Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Go down 
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   30/6/2012, 12:22


Daniel Bryan (c) vs. CM Punk

Ред на излизане и писане:
1. CM Punk
2. Daniel Bryan
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5879
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   3/7/2012, 00:15Look in my eyes, what do you see?
the Cult of Personality
I know your anger, I know your dreams
I've been everything you wanna be ohhh...
I'm the Cult of Personality!


Ето го и него!! "The Best Wrestler In The World" е в залата! Той се завръща, след близо месец без появи. Публиката избухва, а той ги надъхва в началото на рампата, като изревава така, че в цялата зала да се чуе - ITS CLOBBEEERIN TIIIMEEE!!!CM Punk отново по обичайният начин слиза по рампата като е разперил ръце и върви с обърнат гръб. Той се обръща влиза в ринга качва се по стълбите, качва се на втората сголобка и крещи BEST IN THE WOOOOOORLD, вдига си на високо ръцете като надъхва феновете още повече и залата ще се срути от овации!!CM Punk слиза и започва да загрява китките си, както обикновено.

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Daniels-4-Ever
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.04.2011
Posts : 294
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   3/7/2012, 00:21

В залата гръмва музиката на настоящия шампион на компанията - Даниел Браян.. Няколко секунди по-късно и самия той се показва в началото на рампата, оглежда публиката и захожда по рампата викайки; YES.. YES.. YESS...
Ето, че Браян стига края на рампата след което се качва на ръба на ринга от там отново оглежда публиката и влиза в ринга между второто и третото въже а след като се качва на ринга показва своето величие както и Световната титла..
Браян сваля наметалото си а след това и титлата и зачаква с нетърпение началния гонг..
Върнете се в началото Go down
AndroGunner
New User
New User
avatar

Join date : 12.07.2011
Posts : 3

ПисанеЗаглавие: Re: ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   3/7/2012, 00:22

Начало!
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5879
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   3/7/2012, 00:37

И мача започва, Пънк веднага се вкопчва в Браян и го поваля на земята. Браян, обаче става и запчова да крещи на Пънк. CM, обаче не си губи времето и отнася главата на Браян с един тупаник в главата след което се засилва към въжетата и прави 3 поредни, бързи leg drop-а. След което приковава крака 1........2........ повдигане от Браян. Пънк се усмихва и приема нещата на добре, след което става и заедно със себе си повдига Браян, след което го засилва към ъгала и Браян удря гърба си там, а Пънк се засилва и забива коляно в главата, след което добавя Bulldog!Punk, доста бързо успя да hit-не една от запазените му марки, имаме опит за туш, но имаме и повдигане. Пънк става на крака изправя опонента си забива му два шамара, след което се пробва да му забие още един, но Браян го хваща за ръката и се опитва да го повали на земята, но Пънк забива колената си в устата му, след което той го хваща за ръката и се опитва да го повали за Fujiwara Armbar, но Даниел забива ритници в гърдите на Пънк, но Пънк се връща в мача със свой собтствени ритници в гърдите, след което го засилва към въжетата причаква го да отиде до него и му забива Calf Kick в главата. Пънк отново приковава и търси бърза победа - 1...........2........ повдгиане. Пънк го приема добре. Той става на крака, но бива отнесен с урагана! Пънк се завръща в мача, Браян замахва да го удари, но Пънк го хваща за главата и го изхвърля извън ринга, но Браян се задържа, обаче Пънк се плъзга и излиза извън ринга, зад него опитва да го преметне напред с Powerbomb и успява~~!!Пънк връща Браян на ринга, след това и самият той влиза и приковава крака, дали имаме нов шампион?

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
AndroGunner
New User
New User
avatar

Join date : 12.07.2011
Posts : 3

ПисанеЗаглавие: Re: ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   3/7/2012, 00:40

Браян намери сили да се повдигне! Мача продължава.
Върнете се в началото Go down
Daniels-4-Ever
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.04.2011
Posts : 294
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   3/7/2012, 00:56

Гърба на Браян определено не е много добре, но по всичко си личи, че това няма да му попречи да продължи срещата.. Даниел започва да се изправя а в този момент Пънк го хваща за вратът и по този начин бавно го изправя след което с всички сили го вдига, намества си го в удобна позиция.. може би ще опита body slam!? НЕ.. Даниел успява да се изплъзне след което веднага хваща Пънк за кръстата, прави опит за german suplex.. само, че Пънк познава много добре своя опонент и започва да му забива чукове на ръцете и по този начин успява да принуди Даниел да пусне захвата.. Пънк веднага се оттласква от въжетата, опитва се да уцели Даниел, но "The Dagger" заляга след което веднага се оттласква от въжетата, но този път Си Ем Пънк разгадава хода му и го хваща със scoop slam; 1........2......... и Браян успява да отлепи лявото си рамо преди 3, мача продължава. Данеил веднага започва да лази из ринга като стига ъгъла и там започва да се свива, Пънк не си губи времето с глупости и бавно се приближава.. притиска Браян в ъгъла, хваща го за ръката и го Irish Whip-ва срещу отсрещния корнер, Даниел успява да стъпи на втората и третата сглобка от там полита назад и по този начин прескача Пънк, след това се оттласква от въжетата, Си Ем заляга.. Браян се оттласква срещу отсрещните въжета и-и-и-и-и-и...
... ГО ЗАСИЧА С CLOTHESLINE!!!! ПРАВО В ЦЕЛТА!!! Браян веднага се хвърля в опит за туш; 1.......2... и двата крака са във въздуха, но повдигане.. "The American Dragon" отказва да се примири със ситуацията.. той застава върху Пънк и започва да му забожда серия от леви и десни чукове.. ето, че сега бавно се изправя, минава на ръба на ринга, изкача трите въжета.. приготвя се да полети от третото.. И-и-и-и-и... ДА!!! ТОЙ ПОЛИТА ОТ ТРЕТАТА СГЛОБКА.. Може би щеше да опита Diving double foot stomp!? НЕ.. Си Ем предвижда това и успява да се разкара от мястото на време.. Даниел се приземява на крака.. Си Ем Пънк веднага замахва срещу него.. само, че Даниел заляга, веднага след това го хваща в удобна позиция и-и-и-и-и..
... СЛЕДВА.. JAWBREAKER!!!!! ДАНИЕЛ НЕ ГУБИ ВРЕМЕ И ВЕДНАГА ХВАЩА ПЪНК В SCHOOL BOY; 1.............2....... ЩЕ ГО ЗАДЪРЖИ ЛИ ЗА ОЩЕ ЕДНА СЕКУНДА??
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   29/8/2012, 09:26

1..............2................3! Победител и все още Световен шампион на TNWG - Daniel Bryan!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Breaking Down 2012-
Идете на: