Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 The Opening Of PAIN III

Go down 
АвторСъобщение
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: The Opening Of PAIN III   31/3/2012, 15:58

Най-грандиозното събития, някога в TNWG ще бъде отворено на 7 Април, тук в тази тема! В тази тема, също ще бъдат приети и новите Hall Of Famer-и на федерацията. Те ще излязат и ще дръпнат по едно promo с кечистите си. Хората които ще влязат в Залата на Славата за 2012, са:

1. Kelly Kelly (-ExposedBarbie.)


2. Johnny Devine (iMMORTAL!)


3. Jeff Hardy (Not.Afraid)


4. Mick Foley (Foley)


5. Ric Flair (Spedre)Hall Of Famer-ите ще могат да дръпнат своето Promo, веднага след официалното отваряне на турнира, след или на 7 Април!
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: The Opening Of PAIN III   7/4/2012, 10:14Дами и господа, времето настъпи.. Най-престижният турнир вече започна. Току-що беше дадено началото, а ние ще имаме честта да го открием. В момента настроението, в НДК е неописуемо, но със сигурност след турнира ще има както щастливи, така и разочаровани. Тази година няма да имаме специален гост който да открие турнира, това ще бъде дело на Josh. Нашият говорител е заел позиция с микрофон в ръка, по средата на ринга. Той изчаква виковете на публиката да спрат и да произнесе специалната реч. Сега всичко утихва, а той започва да говори:


- Добре дошли на Pain III. 07.04.12.. Знатна дата за историята на TNWG, дата на която ще се случат куп интересни, екстравагантни и неописуеми неща. Тази дата ще влезе в историята на този спорт. А вие, пред телевизорите и тук в залата ще имате честта да се наречете нейни свидетели! Днес всичко ще се промени. Чакат ни куп дългоочаквани и интересни мачове за вечерта. Ще бъдат заложени титли и специалният мач.. Get The Suitcase (GTS).. Тази вечер също ще се завърне и най-чаканата и мистериозна супер-звезда в историята на федерацията. Билетите бяха разпродадени само 2 седмици след пускането им на "пазара" и в нашият уеб сайт. Надяваме се шоуто да ви хареса и да останете доволни! А, сега без да ви губя времето, официално давам началото на най-престижният и чакан турнир в историята на TNWG!

В залата започват да гърмят руго-ефекти, пуска се официалната песен на турнира, а публиката не е на себе си. Всеки размахва най-различни плакати. Josh зачаква отново, след което..

- А сега, моля посрещнете и хората които ще влязат в Залата на Славата на 2012...
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Foley
ECW Original
ECW Original
avatar

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: The Opening Of PAIN III   7/4/2012, 10:54

Кой ли е първият човек, който влиза в Залата на Славата..- From Long Island, New York, weighting at 287 lb, please welcome.. "TNWG Hall of Famer 2012" Mick Foley!


Mick се качва на ринга, където е послан килим и един подиум в средата му. Той се здрависва с Announcer-a, след което започва да говори под бурните овации на публиката:


- Тази Вечер аз си тръгвам оттук със високо вдигната глава, със повишено настроение, тази вечер аз съм "на седмото небе". Никога не съм бил по-щастлив. В момента чувствата ми са на приливи, защото осъзнавам колко време мина и колко емоции съм претърпял заедно с вас. Защото аз си давам сметка, че тази федерация ме направи това което съм. Аз съм и много благодарен и никога няма да я забравя. Не мога да отрека, че и лошите моменти са колкото и щастливите, но положителните емоции които съм изпитал пред всички Ви, никога няма да се забравят. Аз съм тук от самото начало, тук съм от деня в който тази федерация отвори вратите си за вас, тук съм от първото шоу, от първият мач, аз съм един от първите! Няма да забравя, когато си седях спокойно и гледах NBA, а телефона ми звънна. Беше непознат номер и се позачудих малко дали да вдигна. Това беше Флеър.. Въпреки различията ни и мача ни тази вечер, аз съм му благодарен, че ми се обади и със неговият така познат и остър език ми съобщи, че отваря федерация, първоначално ми стана малко смешно. Позаинтересувах се каква е тази федерацията и когато той ми разказа какви са му плановете, разбрах, че няма да може да ги осъществи без мен и без да се поколебая се съгласих да стана част от Roster-a на новооткритата TNWG. Тук аз дадох път на нови таланти. Когато дойдох много от супер-звездите бяха заблудени и неопитни, но с времето, с тези 3 години които изминаха като падаща към пода, капка вода, те се изградиха. Изградиха образа си и името си. Сега аз се радвам, че бях пряк свидетел на това и не мога да ви опиша чувствата си. Аз се радвам, че в онзи ден взех правилното решение и вдигнах телефона. Ако знаех, че това е Рик, нямаше да вдигна, сега разбирам и защо номера е бил скрит. Радвам се, защото ако не го бях вдигнал, сега нямаше да стоя пред вас, на този ринг, на този подиум, пред този микрофон и да водя тази реч. Това нямаше да съм аз, ако не го бях вдигнал. Аз се заклевам, че ще продължава да помагам на новите таланти и на самата федерация и че няма да се оттегля. Може да не съм толкова активен на ринга, но ще компенсирам със учениците си и кратките изяви които ще правя занапред.

Мик се оттегля, а цялата Зала го аплодира. След тази реч всичко стихва, а публиката замлъква в очакване на следващата звезда, която ще изнесе речта си за приемането и в Залата на Славата, на Total Nonstop Wrestling Game.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: The Opening Of PAIN III   7/4/2012, 15:14


Може ли това да е той? Може ли това да е "Hot Shot" Johnny Devine? По-рампата се появява някакъв човек, непознат за всички. Той застава с микрофон в ръка и започва да говори:

- Сигурно се питате "кой по дяволите е този", къде е Джони Дивайн. Истината е, че тази вечер той няма да се появи, за това днес съм тук за да отдам почита си към него. Аз съм негов добър приятел и със сигурност той днес трябва да се гордее със себе си, че преди 3 години той дебютира, радваше публиката и че беше в този бизнес. Съжалявам от мое и негово име, че днес той не е тук, но вярвайте защото един ден той ще се върне!

Публиката започва да крещи "WE MISS YOU, HOT SHOT"!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Spedre
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 200

ПисанеЗаглавие: Re: The Opening Of PAIN III   7/4/2012, 16:57


В залата зазвучава великата музика на ''The Nature Boy'' Рик Флеар! А секунди по-късно и самия Рик се появява в залата.. той застава на масичката с микрофона и започва да говори:

- Като цяло този ден завинаги ще бъде запомнен не само с великите мачове които ще се осъществят ами с абсолютно всичко. За мен е чест да бъда поредния кечист който ще влезе в залата на славата за 2012-та година. Както съм казвал и преди аз покорих всички федерации, и изобщо покорих този бизнес като цяло! Създадох доста велики кечисти които със сигурност ме гледат в този момент.. бил съм рамо до рамо с тях, бил съм срещу тях но всичко това е за този велик бизнес. За мен е чест тази вечер да изляза пред всички вас и да кажа тази реч защото аз наистина ценя, че сте тук и чакате с нетърпение да гледате PAIN III. Тази вечер също така ми предстои важен мач.. може би този мач е един от последните в моята кариера но както съм казал и преди аз винаги съм готов да се завърна по всяко едно време за още един паметен мач, мач който ще бъде запомнен като мача в който 63 годишното копеле Рик Светкавицата за пореден път се разписа както се разписваше и преди 20 години. Мик Фоули.. готви се защото тази вече ти и всички тези хора ще станете свидетели на това, че Светкавицата все още не е изгаснала.. но ти за разлика от тях ще го усетиш. Тази вечер аз и ти като цяло ще вдигнем рейтинга на този турнир и ще направим мача на мачовете.. една незабравима класика, класика която ще вкара мачовете на младите кечисти в малкия си джоб. Класика между двама дългогодишни ветерани които тази вечер са на почит! Искам да ви благодаря за всичко, макар и в по-голямата част от престоя си тук да бях лошия.. тази вечер, на този толкова велик турнир всичко бива забравено, тази вечер аз съм на почит - ''WOO''!

След тези думи на Светкавицата в залата зазвучава неговата музика а той се присъединява към останалите в публиката като сред тях са и велики кечисти като самия опонент на Фелар по-късно, става въпрос за самия Мик Фоули.. как ще се развие мача между тях ще видим след броени часове.
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: The Opening Of PAIN III   7/4/2012, 19:05


Ето че дойде и моят момент да се присъединя към легендите на TNWG.Много се радвам,че съм тук тази вечер на този прекрасен турнир.Все още не мога да повярвам,че Кели Кели ми се обади и ми каза,че тази година съм един от петте човека,които ще бъдат приети в Залата на Славата!Искам да благодаря на всички мои фенове,които ме подкрепяха,също така колкото и странно да звучи искам да благодаря и на WWE които ми помогнаха да стигна до TNWG.Тук успях да спечеля Хардкор титлата и Телевизионната и то по какъв начин.Всичко това,което съм правил в TNWG е било за вас.Всчики мои фенове.В най - тежките си мачове,единствената ми утеха сте били вие,самата публика.Ако не бяхте ми се доверили,аз никога нямаше да съм такава звезда,ни най малко пък легенда.Между другото хареса ли ви участието ми в RTP мача миналият месец?*Публиката крещи силно името на The Charismatic Enigma*От тогава до сега в главата ми се върти една единствена мисъл.Какво не е постигнал Джеф тук,което обаче е искал много???Става въпрос за световната титла!В момента си мисля,как искам да се бия отново.След време има надежда да се завърна и да спечеля тази титла.А сега ще чакам с интерес мачът за световната титла...Току виж Харди съвсем скоро стъпи на ринга със тази титла.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: The Opening Of PAIN III   

Върнете се в началото Go down
 
The Opening Of PAIN III
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» The Opening Of PAIN II
» Opening Segment with Eric Bischoff

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN III-
Идете на: