Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш същинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
BadKitty
Superstar
Superstar
avatar

Location : ВТ
Join date : 07.03.2012
Posts : 279
Age : 25

ПисанеЗаглавие: 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP   Пет Май 04, 2012 10:27 pm

TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP

Goldust © vs. The Blue Meanie

Ред на излизане:
1. Goldust
2. The Blue Meanie

Ред на писане:
1. The Blue Meanie
2. Goldust

Начало: 19:30
Върнете се в началото Go down
- InstantClassic.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 01.12.2010
Posts : 92

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP   Съб Май 05, 2012 11:58 am
Announcer: Дами и господа, предстоящият мач е от типа Hardcore и е за Hardcore титлата на TNWG! А сега, моля, посрещнете... The TNWG Hardcore Champion, Goldust!


На ринга излиза човека който брутално унижи Blue Meanie, човека който използва Мийни и все пак Хардкор шампиона на TNWG, Goldust. Неговата титла е около кръста му, но той държи кендо стик. Докато върви към ринга таунтва, а след това мазно облизва кендо стика.


Голдъст влиза на ринга и подава титлата на съдята, а след това отново таунтва, а публиката го посреща с огромна доза освирквания.
Върнете се в началото Go down
Pete Apple
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.02.2011
Posts : 108

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP   Съб Май 05, 2012 12:06 pm

Всички тръпнат в очакване да видят The Blue Meanie, но изведнъж песента на Goldust се включва отново, също и entrance видеото му, с единствената разлика, че е синьо!


Goldust се чуди какво става, но изведнъж на titantron-а излиза The Blue Meanie! Той танцува на видеото и са събрани някои от неговите велики моменти из федерациите, в които се е бил... И ТОЙ ИЗЛИЗА, ОБЛЕЧЕН КАТО GOLDUST, НО ЦЕЛИЯ В СИНЬО!


Възможно ли това да е извратената и умопомрачаваща персона Bluedust, както беше изписано на телевизионните екрани?! Устата на Hardcore шампиона зейва, той не знае какво да си мисли. Сини фойерверки избухват в залата, а Meanie започва да прави традиционните жестове на съперника си.


Каква подигравка само! "The Prince of Perversion" започва да рита по ринга, а Bluedust хапе публиката въображаемо.


Bluedust спира с taunt-овете си и се качва по стълбите, сваля наметалото си и перуката, след което се усмихва широко, докато Goldust се опитва да се успокои.


Дами и господа, очаква ни един страхотен мач, един фамозен двубой!
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1020
Age : 91

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP   Съб Май 05, 2012 12:19 pm

Начало на сблъсъка на титаните!
Върнете се в началото Go down
Pete Apple
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.02.2011
Posts : 108

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP   Съб Май 05, 2012 12:31 pm

Започваме! Емоциите зад този двубой са неописуеми, а ние ще трябва да излъчим победител. Goldust не изчаква гонга да бие и веднага се нахвърля на "копирача" си, закарвайки го в ъгъла със силни юмруци. Bluedust обаче контраатакува и запраща Goldust в отсрещната сглобка след Irish Whip! "The Blue One" се засилва към съперника си... и го притиска още повече, като скача право в него! Bluedust се отдръпва и шампионът тръгва напред, но бива засечен от Clothesline! The Blue Meanie, ако можем да го наречем така в този мач, излиза извън ринга, за да търси стол, като намира един и го сгъва, плъзгайки го на тепиха. Той се качва на ръба и се приготвя да влезе... НО ОТНАСЯ CHAIRSHOT В ГЛАВАТА ОТ GOLDUST! Какъв подлец само! "The Prince of Perversion" подло изчака оръжието и нанесе удара, отново използвайки помощта на бившия си "приятел". Goldust опъва стола и сяда с гръб към Bluedust, качвайки краката си на въжетата, след което започва да се смее оглушително. Но Meanie се изправя, ядосан, влиза обратно и се оттласква от въжетата вляво от Goldust, който не знае какво го очаква... КОЛЯНО В ЧЕЛЮСТТА!

Зловещ удар, който може и да е изкарал шампиона от строя! Bluedust се навежда, за да покрие, но решава, че иска да причини още болка на Goldust заради използването и публичното унижение. Претендентът се вдига на крака и изправя съперника си, засилва го към въжетата и вдига крака си възможно най-високо, залитайки назад. "The Blue Guy" запазва баланса си, но кракът му бива хванат... той обаче минава напред и се хваща за Goldust, който се дърпа и е принуден да пусне крака му... Belly To Belly Suplex! Bluedust пада право върху опонента си, който остава без въздух, и ще направи пръв опит да спечели Hardcore златото - 1... 2... 3?!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
Administrator
Administrator
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3010
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP   Съб Май 05, 2012 12:34 pm

1......2.... и Голдъст успява да изрита малко преди третото отброяване.

_________________
Retired: Coming Soon...

W:61|L:43|D:17
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
- InstantClassic.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 01.12.2010
Posts : 92

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP   Съб Май 05, 2012 12:38 pm

Мача продължава, след това начало за Синият Мийни, той се приближава към мечтите си и своето отмъщение към Голдъст. Сега Мийни изправя Голдъст и го изтегля в средата на ринга, като е прегърнал силно да не избяга. Сега го навежда и май ще видим PILEDRIVER! СТРАХОТЕН PILEDRIVER! Meanie опитва своят шанс отново, но повдигане от Хардкор шампиона ни. Сега Мийни се изправя колкото се може по-бързо и се оттласква от въжетата, той се насочва към Голдъст, но той го хваща и това е Spinebuster за Мийни! Това разтърси ринга. Голдъст едва го вдигна, но успя и сега опит за туш 1.......2......... Повдигане. Този мач с хардкорни правила продължава. Годлъст излиза от ринга и взима метална тава и влиза на ринга с нея. Голдъст причаква Мийни да се обърне и да го цапардоса, но Мийни го изненадва със SPEAR. Мийни отново опитва туш, но уви поредно повдигане. Мийни изтегля Голдъст за крака и след това излиза от ринга, взима метален стол и влиза отново на ринга с него. Мийни започва да подритва Голдъст, за да не му попречи на плана. Мийни слага стола върху гърдите на Голдъст и след това се качва на обтегача. Мийни таунтва, а публиката започва да го аплодира. Мийни скача, но бива изненадан:Мийни се събаря на ринга и започва да се държи за ченето. Голдъст се изправя на крака отново и взима металният стол който Мийни искаше да използва, изчаква опонента му да се изправи и го забива в лицето на Синият пич. Той пада отново и се претъркулва под най-долното въже и изпада от ринга. Голдъст поема доза освирквания от феновете, но не се интересува особено и излиза от ринга. Голдъст хваща металните стълби по които кечистите се изкачват към ринга и ги слага до тялото на Мийни. След това го изправя и следва - SUPLEX ВЪРХУ МЕТАЛНИТЕ СТЪЛБИ! Синият Мийни започва да се търкаля по пода от болка. Голдъст го връща на ринга, но вкарва стълбите също на ринга. Почакайте, Мийни се изправя и се оттласква от въжетата, той опитва Baseball Slide, докато Голдъст е извън ринга, Мийни се прицели в металните стълби и ги забоде право в лицето на Голдъст. Голдъст бе запратен при металните прегради. Феновете немогат да спрат да се радват на този ход от страна на Синият Мийни. Мийни излиза от ринга и взима плакат на който пише "Blue Meanie Rules". Този плакат го държи жена, Мийни поглежда жената и я хваща за главата и започва да я целува, а публиката изпраща оваций на Мийни. Той започва да им маха, а след това се запътва към Голдъст за да довърши започнатото. Мийни обаче бива изненадан с ритник в корема и повален на пода с DDT. Goldust взима стълбите и ги стоварва върху тялото на Синият Мийни. Той започва да кряска от болка, а Златния прах притиска стълбите в тялото му. Голдъст маха стълбите и докато е зает да го прави, той бива изненадан с Lolblow от Мийни. Мийни бързо го връща на ринга и се качва на третото въже. Синият Мийни поздравява отново феновете скача назад за Moonsault, but NOBODY AT HOME!

Върнете се в началото Go down
Pete Apple
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 15.02.2011
Posts : 108

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP   Съб Май 05, 2012 12:50 pm

Goldust изправя Bluedust и моментално го засилва към обтегача, но "The Blue One" се хваща за въжето, спасявайки се от срещата със сглобката. "Принцът на перверзията" се затичва към него, но Блудъст се измъква под въжетата и остава да си отпочине извън ринга. Голдъст моментално го последва, като двамата започват да се гонят около ринга, правейки обиколка след обиколка. Изведнъж "Синия пич" се спира и нанася силен юмрук... И КАКВО DDT!


Meanie беше направил почти същото нещо и с R-Truth, оставяйки го да бъде победен от Goldust! Bluedust вкарва шампиона обратно на ринга и излиза, за да грабне още един стол, този път не откъсва очите си от хитреца, лежащ неподвижно на тепиха. "The Blue Guy" влиза обратно и започва да блъска нервно по тепиха, чакайки Goldust да се изправи... и нанася Chairshot в главата, следва и един в гърба, Meanie прави засилка... И ПРОСТО МЯТА СТОЛА В ГЛАВАТА НА ОПОНЕНТА СИ! Звукът беше умопомрачаващ, а The Blue Meanie опитва туш - 1... 2... и не, това не беше достатъчно, за да бъде победен Goldust. Невероятно, но факт. Bluedust започва да мисли нещо, съсредоточавайки се напълно в мислите си... и прави taunt към публиката, качва се на обтегача и се приготвя да полети за Moonsault, но дали този път той ще бъде успешен... и отново Goldust се претъркулва настрани, избегвайки коварната среща! А сега шампионът започва да пълзи към тялото на претендента, болката е изписана на челото му, но той пълзи, без да спира. Следва нисък скок върху тялото на Bluedust - 1... 2... дали Goldust прави успешна защита?!
Върнете се в началото Go down
GOAT
Founder
Founder
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 4975
Age : 136

ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP   Съб Май 05, 2012 12:51 pm

Kick out by Dust!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
5. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Destination War 2012-
Идете на: