Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 3. THREE STAGES OF HELL

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: 3. THREE STAGES OF HELL   30/6/2012, 12:32


Chavo Guerrero vs. John Cena

Ред на излизане и писане:
1. Chavito Heat
2. John Cena

Special Stipulation: If Cena lost.. his career ends!


Нива:
1. Submission Match - John Cena
2. Steel Cage Match - Chavo Guerrero
3. "I Quit" match - John Cena


Последната промяна е направена от Devitt на 1/7/2012, 23:40; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 224

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   1/7/2012, 21:04

В залата гръмва песента на Los Guerreros а 3,4 секунди по-късно в началото на рампата се показва една много красива кола която е част от колекцията на покойния - Еди Гереро..
Чаво спира таратайката в средата на рампата а след това в чест на Еди включва Van Gatch-а на колата и тя започва да подскача..
След около 2 минути скачане, Чаво слиза от колата и бавно захожда по рампата като разбира се не пропуска да огледа добре клетката която се извисява над ринга.. Чаво поклаща глава а след това се плъзга под третото въже и така се качва на ринга..
Чавито започва да разгрява за предстоящите му цели 3 мача с юмруци като в същия момент не сваля очи от титантрона..
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   1/7/2012, 21:11

В залата гръмва музиката на Сина, а той не се появява! Чаво се усмихна и явно е решил, че нещо му е станало последния път когато го преби! Той взима микрофона и точно преди да продума нещо, на титантрона излиза това..


Това Сина ли е в колата? Мисля, че да! Да, това е той! Колата влезна в паркинга.. Какво е намислил Сина...Your time is up, my time is now
You can't see me, my time is now
It's the franchise, boy I'm shinin' now
You can't see me, my time is now!


[center]

WAHAAAM... Сина влезна в залата по невероятен начин, дами и господа! Та той счупи стъклото..


Какво излизане на Сина! Явно и той отдава почит към най-добрия си приятел.. Чаво изглежда изненадан, а Сина застава по средата на ринга и прави таунта си за войниците в Ирак като продължава към ринга!


Сина веднага прави таунта си под овацийте на феновете! След това се обляга и зачаква началото на мача, който може и да е последния за феновете на TNWG, ако загуби..
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   1/7/2012, 21:15

Начало.
Върнете се в началото Go down
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 224

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   1/7/2012, 21:28

Началния гонг е вит.. Най-накрая.. след почти 2 месеца тези двамата ще премерят сили при това в цели 3 мача!!!! Чаво пуска една усмивка след което бавно се приближава към Джон и му подава ръка.. Сина не знае какво да си помисли в случай като този.. след около минута умуване Джон също подава ръка на Чаво само, че бива заплют!!! "The Doctor of Thuganomics" без да губи време започва да забожда десни чукове в главата на Чавито като дори успява да го събори зад ринга между второто и третото въже.. Чавито се преби на ръба на ринга, но все още е със свежи сили.. ето, че сега той тръгва да бяга а зад него е Сина.. Чаво се претълкулва от отсрещната страна на ринга, Сина обаче остава зад него.. ето, че той се връща но бива повален с baseball slide.. Чаво не губи време и веднага слиза от ринга като веднага хваща Сина и го връща в центъра като веднага пробва да му прикове trap chin lock.. само, че Джон успява да се измъкне веднага като му забожда няколко по-добри лакътя в корема след което бавно се изправя на крака, засилва се срещу Чаво.. само, че Гереро е опитно куче и се отпуска на третото въже като по този начин Сина се размазва зад ринга. Чаво започва да се хили, но също така гледа да не си губи времето с глупости и минава на ръба на ринга, изкачва трите сглобки и когато вижда удобен момент полита срещу сина с.. DIVING CROSSBODY!!!!!! НО.. Я.. Я ПОЧАКАЙТЕ.. СИНА СЕ ПРЕВЪРТА И СЕ ОКАЗВА, ЧЕ Е ХВАНАЛ ЧАВО.. С ВСИЧКИТЕ СИ СИЛИ ГО КАЧВА НА РЪБА НА РИНГА И ГО БУТА В СРЕДАТА.. Джон не губи време и веднага се връща на ринга като се оттласква от въжетата като опитва clothesline в тила и успява да го изпълни като по учебник.. Джон не губи време и веднага опитва да спипа Чаво в някой капан а капана в случая е fujiwara armbar.. за съжаление обаче, Джон няма достатъчно време да го хване много хубаво и Чаво успява да се измъкне на време.. Гереро отново пуска една усмивка и следователно бавно се изправя на крака.. Сина не губи време и го вдига на раменете си.. Може би ще опита Коригиране На Отношението!? Чаво обаче успява да запази удобна позиция и-и-и-и-и..
.. WHAT A MOVE BY CHAVITO HEAT!!! ЧАВО УСПЯ ДА БЛОКИРА ХОДА ПРИ САМОТО ХВЪРЛЯНЕ КАТО УСПЯ ДА ПОВАЛИ СИНА ДЪРПАЙКИ ГО ЗА РЪКАТА.. Джон определено не очакваше нещо подобно а Хийт не губи време и веднага улавя Сина като веднага прилага.. TRAP CHIN LOCK!!!! Гереро спипа Сина в един средно болезнен захват за предаване е дали ще успее да пречупи Джон или Сина ще успее да се измъкне??
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   1/7/2012, 21:30

Джон успява да се измъкне, мача продължава.
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
Anonymous


ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   1/7/2012, 21:41

Дами и господa, нямам думи.. Още в началото двамата мъже започнаха страхотно! Сина успя да се измъкне от хватката за предаване на Чаво! Сега да видим какво е намислил Чавито Гереро.. Той вдига опонента си като опитва The Three Amigos! ЕДИН... ДВА... ТР.. НЕ! В последният момент Сина контрира съсс.. D..D...T! Невероятен ход, изпълнен от Сина в такъв брутален мач! Сега нека видим какво е намислил Джон.. Той се качва на обтегачите и ще опита да скочи и да забие чук в главата на Чаво, но в последният момент Чаво го хваща за главата, но Сина преобръща Чаво и това е Low Kick! Сега Сина вижте го.. Той веднага опитва да хване опонента си по гръб и му прилага мощен ход за предаване! Вижте Сина! Той хвана зъбите на Чаво и ги дърпа! Ако Чаво не се предаде, Сина буквално ще му изваде ченето.. Нямам думи, освен че Чаво трябва още да се държи, или да се откаже.. Сега Сина крещи на Чаво: ЧАВИИТООО, ПИСНА МИ ОТ ТЕБ, ОТКАЖИ СЕ! Сега той бързо прави таунта си и явно очакваше точно това.. Чаво да тръгне да бяга към въжетата.. Той обаче го придърпва по средата на ринга и отново му прилага този захват! Чавито няма къде да ходи просто.. Едниственият му шанс е да се откаже тук! Той обаче рита Сина в главата! Той веднага се засилва към Сина, но Сина го рита в корема и това е Fisherman Suplex! Брилянтен ход от Сина! Сега нека видим този ход отново от Джон..


Сина веднага не чака нищо, а заключва опонента си в Boston Crab! Както знаете, и крака на Чаво бе наранен в един от мачовете му със Сина! Чавито просто крещи от болка! Сина може да направи своето отмъщение само тази вечер.. Защото ако загуби, това ще е краят.. Сега нека видим Сина! Той усилва захвата! Чаво обаче бързо блокира с Enerzugi Kick! Той пипа въжетата, а вижда, че Сина е паднал и пуска подла усмивка! Джон се обляга на въжетата и той прави Clothesline! Веднага след това Чавито вижте какво прави! Той хваща опонента си в Fuckin Cross Armbreaker! Мили боже, Сина ще се откаже, дами и господа! Както виждате, все още ръката на Джон е привързана, а Чаво натиска тази част от ръката! Сина просто няма как да издържи и ще tap out-не! Сина обаче веднага се опитва да пипне въжетата и ето, че почти стигна.. Сина успява! Той пипа въжетата с последни усилия, а Чавито веднага отива да спори със съдията и да го лъже, че Сина се е предал, но няма как да му повярва! Сега вижте Джон.. Той отива близо до въжетата, а Чаво нищо не чака и се качва на обтегачите.. Изглежда ще опита запазената марка на фамилия Гереро.. Той се хвърляя, СИНА СЕ ОТМЕСТВА! Сина се отмести! Не чака нищо Сина и хваща опонента си в STF!


Дали Сина ще спечели тази първа част пълна с обрати, след по-малко от 7 минути? Джон усилва захвата..
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   1/7/2012, 21:44

Чаво веднага се предава! Той е решил да не хаби сили в опити да се измъкне, започваме Steel Cage Match-а!
Върнете се в началото Go down
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 224

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   1/7/2012, 21:56

Сина веднага пуска Чавито.. Двамата застават в своите ъгли като не изпускат другия от поглед.. Сина не може да повярва, че толкова лесно пречупи Чаво.. това може би е бил първоначалния план на последния активен кечист от фамилия Гереро.. просто първо ниво да свърши. Ето, че стоманената клетка бива спусната а Гереро и Сина бавно се изправят на крака като веднага се вкопчват един в друг.. ето, че Джон притиска Чаво в ъгъла и започва да му забожда ритници в слабините последвани от няколко по-добри удара в корема.. сега си го намества в удобна позиция и следва-а-а.. SUPLEX!!!!!!! Джон веднага се хвърля в опит за туш; 1........2....... и Гереро успява да изрита съвсем малко преди 3, мача продължава. "The Chain Gang Soldier" веднага се изправя на крака след което хваща Чавито за ръката и по този начин изправя и него.. само, че преди да направи това което беше намислил, Гереро му забожда ритник в корема, намества си го в удобна позиция и следва-а-а-а...
.. ЦЕЛИ ТРИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ SNAP SUPLEX-А ИЛИ КАКТО ГИ НАРИЧА ЧАВИТО - THREE AMIGOS!!! ''Heat'' веднага се хвърля в опит за туш; 1........2...... и Джон успява да отлепи лявото си рамо от тепиха съвсем малко преди третото отброяване. Чаво Гереро прекрасно знае, че за момента контролира нещата в мача само, че ще му е нужно още доста за да надделее над Джон. В следващия момент изражението по лицето на Чаво се променя по всичко си личи, че съзнанието му е родило нова идея.. той рита няколко пъти Сина след което се качва на второто въже от там на третото и от там започва бавно да изкача клетката.. Джон изглежда доста изморен, но въпреки това започва бавно да се изправя.. Сина прекрасно знае, че ако успее да победи Чаво в този мач.. просто трето ниво няма да се осъществи. С доста зор "The Cenation Leader" се изправя на крака и сваля Чаво от решетката дърпайки го за крака.. Чаво не губи време и веднага започва с десните чукове.. въпреки това Сина все още се задържа на крака, той Irish Whip-ва Чаво срещу въжетата, по изражението на Чаво си личи, че ни предстои класика.. той се оттласква от въжетата и-и-и-и-и.. СЛЕДВА С TILT-A-WHIRL HEADSCISSORS.. ТРАНЗИТИРАНИ В...
.. SINGLE ARM TAKEDOWN!!!! ЧАВО ОПРЕДЕЛЕНО ВДИГА ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН ГРАДУСИТЕ.. ТОЙ ВЕДНАГА ОБРЪЩА СИНА ПО ГРЪБ И ПОКРИВА; 1.......2.... ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ДА ГО ЗАДЪРЖИ ЗА ОЩЕ ЕДНО ОТБРОЯВАНЕ???
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   1/7/2012, 21:58

1.......2......НЕЕЕ! НЕ, НЕ И НЕ.. СИНА УСПЯВА ДА ОТЛЕПИ ЛЯВОТО СИ РАМО ОТ ТЕПИХА, МАЧА ПРОДЪЛЖАВА!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 3. THREE STAGES OF HELL   

Върнете се в началото Go down
 
3. THREE STAGES OF HELL
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Breaking Down 2012-
Идете на: