Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 3. THREE STAGES OF HELL

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   Нед 1 Юли - 22:09

И този брутален мач продължава, дами и господа! Сина победи първо, Чаво беше на път да победи вторият път! Но ето, че не успя! Сега да видим какво го очаква Джон.. Сина лежи, а Чаво веднага го вдига в опит за Suplex, но Сина започва да го удря и го докарва до обтегачите! След това веднага започва да му забива доста шумни пържоли! След това се засилва от другият обтегач и това ее.. Clotheslineee! Брилянтен ход от Сина, Чаво пада и това е опит за туш! 1..2.. и повдигане от Гереро! Сина веднага засилва опонента си към въжетата, но Чаво го забива в клетката! Просто невероятен ход от Чаво! Умен ход бих казал! Чавито веднага се готви да опита The Three Amigos, отново, вдига го за първия, но Сина го рита в корема и това е втори брутален Fisherman Suplex by "Doctor Of Thuganomics""! След това Сина вдига опонента си и го забива в клетката.. Но бившия рапър няма да спре с това! Определено няма! Това е Snap Scoop Powerslam! Нека видим тази страхотна комбинация отново, дами и господа, зрители на TNWG!


Сега Сина веднага опитва туш! 1..2.. и члена на фамилията Гереро се повдига преди третото, решително отброяване което щеше да реши мача! Сина търпя.. Той търпя 2 месеца и е време за отмъщение! Няма Боби Рууд, няма Грамадата! Сега Сина веднага вдига опонента си като го качва на обтегачите! Той прави таунта си и поглежда към феновете, а Чаво точно това и чакаше! Той го удря в главата и започва да се катери! Мили боже! Сина не се е осъзнал все още! Чавито започва да слиза.. Той определено ще слезне и това ще бъде краят, но нее! Отново Сина става и се катери след него, Чаво се опитва да налага Сина, но Джон го хваща за ръката! Той му се усмихва и крещи : Време е да си платиш, Чаво! След това веднага го вдига и това ее.. OMG! SUPLEX! Суплекс не на ръба на клетката, но до нея! Сина е размазан, също и Чавито Гереро! Сина след това веднага започва малко по-малко да става, но виждаме, че и Гереро не изостава.. Следва поредица от удари.. Сина надделява и изпраща опонента си до обтегачите! След това опитва суплекс отново, но Чаво контрира с ритник и ритник в главата! Класика от Гереро! Сина е размазан, а Чавито ще опита да му направи Powerbomb, но Сина в последният момент го преобръща и го изчаква да се изправи.. Вдига го и го забива в клетката с мощен Powerslam! Мили боже! След този ход Гереро трябва да е разбит!


Сина прави таунт за войниците в Ирак и придърпва опонента си по средата на ринга като опитва туш! 1...2.. Дали ще успее да спечели мача, дами и господа, зрители на TNWG?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   Нед 1 Юли - 22:16

1...........2....НЕЕЕ... НЕ, НЕ И НЕ.. ЧАВО УСПЯ ДА ОТЛЕПИ ЛЯВОТО СИ РАМО МОЖЕ БИ СТОТНА ПРЕДИ ТРЕТОТО ОТБРОЯВАНЕ, ТОЗИ МАЧ ВСЕ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА.
Върнете се в началото Go down
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 224

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   Нед 1 Юли - 22:29

Цялата тиква на Чаво е в кръв а самия той сигурно не знае къде се намира.. Вижте само Джон, той знае, че нещата започват да загрубяват и изобщо не е в негова полза ако Чаво спечели второ ниво. Въпреки всичко "The Cenation Leader" бавно се изправя на крака а след това поглежда и към обилно кървящия Чаво.. Сина няма милост към Чаво понеже в последните близо 2 месеца, Чаво отрови живота на Джон. Сина хваща Чавито за ръката и по този начин бавно го изправя на крака, намества си го в удобна позиция и-и-и-и-и... С БЪБРЕЦИТЕ ПРАВО СРЕЩУ СТОМАНАТА!!!! ЧАВО ЗАПОЧВА ДА СЕ ГЪРЧИ ОТ БОЛКА А ОТ ГЛАВАТА МУ СИГУРНО ИЗТЕЧЕ ПОЛОВИН КИЛО КРЪВ.. СИНА СИ ГО НАМЕСТВА В УДОБНА ПОЗИЦИЯ И ПРАВИ ОПИТ ЗА СУПЛЕС.. Само, че Гереро се приземява на крака и с последни сили залепя Джон за тепиха с.. NECKBREAKER!!!!! ТОВ.. ТОВ.. ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО БЕШЕ С ПОСЛЕДНИ СИЛИ.. ЧАВО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА НО ВЪПРЕКИ ТОВА ПРОТЯГА РЪКА И Я СЛАГА ВЪРХУ ГЪРДИТЕ НА СИНА; 1...........2........ НЕЕ!!! НЕ, НЕ И НЕ.. СИНА ОТНОВО УСПЯВА ДА ИЗРИТА МАЛКО ПРЕДИ 3, ТАЗИ КАСАПНИЦА ВСЕ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА! "The Chain Gang Soldier" опредлеено не е наред.. той е към края на своите сили, но въпреки всичко започва да мърда докато Гереро е труп.. Джон се изправя на крака с помощта на третото въже.. Обляния в кръв, Чаво се свива в ъгъла на ринга а Сина решава да свърши с него веднъж за винаги, той бавно се приближава към Чаво.. но-о-о-о-о-о...
... ЧАВО ГО НАДХИТРЯВА КАТО ГО ДЪРПА ЗА РЪКАТА И ТАКА ДЖОН ЗАБИВА РАМОТО СИ В ТРЕТАТА СГЛОБКА.. ГЕРЕРО НЕ ГУБИ ВРЕМЕ И ВЕДНАГА ПОКРИВА; 1.............2..........3!!!! НЕЕ... НЕ, НЕ И НЕ.. ТОВ.. ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО БЕШЕ САМО ЕДНА СТОТНИЧКА.. САМО ЕДНА, ЕДИНСТВЕНА СТОТНИЧКА.. Чаво започва да се опомня.. той пуска един поглед към публиката в залата като по всичко си личи, че е готов да довърши Сина.. Той го издърпва в средата на ринга след което му забожда няколко по-добри десни чука.. Ето, че Чаво минава на ръба на ринга, изкача трите сглобки и от там вместо да отдаде почит към Един.. този път се покръства и полита за-а-а-а-а...
... FROOOOG SPLAAAASH!!!!!!!! РЕБРАТА НА СИНА СИГУРНО СА ПОТРОШЕНИ.. ЧАВО ВЕДНАГА ПОКРИВА; 1..........2........ ОТИВАМЕ ЛИ НА ТРЕТО НИВО???
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   Нед 1 Юли - 22:31

1..........2........3!!! ЧАВО УСПЯ ДА ЗАДЪРЖИ ДЖОН ЗА ТРИТЕ, РЕШИТЕЛНИ ОТБРОЯВАНИЯ!!! ЗАПОЧВАМЕ ''I QUIT'' MATCH-A...
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   Нед 1 Юли - 22:44

Всички са затаили дъх.. Време е за последната част.. I Quit Match-a! Брутален мач, в който вече всичко ще се реши.. Ето, че вече двамата мъже се изправят.. Сега нека видим какво ще стане.. Те започват да се налагат с мощни чукове в главата! Сина обаче е много изморен и неможе да издържи и Чаво го поваля с ритник право в главата! Чаво излиза извън ринга и взима кофа за боклук! Той изчаква Сина да се изправи, но Сина вижте го! Той взима кофата и я изсипва право върху Чаво! Каква гарва! Просто невероятно гарва от Сина! Сега Джон взима пръчка и започва да налага Чавито силно.. Сега тук какво е намислил Джон! Той хвърля пръчката към един фен като му казвa: Задръж я! След това отново прониква под ринга и намира чук! Той изчаква опонента му да се изправи и след това нека да видим какво става тук.. Той се опитва да забоде чука му право в главата, ала Чавито веднага блокирва със Suplex на барикадата! Просто невероятно! Сега Сина веднага се мъчи на пода! Чаво го вдига и го забива на коментаторската маса! Той опитва ритник в главата, Сина заляга и го удря с Clothesline! Сина не чака нищо, а веднага взема гонга и.. Мили боже! На Чавито може би тъпанчето му се спука в този момент.. Нека видим това отново


Сина веднага след това го вдига и го забива отново на преградата! Сина иска да каже на съдията да го пита дали се предава, но Чавито Гереро казва не! Той все още успява да се осъзнае дали все обаче ще се справи със Сина! Вижте сега Джон.. Той веднага взима стълбата и я вдига внимателно.. Той ще опитва да удари Чаво със стълбата,но той заляга и това е Dropkick, Сина залита назад и се удря право в преградата! Просто сега Чавито незнае какво да направи! Той взима стълбата и започва да налага с нея Сина! Той ще накара съдията да го попита дали се предава! Съдията отива до Сина и го пита, но Джон казва не! Този брутален мач продължава, дами и господа, зрители на TNWG! Чаво опитва Three Amigos, но Сина прави Protobomb, ще опита и AA, но Чавито заляга и опитва Reverse DDT! Но Сина го рита! И то право в топ*ите! Сина веднага след това хваща Чаво по средата на ринга и това е Figure Four Leglock! Мили боже! Невероятен ход от Сина!


Съдията пита Чаво дали се предава! Дали това ще е краят на тази среща, дами и господа?
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   Нед 1 Юли - 22:47

Съдията отново пита Чаво дали се предава.. а вместо отговор.. Чаво просто обръща захавата в своя полза и така Джон е принуден да го пусне, тази кървава битка отново продължава!
Върнете се в началото Go down
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 224

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   Нед 1 Юли - 23:03

Само преди около 5 минути, Чаво успя да тушира Сина, но за жалост не успя да се порадва на победата си понеже тази битка е сред най-тежките видове мач в цялата история на този велик бизнес.. Вижте само Чаво.. той определено не е добре и определено съжалява за всичко което причини на Джон.. Чаво долазва до края на ринга и се претълкулва от него като дава ясен знак, че този мач приключва.. Ето, че той стига колата, отваря вратата качва се вътре, но преди да предприеме каквото и да било.. Джон се появява и започва да забожда главата на Чаво във волана на бричката.. Сега го изкарва и го забива в защитната преграда.. Сина тотално изперка, той знае, че с всеки следващ удар все повече и все повече се приближава към победата. "The Chain Gang Soldier" отново хваща Чаво и го Irish Whip-ва право срещу багажника на колата.. Бъбреците на Чаво си направиха близка среща с багажника а за сметка на това той се отваря и-и-и-и-и.. БАМ.. ОТНАСЯ ЧЕЛЮСТА НА ЧАВО.. Това определено не е на добре.. определено Чаво е много зле и не е ясно как по-точно ще продължи тази среща.. Сина се подпира на защитната преграда като по този начин си взема малък тайм аут. Чаво отново се размърдва и се подпира на багажника, Сина бавно се приближава и хваща багажника като прави опит да го забоде в тила на Гереро, но Чаво свари да се отдръпне на време.. сега той се подпира на стопа на колата, Джон бавно се приближава и-и-и-и-и-и...
.... БАМ!!!! ЧАВО ОТНАСЯ ГЛАВАТА НА СИНА С ГАЕЧНИЯ КЛЮЧ!!!! СИНА ПАДА КАТО УБИТ ВЪРХУ БАГАЖНИКА НА КОЛАТА И ДОРИ Е ПОЧТИ НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА.. Чаво сяда на рампата и започва да се хили като свиня.. публиката освирква Чаво заради мръсните номерца които спретна на Сина, но в крайна сметка в този вид мачове това е напълно позволено!!! Ето, че Чавито се изправя на крака като не изпуска гаечния ключ и за да се застрахова го забожда още веднъж в тила на Джон!!! ДОРИ НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО Е ПОЧУВСТВАЛ СИНА СЛЕД ТОЗИ УДАР.. Я ВИЖТЕ ЧАВО.. НЕ, НЕ, НЕ.. НЕ ГО ПРАВИ ЧАВО.. БАМ!!! ОЩЕ ЕДИН УДАР В ТИЛА С ГАЕЧНИЯ КЛЮЧ!!!! ГЕРЕРО ХВЪРЛЯ КЛЮЧА НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА А СЛЕД ТОВА СЕ КАЧВА В КОЛАТА.. КАТО БЕЗ ДА ГУБИ ВРЕМЕ ИЗКЛЮЧВА ОТ СКОРОСТ СЛЕД КОЕТО ПАЛИ, ВКАРВА СЪЕДИНИТЕЛ.. ЗАДНА И-И-И-И-И... ГАЗ!!!!
..... O... O.. OH... MY GOOOOOOOD!!!!!!! ДАМИ И ГОСПОДА... ПРОСТО ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАК ДА КОМЕНТИРАМ ВСИЧКО ТОВА.. Чаво бързо излиза от колата и тръгва да бяга а в следващия момент започват да гърмят фойерверки и следователно става пожар..

Чаво изглежда доста изплашен и след като пожара бива спрян.. той праща съдията да вземе отговор от Сина.. е, какъв ли ще е той???
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   Нед 1 Юли - 23:30

Съдията бавно се приближава към току що изгасената кола.. той се уверява, че всичко е наред и разбира се ще иска отговор от Джон.. Чаво също гледа отчаяно.. Я.. ПОЧАКАЙТЕ.. СИНА.. СИНА ИЗЛИЗА ИЗ ПОД РАЗВАЛИНИТЕ И ТРЪГВА ДА БЯГА СРЕЩУ ЧАВО!!! Гереро бързо реагира и веднага се плюе на петите като прескача защитната преграда.. Чаво е много пребит, но въпреки всичко е твърдо решен да избяга от Сина.. Джон почти стига Чаво.. стигаме до душовете. Джон се оглежда много добре, той знае, че има голяма вероятност Чаво да крои нещо.. и-и-и-и.. ДА.. ЧАВО УДРЯ СИНА С ВРАТАТА НА ЕДНА ОТ БАНИТЕ СЛЕД КОЕТО ГО ХВАЩА И ГО.. Irish Whip-ва право срещу душа!!! ТО.. ТО.. ТОВ.. ТОВА ПРОСТО БЕШЕ С ЕДНА ДУМА - БРУТАЛНО!!! ГЛАВАТА НА ДЖОН СИНА СИ НАПРАВИ БЛИЗКА СРЕЩА С БАТЕРИЯТА.. Вижте само кръвта която се стича по лицето на Джон.. Чаво взема душа и започва да къпе Джон с вряла вода като в същия момент започва да говори; Е, ДЖОН КАКВО ЩЕ КАЖЕШ? ПРЕДАВАШ ЛИ СЕ?? Съдията приближава микрофона до полумъртвия Джон а неговите думи са.. НЕ! От извратена усмивка физиономията на Чаво става още по извратена и той хвърля врелия душ след което хваща Сина за ръката и по този начин го измъква от банята след което започва да го бие.. сега го хваща и-и-и-и-и-и-и... ГО БУТА ОТ ТРИБУНИТЕ!!!!! ПО.. ПО ДЯВОЛИТЕ.. ПО ДЯВОЛИТЕ.. ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА МИСЛЯ.. ДАЛИ ИЗОБЩО СИНА Е ЖИВ СЛЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕЩА КОИТО МУ СЕ СЛУЧИХА В ПОСЛЕДНИТЕ 20 МИНУТИ??? ДАЛИ ТОВА НЕ Е КРАЯ НА СИНА??? Чаво взема микрофона от съдията и приближавайки трупа на Сина започва да говори:

- Началото беше през 2001-ва година.. а края.. края какво за него.. той ще бъде точно след по-малко от 2 минути защото смятам да приключа веднъж за винаги с тази утайка!!!

След тези думи, Чаво продължава да търкаля Сина из цялата зала и разбира се стига до опожарената кола на покойния си чичо - Еди Гереро.. определено Чаво е намислил нещо още по-брутално от всичко което направи през изминалите 45 минути.. Чаво оставя Сина в края на рампата а след това накуцвайки стига до развалините където е и потрошения roll ryder на Еди.. след което отново сяда зад волана и разбира се въпреки всичко той потегля и изкарва колата от развалините.. След което слиза.. НО.. НО.. СИНА.. ДЖОН.. ДА.. ДА.. ТОЙ СЕ ВРЪЩА В МАЧА КАТО ЗАБОЖДА СТОМАНЕН СТОЛ В ГЪРБА НА ЧАВО И ТАКА НАПРАВО ГО КАЧА НА ПРЕДНИЯ КАПАК НА КОЛАТА!!! ДЖОН БАВНО ВЛИЗА В КОЛАТА СЛЕД КОЕТО НАТИСКА НЯКАКВО КОПЧЕ И ПО ТОЗИ НАЧИН ПУСКА ТАВАНА НА КОЛАТА.. ТОВА НЕ МИ ХАРЕСВА.. НЕ МИ ХАРЕСВА.. СИНА ИЗГЛЕЖДА КАТО ОБЕЗУМЯЛ.. ДЖОН БАВНО ИЗКАЧА ПРЕДНИЯ КАПАК А ЧАВО СЕ СКАТАВА НА ТАВАНА.. ДЖОН ГО ХВАЩА ЗА РЪКАТА И ТАКА БАВНО ГО МЯТА НА РАМЕНЕТЕ СИ И ТАКА СЕ КАЧВА НА ТАВАНА..
СЪДИЯТА СЕ КАЧВА НА ПРЕДНИЯ КАПАК И ДОБЛИЖАВА МИКРОФОНА ДО УСТАТА НА ЧАВО КАТО ГО ПИТА; ЧАВО, ПРЕДАВАШ ЛИ СЕ????
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   Нед 1 Юли - 23:34

Без да се замисля, Чаво казва; I QUIT.. I QUIT.. I QUIIIIT!!!!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Гост
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   Нед 1 Юли - 23:37

Чаво се предаде с цел да спаси живота си само, че Джон не мисли да го пуска.. той пуска една усмивка и-и-и-и-и-и-...
... СЛЕДВА - КОРИГИРАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА!!!!!!!! ТОКУ ЩО РАМПАТА БЕ ПРОБИТА С ПЛЪТТА НА ЧАВО ГЕРЕРО!!! ДЖОН СИНА ОПРЕДЕЛЕНО СИ ВЪРНА НА ЧАВО ЗА ВСИЧКО КОЕТО МУ СТОРИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 2 МЕСЕЦА.. Джон Сина си тръгва като победител от Breaking Down!!!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   

Върнете се в началото Go down
 
3. THREE STAGES OF HELL
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Breaking Down 2012-
Идете на: