСТОТО И РЕБРАТА НА САБУ СИ НАПРАВИХА БЛИЗКА СРЕЩА С БЕЗМИЛОСТНАТА СТОМАНЕНА СТЪЛБА.. "The Instant Classic" бавно долазва до ръба на ринга.. от там се протяга и из под него вади торбичка.. Изглежда Крисчън е решил да играе хитро.. той си е скрил някаква изненада под ринга.. сега той бавно се изправя на крака като бързо след това отвързва торбичката.. Само, че посинелия Сабу се свести и атакува Крисчън с dropkick и по този начин успява да го повали.. Арабина е нетърпелив да разбере съдържанието на торбичката затова довършва с развързването след това изсипва съдържанието и както виждате то са габърчета!!! Сабу прави обилна покривка в едната част на ринга.. Крисчън бавно се изправя на крака а дърпайки го за косата, Сабу го издърпва близо до габърките след което си го намества в удобна позиция.. сигурно е намислил piledriver!? Крисчън обаче му забожда.. LOW BLOW!!!! LOW BLOW!!!!!!! Сабу просто не знае какво се случва а настоящия Български шампион не губи време, хваща го в удобна позиция и-и-и-и-и-и...
OH... MY... GOOOOD!!! WHAT A MOVE BY CHRISTIAN!!!! BOOK END ВЪРХУ ГАБЪРИТЕ!!! НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ.. ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КАКВО НАПРАВИ КРИСЧЪН.. САБУ НЕ СПИРА ДА СЕ ГЪРЧИ ОТ БОЛКА СЛЕД ТОВА КОЕТО МУ СЕ СЛУЧИ.. КРИСЧЪН НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО С ГЛУПОСТИ, ТОЙ БАВНО ИЗПРАВЯ СТЪЛБАТА, НАМЕСТВА Я В СРЕДАТА НА РИНГА И БАВНО ЗАПОЧВА ДА Я ИЗКАЧА.. ЩЕ СТИГНЕ ЛИ ДО ТИТЛАТА???


Последната промяна е направена от Devitt на Нед 1 Юли - 17:42; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    Нед 1 Юли - 17:41

НЕ!! САБУ СТАВА С МЪКИ И "ГАБЪРКИ" В ГЪРБА, НО УСПЯВА ДА СПИПА КРИСЧЪН ЗА ЕКИПА ПОВАЛЯ ГО ДОЛУ, И МУ ЗАБИВА ELBOW В ГЛАВАТА!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
John_Litka

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    Нед 1 Юли - 17:55

Колкото близко беше Крисчън, а всичко можеше да се реши още в онзи момент, какъв малшанс. Сабу започва да се изправя, спипал Крисчън в мишница. Той се опитва да го събори върху кабърките, но Кейдж успява да прехвърли тежестта от тялото си върху краката си и да остане в позиция. "The Canadian Rage" на свой ред спипва Сабу в лапите си и-и-и-и... ГО HIP TOSS-ВА ПРЕЗ ТЯХ!!! Върху плътта на бившият ECW World Heavyweight шампион се впиха десетки кабърки, от които обилно започва да се стича кръв. Този мач започва да става доста интересен и сериозен. Сабу опитва да се изправи, но Кейдж не му дава шанс. Шампионът на България се гаври с арабина и не му дава шанс да стъпи на крака. След близо 3-4 минути в терор, Сабу успява да дръпне Кейдж на пода и да започне да си връща. Сабу хваща Крисчън за главата и започва да я блъска в пода. Самият шампион опитва да се спре, но в този случай Сабу командва. "The Death Bringer" го зашеметява, след което го обръща по корем и започва да впива всяка една кабърка в гърба на опонента си, забивайки я напълно и доста навътре. Крисчън е върху операционната маса на Сабу, но без никаква упойка. "The Houdini of Hardcore" оставя канадеца да агонизира в собствената си кръв и излиза от ринга. Разчиства масите и столовете около него, избутвайки феновете назад. Ясно е... следва нещо интересно. Той разпъва една маса близо до огражденията и отново близа на ринга. Кейдж е застанал на лакти, а Сабу го избутва с крак. Тери изправя опоненета си и бързо го плъзва през ринга, така че той да се озове пред масата. Кейдж има възможност да се спаси и да действа, той се обръща назад, а "The Homicidal, Suicidal, Genocidal, Death-Defying Maniac" springboard-ва върху Крисчън.... SOMERSAULT SENTON!!!
КРАСОТА!!! Сабу доказва, че сега той е диктатора и Крисчън няма право да му се опълчва. Арабина изправя Крисчън и го полага върху масата, допълвайки с няколко лакти, юмруци и главички по цялото тяло на опоненета си. Кейдж опитва да слезе, но Сабу се пресяга към пода и хваща полу-неизползваем стол, запращайки го в лицето му. Кейдж започва да кърви от едната вежда, а Сабу влиза на ринга. Бившият ECW Tag Team шампион се качва върху второто въже, с гръб към опоненета си. Прави таунт и се усмихва враждебно, след което полита-а-а-а...

ASAI MOONSAULT ОТ НАЙ-ВТОРОТО ВЪЖЕ ПРЕЗ МАСАТА, ВЪРХУ КОЯТО ЛЕЖЕШЕ КРИСЧЪН!!!

Сабу се връща на ринга по най-бързия начин. Поставя стълбата под титлата и започва да се катери. Дали това е неговият момент? Дали Сабу ще стане новият Български шампион?


Последната промяна е направена от John_Litka на Нед 1 Юли - 17:59; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    Нед 1 Юли - 17:57

Това е моментът за Сабу, дами и господа! Той ще грабне титлата! Крисчън неможе да мръдне след този ход! Но вижте! Точно преди да откъсне титлата, вижда, че Крисчън се изправя замаян.. Той слиза и отива да го довърши! Но това е Spear от Крисчън! Брутален ход от Крисчън, а Сабу направи огромна грешка. Този брутален мач продължава.
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    Нед 1 Юли - 18:09

"The Instant Classic" отново спаси кожата в последния момент.. По всичко си личи, че края на срещата наближава а до този момент везните са равни. Крисчън бавно започва да се изправя като по всичко си личи, че работите около него изобщо не са наред.. Както виждате на заден план Сабу се претълкулва зад ринга и това до известна степен му помага да си стъпи на краката.. "The Death Bringer" успява да се задържи на крака а след това накуцвайки вдига покритието на едната страна на ринга като из под него вади една алуминиева тръба.. Той се връща на ринга като веднага се оттласква от въжетата и може би ще забие тръбата в главата на Крисчън!? НЕ.. Канадеца реагира на време като се отдръпва само миг преди да бъде приспан по такъв нелеп начин.. Сабу наранява гърдите си при срещата с третото въже а "Captain Charisma" го хваща в удобна позиция и следва-а-а-а-а... BACK SUPLEX!!! Лично аз мисля, че на Сабу не му остават още много карти.. "Captain Charisma" отново не губи време и бавно се изправя на крака а след това пребягва до стълбата и започва бавно да се катери по нея.. "The Houdini of Hardcore" все още не мисли, че е време да губи срещата и борейки се със зъби и нокти долазва до Крисчън а сега го хваща за краката.. Настоящия Български шампион разбира се започва да се съпротивлява като му забива серия от ритници в главата и по този начин отстранява Арабина от себе си.. Държейки се за главата, Сабу започва да се търкаля из целия ринг а по изражението на Крисчън си личи, че съзнанието му роди нова идея.. той оправя стълбата след което я взема.. причаква Сабу да се изправи, ето, че той се изправя като разбира се продължава да се държи за лицето и не вижда очакващата го опасност.. Крисчън се засилва и-и-и-и-и..
.. МУ ОТНАСЯ ГЛАВАТА СЪС СТЪЛБАТА!!!!!! Толкова силен удар, че Крисчън изтърва и стълбата и се свлича на земята а ясно се вижда, че Сабу вече кърви обилно.. на пръв поглед може да се каже, че веждата му се е скъсала при срещата с върха на стълбата, но разбира се в момента това няма особено значение.. Въпреки всичката болка, "The Instant Classic" се изправя на крака.. отново взема стълбата, разтяга я в средата на ринга и бавно започва да я катери.. дали ще успее да стигне титлата??
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    Нед 1 Юли - 18:17

Край.

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    

Върнете се в началото Go down
 
5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Breaking Down 2012-
Идете на: