Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 10:43

1... 2... Shelton Benjamin влиза на ринга и прекъсва туша. Но дали не спаси отбора си само за да се опита да вземе Hardcore златото, което е заложено тук?
Върнете се в началото Go down
- InstantClassic.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 01.12.2010
Posts : 94

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 11:03

Lance влиза на ринга и се насочва към Нова, но бива закован със Superkick. Опит за туш 1......2......... Ланс се повдига!
Върнете се в началото Go down
Pete Apple
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.02.2011
Posts : 103

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 11:19

bWo остават шокирани, че Lance се повдигна. Това е направо невероятно. Hollywood Nova прави смяна със Stevie Richards, който се насочва към Storm... но той скача напред и на негово място влиза Shelton Benjamin! Richards се отдръпва и набира засика, същото прави и Shelton... И ДВАМАТА СЕ СВАЛЯТ ВЗАИМНО СЪС SPEAR! Това е невероятно! И двамата кечисти се опитаха да свалят другия със Spear, но забиха главите си една в друга! Страхотно! Феновете започват да крещят, а наранените активни опоненти пълзят към лагерите на своите съотборници. Richards гледа към The Blue Meanie, който е протегнал ръката си и го окуражава, а Benjamin се насочва към Goldust, който му крещи да го вкара по-бързо... и смените биват осъществени! Ето това е кулминационният момент! Meanie и Goldust са на ринга и започват да си разменят юмруци, като Goldust го засилва към въжетата и се навежда... но получава ритник в тила, от който бива изпратен назад. The Blue Meanie започва да танцува и се качва на обтегача, готов да полети... Double Axe Handle в главата на бившия Hardcore шампион от страна на настоящия! "The Prince of Perversion" се олюлява, но "The Blue One" не го оставя да падне, напротив - той го хваща за ръката и я извърта, след което прави някакви странни движения... О, БОЖЕ МОЙ! КАКЪВ NECKBREAKER САМО! ИЗПЪЛНЕНИЕТО БЕШЕ СТРАХОТНО!


Какво зрелище ни предоставят тези шестима атлети! Наистина това е един невероятен троен отборен мач! The Blue Meanie прави неща, които за пореден път изумяват публиката. Той се изправя и прави обичайния taunt на Goldust, с което цели да го унижи и да върне Bluedust персоната си, която той използва за да победи "The Bizarre One" и направи победата си още по-сладка по този начин. Goldust се изправя и е разярен... но отново бива свален, този път с Dropkick!


The Blue Meanie се навежда и по всичко изглежда, че ще направи опит да тушира своя съперник... но се спира! Hardcore шампионът просто се спира и прави жест, че няма да извърши това свое действие, след което се оттегля до обтегача. Goldust се изправя след известно време, хванал се за лицето, а Meanie се затичва към него... но "The Prince of Perversion" го спъва с Drop Toe Hold и заключва захват на глезена му! Болката пронизва Meanie изневиделица, но той е прекалено близо до въжетата и ги хваща, принуждавайки Goldust да го пусне. "The Bizarre One" го прави и бързо го изправя, опитва Irish Whip към въжетата, но Meanie контрира неговия бич със свой, обаче Goldust се хваща за сглобката и опитва да се прехвърли зад своя смъртен враг със скок... но бива хванат! "Синия пич" хваща Goldust и се затичва... жесток Powerslam!


Много интересен мач, дами и господа, със сигурност не сте очаквали кеч на такова ниво, но ето че тези хора ви сюрпризират. Hardcore шампионът опитва туш - 1... 2... дали за пореден път той надвива Goldust и опазва своето злато?!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 11:27

1.........2................. Шелтън спира туша!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- InstantClassic.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 01.12.2010
Posts : 94

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 11:27

Развръзката между Шелтън и Голдъст продължава, както и мача. Този двубой е много напрегнат, всеки очаква всеки момент Голдъст и Шелтън да се разкъсат от бой. Сега на ринга са Голдъст и Мийни. Те се сблъскват един с друг и Голдъст събаря Мийни със страхотен Саблен удар, а след това започва да го налага с голяма серия от ритници по тялото. Мийни започва да се търкаля по ринга от болка. Голдъст изправя Мийни за косата и го засилва към въжетата, а след това следва Brainbuster и веднага имаме опит за туш в средата на ринга, но bWo спасяват Мийни. Голдъст се ядосва и хваща Мийни за косата засилва го в ъгъла където се намират Шелтън и Ланс. Голдъст започва да забива юмруци в лицето на Мийни, а след това допира задните си части в лицето на Мийни. Шелтън прави смяна с Голдъст, за пореден път неочаквана смяна. Шелтън влиза и хваща Мийни за краката, а след това опитва Elbow Drop, но Мийни успява да се помръдне. Нека не забравяме какъв е залога в този мач, който тушира Мийни ще донесе победа на отбора си, но и ще стане Хардкор шампион. Сега серия от удари по тялото на Мийни и засилва към въжетата. Мийни успява да се задържи за въжетата и да направи смяна. Шелтън този прави смяна с Ланс. Ланс влиза и почва да таунтва. Нова е човека, който влиза на тепиха, той преди малко заби Superkick на Ланс, а сега те отново се изправят очи в очи. Нова се засилва към въжетата и опитва да събори Ланс, но това е страхотен Hip Toss, a след това и Преспивателно. Нова започва да агонизира от болка, но все пак достига въжетата и успява да се изправи на крака. След дълъг бой в единият ъгъл за Нова, Ланс прави смяна и Голдъст влиза на ринга и довършва Нова със Саблен удар. Голдъст изправя Нова и му прави Powerslam, а веднага след това му заключва Sleeper Hold.


Nova съвсем откача от болката, която изпитва и някак си успява да се измъкне. Въргаляйки се, Нова достига до единият ъгъл и се изправя. Голдъст ще опита хубава засилка, но почакайте, Шелтън влиза на ринга за пореден път, но какво става тук. Голдъст хваща Шелтън за ръката, Шелтън се обръща и поема шамар в лицето. През това време Нова достига до ъгъла където е Мийни и Мийни се втурва на тепиха, като отнася Голдъст със страхотен Clothesline. Мийни изправя Шелтън и опитва PileDriver, но Шелтън успява да се измъкне. Мийни се засилва към Шелтън който още е замаян след онзи шамар от страна на Златния прах и го изпраща извън ринга. Шелтън е извън ринга, а Мийни започва да таунтва в средата на ринга. Голдъст слиза от ръба на ринга, изправя Шелтън за косата и го връща на ринга. Мийни отново опитва Piledriver и този път успява! Шелтън е отнесен от Meanie. Опит за туш 1............2............. ГОЛДЪСТ СПИРА ТУША НА ВРЕМЕ, ЗАЕДНО С ЛАНС СТОРМ! Ланс и Голдъст изчистват почти всички от bWo, освен Хардкор шампиона на федерацията. Шелтън прави смяна с Голдъст. Той се обръща изненадан към Шелтън. Шелтън и Голдъст застават лице в лице, Мийни се засилва към тях, но събаря Ланс. Голдъст казва на Шелтън да го довърши, НОООООООООООО PAYDIRT!


Голдъст отнесе Paydirt, ето как Шелтън обърна гръб на The Golden Army! Шелтън се маха от ринга, а Мийни опитва туш 1.........2.............3???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 11:30

1......2..........3! КРАЙ, КРАЙ, КРАЙ! The Blue World Order си тръгват с победа с голяма помощ от вече бившия член на The Golden Army - Shelton Benjamin.

Shelton Benjamin стои в началото на рампата и поглежда към Мийни като с жестове показва, че иска мач за Хардкор титлата му. bWo все още немогат да повярват на това, което стана току-що. Голдъст си го заслужава след всичко това което стори на Шелтън...

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   

Върнете се в началото Go down
 
2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. DIVAS TAG TEAM ACTION
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» 4. DIVAS ELIMINATION MATCH - Team Bella vs. Team Nexus (4 vs. 4)

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Mayhem 2012-
Идете на: