Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   5/5/2012, 15:17Word life
This is basic thuganomics
This is ba basic thuganomics
Word life
I'm untouchable but I'm forcing you to feel me
Word life
This is bas basic thuga, thuga thuganomics
Word life
I'm untouchable but I'm forcing you to feel me

Annoucer: Ladies and gentlemen please welcome, from West Newbury, Massachusetts weighting at 240 lbs, standing in 6 ft 1 in, "The Basic Thuganomics" - Jooohn Cenaaa!


Сина минава под освиркванията на феновете! Едва ли вече има някой фен на рапъра в тази зала!Той бързо минава по рампата и се шмугва на ринга като прави своя таунт!


След което се обляга в единия ъгъл и изчаква опонента си!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Daniels-4-Ever
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.04.2011
Posts : 294
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   5/5/2012, 15:25- Ladies and gantlemen please welcome Mr. Get The Suitcase 2012... Daniel Bryan!

__________

__________
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   5/5/2012, 15:28

Начало.
Върнете се в началото Go down
Daniels-4-Ever
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.04.2011
Posts : 294
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   5/5/2012, 15:47

Toзи изумтелен мач започва с пълна врява. На ринга са Брок Леснар и Гробаря. Брок и Гробаря се вкопчват един в друг. Леснар го накара да отиде в корнера и го притиска здраво. Забива серия от удари в стомаха на мъртвеца. Гробаря пада на колене. Леснар таунтва ,но бива изненадващо хванат от Гробаря за гърлото. Леснар му удря ръката и забива рамото си в гърдите на Гробаря. Гробаря е в корнера на Брок и това е смяна на ринга влиза Енгъл и двамата с Леснар забиват ритници в стомаха на Гробаря. Главата на мъртвеца е между първото и 2-рото въже. Енгъл се засивла и забива ритник в главата му. Енгъл го вдига и забива лакяти в главата на Тейкър. Гробаря забива кроше, Енгъл също и започват да си разменят серии от удари и в краяна сметка и двамата са на земята лежейки и опитвайки се да се сменят. Енгъл пълзи към съотборниците си както и Гробаря. Гробаря успя да се смени с Тед Дибиаси. А Енгъл с Даниел Браян. Даниел прескача въжетата. Дибиаси влиза през 2-рото въже. и Започват моментални удари в главата си. И двамата едвам се държат. Дибиаси засилва Даниел към ъгъла и опитва саблен удар но господина с Куфарчето избягва и Тед се набива в оптегача. Хванал се е за рамото. Даниел забива страничен ритник в рамото му и отново и отново. Дибиаси се подпира на въжетата. Даниелс се засилва и забива саблен удар. Дибиаси е извън ринга. Даниел казва на съотборницети леко да се дръпнат и се качва на въжетата. Той полита и разбива тялото на Дибиаси.Даниел се връща моментално. Сина връща милионера на ринга. Даниел забива ритник в стомаха на Дибиаси и се сменя с рапъра. Сина е на ринга и засилва Дибиаси към въжетата. Даниел отива пред Сина и подсича Тед. Сина е очуден и казва на Браян да се разкара от неговия ринг. Даниел се усмихва и застава зад въжетата. В същото време Тед е на крака ,но вместо да се смени опитва да събори Сина с рамо. Сина е на земята ,а Даниел се смее. Дибиаси се сменя с европейския шампион : Били Кидман. Кидман се засилва към Сина, но белия рапър хвърля Кидамн като чувал с картофи извън ринга. Сина се кара нещо със съдията а Даниел ,който е зад въжетата се засилва към Кидамн и му забива коляно в ченето и го връща при Джон. Имаме моментален туш но повдигане. Сина качва на въжетата Кидман и Даниел бутва Сина и е на ринга. Качва се при Кидман и това е superplex. Опит за туш ,но Джерико спира туша. Съдията се кара на Джерико а,а на ринга Трите Хикса забива коляно в главата на Кидман. Кидман почти е в несфяст. Даниел го хваща в някакъв захват и : О БОЖЕ МОЙ! Това са удари в стил ММА!

Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   5/5/2012, 15:50

Ето, че Тед Дибиаси влиза на ринга и издърпва Били от ръцете на Браян след което му забожда ритник в челото, мача продължава.
Върнете се в началото Go down
TheAmericanNightmare
New User
New User
avatar

Location : Canada
Join date : 17.12.2011
Posts : 39

ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   5/5/2012, 16:06

И ето че на ринга влиза Tyson Kidd ! Решава да поеме Daniel Bryan , но той се отказва и се сменя с HHH . Двамата не свалят поглед от себе си . Сега се запътват и се заключват в collar and elbow tie up където канадеца надделява и заключва Hammerlock , но хиксовете прехвърля противника си със Snapmare Driver . В момента го засилва към въжетата и се кани за Clothesline от който Kidd се измъква и прехвърля противника си с Arm Drag . После Triple H се засилва и това е Monkey Flip , изпълнен от Tyson Kidd . От това изпълнение Трите Хикса се сменя отново с Daniel Bryan , който се затичва срещу канадеца , но хлапето го поваля с Leapfrog и заключва Rear Chinlock . Bryan се освобождава и засилва противника си към въжетата и го поваля с Shoulder block . Сега се забързва и го поваля с още един такъв . Но ето че сега Daniel се подготвя за Clothesline , но Kidd се измъква и изпълнява Dropkick . Имаме и втори такъв и се приключва като канадеца поваля специалиста по хватки за предаване със Spinebuster . Докато той лежи , хлапето се засилва и изпълнява много добре Running Low Dropkick !


След този ход Bryan отива да си почива към корнера и прави отново смяна с хиксовете . Имаме засилване от Трите Хикса и това е невероятен Knee Lift ! Сега канадеца се изправя и получава Clothesline от H H H . Виждаме и засилване към въжетата и опит за Leg Drop от който Tyson Kidd се измъква и забожда Dropkick в коляното на опонента си . Хиксовете изпитва болка и отново се сменя с Daniel , който решава да изрита канадеца с Roundhouse Kick от който хлапето се навежда и се измъква . В момента виждаме как Kidd взима надмощие като бързо изритва специалиста по хватките за предаване в корема и изпълнява Fisherman Neckbreaker към който преминава към бърз Pinfall !

Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   5/5/2012, 16:08

1........2..... kick out!!!
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   5/5/2012, 16:19

Кид беше много близо, но все пак не успява да елиминира Браян. Сега Даниел се изправя, а Тайсън се засилва срещу него. Браян отскача нагоре и така се спасява, след това той се обръща назад и прави опит да се смени с Леснар, но виждаме, че Тайсън се протяга и го хваща за крака, като го издърпва. Сега Кид го вдига, но имаме чудесен ход от страна на Браян, който обръща нещата в своя полза забивайки чудесна Hurricanrana на опонента си. След това, той опитва да елиминира Кид, но имаме повдигане на 2 и половина. Тайсън се спасява в последният момент. Браян се изправя и започва да обикаля около него, таунтвайки и викайки "YES, YES, YES!". Той забива няколко мощни ритника в гръбнака на Кид, след което ляга и отново опитва да му заключи Сrossface, но Кид се бори със всички сили и не позволява то ва да се случи. Сега той се изправя и прехвърля Браян през гърба си, след което отскача и му забива Dropkick. Браян се връща назад и се блъска в Сина, който протяга ръката си и се сменя с него. Сега Джон влиза на ринга и започва да раздава правосъдие, забивайки няколко мощни удара в главата на Кид. След това изпълнение, виждаме, че Тайсън се изправя и отстъпва с няколко стъпки назад, а отзад се протяга Кидман и се сменя с него. Той влиза на ринга и влиза в мощен захват със Джон. Сина го засилва към въжетата, но Кидман го бута. Европейският шампион ни показва страхотна форма. Той изчаква Сина да се изправи и се засилва срещу него, но Джон блокира по невероятен начин с..Protobomb by "The Doctor of Thugnamics"! Джон разтърси ринга с тялото на Били Кидман. Джон ги вдига и го засилва към въжетата, след което го посреща с мощен саблен удар. След това изпълнение му приковава краката, ще видим ли 3? Нима Джон ще елиминира един от участниците на Team Y2J??? 1.........2......... KICK OUT! Kidman Kick Out-ва в последният момент! Сина се изправя и извива ръката на Кидман като го придърпва във своят ъгъл, протягайки ръката си към Браян. Даниелс влиза на ринга като забива чудесен Elbow е извитата ръка на Кидман. Сега той започва да му я обработва, и имаме повторна смяна между него и рапъра на федерацията. Джон влиза на ринга, като започва да таунтва и да съсипва един от опонентите си, от противниковият отбор със мощни удари по главата. След това Сина го сграбчва и го засилва към оптегача. Там виждаме, че се протяга Тед Дибиаси и се смяна с Кидман. Тед влиза внимателно и предпазливо на ринга, като е втренчил поглед в Джон Сина. Сега Сина го поглежда и се засилва към него, но Тед се отдръпва и Сина се озовава в сглобката на противниковият отбор. Джон все пак пропълзява и се маха оттам без някакви последствия. Сега той се изправя и двамата с Тед започват да си разменят удари, когато Дибиаси бива сграбчен и..Gutwrench Suplex от страна на Сина! Имаме бърз опит за туш, ще имаме ли елиминация??? 1...............2...............?!?!?! Дали Сина не извършва първата елиминация??


Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   5/5/2012, 16:21

1.......2......НЕЕ! НЕ, НЕ И НЕ... ДИБИАСИ ОТЛЕПЯ ЛЯВОТО СИ РАМО ОТ ТЕПИХА МАЛКО ПРЕДИ ТРИ!
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   5/5/2012, 16:34

И мача продължава. Той се нахвърля на Джон преди да се е сменил и му забива няколко шамара след което го засилва към въжетата и го посреща с Hip Toss. Jericho загрява малко с неговия малък танц след което се зцасилва към въжетата и е готов да отнесе Джон Сина с Лъвското Салто, но той се отдръпва, ала за щастие на Y2J той остава на крака, но Джон се опитва да се смени обаче Джерико го хваща за краката и опитва Walls of Jericho, но Сина прекалено много шава и се измъква. Дали ще се смени? Не той избира да продължи в битката. Двамата се вкопчват един в друг, а Джерико поваля много добре Сина и притиска ръката му. Сина обаче никога на се предава и успява да се измкъне от хватката на Крис и забива няколко бързи юмрука в корема му засилва се към въжетата, но бива спрятн с ритник в слепоочието след което Джерико се засилва и го поваля с forearm, но Сина става с опит да удари "The Lion Heart" в ченето, но с неуспех защото Джерико насочва отново вниманието си към ръката на Сина и го поваля с Fujiwara Armbar!Cena крещи от болка и няма друг избор освен да се предаде, но някък си намира начин да стигне най-долното въже! Браво на момчето. Джерико разочалован започва да рита в корема Супермена след което се засилва към въжетата и същевременно го причаква да се изправя той е приклекнал леко, но това не пречи на Крис Джерико да забоде една от запазените си марки - One Handed Bulldog! От главата на Джон се стича вече кръв. Нормално след толкова бой... Джерико обаче не е приключил той се нахвърля по главата на Сина и там с леви-десни чукове прави кръвта му да се стича още повече от челото му. Джерико крещи "COME ON BAYBEEEEEE" и прави смяна с Tyson Kidd. Момчето има талант! Той се засилва към въжетата и прави LION SAULT!! От Тайсън Кид, впечатляващо той се доказва пред Джерико. Браво на момчето. Той се сменя обратно с Джерико, който влиза в ринга и започва да се гъзи като Скалата и прихваща Cena през рамо и крещи - "IM COMIINN' FOR YOU ROCKYYY" и-и-и...ROCK BOTTOM!! ROCK BOTTOM!! Джерико изпрати послание към Скалата!? Имаме опит за туш по средата на ринга дали участието на Сина в този 5 on 5 Elimination Match приключи 1.......2......... Е!?

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 3. TEAM YES VS. TEAM Y2J   

Върнете се в началото Go down
 
3. TEAM YES VS. TEAM Y2J
Върнете се в началото 
Страница 1 от 4Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS TAG TEAM ACTION
» 4. DIVAS ELIMINATION MATCH - Team Bella vs. Team Nexus (4 vs. 4)

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Destination War 2012-
Идете на: