Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш същинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   28/5/2012, 20:31

The Blue World Order vs. The Golden Army
(Ако някой от отбора на Goldust тушира The Blue Meanie, то този някой става новия Hardcore шампион на TNWG).

Ред на излизане:
1.The Golden Army
2. bWo

Ред на писане:
1. Stevie Richards
2. Shelton Benjamin
3. Hollywood Nova
4. Lance Storm
5. The Blue Meanie
6. Goldust
Върнете се в началото Go down
- InstantClassic.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 01.12.2010
Posts : 94

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 09:41
Announcer: Дами и господа, предстоящият мач е от типа THREE-ON-THREE TAG TEAM MATCH! А сега, моля, посрещнете... Goldust, Lance Storm and Shelton Benjamin... They are "Golden Army"!


На ринга излизат 3-та човка, които започнаха тежка война с bWo. Едва ли ще им е лесно и на двата отбора, ще наблюдаваме страхотен двубой. Странното е, че с Голдъст и Ланс Сторм излиза и Шелтън Бенджамин. Явно конфликта между Голдъст и Шелтън е приключил и вече отново са дружки.


Шелтън и Ланс застават на ръба на ринга и правят място на Голдъст да влезе. Те го благотворят като бог. А, Голдъст се радва, че получава такова уважение. Тримата taunt-ват в средата на ринга и чакат мача да започне.
Върнете се в началото Go down
Pete Apple
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.02.2011
Posts : 103

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 10:03

Светлините в залата угасват, а феновете надават мощни викове. Виждат се само светкавиците на хилядите фотоапарати и камери. А изведнъж...... I'm blue, da-ba-dee-da-ba-dae...

bWo са тук, по-величествени от всякога! Тримата се спускат по рампата и влизат с лъвски скок в ринга, започвайки да разменят юмруци с опонентите си. Дами и господа, очаква ни един много интересен двубой, затова се облегнете спокойно и се молете синьото да триумфира.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 10:05

Начало.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Stevie_Richards
New User
New User
avatar

Join date : 02.06.2012
Posts : 1

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 10:17

И така дами и господа, тази среща започва! На ринга са Стиви и Шелтън Бенджъмин! Изглежда те двамата ще започнат тази среща! Те се сграбчват, Шелтън веднага започва да налага с чукове Стиви, но ето, че Стиви Ричърдс също му отвръща с такива! Сега нека видим какво предстои! Шелтън и Стиви се споглеждат и отново се сграбчват! Този път като че ли Стиви надделява като запраща Шелтън до обтегачите! След това започва да го налага с удари в главата и след това започва да таунтва, а след това оо каква пържола! Това се чу в цялата зала! Сега Стиви засилва Шелтън до другото въже и Шелтън отнесе невероятен Dropkick от Стиви Ричърдс! Ричърдс веднага опитва туш, но повдигане от Шелтън на 1 и това няма да е бързо краят за "Golden Army"! Сега Стиви прави смяна с The Blue Meanie, който влиза на ринга и започва да налага Шелтън! След това го засилва до другия обтегач и о мили боже! Хардкор шампиона ни се хвърли върху Шелтън Бенджамин! Бенджамин би трябвало да неможе да диша, дами и господа! Той поглежда Голдъст внимателно, а след това отново се сменя със Стиви! Той отива до Шелтън и невероятен Low Kick, от който Шелтън падна на пода!


Бърз опит за туш от Стиви, дали това е краят! Нее, Шелтън Бенджамин се повдига! Сега Стиви се сменя и с Hollywood Nova, който влиза на ринга и започва да налага Бенджамин! Наистина огромен натиск от страна на bWo в началото на срещата! Сега нека видим какво предстои! Той вдига Шелтън, но Бенджамин прави Dropkick на опонента си, но той не пада, а само залита! Той използва момента и веднага се сменя с Lance Storm, който влиза и започва да налага Нова, след това ще се опита да го вдигне за Powerslam, но я вижте, той неможе да го вдигне! Нова вече се осъзна какво става и това е мощен Clothesline! Сега вижте какво следва! Той се засилва от единият обтегач и ето, че предстои много мощно DDT! Сега Нова все още е замаян от онзи Dropkick, но ето че това е още една смяна със Стиви Ричърдс! Той бързо влиза на ринга и започва да налага Storm с мощни Clothesline-ове, след това го отласква към обтегачите и го качва на тях! Той поглежда към съотборниците си, а The Blue Meanie му показва пръст нагоре, Стиви му кимва и това е суплекс от обтегачите! Просто брилянтен ход от Стиви! Сега той ще опита завършващият си ход, Super Kick! Сторм обаче веднага го хваща за крака и му се усмихвa, но оо Какъв Enerzugi Kick от Stevie!


Сторм пада, а Стиви опитва туш! 1..2.. дали bWo победиха "Golden Army"?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 10:18

Не, повдигане!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- InstantClassic.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 01.12.2010
Posts : 94

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 10:25

Мача започна по-страхоте начин. Шелтън влиза на ринга и се закача с Стиви Ричърдс като го събаря със Саблен удар, а след това опитва да му заключи някакъв захват, но Стиви се измъква. И сега двамата са на крака ще видим ли нещо интересно... Това е Dropkick право в лицето на горкия Стиви Ричърдс. Сега Шелтън хваща Ричърдс за ръката и го изтегля в средата на ринга и опитва да му заключи Преспивателно и успява. Шелтън налита с юмруци над Ричърдс, а след това прави Люлката и слага краката си на въжетата, но Синият Мийни проваля всичко. Шелтън се изправя ядосан и тъкмо, когато Шелтън тръгва да атакува Мийни, Голдъст удря Шелтън по гърба и влиза на ринга. Шелтън остава много ядосан, но се връща на ръба на ринга. Серия от удари в единият ъгъл за Ричърдс, последвани от Belly To Belly Suplex от страна на "The Prince Of Perversion". Сега Голдъст се качва на третото въже и е готов за скок, но Шелтън прави смяната този път и напада Стиви със страхотна комбинация от удари. Стиви успява да се изправи на крака, но е доста замаян, Шелтън е на третото въже и...О, какъв ход от страна на Шелтън Бенджамин! Какъв атлет само!
Шелтън опитва туш, но той е спрян от съотборниците на Стиви. Шелтън се изправя бясен и изкарва Мийни и Нова извън ринга, а след това се приготвя за Paydirt, но поредна смяна от Голдъст и той влиза на ринга като изправя Стиви и се качва на третото въже и това е:Страхотен Diving clothesline и след това опит за туш, дали "The Golden Army" ще победят?

Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 10:27

Неее, повдигане в последният момент!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Pete Apple II
New User
New User


Join date : 02.06.2012
Posts : 3

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 10:39

Stevie Richards се повдига! Goldust го изправя, дишайки тежко, но Richards се измъква от ръцете му и заковава юмрук, след което скача назад и бива докоснат от Hollywood Nova, който нахлува на тепиха. Беше съобщено, че състоянието на Nova е стабилно след нелепия инцидент миналата седмица. Просто са трябвали няколко шева на крака му. А сега той нанася злокобни удари на Goldust, от които феновете настръхват. Членът на bWo засилва "The Prince of Perversion" към въжетата... и го сваля с Clothesline, след което се затичва към омотаните кабели, набира засилка и прави taunt, след което скача високо... и приземява Legdrop в гърдите на Goldust, който се хваща за тях и леко се надига, за да си поеме дълбоко въздух, но отнася ритник в лицето! Hollywood Nova се разгорещи! Той започва да пляска към публиката, които му отвръщат със същото. Nova се установява при сглобката до своя отбор и започва да прави жестове към бившия Hardcore шампион, подканяйки го да му дойде насам. Но "The Bizarre One" има други планове - той търси бърза смяна с Lance Storm, който е протегнал ръката си напред, докато Shelton Benjamin просто наблюдава, без да предлага каквато и да е помощ на Goldust, с когото имаха доста напрегната конфронтация преди няколко дни. И смяната е направена - Lance Storm нахлува... но бива отнесен с Running Clothesline! Публиката надава мощна овация, а Nova им благодари подобаващо.И е време Hollywood Nova да направи смяна... на тепиха влиза The Blue Meanie! Hardcore шампионът на TNWG унижи Lance цели 2 пъти, измъквайки изключително лесни победи срещу него. Засега Storm не е обелил и дума пред "TNWG обществото" и може би затова Meanie си мисли, че Goldust има някакъв мистичен контрол над него, някак си го е обладал, за да може да намери нов кечист, който да върши мръсната му работа. Lance се изправя и му призлява когато вижда "The Blue One", но се затичва към него и опитва да го свали с Dropkick, но Meanie се отдръпва от пътя му и канадецът се разбива на тепиха, падайки по корем. "Синият пич", както Meanie бива наричан от повечето от аудиторията тук, изправя Lance и го засилва към въжетата... о, зловещ Back Body Drop! Със същият ход Hardcore шампионът успя да свали Lance Storm в един от двата им мача. Meanie отказва да причинява повече болка на горкия Lance, затова прави смяна с Hollywood Nova, който отново влиза на ринга, изправя Storm и го засилва към въжетата... BIG BOOT!


Nova сваля Goldust от ръба на ринга и покрива - 1... 2... дали той измъкна победата за своя отбор?
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   2/6/2012, 10:43

1... 2... Shelton Benjamin влиза на ринга и прекъсва туша. Но дали не спаси отбора си само за да се опита да вземе Hardcore златото, което е заложено тук?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION   

Върнете се в началото Go down
 
2. THREE-ON-THREE TAG TEAM ACTION
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. DIVAS TAG TEAM ACTION
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» 4. DIVAS ELIMINATION MATCH - Team Bella vs. Team Nexus (4 vs. 4)

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Mayhem 2012-
Идете на: