Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
BadKitty
Superstar
Superstar
avatar

Location : ВТ
Join date : 07.03.2012
Posts : 279
Age : 26

ПисанеЗаглавие: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   3/5/2012, 17:15

TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Cody Rhodes (c) vs. Christian

Ред на излизане и писане:
1. Christian
2. Cody Rhodes

НАЧАЛО: 19:00
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   5/5/2012, 11:50

В залата гръмва песента на Story of the year - Just close your eyes.. а в началото на рампата се появява и самия Крисчън!
По всичко си личи, че "Captain Charisma" е в отлична форма.. и напълно готов за тази среща. Крисчън се спуска бавно по рампата под смесените чувства на феновете. Ето, че той стига нейния край и там се спира като подскача няколко пъти след което тръгва на ляво и се качва на ръба на ринга по стоманените стълбички от там прави няколко крачки а след това влиза в него между второто и третото въже и от там веднага се качва на отсрещната сглобка.
Крисчън проверява в залата дали има ''Peeps'' и по всичко си личи, че след спора с Коуди Роудс феновете са на негова страна.. "The Instant Classic" пуска една усмивка след което слиза от въжетата и започва да разгрява за мача размахвайки с юмруци.
Върнете се в началото Go down
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   6/5/2012, 11:24


В залата гръмва музиката на Коуди Роудс. Той се показва в началото на рампата с качулка на главата си, закачил лъскавият "TNWG Bulgarian Championship" на своя кръст.

Публиката го освирква, заради нещата, които стори на Крисчън в последните седмици. На шампионът обаче не му пука. Коуди изглежда концентриран за този мач и подава титлата си на съдията. Този дългоочакван мач може да започне.
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   6/5/2012, 11:28

Начало на този дългоочакван сблъсък, между двама бивши съотборници!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   6/5/2012, 11:42

Ето, че началния гонг е бит! Крисчън и Роудс се гледат и по погледите им си личи, че са готови да се разкъсат. Само до преди няколко седмици.. тези двамата бяха първи приятели и също така един от най-добрите отбори в историята на TNWG! "Captain Charisma" тръгва срещу Роудс като започва да го налага с леви и десни чукове в тила а Роудс не знае от къде му дойде и се свива в своя ъгъл.. ето, че съдията си върши работата и започва да отброява: 1..... той все още не го пуска......2....3... по всичко си личи, че Крисчън е много изнервен и това няма да докара до нещо по-различно от дисквалификация за това съдията го маха от Коуди. Роудс пуска една усмивка и започва да псува Крисчън а "Captain Charisma" отново тръгва срещу него с цел да го атакува и разбира се съдията го спира а Коуди се възползва от ситуацията и му бърка в очите.. Коуди се оттласква от въжетата и веднага засича Крисчън с прекрасно D-D-T!!! Моментален опит за туш: 1.........2....... и Крисчън успява да изрита съвсем малко преди третото, решително отброяване. "Dashing" се изправя на крака след което изправя и Крисчън и го запраща зад ринга премятайки го между второто и третото въже. Кейдж изглежда доста зле а Роудс е решил да го довърши.. той слиза от ринга след което отива до него и Крисчън му нанася няколко по-добри удара в корема след което бавно се изправя.. намества си го в удобна позиция и му забива главата в стълбите от ринга!
"The Instant Classic" връща Роудс на ринга след което минава под третото въже и веднага се хвърля в опит за туш: 1.....2.... и "Dashing" показва своята класа като изритва малко преди третото, решително отброяване. Вижте само Коуди.. той определено не е добре след тази близка среща със стоманените стълби. Крисчън веднага се изправя на крака след което хваща Коуди за ръката и по този начин бавно го изправя, задържа ръката му и го Irish Whip-ва в ъгъла на ринга.. след това се засилва срещу него но ето, че Роудс познава своя бивш ментор и се отдръпва на време. Главата на Крисчън си направи близка среща с третата сглобка а Роудс веднага го довършва с убийствен ритник в главата! "Dashing" пада на колене като покрива раменете на Крисчън в опит за туш: 1..........2..... Българската титла остава при Кодуи...НЕЕ! НЕ, НЕ И НЕ.. КРИСЧЪН УСПЯ ДА ИЗРИТА ВЪПРЕКИ РИТНИКА КОЙТО ИЗЯДЕ МАЛКО ПО-РАНО В ТАЗИ СРЕЩА... Определено на тези двамата не им пука за Българската титла.. те просто искат да се пребият колкото се може повече. Коуди държи пълно надмощие над канадеца.. Ето, че той бавно го изправя, намества си го в удобна позиция и тръшка с прекрасен.. BODY SLAM! Роудс веднага покрива: 1.......2....... ще видим ли три? НЕ, НЕ И НЕЕ.. ДАМИ И ГОСПОДА.. РОУДС БЕШЕ БЛИЗКО ДО ПОБЕДАТА НАД ДЪЛГОГОДИШНИЯ ВЕТЕРАН КРИСЧЪН НО ОПРЕДЕЛЕНО МУ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ЩЕ МУ Е НУЖНО МАЛКО ПОВЕЧЕ СРЕЩУ ОПОНЕНТ ОТ КЛАСАТА НА КРИСЧЪН! Коуди се изправя на крака.. забожда няколко по-добри чука в главата на Крисчън след което бавно го изправя.. стиска зъби и го качва на третата сглобка. Роудс е намислил нещо.. той се качва на втората сглобка като си намества Крисчън в удобна позиция за superplex но "The Instant Classic" отново ни показва колко е упорит и започва да му забожда чукове в корема и така го сваля от втората сглобка след това отскача от третата право на втората сглобка, намества си го в удобна позиция и следва-а-а-а-а-а...
Top Rope DDT!! Главата на Роудс определено няма да е същата след това ddt от страна на Крисчън.. имаме моментален опит за туш в средата на ринга: 1.......2..... имаме ли нов шампион???
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   6/5/2012, 11:46

Неее..... Повдигане в последният момент!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   6/5/2012, 11:59

Този мач продължава. По-опитният - Крисчън до този момент има малко повече превес в мача. Роудс обаче едва ли ще остави нещата така. Претендентът хваща за едната ръка "Dashing" и го irish whip-ва към въжетата, след което пробва да му забие Clothesline, но Коуди заляга, с което избягва удара, след което се обръща и забива Dropkick на "Captain Charisma". Коуди веднага след този ход заключва Headlock на своя опонент с цел да го изтощи. Не така обаче смята Крисчън. Той започва да забива лакти в корема на Cody Rhodes. Шампионът обаче не пуска. Крисчън започва да изпада в безсъзнание и това може да се окаже фатално за него. Публиката обаче започва да скандира името му, което значи, че е на негова страна. Това може би дава сили на Christian и претендентът намира сили да стигне до едно от въжетата. Коуди Роудс обаче веднага се засилва към претендентът за неговата Българска титла и го изхвърля от ринга с Clothesline. Роудс отива до ръба на ринга, след което причаква Крисчън да се изправи и му забива Diving Crossbody. Невероятно изпълнение. Роудс засилва към своя опонент към преградата, която е между ринга и публиката. Роудс обаче продължава с атаките си, забивайки главата на Крисчън в стоманения кол. Крисчън започна добре, но в последните няколко минути Роудс тотално пое инициативата в свои ръце, както е и в този момент, когато Крисчън бива засилен и към стоманените стълби. Captain Charisma се държи за рамото и може да е получил контузия. Коуди Роудс се качва на ринга, а съдията е отброил до шест. Този мач може рано да приключи, защото реферът вече е на 8. В последният момент, точно преди 10 обаче "The Instant Classic" се претъркулва на ринга. Rhodes обаче не му дава мира, защото веднага, след като Christian е на крака получава Beautiful Disaster.
Невероятно изпълнение от страна на Коуди Роудс, който е решен и готов на всичко, за да запази своята титла. Той до сега не е бил туширан, което му дава предимство. Сега шампионът пробва опит за туш. 1... 2.... имаме Kick Out обаче в последния момент. Коуди се качва на една от най-горните сглобки и причаква своя опонент да се изправи. Крисчън е на крака, но отново бива свален след един убийствен Diving Dropkick. Невероятно изпълнение от младият атлет. Той отново приковава. 1.. 2... НЕ! Този опит за туш беше още по-близо до това Крисчън да се сбогува с шансовете си да се добере до титлата на Коуди. Роудс едва ли смята да му я даде толкова лесно и веднага му хваща краката в Texas Cloverleaf. Тази хватка Коуди рядко я изпълнява, но от своя страна, тя е една от основните хватки на Captain Charisma и на него може би няма да му е трудно, за да се измъкне от нея, защото е побеждавал в много мачове именно с тази хватка. Крисчън тръгва към едно от въжетата, с цел да се измъкне по-бързо. Роудс обаче го придърпва по средата на ринга. Публиката отново започва да подкрепя Крисчън, скандирайки името му. Това му дава сили и прави Roll Up на шампиона. Едно.. Две..... НЕ! Щеше да се получи много нелеп начин, ако мачът беше приключил толкова рано. Мачът до този момент е доста равностоен. Двамата се изправят едновременно, но Коуди е по-бързият от двамата и пробва да забие Clothesline на своя противник. Опитът обаче е неуспешен, след като Крисчън заляга, след което претендентът хваща двете ръце на ТNWG Bulgarian шампиона и пробва да му забие Killswitch. Rhodes обаче вдига своя опонент във въздуха и го просва на тепиха с нещо като The Cop Killah. Невероятно изпълнение. Роудс обаче знае, че това няма да му свърши работа. Именно затова той причаква Christian да се изправи. Претендентът е на крака, олюлявайки се и получава брутален Big Boot в лицето си. Роудс обаче не приковава, а изчаква своя опонент, за да може да си отдъхне за минута. Крисчън застава на четири крака. Коуди бързо се качва на най-горните въжета с гръб към ринга. След като Captain Charisma е на крака, Роудс веднага забива Moonsault.
Невероятно! Имаме моментален опит за туш по средата на ринга. 1.. 2.... Дали шампионът запазва титлата си?
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   6/5/2012, 12:06

1... 2... повдигане!
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   6/5/2012, 12:18

"Dashing" беше доста близко до победата но за да победи опонент от класата на Крисчън ще му е нужно доста повече. Крисчън вече е на години.. той не е младеж като Коуди Роудс. Лично аз съм впечатлен от представянето му в този мач но мисля, че Коуди Роудс има доста по-големи шансове за победата. Коуди си намества Крисчън в удобна позиция след което започва да му забожда страховити elbows в областта на челото, вратът и набляга на гърлото.. След една доста стабилна порция elbows... "Dashing" пуска Крисчън а той пада като талпа. Коуди се изправя на крака и вдига ръцете си победно.. той дава ясен знак, че няма намерение да се оставя на Крисчън на каквато и цена да е това. Роудс обикаля няколко пъти тялото на Крисчън като му нанася по един подъл ритник в петите и лактите а сега го хваща за главата и може би ще опита нещо.. каквото и да било бива блокирано с прекрасен Roll Up: 1...........2........3! ДА... ДА, ДА И ДА.. КРИСЧЪН ГО НАПРАВИ.. ДА АМА НЕ!! ТОЙ СИ МИСЛЕШЕ, ЧЕ ГО Е НАПРАВИЛ НО ВСЪЩНОСТ РОУДС СЪУМЯ ДА ИЗРИТА МОЖЕ БИ СТОТНИ ПРЕДИ ТРЕТОТО, РЕШИТЕЛНО ОТБРОЯВАНЕ. "Captain Charisma" веднага се изправя на крака.. не губи време и веднага хваща Роудс като си го намества в удобна позиция за killswitch-а.. дали ще го направи??? НЕЕ.. КОУДИ УСПЯВА ДА ОТКОПЧИ РЪЦЕТЕ НА КРИСЧЪН КАТО МУ ЗАБОЖДА НЯКОЛКО ПО-ДОБРИ ELBOW-A В ЛИЦЕТО.. СЛЕД КОЕТО ОТСКАЧА НА ВТОРОТО ВЪЖЕ МОЖЕ БИ ЩЕ ОПИТА BEAUTIFUL DISASTER... Крисчън заляга и Роудс се приземява на крака.. след което тръгва срещу Крисчън може би ще опита clothesline но Крисчън успява да го хване и го размазва с прекрасен flapjack!!!
Опит след опит, след опит... и накрая се стига до този класически ход.. Крисчън веднага прави опит за туш точно по средата на ринга: 1........2....... Коуди изглежда е доста изтощен но въпреки всичко успя да изрита съвсем малко преди третото, решително отброяване. Вижте само "Captain Charisma".. той предвкусваше победата след като успя да засече Роудс с този класически flapjack.. Коуди се претълкулва зад ринга.. като се подпира на защитната преграда а Крисчън веднага се засилва и го размазва с прекрасен baseball slide!!! Коуди е направо размазан но въпреки това се подпира на ръба на ринга като дори взема стоманен стол в следващия момент Крисчън се засилва но той определено видя това и бърка в очите на Роудс след което го връща на ринга... Коуди започва да се държи за лицето а в този момент Крисчън се качва на ринга и го хваща в Roll Up:
1...........2........ дали ще успее да го вземе с този roll up???
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   6/5/2012, 12:20

1..........2........... Крисчън почти си открадна победата, да видим.. Нее! Повдигане малко преди 3-тото знатно тупване!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
2. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Destination War 2012-
Идете на: