Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 GET THE SUITCASE MATCH

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5784
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/4/2012, 15:46

Браян ще го вземе той крещи YES! YES! YES! Но бива изненадван от Дейви Ричърдс който го сваля и го поваля на земята с неговите мощни ритници!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/4/2012, 16:02

Браян получи своите минути в мача, като успя да се наложи над всички участници, но не успя да грабне куфара и падна върху тепиха. Пънк, който влиза на ринга в този момент, се нахвърля върху него и започва да му раздава юмруци. Алберто, Енгъл, Мисава и Ричардс са извън ринга, нахвърляни един върху друг. Пънк Irish Whip-ва Даниел към въжетата, който се отласква оттам и получава Heel Kick при срещата му с Пънк.

Си Ем веднага изправя стълбата, от която Даниел пое към земята, и започва да катери стъплата. Изкачва едно, а никой от останалите участници извън ринга не се изправя. Изкачва още няколко, а Даниел лежи върху тепиха. Пънк се добира до върха и се разсейва от целта си, като изкрещява - *IT'S CLOBBERIN' TIME!!!*, моментално след което бива приземен право в публиката, след като Дел Рио се шмугва на ринга и избутва стълбата. Ето това се казва точка на преобръщане в мача. "The Mexican Aristocrat" поглежда към куфара и се усмихва, но когато се обръща, за да излезе от ринга, бива хванат в Neck Snap от Кърт през въжетата. Мексиканеца започва да се гърчи от болка, хващайки се за врата. Енгъл влиза на ринга и веднага погва Браян. Извън ринга, Дейви и Мисава си раздават лакти, от които надделява японската сензация - Митсухару Мисава. Той награбва опоненета си за врата, след което наддава вик и го просва върху бетонната настилка с.. RELEASE GERMAN SUPLEX!!!

Алберто минава зад Мисава и го награбва за двата крака, като прилага Double leg takedown, след което се нахвърля отгоре му и започва да му раздава ритници. Дейви се хваща за огражденията, изправя се и влиза на ринга. Дел Рио и Мисава също. Пънк взима малка стълба и също ги последва. Вече всички са на ринга, а това, което искат, виси на няколко метра над главите им. Дел Рио хваща стълба в ръце, Мисава също, а Енгъл и Браян решават да се защитават с ръце. Започва масова схватка, от която Дел Рио и Енгъл остават на крака, а всички други биват повалени върху тепиха. Дел Рио се засилва към бившия TNWG World Heavyweight шампион и го погва с юмруци. Засилва го към отсрещните обтегачите и-и-и.. ВКАРВА HIGH KNEE, В КОМБИНАЦИЯ С ONE HANDED BULLDOG, ПРАВО ВЪРХУ ЕДНА ОТ СТЪЛБИТЕ, ПОЛОЖЕНА ВЪРХУ ТЕПИХА!!! Енгъл нацели стълбата челно и кърви от едната вежда. Той се изтъркулва извън ринга, а Браян скача върху гърба на мексиканеца и опитва да му заключи Standing Sleeper Hold. Алберто решава да рискува и вместо да хаби сили в опити за измъкване, се засилва към въжетата и поема директно към публиката, с Даниел Браян върху гърба си. И двамата падат доста лошо, а този ход от Дел Рио не може да се нарече умен, защото пожертва преимуществото си. Пънк и Дейви вече са на ринга. Си Ем катери стълбата и отново решава да мине на аванта, без повече удари по него. Дейви обаче го спира на върха и започва да му вкарва ритници от страни стълбата. Си Ем се онася, а Дейви се хвърля към него-о-о-о-о.. NECKBREAKER ОТ ВЪРХА НА СТЪЛБАТА!!! Дейви остава на крака, а Пънк се обесва на въжетата. Ричардс засилва Пънк към срещуположните въжета, след което отскача от тези в близост и-и-и.. DAMAGE REFLEX!!! Какъв ход!!! Бившият TV шампион на TNWG унищожи Пънк за минути. Дел Рио и Браян, които отново са се нахвърлили един върху друг, се разбиват право върху огражденията. Браян поема удара с гръб и остава на място, а Дел Рио се засилва към металните стълби. Той хваща първия слой и го изважда от оста. Поставя стълбите в близост до Браян, след което поема засилка към Браян и без да играе повече игрички.. ЗАСИЛВА БРАЯН КЪМ МАСИВНАТА СТОМАНА!!!

Това определено болеше! Браян започва да агонизира от болка. Енгъл се заема с него, а Дел Рио влиза на ринга. Той се засилва към Дейви, който е в гръб с него и вкарва чифт колене в гърба му. Поставя го върху обтегачите, където започва серия от Knife-edged Chops, завършени със спускане на Дейви в най-долния обтегач. Той е застанал в позиция, която дава шанс на Дел Рио да се разпише. Той минава назад, без да се обърне, за да види накъде, с което прави първата си грешка. Митсухару е в обтегачите, към където Алберто се е насочил, но с гръб. Японеца награбва "The Pride of Mexico" за главата, пристъпва с две крачки напред и прилага... SAITO SUPLEX В ОБТЕГАЧИТЕ ЗА АЛБЕРТО!!! След което бързо се засилва към Дейви-и-и-и... FACEWASH ЗА БИВШИЯ ROH WORLD TAG TEAM ШАМПИОН!!! Пънк springbaord-ва към Мисава-а-а-а-а.... ИМАМЕ ОПИТ ЗА FLYING CROSSBODY, НО НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ!!! Пънк нацелва обтегачите и остава там. Мисава поема инерция към него-о-о-о... CORNER BIG BOOT!!!! От сблъсъка, Пънк изхвърча от ринга, а Мисава тръгва към стълбата, поставена под куфара. Дали ще успее да го свали?


Последната промяна е направена от John_Litka на 7/4/2012, 16:06; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5784
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/4/2012, 16:05

Нямаме победител.


_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/4/2012, 16:19

Дами и господа, Алберто беше толкова близо и същевременно толкова далеч. Сега виждаме, че всичко на ринга се възстановява. На тепиха са Дел Рио който лежи и не мърда, Ричардс и отнякъде се задава Пънк. Сега BITW се втурва към Del Rio като го отнася със Shining Wizard. Това направо разби устата на Дел Рио. АДР изпада в безсъзнание, а Пънк таунтва. Той се обръща, но към него се е засилил Енгъл. Пънк трябва да измисли нещо бързо и решава да отскочи на оптегача зад него. Той се качва на него, след което се мята напред към опонента си и мощно го поваля с рамо. Това, обаче забавя The Straight Edge Saviour и той бива уловен от Браян който много бърсзо го изхвърля зад ринга. Сега Браян има най-големи шансове. Всички около него лежат, а той започва да се катери по една от разположените в близост до средата на ринга стълби. Той се качва нагоре и е много близо, да не би той да взима куфара??? Неее, Пънк се връща на ринга и то много ядосан. Той се качва горе при Браян и започва да му забива мощни чоппове. След няколко силни чопа в главата, Браян е леко замаян. Той се навежда назад и е на косъм от това да се струполи на пода. Пънк хваща куфара и го забива в главата му. Даниелсън направо се разби в тепиха. Сега Пънк решава д откачи куфара, но за секунди при него се озовават Енгъл и Дел Рио. СМ Трябва да мисли бързо. Той решава да скочи от стълбата и така се озовава под тях. С много напъни и упорито бутане, Пънк успява да избута опонентите си отстълбата като направо ги провесва на въжетата. Това беше, много.. буртално. Пънк наистина разтърси ринга след това. Сега СМ се качва на един от оптегачите и започва да причаква Браян, защото вижда, че той започва да се изправя. Браян е на крака, а Пънк отскача срещу него. Сега имаме.. Springboard Clothesline by MR. TNWG. Punk много бързо се изправя и хваща една от стълбите, но по ринга започват да се изкачва Мисава, Алберто и Ричардс. Пънк хваща стълбата и я слага на врата си, като започва да се върти с нея и да отнася един по един опонентите си..


След това, Пънк оставя стълбата, но бива нападнат в гръб от страна на Енгъл. Той го хваща и това е Angle Slam и то много близо до стълбата. Ако Енгъл беше направил финишъра си върху стълбата, Пънк сега трябваше да е в много лошо състояние. Сега виждаме, че се надигат Дел Рио и се засилва срещу Енгъл. Кърт ще загази здраво. Дел Рио е хванал една от металните стълби и я забива право в главата на Енгъл. Мисава от своя страна се надига в един от ъглите, но бива уловен от Ричардс който му забива Enziguri Kick. Това беше, велико.. Сега виждаме, че и Пънк се изправя и се засилва срещу Мисава, като много бързо го преспива със MMA Kick. Toва беше невероятно изпълнение. Пънк бързо поставя стълбата в средата на ринга и започва да се катери по нея, а от другата страна е Дел Рио. Той също изкачва стъпалата малко по малко. Сега със Пънк се сбиват. Те започват да си разменят удари на страшна височина. Енгъл, обаче се е изправил. Той се засилва и бута стълбата с двамата. Те падат към въжетата. Дел Рио попадна точно на тях и се провесва, но Пънк ни показва в колко добра спортна форма е и успява да падне на крака, спасявайки се. Това беше великолепно изпълнение от страна на СМ. Сега "???" се обръща назад, като забожда ритник в корема на Енгъл. След няколко секунди Пънк се развихря и имаме чудесно Punk Combo в кунг-фу стил. Пънк владее много ходове и ни ги демонстрира в този мач. Сега СМ хваща стълбата и първият който му падне, в случаят Браян. Той го вдига високо над легналата стълба и имаме..


Ripcord on the Ladder!!! След това великолепно изпълнение, Пънк избутва тялото на Браян от стълбата на която му направи този великолепен ход. СМ се оглежда и наоколо няма никой. След като Пънк е напълно сигурен, че е сам започва да се катери нагоре към куфара. Дали това е краят??


Последната промяна е направена от Rage на 7/4/2012, 16:22; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5784
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/4/2012, 16:22

ПЪНК ЩЕ ГО НАПАРВИ АМА НЕ ДЕЙВИ РИЧЪРДС ПРАВИ МОЩНА КАСКАДА ОТ СТЪЛБА НА СТЪЛБА И ПОВАЛЯ ПЪНК НА РИНГА ОБАЧЕ РИЧЪрДС ПАДА НА СТОМАНЕНИЯ ПОД И ЯВНО КРАКА МУ Е СУЧПЕН ЛЕКАРСКИ ЕКИП ПРОВЕРЯВА И ЯВНО ТОЙ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИ...

Това музиката на Кели Кели:

- Щом Дейви се контузи.. Мача ще продължи с друг.. Неговият заместник е....

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
znakaProductions
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 16.06.2010
Posts : 211
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/4/2012, 16:24

ТОВА Е KANE, той се завърна!ТОВА Е КЕЙН! ТОЙ ЗАЕМА МЯСТОТО НА ДЕЙВИ РИЧАРДС! Той се втурва по рампата към ринга и влиза.
Върнете се в началото Go down
znakaProductions
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 16.06.2010
Posts : 211
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/4/2012, 16:37

Кейн се качва на ринга и започва да шляпа по гърдите опонентите си.Те падат на пода и се вдигат бързо,но той отново им прилага същото.Сега Кърт и Пънк се засилват към чудовището,но той започва да ги налага по главите с мощни чукове.През това време Алберто се опитва да се докопа до стълбата и да я разтвори,но Кейн му попречва и го разбива с нея..

Мексиканецът пада на ринга с разкървен нос..Кейн не си поплюва дами и господа,окото не му мига!Той не щади нито мексиканци,нито пънк курви,нито олимпийски шампиони.Той изправя Кърт,който все още не се е съвзел и прави опит за го преметне през въжетата,но Енгъл се измъква и се опитва да го саботира..Неуспешно!См Пънк отново прави нищожни опити да нанесе щети на чудовището,но нашият човек хваща Дел Рио и жената неподготвени и им прави двойно задушаващо тръшване..

Публиката е потресена от този ход от страна на Кейн..Още с качването си на ринга той показва каква мощ се крие под маската му..Никой не смее да го приближи,дори и Мисала.Обаче,ако не той,Кейн ще се запъти към него.Японецът се опитва да избяга,но червената машина го пресреща и започва да го налага с ритници и въобще каквото му падне.Мисала контрирва и се опитва да го вдигне,но благодарение на това Кейн му забива ритник във врата..

Какви брилиантни и точно на време ходове!Кейн показва невероятен атлетизъм на най - големият турнир във федерацията Pain III.Какви уникални събития се случват тук дами и господа..Чудовището за миг е "само" на ринга и се чуди какво да прави.Той вдига Пънк и го запраща право върху тялото на Алберто,като се надява,че това ще ги изтощи още повече..

Той обаче забравя за още един свой враг - Даниел Браян.Младокът се е скрил зад въжетата,но Кейн бързо прибягва до там и с бърза и тактична хватка го забива...

Сега вече чудовището е наистина готово да се изкачи по стълбата!!!!ТОЙ ВЗИМА ПЪРВАТА СРЕЩНАТА СТЪЛБА И СЕ ИЗКАЧВА БЪРЗО,НО УВЕРЕНО ПО НЕЯ.Посяга към куфара,ХВАЩА ГО,ДАЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ???
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/4/2012, 16:41

Кейн е готов да откачи куфара, но Кърт Енгъл успява да го хване за крака и да го свали от стълбата!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
The "1948" One
Premium Member
Premium Member
avatar

Location : Sofia
Join date : 10.09.2010
Posts : 62
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/4/2012, 17:09

Този мач продължава, Дами и Господа. Видяхме как 'Голяма червена машина' Кейн направо размаза останалите участници в този мач... Сега Кейн се изправя и поваля Angle с мощен European Uppercut... Няма кой да спре Kane, 'The Devil's Favourite Son' се обръща и вижда Mistuharu Misawa точно зад него. Легендарният японец - автор на 25 пет звездни мача, поглежда Kane след което веднага го атакува, налагайки го с мощни тукати, сега обаче Kane го рита в midsection-а, след което го Irish Whip-ва, но Misawa успява да се измъкне, след което се засилва и забожда брутален elbow в лицето на Kane. Kane залита, Misawa забожда още един убийствен elbow... Kane започва да залита, Misawa се засилва и Dropkick! Kane пада... а Misawa започва да събира аплодисментите от хората в залата... Той отива до единия ъгъл, след което започва да се готви, засилва се и брутален Elbow Strike в лицето на гиганта.... Това беше направо нокаут...
Кейн не мърда, Misawa му разказа играта... Той вижда една от стълбите, след което я вдига, след което я закрепя по средата на ринга. Misawa поглежда стълбата след което и скъпоценният куфар. След което почва да се катери бавно. Сега почти се добира до куфара, но точно зад него е CM Punk, той хваща Misawa и го поема в позиция за Powerbomb от стълбата, но преди да го тръшне, Misawa се напряга и му прави красиво изпълнена Hurricanrana.... Сега се изправя бавно след което вижда че Punk се е засилил към него и получава страхотен Powerslam... Сега изхвърля CM Punk... Всички са около ринга... Misawa вдига ръка победоносно, след което се засилва изревавайки : ELBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWW SUICIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Върху всичките му 5 опоненти.... Публиката в залата полудява подкрепяйки Hall of Famer-a. Сега Misawa се качва на ринга, и опъва стълбата... Но точно зад него е del Rio, той удря в тила Misawa, след което веднага се опитва да му забоде Германски Суплекс, но получава мощен лакят в челюстта, след което Misawa минава точно зад мексиканеца - брутален Releese German Suplex точно по врат. Покажи му как се прави, MISAWA!
Страхотно изпълнение. Misawa опъва стълбата отново след което, необезпокояван започва да се катери гледайки жадно куфара, дали Misawa ще направи сензацията на Pain III? Това ще е краят на този толкова очакван MITB мач!
Върнете се в началото Go down
http://www.zadkadur.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   7/4/2012, 17:15

Близко беше Мисава но от някъде се появява Енгъл и събаря стълбата.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: GET THE SUITCASE MATCH   

Върнете се в началото Go down
 
GET THE SUITCASE MATCH
Върнете се в началото 
Страница 2 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» GET THE SUITCASE MATCH
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
» GET THE KEYS MATCH

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN III-
Идете на: