Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    30/6/2012, 12:37


Sabu vs. Christian (c)
(STAIRWAY TO HELL)

Ред на излизане и писане:
1. Sabu
2. Christian
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    1/7/2012, 16:23

Залата е потънала в мъртвешка тишина, а осветленията са намалени до най-слабо. Публиката скандира сценичното име на Тери Брънк, когато изведнъж позната музика оглася кански цялата зала, вдигайки на крака и последния фен.- Please welcome, from Bombay, India, "The Homicidal, Suicidal, Genocidal, Death–Defying Maniac" - Sabu!!!

Сабу се показва на рампата в не толкова добро настроение, а феновете не биват отразени, подавайки ръцете си от барикадите. Той преминава напред и не обръща внимание на всички, които го освиркват.

Сабу влиза на ринга и прави своят таунт в памет на своят чичо - The Sheik, след което прави няколко бързи спринта между въжетата и отново застава в средата на ринга.
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    1/7/2012, 16:30

В залата гръмва песента на Крисчън а 2,3 секунди по-късно и самия той се показва в началото на рампата..
Крисчън бавно захожда по рампата като в погледа му ясно се вижда, че той е готов за този опасен за кариерата му мач.. Настоящия Български шампион продължава по рампата като не изпуска Сабу от поглед.. ето, че той стига нейния край, изкача стоманените стълбички и така влиза в ринга след което се насочва към корнера и там се качва на втората сглобка и по традиционния за себе си начин се впуска в търсене на Peeps..
Ето, че той отскача от втората сглобка след което откача Българската титла от кръста си, сваля фланелката си и започва нетърпеливо да чака началния гонг..
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5846
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    1/7/2012, 16:32

Начало.

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    1/7/2012, 16:45

Съдията дава знак и гонгът е бит! Време е тази дългоочаквана битка да започне. Заложена е титлата на България, а съдбата и ще се решава в "Stairway to Hell" мач, който представлява мач без дисквалификации, а титлата ще бъде окачена на 15 метра над главите на Сабу и Крисчън. Рингът е заобиколен с маси, стълби и столове, а атмосферата и емоцията не могат да се опишат с думи. И така, време е за действие. Веднага ставаме свидетели на вкопчване в Collar & Elbow Tie-Up, откъдето Сабу излиза с дръпване към тепиха. Задържа за близо пет секунди, когато съдията го кара да отстъпи. Веднага след това се изправя и връхлита Кейдж с Leg Drop, който би трябвало да го забави, докато Сабу действа отвън. "The Homicidal, Genocidal, Suicidal, Death-Defying Maniac" взима няколко стола и ги вкарва на ринга, а след това и най-високата стълба в сградата. Кръсчин обаче е на себе си и се засилва към Сабу... BASEBALL SLIDE-НЕ!!! Сабу успява да избегне подобен сблъсък и бързи се дръпва от позиция, като издърпва Крисчън върху металния под. Сблъсъкът на човешка плът и цимента до ринга се разгласява звучно из цялата арена. Феновете заглушават коментарите на коментаторите, а Сабу прави познат таунт, в памет на чичо си. Сабу вкарва стълбата на ринга, а Крисчън започва да пълзи зад него. Когато Сабу приключва с работата си се обръща.. И ИЗЯЖДА УДАР ПОД КРЪСТА!!! Крисчън успя да се върне в мача. Той бързо влиза на ринга и поставя стълбата под титлата, след което започва да и говори и се разсейва, когато.. САБУ СЕ ПОКАТЕРВА ВЪРХУ НАЙ-ГОРНИЯ ОБТЕГАЧ С ДВА СТОЛА И ХВЪРЛЯ ЕДИНИЯТ ВЪРХУ НЕГО!!! КРИСЧЪН ОБАЧЕ НЕ ПАДА И "THE HOUDINI OF HARDCORE" ПОЛИТА ЗАЕДНО СЪС СТОЛА В ИМПРОВИЗИРАН MISSILE DROPKICK ПРЕЗ МЕТАЛА!!! КАКЪВ ХОД!!! Сабу и Крисчън започват да си раздават удари в седнало положение, а Сабу отново напипва стол зад себе си, замахва-а-а-а.. ПРАВО В СЛЕПООЧИЕТО НА КРИСЧЪН!!! Бившият ECW World Heavyweight шампион се изправя, поставя стол в близост и награбва Крисчън.. време за сън!!! БОЛЕЗНЕНО SPIKE DDT ПРЕЗ МЕТАЛНИЯ СТОЛ!!!

Сабу има възможност и трябва да се възползва! Тери започва да катери стълбата, но се спира, след като вижда, че Крисчън няма да му позволи толкова лесно да докопа отличието му, обръща се и се подготвя. Крисчън вече е на крака, хванал стол в ръце, а Сабу полита-а-а-а-а... HURRICANRANA КЪМ RINGSIDE-A!!! Крисчън прехвърля огражденията, а Сабу пада лошо по гръб. Феновете отново успяват да неутрализират коментаторите със заряда си, а Сабу започва да помръдва. Той отново влиза на ринга и започва да катери стълбата, когато канадецът излиза от публиката и се втурва към него, зненадва с бързо сваляне върху тепиха в гръб и започва спорна юмручна борба, от която Крисчън успява да се измъкне с takedown и серия от животински удари и ритници. Крисчън е като обезумял! Той поглежда към титлата и се прекръства. Започва да катери стъпалата, а Сабу се свестява. Той се пооглежда, след което успява да свали Кейдж няколко стъпала по-надолу, хвърля му един стол и го обръща го с гръб към стъпалата, засилва се към въжетата-а-а-а-а... SPRINGBOARD BACK ELBOW ПРЕЗ СТОЛА, КОЙТО ДЪРЖЕШЕ КРИСЧЪН!!!

КАКЪВ ХОД!!! Дали някой ще успее да се качи и да грабне титлата?
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    1/7/2012, 16:49

Мача продължава.
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    1/7/2012, 17:04

Сабу бе близко до титлата на Крисчън, но разбира се "Captain Charisma" има опит в мачове от този вид и успя да спаси положението си.. Ето, че той сваля Сабу от стълбата дърпайки го за крака а сега започва да му нанася чукове в тила след което със серия от uppercuts го запраща в ъгъла на ринга а там започва да му забожда ритници в слабините.. "Creepy Little Bastard'' определено е уверен в себе си.. той знае, че може да надделее над арабина, но за целта ще са му нужни доста усилия. Ето, че Крисчън се оттегля от Сабу, взема един от столовете които Сабу собственоръчно вкара на ринга.. след което тръгва срещу Сабу с цел да му забие стола в тиквата, но "The Homicidal, Genocidal, Suicidal, Death-Defying Maniac" успява да изпревари канадеца.. Крисчън си забива главата в третата сглобка а Сабу не губи време, оттласква се от въжетата и го довършва с нисък dropkick в кръста.. сега го хваща за Кръста може би ще опита german suplex!? Само, че "The Instant Classic" не се оставя и започва да нанася лакти в челото на Сабу.. сега се засилва срещу него и му забожда шамар с който дори успява да го повали на тепиха.. Ето, че Крисчън бавно слиза от ринга и веднага след това из под него изважда една табела от автобусна спирка, хвърля я на ринга.. връща се и взема табелата тръпнейки в очакване Сабу да се изправи.. Ето, че Арабина се изправя на крака.. Крисчън тръгва да му забожда табелата, но "The Arabian Machine of Destruction" заляга след което скача върху второто въже.. полита от там, но този път Крисчън е този който заляга на време.. Сабу е още на крака и-и-и-и-и..
.. БАМ!!! ЗАБОЖДА МУ ТАБЕЛАТА ПРАВО В ГЛАВАТА.. Крисчън отива в другия ъгъл на ринга и там изправя една паднала стълба.. след което я разпъва в средата на ринга и следователно бавно започва да изкача стъпало по стъпало.. "The Death Bringer" бавно се изправя в този момент и започва да изкача отсрещната страна на стълбата и стига Крисчън и започва да му забожда леви и десни чукове в главата като по този начин се опитва да го свали от там.. но канадеца няма намерение да го остави и му забожда uppercut а след това му бърка в очите и така го сваля от стълбата и при падането си Сабу пада право върху третото въже а от там право върху ръба на ринга.. Крисчън изглежда доста изморен а все още е далеко от титлата.. дали ще успее да я откачи на време??
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    1/7/2012, 17:05

Крисчън е на косъм от титлата, но ето го и Сабу! С последни сили той отива до Крисчън и го бута като Крисчън се удря право във въжетата! Мача продължава.
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    1/7/2012, 17:19

Крисчън беше толкова близо, но не достатъчно. Сабу започва да се изправя, а Крисчън прави нов опит да достигне златото си, но безуспешно. Тери успява да мине под него, да изкопчи ръцете му от стъпалата, след което.. ГО ЗАПРАЩА НАПРЕД С POWERBOMB ОТ СТЪЛБАТА НА ВИСОЧИНА ОТ ПОЧТИ 5-6 МЕТРА!!! Крисчън започва да агонизира от болка, а Сабу предвкусва победата. Той започва да се катери нагоре, а Крисчън няма сили да го догонва и взима няколко стола. Започва да замеря по-ниският си опоненет с тях, но нито един не го сваля от позиция. Сабу е почти на върха. Както Крисчън, той също се разсейва и прави таунт, качил се на най-високата точка на стълбата, а титлата е просто н сантиментри от лицето му. Той се присяга към нея-я-я-я-я... КЕЙДЖ ИЗБУТВА СТЪЛБАТА НАПРЕД, А ЗАЕДНО С НЕЯ И САБУ!!! Бившият ECW World Heavyweight шампион полита към коментаторите... КАКЪВ ХОД!!! Сега е шансът на Крисчън, трябва да се постарае да го докопа. Той изправя стълбата и започва да катери стъпалата, но на поледните няколко се спира, за да си вземе въздух и отново прави фатална грешка, която ще почуства след секунди. На ринга е Сабу, разпъвайки маса пред нищо неподозиращият си опонент. Сабу минава зад него и бързо го настига, след което забива няколко ритника в главата и раменете му, за да отслаби захвата, награбва го и... О, БОЖЕ МОЙ!!!

T-BONE SUPLEX ОТ ВЪРХА НА СТЪЛБАТА,
ПРАВО ПРЕЗ МАСАТА!!!

Сабу отново доказва всичките си прозвища. Той отново доказва, че стъпиш ли на ринг с него, не можеш да си сигурен в нищо. Каква емоция, какъв заряд, какъв спектакъл. В момент се решава съдбата на Българското злато, но нещо друго се решава между тези двамата всъщност. Те са се хванали за гушите от ден първи, в който Сабу е в TNWG и няма да се оставят, докато единият не се откаже, а това със сигурност няма да е скоро. Сега Сабу поставя стълбата под титлата, но не се качва. Какво ли е намислил? "The Houdini of Hardcore" излиза от ринга, взима дървена маса и я вкарва вътре. Разпъва я пред един от корнерите и се обръща, за да види къде е Кейдж... А ТОЙ ГО ПОСРЕЩА СЪС СТОЛ В ЛИЦЕТО!!! Кейдж видя своята възможност и я грабва със зъби и нокти. Той издърпва Сабу в обтегача, точно пред стълбата. Нагажда си го и е готов да забие Impaler-a си, но-о-о-о-о.. САБУ УСПЯВА ДА СЕ ОСВОБОДИ И БЪРЗО ЗАШЕМЕТЯВА КРИСЧЪН СЪС СЕРИЯ ОТ УДАРИ И РИТНИЦИ, ПОСТАВЯ ГО ВЪРХУ МАСАТА, СЛЕД КОЕТО СЕ КАЧВА ВЪРХУ ОБТЕГАЧИТЕ И СКАЧА-А-А-А.... TADPOLE SPLASH ПРЕЗ МАСАТА!!!!!
Сабу започва да се катери по стълбата, дали този път ще успее?
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
avatar


ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    1/7/2012, 17:22

Това.. Това просто трябва да е краят, дами и господа! Сабу е на секунди от спечелването на мача.. Той се протяга, но ето го и Крисчън! Откъде намери тази сила, по дяволите? Сега Крисчън веднага почва да налага Сабу, но Сабу му прави... Suplex от върха на стълбата! Мили боже! Този мач изпълнен с обрати продължава, дами и господа!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP    

Върнете се в началото Go down
 
5. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Breaking Down 2012-
Идете на: