Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP   5/5/2012, 17:21

Дами и господа, тази класика продължава. Този мач е пълен с обрати, хъс, изтощение, издръжливост, сила, техника, КРЪВ и куп други. Виждаме двама от най-добрите кечиста в света. Единият нарича себе си The Best In The World, a другият е TV Champion-a на федерацията. Това е един невероятен сблъсък в който ще се реши, кой все пак е по-добрият. Ще разберем, дали Ученика ще успее да задмине учителя си, или пък обратното.. - Учителя е покаже, че винаги е бил, е, и ще бъде по-добър от него. Това е просто грандиозно. Ще видим разгрома на някой от тези двамата. Засега шансовете са напълно равни. Мача бива спрян за малко, за да бъде избърсано лицето на Уилям. След като лицето у бива избърсано той се засилва и поваля Пънк, но СМ успява да се възвърне в мача, като бърка ненаказано в очите на опонента си. След това той се изправя и се оглежда, засилва се и забива чудесен Swinging Neckbreaker на опонента си. След това изпълнение Пънк приковава краката на опонента си, да видим дали това е краят.. 1...............2......... И НЕ! Повдигане в последният момент. Пънк се изправя и се засмива, след което показва техника, с няколко ритника във гърба на опонента си. След това Рийгъл бива изправен и имаме CM PUNK COMBO! Punk разкатава тялото на опонента си, с тези ритници и чопове, последвани и от юмруци в главата. Рийгъл бива изправен, Пънк го хваща за ръката и да видим..


Devil Lock DDT by "The Straight-Edge Saviour". Имам чувството, че CM Punk направи дупка в тепиха, забивайки главата на опонента си в него. Пънк не губи и секунда е веднага се хвърля върху тялото на опонента си, нима това е краят? Рефера отброява, а Пънк е сигурен, че мача приключва сега, но очакванията му биват опровергани от страна на упоритият англичанин, който намира нужните му сили и се повдига малко преди знатното 3, запазвайки за пореден път своята титла, или поне защитавайки я поне до този момент. Пънк не може да повярва, че това му се случва, той гледа в очите на съдията и тайно се надява, той да даде знак да бият гонга, но това няма да се случи, защото всички видяхме как Уилям отлепя лявото си рамо на 2 и половина.СМ се изправя и започва да спори с рефера, че повдигането е станала едва след третото тупване, но Съдията твърдо заявява, че мача продължава и Пънк е принуден да се заеме отново с изтощеното тяло на опонента си. Той отива до настоящият и все още ТВ Шампион и започва да го обижда, след няколко обиди от страна на Пънк, Рийгъл се изправя, но бива повален на пода за пореден път в този мач. Пънк се отдръпва в единият ъгъл и започва да го причаква да се изправи. Уилям пропълзява до отсрещният ъгъл, по който започва да пълзи нагоре, помагайки си за изправянето, което всички в тази зала чакат. Рийгъл се изправя и се подпира на оптегача, а това облягане му коства много, защото Пънк се засилва, отскача и му забива чудесен Jumping Knee комбиниран и със Running Bulldog. Punk разтърсва ринга за пореден път. Той отива до Уилям и отново му приковава краката, но не.. Рийгъл е твърдо решен да запази и съумява да се повдигне малко преди третото тупване. Пънк трупа гняв.. Сега той го изправя и след няколко ритника и чопа, той го вдига и го качва на оптегача. Сега и Пънк се качва като дори минава от вътрешната страна. Той залита, но се улавя за въжетата и се спасява. Пънк преминава и тази стъпка, но какво ли е намислил? СМ изправя тялото на опонента си, но Уилям започва да се съпротивлява. И двамата започват да се налагат, високо пред аудиторията. Публиката отброява всеки от ударите на тези двама атлети. Засега всичко е равностойно, но Пънк започва да се развихря. Той забива няколко чопа в гърдите му, след което и едно коляно в лицето, след това Уилям се навежда изпаднал в безсъзнание надолу. Пънк го нагажда внимателно и... Оооо не! СМ отскача и това е.. TOP-ROPE PEDIGREE BY MR. TNWG, CM PUNK!!Pepsi Plunge!!! Пънк направо размаза Рийгъл в тепиха! С последните си сили той пропълзява до него и му приковава краката, нима това е краят? 1.................2............. Имаме ли нов шампион?
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP   5/5/2012, 17:25

1............2............ Кр.. Не Regal вдигна дебелия си крак и го сложи на най-долното въже!! Пънк не може да повярва, но това е факт, мача продължава!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP   5/5/2012, 17:40

И този мач продължава. Каква страст, какво желание за победа само. Сега Пънк опитва да изправи разкървавения Рийгъл и го засилва към въжетата, а след това опитва да го преметне с Hip Toss, но Рийгъл се спира хваща Пънк и това е Exploder Suplex. Рийгъл опитва опит за туш, но едва ли си мисли, че това ще му донесе победата в този мач. Пънк естествено успява да се повдигне на време. Рийгъл обаче се изправя и започва да му поднася удари по тялото, всеки удар който се забива в тялото на Пънк, носи на Рийгъл бурни овации. Сега Рийгъл опитва да изправи Пънк и го прави, а след това го засилва към единият ъгъл. СИ Ем Пънк забива тялото си в обтегача, а Рийгъл се насочва към него, Пънк обаче реагира и се отмества, а Уилиям забива корема си в обтегача. Пънк се качва на третото въже и полита и поваля Рийгъл. Сега Пънк изправя Рийгъл и опитва GTS, но Рийгъл се измъква, оттласква се от въжетата и успява да .. Пънк успява да контрира и да повали Рийгъл и това е опит за Anaconda Vice, но Уилиям успява да се измъкне преди това да е станало. Пънк се изправя и опитва Shining Wizard, но Рийгъл успява да се спаси от удара, а след това хваща Пънк за краката и го изтегля в средата на ринга и това е опит за .. Single Leg Boston Crab! CM PUNK ЩЕ ТУПНЕ! ТОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ, АМА НЕ ПЪНК УСПЯВА НЯКАК СИ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ТОЗИ БРУТАЛЕН ХОД! Сега двамата са отново на крака, но за Пънк това време приключва когато отнася Double Underhook Suplex. След това шампиона опитва туш, но поредно повдигане! Рийгъл вече направи всичко по силите си за да спре Пънк, но явно е време за Regal Stretch. Той хваща Пънк за косата и опитва да го изправи, но това е Люлката 1............2.......... Повдигане от Рийгъл. Двамата се изправят възможно най-бързо. Пънк се засилва пръв към Рийгъл, но отнася Clothesline, Пънк се изправя моментално, но отново бива попилян от Clothesline. Пънк вече остава легнал на тепиха и опитва да се изправи, Рийгъл го зачаква и опитва Knee Trembler, но Рийгъл miss-ва. Пънк се засилва към Рийгъл и опитва да забоде коляното си в лицето на Уилиям и успява! След това прави и Bulldog! Пънк се развихря, той се изправя на крака и таунтва, а публиката го освирква. Майко мила, мисля, че ще имаме нов шампион! Пънк се приготвя за GTS, вдига Рийгъл на раменете си, но Рийгъл блокира, той контрира хода на Пънк и ЗАКЛЮЧВА REGAL STRETCH!!!!!!!ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ ЛИ ПЪНК???

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5717
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP   5/5/2012, 17:41

Пънк се опитва да достигне най-долното въже с много мъки и като буквално забива ноктите си в тепиха и го достигна, мача пордължава!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP   5/5/2012, 17:56

Просто нямам думи.. Този мач не може да бъде описан. Дори и този захват не свърши работа, дори и със запазената си марка Рийгъл не успява да грабне победата.. Каква воля само.. Двамата дават всичко от себе си, а мача е великолепен, но е към самият край. И Рийгъл, и Пънк за много изтощени и едвам, едвам се държат на краката си. Рийгъл не може да повярва, че не е грабнал победата, а Пънк лежи и не мърда. Уилям се изправя и залитайки успява да изправи тялото на Пънк. Той му забива няколко чопа, след което го хваща за ръката и го засилва. Пънк се изтласква от въжетата, след което се обръща, но заляга и по този начин успява да избегне Clothesline-a на Regal. Mr. TNWG успява да избегне това бедствие и 2 път, като отскача и се разминава на косъм. Но, сега и Рийгъл се засилва и го поваля с удар в тила. След това, Рийгъл кляка и това е REGAL STRECH! William го спипа.. Той е заключил здраво захвата, а Пънк не може да помръдне. Рефера веднага кляка и започва да проверява дали няма задушаване или нещо непозволено при захватите, но всичко е наред, а Пънк бавно започва да се отпуска. Уилям казва на рефера да провери дали Пънк е в съзнание. Сега Съдията хваща ръката на Пънк, той я вдига и я пуска, а тя пада надолу. Сега рефера проверява отново, но и вторият път резултата е същият. Съдията проверява за трети последен път, но този път Пънк успява да я задържи във въздуха и така изумява цялата публика в залата и пред телевизорите със издръжливостта си. Той започва да се бори със всички сили. Пънк успява да се претърколи и да притисне тялото на Рийгъл към пода, като дори за миг и раменете му са притиснати. Рефера започва отброяване, а Рийгъл е принуден да прекрати захвата, за да се спаси. Сега той се изправя и изчаква Пънк. СМ вече е на крака, Рийгъл изчаква още малко.. Сега се засилва, но Пънк го сграбчва и.. КАКЪВ БЛОК! PUNK HANDLE DRIVER ЗА WILLIAM REGAL!!!


Punk бавно започва да се завръща в мача.. Той обаче е много изморен и ляга до тялото на своят опонент. Рефера проверява как са, след което започва двойно отброяване. Двамата лежат един до друг и не помръдват. Съдията стига до 5, когато Пънк започва да се изправя бявно. Той застава на колене, а на 7, почти 8 вече е напълно прав. Той се подпира на въжетата за миг, а през това време и Рийгъл се изправя. Той събира сили и се засилва към тялото на Пънк, а той заляга и Уилям се озовава извън ринга. Това беше опит за Back Body Drop от страна на Пънк, но нямаше смисъл, защото Рийгъл натежа на въжетата и падна зад тях. Рефера започва да отброява, но Пънк няма да се задоволи със победа чрез отброяване, защото по този начин ще спечели мача, но не и титлата. Той слиза от най-долното въже, а рефера рестартира отброяването и то отново става двойно. Сега Пънк хваща Уилям за къдравата му коса и го засилва право към нас. Рийгъл целуна масата ни, след което бива запретен и във преградите. Рефера вече е на 6, а Пънк не спира да налага опонента си. След като го засилва и към металните стълби, той го изправя и го качва на ринга. Пънк таунтва, а на 9 се качва и самият той. Отброяването бива прекратено, а Пънк се изправя и започва да обикаля тялото на Рийгъл като хрътка. Той му забива няколко мощни ритника, след което го изправя и го засилва към въжетата. Уилям бива посрещнат с чудесен Leg Lariat, а Пънк веднага опитва туш. На 2 и половина имаме повдигане от страна на коравият англичанин. Пънк го изправя, а Рийгъл опитва да го засили към една от сглобките, но Пънк блокира и прави същото с неговото тяло. Уилям бива толкова силно засилен, че при челният си удар, той се изтласква назад, където Пънк го сграбчва обръща го и...


GTS!! GTS!! GTS!! Gо Tо Sleep за Уилям Рийгъл! Това дойде като гръм от ясно небе. Пънк не губи и секунда и веднага приковава краката на опонента си в средата на ринга, това ли е краят? Нима този грандиозен мач приключва и имаме нов шампион??? Рефера вече е на 2 ще видим ли и третото тупване???
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP   5/5/2012, 23:07

Този GTS, явно не се оказва много ефективен и William Regal успява да се повдигне!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP   5/5/2012, 23:20

Мача продължава, а двамата мъже едва се крепят на крака си, след всичко което сториха в този мач, това очакваха и феновете, мач изпълнен с тръпка и емоция, какъвто е и до този момент. Сега Пънк опитва Clothesline, но Рийгъл се навежда, Пънк се обръща и поема ритник в корема, а след това и DDT. Рийгъл обръща Си Ем Пънк по гръб и опитва своят шанс за победата, макар и малък 1........2........ Повдигане от претендента за златото. William се изправя на крака и зачаква Пънк, опитва да го хване за Double Underhook Suplex, но Пънк успява да контрира. Двамата застават лице в лице, Пънк започва да забива лакъти в лицето на Уилиям, а след това се оттласква от въжетата, но отнася Clothesline. William веднага се довлича до тялото на Пънк и опитва Regal Stretch, но Пънк се измъква преди Рийгъл да е заключил захвата. Пънк е този който има малко повече сили и сега се качва на третото въже, Пънк се готви за нещо изненадващо, скача и ... Рийгъл успява да го улови и да го просне на ринга с Exploder Suplex. Моментален опит за туш от страна на Рийгъл, но и това не му донася желаната победа. Рийгъл защити своята титла преди 2 седмици в още по-тежък мач в стоманена клетка, там показа на Пънк, че не е лесно да се изправиш срещу учителя си, а тук го потвърждава. Сега Пънк опитва да атакува Уилиям с най-различни видове от удари и го довършва с Enzuigiri Kick. Рийгъл се свлича на тепиха, а Пънк таунтва и си навлича още доза омраза от феновете. Пънк изправя Рийгъл и го качва на гърба си и опитва GTS, но Рийгъл успява да се измъкне. "The British Brawler" се обляга на единият обтегач, а Пънк се засилва точно към него, скача, за да забоде коляното в лицето на Рийгъл, но той се отмества и Пънк се наранява в обтегача. Пънк започва да се въргаля по ринга, а съдята се опитва да провери състоянието му, но той не му позволява. Си Ем Пънк излиза от ринга, а след това започва да крещи да му се даде служебна победа и титлата. Рийгъл се ядосва и излиза от ринга с целта да удари Пънк, но Пънк е този който нанася удари по тялото на Уилиям. Пънк връща Уилиям на ринга и застава на ръба на ринга, Пънк изчаква Рийгъл да се изправи и обърне с лице към него, скача и опитва нещо от рода на Flying Forearm, но Рийгъл го посреща във въздуха с ритник в корема. Пънк отново започва да се въргаля. Си Ем Пънк излиза от ринга отново да си отпочине, а съдята казва на Рийгъл да се успокои и да изчака опонента му да се върне сам на тепиха. Пънк опитва да се върне на ринга като се издърпва с помощта на въжетата, но Regal го хваща за главата и го издърпва. Сега Пънк се измъква и тръгва да атакува, но Рийгъл успява да го прикове в ROLL UP по средата на ринга. Нима Рийгъл запазва титлата си по такъв нелеп начин???

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Earl Hebner
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP   5/5/2012, 23:22

Да, Да, Да!!! Англичанина открадна победата! William Regal остава Television Champion и може да се похвали с втора успешна защита, макар и тя да бъде толкова нелепа.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
1. TNWG TELEVISION CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 3. TELEVISION CHAMPIONSHIP
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Destination War 2012-
Идете на: